مرحوم مُحدّث قمی از کتاب مِصباحُ المُتهَجِّد شیخ طوسی در اعمال روز جمعه نقل می کند که ابوالمُفضّل شیبانی گفت: ابومحمد عبدالله بن محمد عابد بدالیه به محضر امام حسن عسکری علیه السلام شرفیاب شد؛ ملاقات با حضرت در منزل امام در شهر سامرّاء در سال دویست و پنجاه هجری بوده است؛ ابو محمد می گوید از امام حسن عسکری علیه السلام تقاضا کردم که طریقه ی صلوات بر پیامبر و جانشینان آن حضرت صلوات الله علیهم اجمعین را به من بیاموزد. من با خودم کاغذ بزرگی آورده بودم، امام علیه السلام بدون اینکه به کتابی مراجعه فرماید این گونه آموخت... در ادامه این روایت صلوات بر چهارده معصوم علیهم السلام از زبان امام حسن عسکری علیه السلام آمده است.
(منبع: کتاب سیره ی عملی اهل بیت علیهم السلام امام حسن عسکری علیه السلام، نویسنده: سید کاظم ارفع)
که صلوات بر امام کاظم علیه السلام در این روایت این گونه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلَى الأمينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَر، اَلْبَرِّ الْوَفِىِّ، اَلطّاهِرِ الزَّكِىِّ،
اَلنُّورِ الْمُبينِ ( المُنِیر)، اَلْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ، اَلصّابِرِ عَلَى الأذى فيكَ،
اَللّـهُمَّ وَ كمَا بَلَّغَ عَنْ آبآئِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ اَمْرِكَ وَنَهْيِكَ، وَحَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ،
وَكابَدَ اَهْلَ الْعِزَّةِ وَالشِّدَّةِ فيما كانَ يَلْقى مِنْ جُهّالِ قَوْمِهِ،
رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ اَفْضَلَ وَاَكْمَلَ ما صَلَّيْتَ عَلى اَحَدٍ مِمَّنْ اَطـاعَكَ،
وَنَصَحَ لِعِبادِكَ، اِنَّكَ غَفُورٌ رَحيمٌ.
خدایا درود فرست بر آن امین مورد اعتماد و اطمینان حضرت موسی بن جعفر علیهما السلام،
آن نیکوکار با وفا، پاک و پاکیزه، آن نور آشکار،
و کوشای جویای پاداش (نیک تو)، و آن شکیبای بر آزار خلق به حساب تو،
خدایا همانطور که او رسانید از طرف پدرانش آنچه به او سپرده شده بود از امر و نهی تو
و مردم را به راه روشن (دین) واداشت
و تحمل کرد در برابر عزتمندان و زورمداران آنچه را که از نادانان قوم خود می دید،
پس درود فرست بر او بهترین و کاملترین درودی را که فرستادی بر یکی از اطاعت کنندگانت
و ناصحان بندگانت، که به راستی تو آمرزنده و مهربانی.
همچنین این صلوات در کتاب زادُ المعاد علامه مجلسی، جلد1، ص670، آمده است.