0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

سناي امريکا امکان لغو قرارداد با ایران را برای کنگره تبدیل به قانون می کند/

بد عهدی اوباما و کنگره قانونی می شود/ با چراغ سبز اوباما،

قانونی که از سوی او تهدید به وتو شده بود در آستانه تصویب قرار گرفت/

توافق هم بشود، با نارضایتی کنگره تحریمی کاهش نمی یابد/

تکمیلی:طرح نظارت کنگره تصویب شد

تصویب این قانون در کنگره عملا تاييد قانوني نامه ۴۷ سناتور امريکايي درباره توافقق با ايران خواهد بود که توافق ايران و امريکا را صرفا يک توافقنامه اجرايي

ايران با دولت اوباما معرفي کرده و امکان لغو آن توسط روساي جمهوري آينده و يا کنگره را داده بود.

با چراغ سبز اوباما به دستگاه قانون گذار امريکا، « طرح بازنگری کنگره بر توافق هسته ای با ایران » امروز در سناي امريکا به راي گذاشته خواهد شد.

اين درحالي است که اوباما پيش از اين و در جريان مذاکرات فشرده منتهي به نشست لوزان، تهديد کرده بود در صورت تصويب اين طرح در سنا و کنگره آنرا وتو خواهد کرد.

تنها يکماه پس از قرائت بيانيه لوزان و تاکيد طرفين بر لزوم ادامه مذاکرات براي رسيدن به توافق نهايي، « طرح بازنگری کنگره بر توافق هسته ای با ایران » امروز در دستور

کار سناي امريکا قرار گرفت. اين قانون به کنگره این دسترسي را خواهد داد تا هر گونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران را مورد بازنگری قرار داده یا آن را رد کند، قرار است امروز

پنج شنبه به رای سنا گذاشته شود.

به گزارش آسوشیتدپرس، میچ مک کانل رهبر جمهوریخواهان سنا به تازگی کفایت مذاکرات در خصوص روند طرح بازنگری کنگره بر توافق هسته ای با ایران را اعلام کرد تا به بحث

و جدل های به وجود آمده در این باره، پایان دهد.

هم جمهوریخواهان و هم دموکرات ها اعلام کرده اند که انتظار دارند قانون بازنگری توافق هسته ای با ایران، با رای بالایی به تصویب سنا برسد.

اين در حالي است که پيش از اين و با اعلام عدم مخالفت اوباما، کليات طرح مذکور در کميته روابط خارجي سناي امريکا به تصويب رسيده بود.

کاخ سفيد در ماه هاي منتهي به نشست لوزان، اعلام کرده بود اوباما اين طرح را در صورت تصويب وتو خواهد کرد. «برنادت میهان» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید

در این باره اعلام کرده بود: «رئیس جمهور به وضوح اعلام کرده است که اکنون برای کنگره زمان مناسب جهت تصویب قوانین مضاعف علیه ایران نیست. در صورتی که این

لایحه به رئیس جمهور ارائه شود، وی آن را وتو خواهدکرد.»

با این حال همزمان با بررسي طرح مذکور در کميته روابط خارجي سناي امريکا، جاش ارنست دیگر سخنگوی کاخ سفید نه تنها اعلام نکرد اوباما این مصوبه را وتو میکند بلکه گفت:

« بخش هایی در طرح هست که مورد علاقه ما نیست، اما تغییرات ملموس کافی در آن اعمال شده به طوری که رئیس جمهور بتواند آن را امضا کند.»

در این طرح که به اتفاق آراء به تصویب کمیته روابط خارجی سنا رسیده و اکنون چراغ سبز اوباما برای تبدیل شدن به قانون به صحن اصلي سنا امريکا راه يافته است، آغاز فرايند کاهش

تحریم‌ها دستکم ۳۰ روز به تعویق انداخته و به کنگره اجازه بررسی توافق را می‌دهد، تا در صورت تاييد کنگره، روند کاهش تحريم ها آغاز شود. این در حالی است که این عدد در لایحه

پيشنهادي اوليه ۶۰ روز بوده و در طرح نهايي به ۳۰ روز کاهش يافته و شايد بتوان اين کاهش ۳۰ روزه را بزرگترين تغيير لايحه مذکور دانست که اوباما را مجاب به موافقت با اين طرح

کرده است.

تبدیل این طرح به قانون، به آن معنی است که دولت باراک اوباما دستکم تا ۳۰ روز امکان برداشتن تحریم‌های ایران را نخواهد داشت و پس از آن نيز آغاز فرآيند کاهش تحريم ها منوط به تاييد

توافق نامه توسط کنگره خواهد بود.

بر اساس طرح در حال بررسي در کنگره امريکا، پس از امضاء توافق، کنگره و سنا اختياري براي تغيير مواد توافق نخواهند داشت، اما کليات توافق در کنگره و سنا مورد راي گيري قرار گرفته

و در صورت تاييد و يا راي ممتنع کنگره، امريکا امکان اجراي تعهدات خود را خواهد داشت و در صورتي که کنگره به کليات توافق راي منفي بدهد، دولت امريکا اجازه اجراي اين توافق را نخواهد داشت.

پس از آن در صورتی که کنگره با توافق با ایران مخالفت کرد، رئیس‌جمهور برای وتوی آن ۱۲ روز زمان دارد. در صورتی که اوباما مخالفت کنگره را وتو کند، قانونگذاران ۱۰ روز باقی‌مانده را زمان

خواهند داشت تا با جمع‌آوری دستکم ۶۷ رأی از مجموع ۱۰۰ کرسی سنا (دو سوم آرا)، حق وتو را از اوباما سلب کنند.

این طرح که در ابتدا با مخالفت کاخ سفید مواجه شده بود، نهایتا پس از اعمال اصلاحاتی، از جمله کاهش دوره ممنوعیت لغو تحریم از ۶۰ به ۳۰ روز، از سوی دولت آمریکا هم مورد موافقت قرار گرفت

و جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد رئیس‌جمهور حاضر است این طرح را امضا کند.

این در حالی است که جاش ارنست سخنگوي کاخ سفيد در نشست خبري شب گذشته خود نیز با تاييد چراغ سبز اوباما به تصويب اين طرح در کنگره اعلام کرد که رئيس جمهور امريکا علي رغم اعلام قبلي

مبني بر وتوي اين طرح در صورت تصويب، اکنون با تصويب طرح مذکور مشکلي ندارد.

‌جاش ارنست در پاسخ به اين سوالي که نظر رئيس جمهور درباره توافق دو حزب پیرامون این قانون را جویا شده بود، گفت:

این قانون اگر منعکس کننده ي مصالحه ي دوحزبي باشد که از کميته ي روابط خارجي سنا بيرون آمده بود، و طي آن دمکرات ها و جمهوريخواهان با اکثريت قاطع آراء از قانون پيشنهادي حمايت کرده بودند ،

ما اعلام کرديم که در اين صورت رئيس جمهور تمايل به امضاي چنين قانوني  دارد اما بايد صبر کنيم و ببينيم که در صحن مجلس سنا چه اتفاقي رخ خواهد داد؟ طيف گسترده اي از اصلاحيه ها پيشنهاد شدند يا

اينکه دست کم به صورت علني درباره ي آنها بحث و گفتگو شد. ما درباره ي برخي از اين پيشنهادها اظهار نگراني کرديم چون اين اصلاحيه ها يا باعث تضعيف مصالحه ي  دو حزبي در کميته ي روابط خارجي

سنا خواهد شد  يا اينکه مداخله در توانايي ما براي ادامه ي مذاکره و اجراي توافقنامه ي نهايي خواهد بود. پس تا زماني که اصلاحيه ها ناقض اين دو معيار نباشند به نظر من محصول اين روند دو حزبي، چيزي است

که رئيس جمهور مي تواند آن را امضا کند.

اين تغيير موضع کاخ سفيد در حالي است که اوباما در ماه هاي گذشته قبل از برگزاري نشست لوزان نسبت به وتوي اين قانون در صورت تصويب در کنگره اعلام آمادگي کرده بود.

تصویب این قانون در کنگره عملا تاييد قانوني نامه ۴۷ سناتور امريکايي درباره توافقق با ايران خواهد بود که توافق ايران و امريکا را صرفا يک توافقنامه اجرايي ايران با دولت اوباما معرفي کرده و امکان لغو آن توسط

روساي جمهوري آينده و يا کنگره را داده بود.

بر اساس اين قانون دست امریکا را برای بازی بر سر زمان لغو تحریمها که قرار بوده است همزمان  با امضاء توافق صورت بگیرد باز خواهد شد، موضوع که هنوز به موعد سوم تیر نرسیده توافقات قبلی را نقض کرده

و بر خلاف آنچه که پيش از اين قول داده شده بود ، امکان فرار امریکا از این توافق را بوجود خواهد آورد.

گفتنی است روز جمعه سنا طرح نظادت کنگره بر توافق هسته ای احتمالی با ایران را با ۹۸ رای مخالف و یک رای مخالف تصویب کرد.

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  9:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 Lovermohamad ria1365 nargesza
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

دوستان عزیز ممنونم که پاسخ بنده رو دادید

از یه طرف میگید که آمریکا با تحریماش نمیذاره انرژی هسته ای داشته باشیم از یه طرف میگید باید بلای 20 درصد داشته باشیم...

واقعا این دوگانگی یعین چی؟!

ما فعلا تو داروهایی موندیم که نیاز به هست ای نداره و فقط به خاطر تحریم هاست .بعد شما میگید مذاکره هم نکنیم؟!! واقعا نمیتونم این رو قبول کنم.

درسته ما به آمریکا اعتماد نداریم وای دلیلی نمیشه باهاشون مذاکره هم نکنیم.

یه سوال...

خداییش اگه میگید مذاکره نکنیم ،چی کار کنیم؟!!!خواهشا منطقی .نگید با یاری جستن از خدا و ... (خداوند گفته سرنوشت هیچ ملتی رو عوض نمیکنه مگر اینکه خودشون تلاش کنند)

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:09 AM
تشکرات از این پست
salma57 Lovermohamad f3080h517 ria1365 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1

((از یه طرف میگید که آمریکا با تحریماش نمیذاره انرژی هسته ای داشته باشیم از یه طرف میگید باید بلای 20 درصد داشته باشیم...

واقعا این دوگانگی یعین چی؟!))

یک سوال آیا دشمن شما دوست دارد شما پیشرفت کنید؟

یادآور می شوم که انرژی هسته ای صنعتی است که برای پیشرفت در این صنعت و علم باید بتوانیم خود را در صنایع و علوم دیگر حتما بالا بکشیم وگرنه اصلا نمی توانیم

در این صنعت پیشرفتی داشته باشم. لذا بالا آمدن سطح تکنولوژی ما در این زمینه یعنی اینکه ما در خیلی از موارد دیگر هم پیشرفت داشته ایم.

در ضمن تحریم های آمریکا صرفا برای هسته ای نیست و حتی با تمام تحریم ها و فشارهایی که می آورد دیده اید کهدر خیلی از رشته ها پیشرفت کرده ایم و در مرزهای

علمی جهان قرار داریم. طوری که خود آن ها هم انگشت به دهان مانده اند. خوب است خودمان هم استعداد و توانایی جوانان مان را باور داشته باشیم.

((ما فعلا تو داروهایی موندیم که نیاز به هست ای نداره و فقط به خاطر تحریم هاست. بعد شما میگید مذاکره هم نکنیم؟!! واقعا نمیتونم این رو قبول کنم.))

لطفا بگویید در کدام یک از آن ها مانده ایم؟و اگر هم در برخی موارد به آن ها نرسیده ایم آیا داروهای استراتژیکی بوده اند. در ضمن با این لحنی که شما صحبت می کنید یعنی

اصلا خودباوری و اعتماد به نفس به نیروی داخلی ندارید وگرنه در همه جای دنیا این مرسوم است که در خیلی از موارد پیشرفت وجود دارد و در برخی موارد هم ضعف و

کم وکاست دیده می شود.

((درسته ما به آمریکا اعتماد نداریم وای دلیلی نمیشه باهاشون مذاکره هم نکنیم.))

اگر اعتماد نداریم و می دانیم که نیرنگ می زند و بارها این موضوع اثبات شده است چرا وقت خود را تلف می کنیم و به جای اینکه به موارد مهم تر که می دانیم عمل و کار در

آن ها جواب می دهد به مذاکره می پردازیم. و اصلا حرف ما این است چون دشمنان ما نمی توانند جلوی پیشرفت و الگو شدن ما در جهان را بگیرند دارند ما را به موضوعات

غیر مهم سرگرم می کنند و از هدف و راه صحیح منحرف می نمایند تا چند صباحی بیشتر سلطه خود را حفظ کنند تا شاید بتوانند در آینده کاری انجام دهند.

((خداییش اگه میگید مذاکره نکنیم ،چی کار کنیم؟!!!خواهشا منطقی .نگید با یاری جستن از خدا و ...))

به جای اینکه وقت خودمان را هدر دهیم می توانیم به کار و تلاش پرداخته و در رفع کمبود ها و کاستی ها قدم برداریم.

الگوهای مدیریتیمان را عوض کنیم

سیستم فشل اقتصادی را سامان ببخشیم

فرهنگ اسلامی را در جامعه نهادینه نماییم که اگر این کار ها را انجام دهیم مطمپنا اوضاع سرو و سامان پیدا می کند.

و نکته دیگر اینکه اگر در کارهایمان از خدا یاری نجوییم و تنها به او اعتماد نداشته باشیم و بر او توکل ننماییم حتما در رسیدن به اهدافمان موفق نیستیم.

و نکته آخر اینکه وجه تمایز ما با دنیای غرب در اعتقادات و باورهایمان است و اصلا برای من قابل درک نیست که چرا گفته می شود نگید با یاری جستن

از خدا و مثلا راه حل بدید.

مشکل این است که ما هنوز خیلی از مفاهیم اولیه اسلام را خوب درک نکرده ایم اگر می گوییم با توکل و یاری خدا قدم برداریم منظور این نیست که هیچ

برنامه ریزی و تفکر و تلاشی برای رسیدن به اهدافمان نداشته باشیم بلکه در کنار آن ها حتما از حضرتش مدد می جوییم چرا که باور داریم اگر تمام دنیاجمع

شوند و بخواهند اقدامی صورت دهند تا حضرتش نخواهد توانایی هیچ عملی را ندارند چرا که تمام اراده هاو مفاهیم  از وجود پاک او سرچشمه می گیرد.

و البته اگر بخواهیم ادامه دهیم حتما از حوصله این بحث خارج است. فقط اینکه در حدیث است اگر ظلمات به شما روی آورد به قرآن پناه ببرید.

من الله توفیق

یا علی

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  4:19 PM
تشکرات از این پست
salma57 Lovermohamad f3080h517 nargesza
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

باز هم به خاطر همکاری شما و شرکت در بحثی با کمال احترام متشکرم

ولی باز چندین مسائل باقی موند که تکرار مکررات خواهد شد و دیگه بنده روش صحبتی ندارم

فقط چند جمله نوشتید که کمی تعجب کردم مثل:

لطفا بگویید در کدام یک از آن ها مانده ایم؟

خواهشا با بیماری های سخت صحبت کنید که بعد از تحریمهای هسته ای که نتیجه مذاکرات دولت قبل بود به چه بدبختی افتادند و هزینه هاشون چندین برابر شده . وچه بسا اونهایی که دیگه درآمدشون نمیرسه با همون بیماری فوت کردند(حتی صداسیما هم چند سال پیش گفت گویی در مورد این قضیه داشت). خواهش میکنم که چشممان را برحقایق باز کنیم و با یک پرس و جو ساده تمام جوابهای سوالات خودمون رو بدست بیاریم.

به جای اینکه وقت خودمان را هدر دهیم می توانیم به کار و تلاش پرداخته و در رفع کمبود ها و کاستی ها قدم برداریم.

فرهنگ اسلامی را در جامعه نهادینه نماییم که اگر این کار ها را انجام دهیم مطمپنا اوضاع سرو و سامان پیدا می کند.

امیدوارم درک کرده باشید که در این جهان همه به هم وابسطه هستند . هرچقدر هم کار و تلاش کنیم وقتی ارتباط  درستی نداشته باشیم به جایی نخواهیم رسید.

و بقیه یک جور جامعه آرمانی رو تصور کردید که فقط با حضور امام (عج) تحقق پیدا خواهد کرد.چون ما هر چقدر هم سعی در رفع کمبودها داشته باشیم بدون کمک کشورهای دیگر پیروزی در کار نخواهد بود.

جالب اینه که کنگره آمریکا هم همین رو میگه...

موفق باشید

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  4:58 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad f3080h517 ria1365 nargesza
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام وعرض ادب ...

ممنون از بحث خوبتون ...تو این زمینه  پیشنهاد میکنم به عزیزان ،مستندشطرنج با گرگ ها  که چند روز پیش از تلویزیون پخش شد رو حتما مشاهده کنید که در مورد بیانیه ی لوزان بود وقابل تامل و تعجب  وتاسف هست ... 

یاطبیب القلوب heart

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  7:41 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad shirdel2 f3080h517 ria1365 nargesza
per1390
per1390
کاربر طلایی1

(( باز هم به خاطر همکاری شما و شرکت در بحثی با کمال احترام متشکرم

ولی باز چندین مسائل باقی موند که تکرار مکررات خواهد شد و دیگه بنده روش صحبتی ندارم

فقط چند جمله نوشتید که کمی تعجب کردم مثل:

لطفا بگویید در کدام یک از آن ها مانده ایم؟

خواهشا با بیماری های سخت صحبت کنید که بعد از تحریمهای هسته ای که نتیجه مذاکرات دولت قبل بود به چه بدبختی افتادند و هزینه هاشون چندین برابر شده . وچه بسا اونهایی که دیگه درآمدشون نمیرسه با همون بیماری فوت کردند(حتی صداسیما هم چند سال پیش گفت گویی در مورد این قضیه داشت). خواهش میکنم که چشممان را برحقایق باز کنیم و با یک پرس و جو ساده تمام جوابهای سوالات خودمون رو بدست بیاریم.

امیدوارم درک کرده باشید که در این جهان همه به هم وابسطه هستند . هرچقدر هم کار و تلاش کنیم وقتی ارتباط  درستی نداشته باشیم به جایی نخواهیم رسید.

و بقیه یک جور جامعه آرمانی رو تصور کردید که فقط با حضور امام (عج) تحقق پیدا خواهد کرد.چون ما هر چقدر هم سعی در رفع کمبودها داشته باشیم بدون کمک کشورهای دیگر پیروزی در کار نخواهد بود.

جالب اینه که کنگره آمریکا هم همین رو میگه...

موفق باشید ))

با سلام مجدد

اگر بنده طوری مطالب را بیان نموده ام که شما ناراحت شدید عذرخواهی می کنم.(برداشت من از متن آخرتان این است)

دقیقا می خواستم به همین جا برسیم که دشمنان حتی به بیماران و قشرهای آسیب پذیر هم کوچکترین رحمی نمی کنند.

پس چه طور توقع داریم در موارد دیگر دلشان به حال ما بسوزد و فشارها را کاهش دهند.

و دقیقا چون دنیا دنیای بیرحمی است و هیچ چیز ایده آل نیست، و منطقی بر معادلات  و تعاملات و مناسبات دنیاحاکم نیست

ما نمی توانیم به این صورت عمل نماییم که خیلی از امتیازات را بدهیم و در مقابل به یک سری وعده که آن هم چندین بار بر خلاف

این وعده هاشان عمل کرده اند، دل خوش کنیم که اوضاع بهتر می شود و....

همچنین ما که نمی گوییم با کشورهای دنیا تعامل نداشته باشیم ولی چرا از بین این همه کشور تنها با کشورهایی خاص که همواره

بر علیه ما کار کرده اند ارتباط برقرار نماییم. ما کار خودمان را انجام می دهیم و با دنیا ارتباط داریم و با برخی از کشورها هم وارد

مذاکره می شویم ولی باید بدانیم تمام مشکلات ما به دست آن ها حل نمی شود.

اما منظور شما از اینکه "جالب اینه که کنگره آمریکا هم همین رو میگه...(یعنی یک سوال آیا دشمن شما دوست دارد شما پیشرفت کنید؟ )"

را متوجه نشدم.

ولی واضح است که دشمنان پیشرفت همدیگر را نمی خواهند فقط تفاوتش در این است که ما دشمن سردمداران کفر و استکبار جهانی هستیم

و نه مردمانشان ولی آن ها با تمام توانشان با حاکمان ، مردم، و عقاید ، و امامان و پیامبر و خدای ما دشمنی می کنند و در این دشمنی از هیچ

تلاشی فروگذار نیستند.

با تشکر فراوان

التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج

یا غافر الذنب اغفرلی

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  8:23 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad f3080h517 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

تا اینجای بحث از دوستان عزیز که حالت مناظره شکلیرو درست کردند و در فضای توام با ادب و احترام نظرات کارشناسی خودشونو برای ما گفتند  نهایت تشکر رو دارم

امیدوارم سایر دوستان هم به بحث بعنوان منتقد یا موافق توافق ورود کنند و نظراتشونو بگن

از مدیر تالار هم خواهشمندم این صفحه رو بخاطر اندازه تصویر بالایی درست کنند  و تصویر رو‌به اندازه استاندارد تغییر بدند تا بتوانم از نقل قول و پاسخ دوستان استفاده کنم.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 Lovermohamad shirdel2 f3080h517 nargesza
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

سلام

من ناراحت نشدم اتفاقا خیلی هم خوشحالم که یک نفر مخالف من در این قضیه داره با آرامش و احترام صحبت میکنه چون تا الان اینجوری نبودش متاسفانه...

دقیقا می خواستم به همین جا برسیم که دشمنان حتی به بیماران و قشرهای آسیب پذیر هم کوچکترین رحمی نمی کنند.

پس چه طور توقع داریم در موارد دیگر دلشان به حال ما بسوزد و فشارها را کاهش دهند.

ما نمی توانیم به این صورت عمل نماییم که خیلی از امتیازات را بدهیم و در مقابل به یک سری وعده که آن هم چندین بار بر خلاف

این وعده هاشان عمل کرده اند، دل خوش کنیم که اوضاع بهتر می شود و....

بنده هم میدونم که این کشورها به آنها هم رحمی نمی کنند .

قرار نیست اونا دلشون برای ما بسوزه . این که فشارها رو کاهش میدن به خاطر اینه که ایران رو کشوری قدرتمند و البته از نظر اونها کشوری هستش که برای درست کردن سلاح هسته ای تلاش میکنه و برای اینکه خیالشون از اینکه ایران سلاح هسته ای نمی سازه راحت بشه و تیم مذاکره کننده هم همین رو میخواد اثبات کنه و طبق قراردی که از لوزان اومده همین هست و طوری هست که از ساخت سلاح هسته ای جلوگیری میکنه .خوب بکنه ... برای ما مشکلی نیست حالا هر چقدر هم باشه

در عوض با چه چیزهایی رو بدست میاریم که همه میدونند. پس ما امتیازنمیدیم حرفمون رو ثابت میکنیم.

همچنین ما که نمی گوییم با کشورهای دنیا تعامل نداشته باشیم ولی چرا از بین این همه کشور تنها با کشورهایی خاص که همواره

بر علیه ما کار کرده اند ارتباط برقرار نماییم. ما کار خودمان را انجام می دهیم و با دنیا ارتباط داریم و با برخی از کشورها هم وارد

مذاکره می شویم ولی باید بدانیم تمام مشکلات ما به دست آن ها حل نمی شود.

چون این کشورها قدرتهای برتر جهان هستند و از نظر اقتصادی سیاسی و... بزرگترین کشورهای جهان حساب میشن.

من هم موافقم که تمام مشکلاتمان به دست اونا حل نمیشه ولی بزرگترین مشکلات ما بدست همین کشورهاست البته متاسفانه...

منظور از جمله آخر بنده این هست که در دو کشور تندروهایی هستند که فقط میخوان با دشمنی کار رو ببرن و قبل از هر مذاکره اون رو محکوم میکنن .خواستم بگم که اونا هم همین حرفهارو میزنن پس با این حساب تا ابد باید جنگ باشه نه مذاکره

با تشکر

موفق باشید

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  10:37 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad f3080h517 ria1365 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

باتشکر از سید عزیزم بابت این مبحث فقط صفحه دوم بهم ریخته لطفا مدیر عزیز اصلاح کنه پستها رو تا ما بتونیم کامل مطالب دوستان را بخونیم ممنون

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:03 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 shirdel2 f3080h517 ria1365 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

من به شخصه از سیاست اصلا خوشم نمیاد به قول قدیمیا سیاست پدرو مادر نداره وما هیچوقت نمیفهمیم پشت مرده سیاست چه خبره مگه اینکه 50 سال بعدش بفهمیم ...

درباره مسئله هسته ای هم حق مسلم هر کشوری هست با توجه به پیشرفت دانش روز با اتکا به ملت خودش به اون تکنولوژی ها دست پیدا کنه واز اون برای اهداف کشور وملتش استفاده کنه البته برای مقاصد صلح امیز که کشور ما هم از ابتدا پایبند به ان بوده وواز ابتدا که دانشمندان هسته ای ما به ان دست پیدا کردن با هدف صلح وواستفاده برای مقاصد انسانی وبرای مصالح کشور بوده است بدون شک ...

انرژی هسته ای حق مسلم ماست

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:12 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 shirdel2 f3080h517 ria1365 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

چیزی که از دوران سربازی یادمه من توی سپاه خدمت میکردم سال 81.82بود در پادگان نیشابور که یه پادگان اموزشی بود چند ماهی در قسمت دفتر نمایندگی ولی فقیه بودم ومسئول پیاده کردن نوارهای سخنرانی روی کاغذ بودم اونموقع تازه داشتن برای امضای قرارداد ان پی تی صحبت میکردند وفکر کنم اگه اشتباه نگم اقای خاتمی رییس جمهور بود و بیشتر صحبتها هم این بود که امضای این قرارداد چچهمزایا ومعایبی داره برای کشور پس این داستانها از خیلی وقت پیش شروع شده ودر طول سالهای گذشته در فراز ونشیبهای زیادی قرار گرفته تا دوران اقای احمدی نژاد وهمزمان با دست یابی ما به تکنولوژی غنی سازی امریکا مسئله امکان دست یابی ایران به سلاح اتمی را مطرح کرد وبا توجه به سیاست خارجه ضعیف ما البته به نظر من تحریمها شروع شد وروز به روز بیشتر شد و خیلی از کشورها برعلیه ما جبهه گرفتند البته در این که ما در زیر این فشارهای حارجی هیچوقت کم نیاوردیم ونخواهیم اورد شکی نیست وهیچوقت از حق خود به خاطر فشار کشورهای بیگانه نخواهیم گذشت

البته دراین مدت فشارهای زیادی از نظر اقتصادی به جامعه ومردم ما وارد شد که واقعا شرایط زندگی دراین سالها سخت شده است وروز به روز بدتر میشود ولی ما برای حفظ حقمون باتوجه به الگویهای که داریم همیشه ایستاده ایم الگوهایی مثل امام حسین (ع)و معصومینمان که از جانشان برای حفظ اسلام وحقوق خود گذشتند ولی از هدفشان روی برنگرداندن ووحرمت خون شهیدانی که از ابتدای تاریخ تا امروز برای حفظ این اب وخاک ریخته شده است .آنها جانشان را برای مام میهن دادند وما نمیتوانیم فشار اقتصادی وووو را تحمل کنیم ؟

تا حالا توانستیم حتما بعد از این هم میتوانیم..

.انشاالله
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:28 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ria1365 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

البته مسئله مهمی که اینجا مطرح میشود مسئولین کشوری هستند که به نمایندگی از ملت در راس کار هستند وامانت دار این ملت هستند وبه جای ملت ایران در مجامع بین الملی صحبت میکنند ونباید چون تحمل مردم ما بالاست انها در وظایفشان اهمال وکم کاری کنند و باید در پیشبرد منافع وصلاح کشور وملت ایران بهترین کار را بکنند ووظایف خود را به نحو احسن انجام دهند .

خوشبختانه با ریاست جمهوری اقای روحانی گروه منتخب ایشان توانستند قدمهای مثبتی در این امر برداشتند وبرای رفع تحریمها تلاش میکنند که انشالله همینگونه هم شود وکشور در یک محیط ارام ومعمولی قرار گیرد تا جوانان ودانشمندان ومردم ما بتوانند برای پیشرفت این کشور به دور از دغدغه های مشکلات اقتصادی تلاش کنند وایران عزیزمان روز به روز در مسیر موفقیت وپیشرفت قرار بگیرد

ان شاالله..

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:38 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 f3080h517 ria1365 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

لطفا صفحه را درست کنین فکرکنم
per 1390 عکس بزرگی برای پستشان انتخاب کردند
که صفحه به هم ریخته
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  11:40 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 f3080h517 ria1365 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

در مورد بهم ریخگی صفحه به مدیران محترم اعلام کردیم انشالله درست کنن اگرم اقای دیمی هست لطفا پست رو اگر تونستن ویرایش و اگرم نشه پست رو حذف کنن تا دوستمون دوباره بارعایت اندازه تصویر پست رو ایجاد و راسال کنن 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:05 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 Lovermohamad shirdel2 f3080h517 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 21 اردیبهشت 1394  12:35 AM