0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

نقل قول per1390

نقل قول amin5530

بر اساس نظر سنجی خبرگزاری ایرنا در زمینه مذاکرات هسته ای 96.3درصد پاسخگویان قدردان زحمات تیم مذاکره کننده به ریاست دکتر ظریف وزیر امور خارجه و حمایت مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بوده اند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)پس از صدور بیانیه سوییس در زمینه مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 در سطح تهران اقدام به نظر سنجی کرد و نظرات شهروندان تهرانی را در مورد این بیانیه جویا شد.

براساس این نظرسنجی 82.6 درصد پاسخگویان از شنیدن خبر تفاهم هسته ای در لوزان سوییس احساس خوشحالی ، آرامش و امید کرده اند.

سلام

دوست عزیر ببینید عرض کردم بحث علمی کنیم یعنی بند به بند توافقات را با هم بررسی کنیم و نتیجه گیری کنیم.

یا تشکر

سلام

دوست من بحث علمی کردیم که متاسفانه شما دیگه ادامه ندادی

حالا از مقبولیت عمومی میذارم

متاسفانه اینترنتم تمام میشه و چند روزی نیستم اگه نتونستم احیانا پاسخ بدم عذرخواهی میکنم

یا حق

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  11:28 AM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad shirdel2 f3080h517 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

نقل قول amin5530

سلام

دوست عزیز خودت قضاوت کن

این طور بیاناتی که صورت می پزیرد واقعا در روشن شدن مسایل کمک می کند یا اینکه این طوری صحبت می کنند و به همه برچسب می زنند تا در خلال جنگ روانی ای که

درست می نمایند نگذارند مردم حقیقت را بفهمند.

اگر یک عده ای هم تندرو هستند باید بدانیم که یک عده ای هم کند رو هستند و اسلام حدوسط را ملاک قرار داده که آن هم مظهرش در زمان ما فقط و فقط امام خامنه ای عزیر است

و نه افرادی که صرفا شعار می دهند و حتی اگر شعاری و از آن ها درخواست می شود که مصادیقو مبنای  شعارتان را صراحتا بیان کنیدچیزی نمی گویند و صرفا به شلوغ کاری رسانه ای دست می زنند

با تشکر

التماس دعا

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
salma57 ria1365 Lovermohamad shirdel2 f3080h517 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

نقل قول per1390

نقل قول amin5530

بر اساس نظر سنجی خبرگزاری ایرنا در زمینه مذاکرات هسته ای 96.3درصد پاسخگویان قدردان زحمات تیم مذاکره کننده به ریاست دکتر ظریف وزیر امور خارجه و حمایت مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بوده اند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)پس از صدور بیانیه سوییس در زمینه مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 در سطح تهران اقدام به نظر سنجی کرد و نظرات شهروندان تهرانی را در مورد این بیانیه جویا شد.

براساس این نظرسنجی 82.6 درصد پاسخگویان از شنیدن خبر تفاهم هسته ای در لوزان سوییس احساس خوشحالی ، آرامش و امید کرده اند.

سلام

دوست عزیر ببینید عرض کردم بحث علمی کنیم یعنی بند به بند توافقات را با هم بررسی کنیم و نتیجه گیری کنیم.

یا تشکر

سلام

دوست من بحث علمی کردیم که متاسفانه شما دیگه ادامه ندادی

حالا از مقبولیت عمومی میذارم

متاسفانه اینترنتم تمام میشه و چند روزی نیستم اگه نتونستم احیانا پاسخ بدم عذرخواهی میکنم

یا حق

راستش من متوجه نشدم منظورتون چیه؟

چه چیزی را جواب ندادم که می گید جواب بحث علمی را ندادم.

آخرین پست شما (قبل از این پستی که ازش نقل قل می کنم.)به قرار زیر بود:

سلام

من ناراحت نشدم اتفاقا خیلی هم خوشحالم که یک نفر مخالف من در این قضیه داره با آرامش و احترام صحبت میکنه چون تا الان اینجوری نبودش متاسفانه...

دقیقا می خواستم به همین جا برسیم که دشمنان حتی به بیماران و قشرهای آسیب پذیر هم کوچکترین رحمی نمی کنند.

پس چه طور توقع داریم در موارد دیگر دلشان به حال ما بسوزد و فشارها را کاهش دهند.

ما نمی توانیم به این صورت عمل نماییم که خیلی از امتیازات را بدهیم و در مقابل به یک سری وعده که آن هم چندین بار بر خلاف

این وعده هاشان عمل کرده اند، دل خوش کنیم که اوضاع بهتر می شود و....

بنده هم میدونم که این کشورها به آنها هم رحمی نمی کنند .

قرار نیست اونا دلشون برای ما بسوزه . این که فشارها رو کاهش میدن به خاطر اینه که ایران رو کشوری قدرتمند و البته از نظر اونها کشوری هستش که برای درست کردن سلاح هسته ای تلاش میکنه و برای اینکه خیالشون از اینکه ایران سلاح هسته ای نمی سازه راحت بشه و تیم مذاکره کننده هم همین رو میخواد اثبات کنه و طبق قراردی که از لوزان اومده همین هست و طوری هست که از ساخت سلاح هسته ای جلوگیری میکنه .خوب بکنه ... برای ما مشکلی نیست حالا هر چقدر هم باشه

در عوض با چه چیزهایی رو بدست میاریم که همه میدونند. پس ما امتیازنمیدیم حرفمون رو ثابت میکنیم.

همچنین ما که نمی گوییم با کشورهای دنیا تعامل نداشته باشیم ولی چرا از بین این همه کشور تنها با کشورهایی خاص که همواره

بر علیه ما کار کرده اند ارتباط برقرار نماییم. ما کار خودمان را انجام می دهیم و با دنیا ارتباط داریم و با برخی از کشورها هم وارد

مذاکره می شویم ولی باید بدانیم تمام مشکلات ما به دست آن ها حل نمی شود.

چون این کشورها قدرتهای برتر جهان هستند و از نظر اقتصادی سیاسی و... بزرگترین کشورهای جهان حساب میشن.

من هم موافقم که تمام مشکلاتمان به دست اونا حل نمیشه ولی بزرگترین مشکلات ما بدست همین کشورهاست البته متاسفانه...

منظور از جمله آخر بنده این هست که در دو کشور تندروهایی هستند که فقط میخوان با دشمنی کار رو ببرن و قبل از هر مذاکره اون رو محکوم میکنن .خواستم بگم که اونا هم همین حرفهارو میزنن پس با این حساب تا ابد باید جنگ باشه نه مذاکره

با تشکر

موفق باشید

که عرض کردم مشخص کنیم که دقیقا تیم مذاکره کننده داره چه طوری اثبات می کند که ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم.

ثانیا آیا کارهایی که انجام می دهد با امتیازاتی که می خواهد بگیرد تناسب دارد.

ثالثا واقعا کارهایی که انجام می ده به این ختم می شه که تمام تحریم ها به صورت یکجا از بین بره.

رابعا توافق لوزان سبب می شه که ما نتونیم سلاح اتمی بسازیم یا سبب می شه که کلا تا مدت های زیادی و شاید تا ابد از حق مسلم

هسته ای که همه مردم روش توافق دارند محروم بشیم. وسوالات بسیار دیگر.

که قرار شد برای اینکه جواب اینها مشخص بشه بریم و مطالعه کنیم و اسناد مربوط به آن ها را ارایه نماییم.

و اینکه شما خودتم قبول دارید که مشکلات را همین دشمنان برای ما درست می کنند پس چطوری توقع دارید که همون فردی که برای شما

مشکل ایجاد می کند و برای ایجاد آن ها هم بهانه های مختلف میاره (نه صرفا نگرانی از ساخت سلاح هسته ای) مثل حقوق بشر و افزایش توان

دفاع موشکی و غیره اصلا اراده حل مشکلات خودساخته اش را داشته باشد.

در ضمن عرض کردم باید بدانیم که هیچ قدرتی بالاتر از قدرت لایزال الهی وجود نداره و ما نباید هر کاری بکنیم که شاید آن هم شاید اگر دشمن ما دوست داشت

به ما لطف کند و مشکلاتمان را حل نماید.

یادمان نرفته که خداوند فرموده یک قدم به شمت من بیایید من ده قدم به سوی شما می آیم

و یا (لایغر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم) سرنوشت قومی را عوض نمی کنم مگر اینکه آن آن ها خودشان بخواهند لذا با توجه به این دنیا بیحساب کتاب که سبب آن همین

مستکبرین عالم هستند خودمان باید اراده کنیم و پس از آن مجاهده بی وقفه تا به اهدافمان برسیم و مشکلاتمان را حل کنیم.

اگر بخواهیم سرنوشتمان عوض شود و کارهایمان سامان پذیرد باید خودمان مجاهده نماییم نه اینکه چشممان به دست دشمن ترین دشمنانمان (و به تعبیر حضرت امام

و رهبری شیطان بزرگ) باشد.

در ضمن یک مقداری از راه را باید برویم تا امام زمان بیاید و دستمان را بگیرد و به کمال نهایی برساند یا خیر؟

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
amin5530 salma57 ria1365 Lovermohamad shirdel2 f3080h517 nargesza
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

که عرض کردم مشخص کنیم که دقیقا تیم مذاکره کننده داره چه طوری اثبات می کند که ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم.

ثالثا واقعا کارهایی که انجام می ده به این ختم می شه که تمام تحریم ها به صورت یکجا از بین بره.

رابعا توافق لوزان سبب می شه که ما نتونیم سلاح اتمی بسازیم یا سبب می شه که کلا تا مدت های زیادی و شاید تا ابد از حق مسلم

که قرار شد برای اینکه جواب اینها مشخص بشه بریم و مطالعه کنیم و اسناد مربوط به آن ها را ارایه نماییم.

حالا دوباره به بحث علمی رسیدیم

نه اینکه اینفوگرافی هایی بذاریم که همه میدونیم از چه گروهی هستش و فقط با دید منفی به قضیه نگاه می کنند.

جواب سوال اول رو که فکر کنم همه میدونند . با محدود کردن بعضی از قسمتها که واقعا نیازی بهش نیست و بیشتر برای ساخت سلاح به کار میره.

جواب سوال دوم شما هم که بسیار واضح هستش .رهبری ط قرمزهایی رو مشخص کردند که حتما رعایت میشه پس نگرانی در این باره وجود نداره

یعین یکجا برداشته نمیشه؟!! طبق گفته مسئولان حتما یکجا برداشته میشه .البته اگه یکجا برداشته نشه ما هم باید امتازهایی که میدیم کمتر بشه که خود مذاکره کنندگان اینو مد نظر دارن

من با همین بدبینی شما مشکل دارم؟؟؟!!! تا ابد؟!؟!!!! واقعا تا کجا بدبین بودن؟!!!! هسته ای حق مسلم ما هست مثل اقتصاد ، رفاه و...تو دولت قبل که حق مسلم اقتصاد و رفاه نابود شد چرا کسی حرفی نزد؟! البته  بحث در موردش ربطی به این موضوع نداره

اسناد آره ولی نه عکی هایی که یک گروه تندرو میذارن...

من صحبتهای آقای ظریف رو که اونجا بوده خودش بیشتر قبول دارم تا دلواپسان که دارن تیم ایرانی رو برای منافع سیاسی خودشون ضصیف نشون میدن.

با تشکر از شما و بقیه که دارن این بحث ها رو تحمل میکنند و میخونند

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  1:03 PM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad f3080h517 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

نه اینکه اینفوگرافی هایی بذاریم که همه میدونیم از چه گروهی هستش و فقط با دید منفی به قضیه نگاه می کنند.

جواب سوال اول رو که فکر کنم همه میدونند . با محدود کردن بعضی از قسمتها که واقعا نیازی بهش نیست و بیشتر برای ساخت سلاح به کار میره.

جواب سوال دوم شما هم که بسیار واضح هستش .رهبری ط قرمزهایی رو مشخص کردند که حتما رعایت میشه پس نگرانی در این باره وجود نداره

یعین یکجا برداشته نمیشه؟!! طبق گفته مسئولان حتما یکجا برداشته میشه .البته اگه یکجا برداشته نشه ما هم باید امتازهایی که میدیم کمتر بشه که خود مذاکره کنندگان اینو مد نظر دارن

من با همین بدبینی شما مشکل دارم؟؟؟!!! تا ابد؟!؟!!!! واقعا تا کجا بدبین بودن؟!!!! هسته ای حق مسلم ما هست مثل اقتصاد ، رفاه و...تو دولت قبل که حق مسلم اقتصاد و رفاه نابود شد چرا کسی حرفی نزد؟! البته  بحث در موردش ربطی به این موضوع نداره

من صحبتهای آقای ظریف رو که اونجا بوده خودش بیشتر قبول دارم تا دلواپسان که دارن تیم ایرانی رو برای منافع سیاسی خودشون ضصیف نشون میدن.

برادر مشکل شما اینه که نسبت به یک عده ای بدبین هستی و این را به همه نسبت می دهی. و البته باید عرض کنم که اگر نسبت به یک عده ای بدبین هستید

ببینید افرادی که به آن ها خوشبین هستید دقیقا دارن چی می گن و آن ها را تجزیه و تحلیل کنید.

در ضمن ما نسبت به این مذاکرات خوشبین نیستیم کی گفته بدبینیم. یادمان هم نرفته طرف های مذاکره چه قدر مکار و حیله گر هستند لذا تا چندین بار تمام حرف های آن ها

را بررسی نکنیم ونتیجه آن ها برایمان مشخص نشود تاییدشان نمی کنیم.

اما خوب است این جمله امام خامنه ای را در نظر داشته باشیم که فرمودند : من به مذاکرات خوشبین نیستم.

حالا می توان هزار جور آن را تفسیر کرد.

از نظر من ادامه این بحث فایده نداره چون تا استدلالی صورت می گیرد سریع برچسب تندروی زده می شود. و اصلا چیزی برای دفاع از لوزان در چنده وجود ندارد.

و دلیلش هم واضح است زیرا مذاکره کنندگان واضح موضوعات را برای مردم بیان نمی کنند حتی هنوز فکت شیت یا متن خود توافقشان را هم منتشر نکرده اند.

ضمنا این بسیار ناراحت کننده است که یکسری استاد دانشگاه و متخصص مباحث بین الملل بیایند موضوعی را نقد کنند و ما بدون اینکه حتی این صحبت ها را گوش کنیم

سریعا به آن ها تندرو بگوییم.

قبلا هم گفتم تنها فردی که در این کشور مظهر کامل فرمایش پیامبر است (امت وسط) فقط رهبری است.

هر فردی هم می تواند بعضی جاها اشتباه کند ولی لزومی نمی بینم سریعا با برچسب زدن به آن بخواهم کل حرفش را رد کنم.

با تشکر

التماس دعا

یا غافر الذنب اغفرلی

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  1:24 PM
تشکرات از این پست
per1390
per1390
کاربر طلایی1

«ما رمیت» بخوان و بزن!

افسران - «ما رمیت» بخوان و بزن!

شهید تهرانی مقدم :

ما کاری داریم می‌کنیم که امیدواریم به واسطه آن مقدمات ظهور فراهم شود، وقتی حضرت بقیةالله تشریف بیاورند، شاید از این ابزار استفاده کنند. اگر شما صبور باشید، در اجر این کار شریک خواهید بود

یا غافر الذنب اغفرلی

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  1:25 PM
تشکرات از این پست
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول per1390

نقل قول amin5530

برادر مشکل شما اینه که نسبت به یک عده ای بدبین هستی و این را به همه نسبت می دهی. و البته باید عرض کنم که اگر نسبت به یک عده ای بدبین هستید

ببینید افرادی که به آن ها خوشبین هستید دقیقا دارن چی می گن و آن ها را تجزیه و تحلیل کنید.

در ضمن ما نسبت به این مذاکرات خوشبین نیستیم کی گفته بدبینیم. یادمان هم نرفته طرف های مذاکره چه قدر مکار و حیله گر هستند لذا تا چندین بار تمام حرف های آن ها

اما خوب است این جمله امام خامنه ای را در نظر داشته باشیم که فرمودند : من به مذاکرات خوشبین نیستم.

از نظر من ادامه این بحث فایده نداره چون تا استدلالی صورت می گیرد سریع برچسب تندروی زده می شود. و اصلا چیزی برای دفاع از لوزان در چنده وجود ندارد.

و دلیلش هم واضح است زیرا مذاکره کنندگان واضح موضوعات را برای مردم بیان نمی کنند حتی هنوز فکت شیت یا متن خود توافقشان را هم منتشر نکرده اند.

ضمنا این بسیار ناراحت کننده است که یکسری استاد دانشگاه و متخصص مباحث بین الملل بیایند موضوعی را نقد کنند و ما بدون اینکه حتی این صحبت ها را گوش کنیم

قبلا هم گفتم تنها فردی که در این کشور مظهر کامل فرمایش پیامبر است (امت وسط) فقط رهبری است.

هر فردی هم می تواند بعضی جاها اشتباه کند ولی لزومی نمی بینم سریعا با برچسب زدن به آن بخواهم کل حرفش را رد کنم.

با تشکر

التماس دعا

متاسفانه شما باز هم جواب ندادید .من در صحبت های شما صحبتی در مورد توافق لوزان ندیدم . فقط در مورد شخص بنده صحبت کردید(که نیاز به جواب دادن نمی بینم) و حمایت از گروهی خاص.

من هم ادامه بحث رو دیگه لازم نمی دونم .

البته اینو بگم که بنده با شما مخالف نیستم فقط در مورد افکار شما اونهم مثل توافق لوزان با شما مخالفم و صد البته شما برادر دینی خودم رو بسیار هم دوست دارم.

ان شاالله خدا مارو به راه راست هدایت کنه.

یا حق

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  1:36 PM
تشکرات از این پست
per1390
per1390
کاربر طلایی1
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  2:08 PM
تشکرات از این پست
per1390
per1390
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

نقل قول per1390

نقل قول amin5530

با تشکر

التماس دعا

متاسفانه شما باز هم جواب ندادید .من در صحبت های شما صحبتی در مورد توافق لوزان ندیدم . فقط در مورد شخص بنده صحبت کردید(که نیاز به جواب دادن نمی بینم) و حمایت از گروهی خاص.

من هم ادامه بحث رو دیگه لازم نمی دونم .

البته اینو بگم که بنده با شما مخالف نیستم فقط در مورد افکار شما اونهم مثل توافق لوزان با شما مخالفم و صد البته شما برادر دینی خودم رو بسیار هم دوست دارم.

یا حق

قضاوت در مورد اینکه در مورد لوزان صحبت نکردم یا فقط در مورد شما صحبت کردم به عهده دیگر مخاطبان.

اما من هم شما برادر دینی خود را دوست دارم.

و فقط تفکر شما در مورد نحوه مواجهه با دشمن  در موضوع مذاکرات را قبول ندارم.

یا علی

یا غافر الذنب اغفرلی

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  2:09 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

لطفا صفحه 3و5 درا اصلاح کنید ممنونم
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  2:19 PM
تشکرات از این پست
ria1365 f3080h517 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1

بیانیه لوزان زبان منافقین را هم دراز کرد!

ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور فراری ایران که در سال های ابتدایی انقلاب به جرگه منافقین پیوست، طی اظهاراتی در هافینگتون پست در خصوص توافق هسته ای ایران و 5+1 در لوزان گفته است

ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور فراری ایران که در سال های ابتدایی انقلاب به جرگه منافقین پیوست، طی اظهاراتی در هافینگتون پست در خصوص توافق هسته ای ایران و 5+1 در لوزان گفته است: این یک توافق یک جانبه، به نفع آمریکا و به ضرر ایران است. ایران متعهد به لغو کلیه فعالیت ها است و اما غرب تنها تحریم ها را تعلیق خواهد کرد. مسئولان سعی دارند با دستکاری ترجمه به مردم بقبولانند که پیروز شده اند.

بنی صدر همچنین مطرح کرده که تلویزیون ایران بجای کلمه تعلیق از توقف استفاده می کند. درحالی حرف از منافع ملی به میان می آید که قرار است تاسیسات و فعالیت های هسته ای ایران برای سال ها تعطیل شود این در حالی است که کشورهای دیگر درحال پیشرفت و به روزرسانی تجهیزات خود هستند.

یا غافر الذنب اغفرلی

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  2:32 PM
تشکرات از این پست
ria1365 f3080h517 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

جا داره از دوستان عزیز مخصوصا  per1390 و amin5530 بخاطر مناظره خوبشان تشکر کنم امیدوارم در صالحین این روند ادامه داشته باشه و در بحث ها موافقین و مخالفین در محیطی توام با ادب به بحث علمی بپردازند

فقط خواهشمندیم دوستان عزیز به تمام ابعاد این توافق و حتی بحث درباره گفتگوها از زمان اقای لاریجانی تا دکتر عزیز اقای جلیلی هم بپردازند از نقاط قوت و ضعف اون دوران هم بگن

و درمورد ازجاع به سایر مطالب برای درک بهتر قضایا اشکالی وجود ندارد اگر توانستید خودتان اون مطالب رو اپلود کنبید یا در سایت ارسال کنید بهتر میشه چون همانطور که مدیر محترم خانم سلما فرمودند لینک مستقیم خلاف مقررات راسخونه 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  2:42 PM
تشکرات از این پست
amin5530 ehsan007060 shirdel2 f3080h517 shayesteh2000 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1

سلام

پیشنهاد می شود :

با توجه به سرعت ‍‍پایین اینترنت امکان پذیر نیست که یک بار فایل را دانلود و دوباره آپلود کنیم.

برنامه ای بنویسید که فقط لینک فایل مورد نظرمان را بدهیم و برنامه به صورت خودکار آن را

دانلود و لینک جدید را برای استفاده به ما برگرداند.

با تشکر

یا غافر الذنب اغفرلی

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  3:38 PM
تشکرات از این پست
ria1365 f3080h517 shayesteh2000 nargesza
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

انرژی هسته ای، کلید تعیین کننده استقلال و عدم استقلال کشورها در دنیای آینده است. با توجه به محدودیت منابع خداداد سوخت فسیلی، فناوری اکتسابی در زمینه سوخت پاک و انرژی هسته ای، نقش مهم و برجسته ای در تعیین شاخص های اقتدار و استقلال کشورها ایفا می کنند.

در نظام جهانی فعلی، دستیابی به چرخه سوخت هسته ای بر اقتدار سیاسی می افزاید و در فرآیند چانه زنی ها و کشمکش های دیپلماتیک و قراردادها و عهدنامه ها، بر کارآیی دارندگان انرژی اتمی اثرگذار است.

اورانیوم امروز خود یک عامل تعیین کننده برای سیطره قدرت در جهان به شمار می رود و دستیابی به فناوری غنی سازی اورانیوم و ایجاد نیروگا ه های اتمی، شرایط سلطه از پیش تعیین شده را که بعد از پایان جنگ سرد و شکل گیری روابط جدید بین المللی به وجود آمده است، به چالش می گیرد و قدرت ها را به دوباره سازی روابط تهدید می کند.

دانش هسته ای میعادگاه دانش های دیگر است و رشد و توسعه معنادار دانش هسته ای ارتقای سطح سایر فناوری ها و فنون را به دنبال خواهد داشت. ازاین رو، گفته می شود دانش هسته ای، دانش حساس و فاخر است و دستیابی به آن موجب ایجاد غرور ملی و پرستیژ ملی در مردم یک جامعه یا کشور خواهد شد.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  6:17 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ehsan007060 09130670628 shirdel2 ria1365 f3080h517 nargesza
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

کاربردهای انرژی هسته ای:

1. تولید برق: 

یکی از مهم‌ترین موارد استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای، تولید برق از طریق نیروگاههای اتمی است که با توجه به پایان‌پذیر بودن منابع فسیلی و روند رو به رشد توسعه اجتماعی و اقتصادی، استفاده از انرژی هسته‌ای برای تولید برق امری ضروری و لازم می‌باشد. 

2. پزشکی و بهداشت:

در کشورهای پیشرفته صنعتی، از انرژی هسته‌ای به صورت گسترده در پزشکی استفاده می‌کنند؛ اینجاست که با توجه به شیوع برخی از بیماری‌ها از جمله سرطان، ضرورت تقویت طب هسته‌ای در کشورهای در حال توسعه مانند کشورمان نیز هر روز بیشتر می‌شود. اینها تنها چند مورد از مهم‌ترین کاربردهای انرژی هسته‌ای در علم پزشکی هستند:

• رادیو گرافی • گامااسکن • استرلیزه کردن هسته‌ای و میکروب زدایی وسایل پزشکی با پرتو‌های هسته‌ای • رادیو بیولوژی • تهیه و تولید کیتهای رادیو دارویی جهت مراکز پزشکی هسته‌ای • تهیه و تولید رادیو دارویی جهت تشخیص بیماری تیروئید و درمان آن‌ها • تهیه و تولید کیتهای هورمونی • تشخیص و درمان سرطان پروستات • تشخیص سرطان کولون، روده کوچک و برخی سرطانهای سینه • تشخیص تومورهای سرطانی و بررسی تومورهای مغزی، سینه و ناراحتی وریدی • تصویر برداری بیماریهای قلبی، تشخیص عفونت‌ها و التهاب مفصلی، آمبولی و لخته‌های وریدی • تهیه و تولید رادیوداروی ید131• موارد دیگری چون تشخیص کم خونی، کنترل رادیو داروهای خوراکی و تزریقی و ... 

3. دامپزشکی و دامپروری: 

ناگفته پیداست که در این زمینه نیز کاربردهای مشابه با موارد بهره بردن از انرژی هسته‌ای در پزشکی در دسترس است اما به گونه‌ای دیگر:

• در پیشگیری، کنترل و تشخیص بیماری‌های دامی • در تولید مثل و تغذیه دام • در اصلاح‌نژاد • در بهداشت و ایمنی محصولات دامی و خوراک دام.

تولید برق هسته ای از برنامه های کلان جمهوری اسلامی است که در این زمینه داشتن چرخه سوخت هسته ای و توسعه نیروگاه های اتمی نقش مهمی دارند

4. دسترسی به منابع آب: 

تکنیکهای هسته‌ای برای شناسایی حوزه‌های آب زیر زمینی، هدایت آب‌های سطحی و زیر زمینی، کشف و کنترل نشت و ایمنی سد‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در شیرین کردن آبهای شور نیز کاربرد دارد. 

5. کشاورزی: 

تشعشعات هسته‌ای کاربرد‌های زیادی هم در کشاورزی دارد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتست از: 

• موتاسیون هسته‌ای ژن‌ها در کشاورزی • کنترل حشرات با تشعشعات هسته‌ای • جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی با اشعه گاما • انبار کردن میوه‌ها  و ...

6. دیرینه‌شناسی (باستان‌شناسی):

عمر یابی صخره‌ها توسط C14 در باستان‌شناسی بسیار مشهور است. 

7. کاربردهای صنعتی: 

مهم‌ترین کاربردهای صنعتی این فن‌آوری عبارتند از: 

• نشت یابی با اشعه • دبی سنجی پرتویی (سنجش شدت تشعشعات، نور و فیزیک امواج) • سنجش پرتویی میزان سائیدگی قطعات در حین کار • سنجش پرتویی میزان خوردگی قطعات • چگالی سنج مواد معدنی با اشعه • کشف عناصر نایاب در معادن • تهیه و تولید چشمه‌های پرتوزایی کبالت برای مصارف صنعتی• تولید چشمه‌ها ی ایریدیم برای کاربردهای صنعتی و بررسی جوشکاری در لوله‌های نفت و گاز و ...

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  6:19 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ehsan007060 09130670628 shirdel2 ria1365 f3080h517 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها