0

ولايتمداري حضرت زينب (س) موجب حفظ آثار كربلا شد

 
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

ولايتمداري حضرت زينب (س) موجب حفظ آثار كربلا شد

مدير كانون مطالعات زنان و خانواده بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد رشت گفت: ولا‌يتمداري، بصيرت و آگاهي حضرت زينب (س) موجب حفظ آثار كربلا شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، زهرا محمدجاني بعد از ظهر امروز در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد اين شهر با اشاره به سخنراني حضرت زينب (س) در بارگاه يزيد اظهار داشت: خطبه‌هاي اين بانوي كربلا در دربار يزيد چنان شورانگيز بود كه اركان اموي را به لرزه انداخت و سخنان پرشور ايشان در تشريح اهداف حسيني (ع) و بيان اوضاع اندوهبار روز عاشورا دسيسه‌ها و جنايايت يزيد را برملا كرد.
وي با بيان اينكه روشنگري‌هاي حضرت زينب (س) توانست جامعه چشم و گوش بسته آن زمان را بيدار كند، خاطرنشان كرد: پيامد تلاش حضرت زينب (س) انقراض حكومت اموي و جلوگيري از اتلاف خون پاك شهيدان كربلا و احياي دوباره اسلام بود.
مدير كانون مطالعات زنان بسيج دانشگاه آزاد رشت عارفه بودن و داشتن آگاهي نسبت به امور زمان خود را از شاخص‌ترين ويژگي‌هاي حضرت زينب (س) ناميد و تصريح كرد: اين بانوي گرامي اسلام را مي‌توان در قامت يك مبلغ ديني، زن پارسا، مادر فداكار، خواهر مخلص و مفسر قرآن ديد.
وي با اشاره به اينكه حضرت زينب (س) كاملا بر جامعه روز آن زمان آگاه بودند، افزود: به همين دليل ايشان را عقيله بني‌هاشم ناميدند زيرا اگر بصيرت و آگاهي اين بانوي گرامي نبود اثري از كربلا باقي نمي‌ماند.
محمدجاني اظهار داشت: بسياري از افراد رابطه بين امام حسين (ع) و حضرت زينب (س) را ارتباط برادر و خواهري مي‌دانند كه بايد ارتباط آنها را عشق به ولايت نيز تعبير كرد زيرا حضرت زينب (س) لحظه‌اي از ولايت غافل نبود.
وي با بيان اينكه امام حسين (ع) با شناخت شخصيت ولايت‌مداري حضرت زينب (س) سنگين‌ترين رسالت را به ايشان واگذار كرد، افزود: اصلي‌ترين وظيفه آن حضرت بعد از ظهر عاشورا متجلي شد كه اگر آن عالمه در كربلا نبود نه تنها نظام امام حسين (ع) دستخوش تحريف مي‌شد بلكه اسلام نيز در معرض خطر جدي قرار مي‌گرفت.
مدير كانون مطالعات زنان بسيج دانشگاه آزاد رشت آغاز وقوع اسلام را با مبعث پيامبر (ص) و بقاي آن را با قيام سيدالشهدا (ع) عنوان كرد و افزود: اين بقا را كسي مي‌توانست حفظ كند كه داراي سجاياي ايماني و اعتقادي مانند شجاعت، فصاحت و بلاغت است و از بزرگي نيز نمي‌توان شخص ديگري غير از زينب (س) را معرفي كرد.
وي با اشاره به اينكه مسئله نقش حضرت زينب (س) در نهضت عاشورا را نبايد صرفا از ديدگاه عاطفي و روابط‌سنجي توجيه و تحليل كرد، افزود: در اين مسئله بحث امام مطرح مي‌شود.
محمدجاني عنوان داشت: حضرت زينب (س) در سخت‌ترين لحظات زندگي و مواجهه با آه و ناله كودكان دربند تنها به مسئوليت خطير خود مي‌انديشيد و رسالتي كه به زنان آزاده دنيا داد، حفظ عفت و پاسداشت حجاب در سخت‌ترين مراحل زندگي است.
وي اسارت حضرت زينب (س) را سرآغاز ديگري براي حركت اسلامي و پيشرفت تفكر اسلامي و پيش بردن جامعه اسلامي از ديدگاه مقام معظم رهبري بيان كرد.

سه شنبه 30 آذر 1389  10:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها