0

طرز تهیه سالاد قیفی با طعمی دلچسب

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه سالاد قیفی با طعمی دلچسب

طرز تهیه سالاد،سالاد قیفی,سالاد الویه


 این بار سالاد را در قیف مخصوص بریزید و سالاد قیفی درست کنید... یک سالاد متفاوت و با طعمی دلچسب. این سالاد به سفره غذایتان زیبایی خاصی می بخشد.

اگر سالاد الویه دوست دارید، از اینها هم خوشتان می آید

موادلازم برای تهیه خمیر

    3 پیمانه                                      آرد
 
    1 پیمانه                                آب ولرم

     3 /1 پیمانه                                 روغن

    1 ق س                     خمیرمایه فوری 

     2 /1 ق م                              نمک    

    1 ق م                                     شکر

    1 عدد                            زرده تخم مرغ

    کمی شیر               برای رقیق کردن زرده

  
 مواد لازم برای داخل قیف

    250 گرم             کلم برگ سفید خرد شده

    150گرم                        کالباس خرد شده

    3 عدد                         خیارشورخرد شده

    3 عدد پیازچه                           خرد شده

     2 /1 پیمانه                                کشمش

    1 پیمانه                               سس مایونز

    1 ق م                                 سویا سس

    3 /1 ق چ                                      نمک

    1 ق چ                                         شکر

    1 ق س                                     سرکه



روش تهیه نان‌های قیفی

1. در ظرفی مناسب آرد، نمک، شکر، خمیرمایه و روغن را با هم مخلوط کنید سپس آب ولرم را بیفزایید. خمیر را با دست ورز بدهید تا یکدست ولطیف شود. ظرفی  پیرکس را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار بدهید تا حجم آن دو برابر شود.

2. بعد از این زمان خمیر را دو قسمت کرده و مجددا 10 دقیقه دیگر به آن استراحت بدهید. حالا خمیر برای استفاده آماده است.

3.  هرکدام از خمیرها را جداگانه با وردنه به شکل مستطیل بلند پهن کنید وبه صورت نوارهای 2 سانتی‌متری برش بزنید و از بالا به پایین دور قیف (قالب) بپیچید.

4. زرده تخم‌مرغ را با کمی شیرمخلوط کنید و با چنگال هم بزنید. روی خمیرهای پیچیده دور قیف را  با قلم‌موی مخصوص آشپزی کمی مخلوط تخم‌مرغ و شیر بمالید.

5. قیف‌ها را روی سینی فر بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.پس سینی را در فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید. یک ظرف را تا نیمه از آب پر کنید و در کف فر بگذارید تا در حین پخت، خمیرها خیلی خشک نشوند.

6. بعد از در آوردن قیف‌ها  از فر پنج دقیقه زمان بدهید تا آنها خنک شوند. نان‌های پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانید تا به راحتی و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.

7. روش تهیه مواد داخل قیف تمامی مواد لازم را آماده و با هم مخلوط کنید. نان‌های قیفی آماده شده را با این مواد پر کنید. روی آنها را با سلوفون بپوشانید تا نرم بمانند و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قراربدهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394  7:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها