0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

f3080h517
f3080h517
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2840

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

• سلام

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)

• بله موافقم.این انرژی مانند سایر انرژی ها همچون سوخت های فسیلی برای کشور ارزشمنده.در زمینه های مختلف همچون پزشکی(که مقوله ی بسیار

• مهمیه)،کشاورزی،تبدیل آب شور به آب شیرین(که این مسئله ی بسیارمهمیه مخصوصا برای کشور ما و سایر کشور های جهان که با بحران آب شیرین روبه

• هستن)،تولید برق و زمینه های دیگه که بسیاری از افراد از اون مطلع هستن.ضمنا من هم شنیدم که تا چندین سال دیگه سوختهای فسیلی به اتمام میرسه؛خوب

• اونموقع آمریکا و هم پیمانانش به ما کمک میکنن؟ الان کشور هایی هستن که دارن از این انرژی استفاده میکنن پس چراما استفاده نکنیم؛این دانش رو که از کسی

• غرض نگرفتیم و خودمون بهش رسیدیم.

• ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را  که به دولت و مخصوصا  ملت وارد شده است را دارد؟

• به نظر من این جمله درست نیست.چون اونا این دانش رو بهانه ای برای تنگنا قرار دادن ما و مسئولین کشور ما قرار دادن.

• شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)

• نه موافقم و نه مخالف.ولی از اینکه مسئولین برای رفع تحریم ها تلاش میکنن سپاسگذارم.

• بنظر شما نقش دولت قبل در پیشرفت انرژی هسته ای چقدر بوده است؟

• به نظر من دولت قبل حداقل زمینه ای رو فراهم آورد که جوانان ما با تکیه بر تلاش ها وتوانایی های خودشون به این سطح از دانش و فناوری برسن.تجربه ثابت کرده هر

• وقت که ما تحریم بودیم و به توانایی خودمون تکیه کردین  بیشتر پیشرفت کردیم و تونستیم مشکلات رو پشت سر بذارین تا وقتی که بخواهیم دستمون رو جلوی

• کشور های به اصطلاح قدرتمند دراز کنیم.

• در دولت قبل هم مذاکرات بصورت فشرده انجام میگرفت  پس به چه علت هایی  توافقی مثل این توافق انجام نگرفت؟

• به نظر من تیم مذاکره ی کننده ی قبلی حداقل حاضر نبودن به هر قیمتی توافق کنن.حاضر نبودن به این اندازه که الان کوتاه اومدیم کوتاه بیاین.واقعا رسیدن از غنی

• سازی 20درصد به 5 درصد و سپس 3.67 درصد زور داره.این یعنی نادیده گرفتن تلاش های دانشمندانمون که برای پیشرفت این صنعت جونشون رو گذاشتن.

• باتوجه به گذشته و سوابق امریکا  در قبال کشور و ملت ایران آیا میتوان به توافق انجام گرفته در اینده اعتماد کرد؟

• آمریکا اعتمادکردنی نیست.همون طور که امام عزیز(ره) و حضرت آقا فرمودن.آمریکا شیطان بزرگیه و تیم مقابل قابل اعتماد نیست.من نمی دونم چرا تیم مذاکره کننده

• ی ما پاسخ دندان شکنی به اینها نمیدن که دارن ما رو تهدید میکنن.باید سکوت تا این حد باشه که پای مسئولین نظامی بیاد وسط؟چرا به سخنان حضرت آقا توجه

• درخور ندارن؟ قرار ما بر مذاکره بود نه اینکه ما رو تهدید کنن .مردم ما از اول انقلاب با عزت و اقتدار زندگی کردن و چون عزت خودشون رو حفظ

• کردن و پشت به دشمنان اسلام کردن تونستن روی پای خودشون بایستن.

• بنظر شما ایا بعد از نگارش متن نهایی توافق همه تحریمها برداشته خواهد شد و وضعیت اقتصاد و معیشت مردم درست خواهد شد؟

• اون طور که من سخنان بعضی از کارشناسان رو شنیدم رفع تمام تحریم ها کمتر از 5 درصد در اقتصاد کشور ما تاثیر گذاره.این جمله  جای تامل بسیاری داره.اگه

• مسئولین ما اینو می دونن پس چرا اصرار به مذاکره دارن و به جای مذاکره به فکر زیر ساخت های کشور نیستن و اگه این موضوع صحت نداره چرا نمیان و بگن که این

• موضوع صحت نداره؟ من در مورد جزئیات مذاکرات هم نگرانم.رهبر انقلاب فرمودن من در جزئیات مذاکرات دخالت نمیکنم ولی چرا بعضی ها میان و میگن که رهبری از

• تمام جزئیات خبر دارن؟چرا قبول کردن غنی سازی تنها در نطنز که مکانی آسیب پذیره و بارها مورد تهدید علنی آمریکا و اسرائیل قرار گرفته صورت بگیره؟ این نگرانی

• هم وجود داره زمانی که ما بعضی از زیر ساخت ها رو از بین بردیم و دیگه برگشت به زمان حال برای ما ممکن نبود آمریکا زیر تعهدات خودش بزنه.و نگرانی ها و چراهای

• دیگه.....

امیدوارم مسئولین به سخنان حضرت آقا گوش بدن.زمانی که میگن خوشبین نیستن،زمانی که میگن نگرانن......

و من الله توفیق

نتیجه تصویری برای من یمنی هستم

بنده دیگرى مباش، که خدا، تو را آزاده آفریده است.

امام علی(ع)

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  10:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 Lovermohamad ria1365 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
armanian
armanian
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 15

به گفته شما رهبری فرمودند که مسئولین می گویند هنوز اتفاقی در حوزه هسته ای ایران نیافتاده که موضع گیری کنیم 

اما از گوشه و کنار بندهایی از تفاهم نامه به گوش میرسد که باعث سرافکندگی نظام و ملت انقلابی ایران است .

آیا در مورد این ها هم نیازی به موضع گیری نیست ؟؟؟؟؟؟؟

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  1:31 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad salma57 ria1365 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

آقاجون میگم حالا که من دیگه بابا ندارم بابای من میشی؟

افسران - آقاجون میگم حالا که من دیگه بابا ندارم بابای من میشی؟

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  1:51 PM
تشکرات از این پست
salma57 ria1365 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

نقل قول armanian

به گفته شما رهبری فرمودند که مسئولین می گویند هنوز اتفاقی در حوزه هسته ای ایران نیافتاده که موضع گیری کنیم 

اما از گوشه و کنار بندهایی از تفاهم نامه به گوش میرسد که باعث سرافکندگی نظام و ملت انقلابی ایران است .

اقا نمیتونه به طور مستقیم دراین زمینه حرفی بزنه چون باعث ایجاد حرف وحدیثهایی میشه هم از طرف بعضی افراد نااگاه داخل کشور وهم از طرف بیگانه ها و اینکه توافق هسته خوب است یا بد فکر نکنم هرچی سخن گفته بشه نمیشه نتیجه ان را حدث زد چون در درازمدت خود را نشان میدهد وتوافقی هست که شده و همانطور که اقا به دولتمردان اعتماد کرده ما هم بنا را براعتماد میگذاریم ان شالله هم به نفع مصالح کشورمون باشه در اینده البته اگر هرکدوم از بندهای توافق نامه بخواد در اینده صدمه ای به کشور عزیزمون بزنه مطمئنن ماهم با ان مقابله میکنیم واین نیست جون توافق نامه امضاکردیم کشورهای دیگه میتونند به کشورمون صدمه بزنند یا هرچیز دیگر که ان شاالله اینگونه نباشد.
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  2:00 PM
تشکرات از این پست
salma57 kordabadi ria1365 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول Lovermohamad

نقل قول armanian

اقا نمیتونه به طور مستقیم دراین زمینه حرفی بزنه چون باعث ایجاد حرف وحدیثهایی میشه هم از طرف بعضی افراد نااگاه داخل کشور وهم از طرف بیگانه ها و اینکه توافق هسته خوب است یا بد فکر نکنم هرچی سخن گفته بشه نمیشه نتیجه ان را حدث زد چون در درازمدت خود را نشان میدهد وتوافقی هست که شده و همانطور که اقا به دولتمردان اعتماد کرده ما هم بنا را براعتماد میگذاریم ان شالله هم به نفع مصالح کشورمون باشه در اینده البته اگر هرکدوم از بندهای توافق نامه بخواد در اینده صدمه ای به کشور عزیزمون بزنه مطمئنن ماهم با ان مقابله میکنیم واین نیست جون توافق نامه امضاکردیم کشورهای دیگه میتونند به کشورمون صدمه بزنند یا هرچیز دیگر که ان شاالله اینگونه نباشد.

بنام خدا

با تشکر از شما دوست عزیز

همانطور که برادر عزیزم اقا محمد فرمودند در کشور تمامی امور بدست مسولین مربوطست در این مورد هم که توافق بضرر ملت و کشور بوده حرف و حدیث زیاده ولی فعلا هیچ چیزی اجرایی نشده شما مطمن باشید مقام معظم رهبری بعد توافق اگر از اون خطوطی که معظم له ترسیم نمودند تخطی شده باشه مثل همیشه در زمان مناسب با رهنمودها و نصایحشون ملت و مسولبین مربوطه رو اگاه خواهند کرد و یکی از نعمات ولایت فقیه همینه که ایشون باید همه سیاست هارو بعد تصویب جهت اجرا ابلاغ کنند 

البته مجلس هم در راس امور هست همانطور که کنگره امریکا میگه هرموقع خاستیم موضع گیری میکنیم مجلس کشور ما هم اگر این توافق بضرر باشه جلوی اجرا و توافق را خواهد گرفت.

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  5:03 PM
تشکرات از این پست
salma57 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  7:47 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  7:48 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  7:52 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

موضوع تحریم ها بعد از توافق نهایی هسته ای

موضوع تحریم ها بعد از توافق نهایی هسته ای

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  7:55 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  7:59 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:01 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:05 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

من خیلی دقیق بحث های دوستان رو دنبال نکردم. البته خیلی هاش رو خوندم ولی کامل نیست.

در کل همه قبول دارند که انرژی هسته ای مورد نیاز کشور هست و باید این انرژی چه برای الان و چه نسل بعدی به عنوان یکی از منابع انرژی و یا کاربردهای علمی دیگر وجود داشته باشه.

اما مساله ای که هست عدم اطمینان به دشمنی هست که حتی قبل از مساله هسته ای، به بهانه های مختلفی که دوستان اشاره کردند ایران را مورد انواع تحریم قرار داده. این تحریم ها بوده و هست و مطمئنا ادامه دار خواهد بود.

به نظرم امتیازی که به ایران داده شده در مقابل این همه کوتاه اومدن ایران خیلی امیدوارکننده به نظر نمیرسه.

فقط تحریم های مربوط به مسائل هسته ای حذف شده و این همه امتیاز در باب مسائل هسته ای گرفته شده. 

الان هم هر روز یکی از مسئولین آمریکا و اروپا در مورد نحوه برداشتن تحریم ساز جدیدی کوک می کنه. (آخر سر کدومش اجرا بشه معلوم نیست)

بحث موشک ها رو خیلی وقت هست پیش کشیدند، حتی در این زمانی که همه در حال گفتگو برای حل مسائل هسته ای بودند تحریم های جدیدی رو تصویب کردند.

این سوال مطرح هست که چه تضمینی وجود داره که یک سال دیگه بعضی از این تحریم هایی که به بهانه فعالیت هسته ای ایران وضع شده، بخار مسائل نظامی، اجتماعی و ... تکرار نشن.

آمریکاست دیگه! خیلی سخت میشه بهش اعتماد کرد. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:07 PM
تشکرات از این پست
ria1365 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سوالاتی ناخودآگاه برای آدم پیش میاد.

به فرض (که شاید محال هم نباشه)  

اگر آمریکا سال دیگه به بهانه موشک های ایران باز پای مساله ایران رو به شورای امنیت باز کنه و باز تحریم هایی صورت بگیره، تکلیف ایران چیه؟ باز باید مذاکره کنه و دوباره یه سری امتیاز بده و همه موشک هاش رو نابود کنه و دوباره به عقب تر از امسال برگرده؟؟

به نظرتون این اطمینان به ایران داده شده یا داده میشه که به خاطر هیچ مساله جدیدی تحریم نشه؟؟

البته شاید هم این فرض محال باشه ولی سوالی بود که برام پیش اومد. جوابی برای این سوال هست؟ شاید کلا فرضم محال باشه. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:15 PM
تشکرات از این پست
ria1365 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

من خیلی دقیق بحث های دوستان رو دنبال نکردم. البته خیلی هاش رو خوندم ولی کامل نیست.

در کل همه قبول دارند که انرژی هسته ای مورد نیاز کشور هست و باید این انرژی چه برای الان و چه نسل بعدی به عنوان یکی از منابع انرژی و یا کاربردهای علمی دیگر وجود داشته باشه.

اما مساله ای که هست عدم اطمینان به دشمنی هست که حتی قبل از مساله هسته ای، به بهانه های مختلفی که دوستان اشاره کردند بوده و هست و مطمئنا خواهد بود.

به نظرم امتیازی که به ایران داده شده در مقابل این هم کوتاه اومدن ایران خیلی امیدوارکننده به نظر نمیرسه.

فقط تحریم های مربوط به مسائل هسته ای حذف شده و این همه امتیاز گرفته شده. 

الان هم هر روز یکی از مسئولین آمریکا و اروپا در مورد نحوه برداشتن تحریم ساز جدیدی کوک می کنه. (آخر سر کدومش اجرا بشه معلوم نیست)

بحث موشک ها رو خیلی وقت هست پیش کشیدند، حتی در این زمانی که همه در حال گفتگو برای حل مسائل هسته ای بودند تحریم های جدیدی رو تصویب کردند.

این سوال مطرح هست که چه تضمینی وجود داره که یک سال دیگه بعضی از این تحریم هایی که به بهانه فعالیت هسته ای ایران وضع شده، بخار مسائل نظامی، اجتماعی و ... تکرار نشن.

آمریکاست دیگه! خیلی سخت میشه بهش اعتماد کرد. 

سلام و عرض ادب خدمت مدیر محترم سرکار خانم سلما

ممنونم از نکات ریزبینانه شما

از یک طرف مردم بدلیل این همه فشار اقتصادی به توافق راضی هستند من یادمه وقتی شب اقای ظریف و خانم اتحادیه اروپا متن توافق  رو خوندند خانه پدربزرگم بودیم و خیلیها بودند وقتی ظریف گفت من متن رو به فارسی میخونم اونجا بعضی از فامیل بخاطر این کار براش دست زدند ولی یکی از فامیلها که استاد دانشگاه بود همونجا گفت خدا بهمون رحم کنه معلوم نیست چه ماجراییه که متن خارجیشو نخوندند و بعدا هم دیدیم گزاره برگ دوطرف از زمین تا اسمان فرق داشت 

ولی نکته ای که گفتم مردم راضی به توافق شده اند یعنی این همه وضع مالی بد مردم باعث شد بعد توافق مردم حتی به چشن و پایکوبی در خیابان بپردازند این نتیجه فشار اقتصادی بود ولی از انطرف همانطور که سرکار خانم بدرستی اشاره کردند و مناظراتی که در دانشگاهها و شبکه های ایران برگزار شد و یک سخنرانی از نمایندگان مجلس شنیدم پی به این نکته بردم امتیازاتی که حاصل 12 سال ایستادگیه در عرض 2 سال براحتی داره از بین میره 

ولی باید منتظر نشست و دید که اقای ظریف و همکارانشون در توافق نهایی چه دستاوردیرو برامون به ارمغان خواهند اورد 

دوستان در باره صحبت هام نقدی  نظری دارند بفرمایند.*

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها