0

مسجدی که سمت راستش رضوان الهی و سمت چپ آن مکر است

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

سمت راست مسجد کوفه رضوان الهى است و ميانه آن، باغى از باغ‌‏هاى بهشت و سمت چپش مكر است، گفتم منظور از اين سخن كه [سمت چپ آن] مكر است، چيست؟گفت: مقصود، خانه‏‌هاى سلطان (دار الحكومه كوفه)است.

،از ابو بصيرنقل شده که گفت:‌ از امام جعفر صادق عليه‌‏السلام شنيدم كه ‏‌فرمود: چه خوب مسجدى است، مسجد كوفه! در آن، يك‌هزار پيامبر و يك‌هزار جانشين پيامبر نماز گزارده‏‌اند و در آن جا آب از تنور جوشيد و كشتى [نوح ]ساخته شد. سمت راستش رضوان الهى است و ميانه آن، باغى از باغ‏هاى بهشت و سمت چپش مكر است.

به ابو بصير گفتم: منظور از اين سخن كه [سمت چپ آن] مكر است، چيست؟ گفت: مقصود، خانه‏‌هاى سلطان (دار الحكومه كوفه)است.

متن حدیث:

الكافي عن الحسن بن علي بن أبي‌حمزة عن أبي‌بصير عن‌الإمام‌الصادق عليه‌السلام، قالَ: سَمِعتُهُ يَقولُ: نِعمَ المَسجِدُ مَسجِدُ الكوفَةِ، صَلّى فيهِ ألفُ نَبِيٍّ وألفُ وَصِيٍّ، ومِنهُ فارَ التَّنّورُ، وفيهِ نُجِرَتِ السَّفينَةُ، مَيمَنَتُهُ رِضوانُ اللّه‏ِ، ووَسَطُهُ رَوضَةٌ مِن رِياضِ الجَنَّةِ، ومَيسَرَتُهُ مَكرٌ. فَقُلتُ لِأَبي بَصيرٍ: ما يَعني بِقولِهِ «مَكرٌ»؟ قالَ : يَعني مَنازِلَ السُّلطانِ.

«كافي، ج3،ص492 ـ من لايحضره‌الفقيه،ج1 ص231»

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  9:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها