0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

درود به همه دوستانم گلم مخصوصا دوستانی که در مبحث شرکت کردند دکمه تشکرم کار نمیکنه برای پستها از همه شما دوستان اینجا تشکر میکنم فقط یه موردی هست خواستم بگم اینکه وقتی اسم مبحث ومباحثه بیاد منظور گفتگوی دوستانه وتبادل نظرهای شخصی برای بازگو کردن نظرات شخصی درباره یک موضوع است در کنارش استفاده از پستهای کپی پست برای بالا بردن اگاهی و وپیشبرد مبحث است ولی هرچی جلوتر میریم بیشتر در مباحث شاهد پستهای کپی پست هستیم در کنار تک وتوک اظهار نظر شخصی که فکر نکنم هدف دوستانی که طراح مبحث هستند این باشه وهم اینکه اون جو دوستانه وصمیمی رایکم تحت وشعاع قرار میده از دوستان گلم خواهش میکنم تو این مباحث از نظرات شخصیشون بیشتر استفاده کنند تا ماو دوستان دیگر از نظرات شخصی دوستان استفاده کنیم واگر در زمینه ای اطلاعات کمتری داریم ویا حتی درباره موضوعی طرز فکر درستی نداریم با نظرات دوستان طرز فکرمون را اصلاح کنیم ویا ان را بهتر کنیم موفق وموید باشید ان شالله دوستون دارم یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 25 اردیبهشت 1394  10:31 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 farhad6067 salma57 ria1365 f3080h517 nargesza omiddeymi1368
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

نقل قول Lovermohamad
درود به همه دوستانم گلم مخصوصا دوستانی که در مبحث شرکت کردند دکمه تشکرم کار نمیکنه برای پستها از همه شما دوستان اینجا تشکر میکنم فقط یه موردی هست خواستم بگم اینکه وقتی اسم مبحث ومباحثه بیاد منظور گفتگوی دوستانه وتبادل نظرهای شخصی برای بازگو کردن نظرات شخصی درباره یک موضوع است در کنارش استفاده از پستهای کپی پست برای بالا بردن اگاهی و وپیشبرد مبحث است ولی هرچی جلوتر میریم بیشتر در مباحث شاهد پستهای کپی پست هستیم در کنار تک وتوک اظهار نظر شخصی که فکر نکنم هدف دوستانی که طراح مبحث هستند این باشه وهم اینکه اون جو دوستانه وصمیمی رایکم تحت وشعاع قرار میده از دوستان گلم خواهش میکنم تو این مباحث از نظرات شخصیشون بیشتر استفاده کنند تا ماو دوستان دیگر از نظرات شخصی دوستان استفاده کنیم واگر در زمینه ای اطلاعات کمتری داریم ویا حتی درباره موضوعی طرز فکر درستی نداریم با نظرات دوستان طرز فکرمون را اصلاح کنیم ویا ان را بهتر کنیم موفق وموید باشید ان شالله دوستون دارم یاحق

بنام خدا

سلام به دوست گرامی محمد آقا و تمامی اعضاء محترم

بنده موافق مطالب شما هستم اما با توجه با اینکه بعضی مطالب اختصاصی هست ، دوستان سعی می کنند از مطالب کپی استفاده نمایند که بد هم نیست اما به نظر بنده ضروریست که دوستان شرکت کننده نظرات خودشان را هم بگویند. اگرچه ممکن هست بعضی مواقع گفتن نظرات شخصی یک مشکلاتی را هم بدنبال داشته باشد.چون موافق و مخالف صحبت کردن در مورد مطالب نتایجی را بدنبال خواهد داشت و همه حاضر نیستند ریسک کنند.بنده هم سعی می کنم تا حد امکان نظرات شخصی خودم را بنویسم و در صورت ضرورت و کمک کردن به مبحث خصوصا موارد دینی که خیلی از آنها اطلاع کاملی ندارم از گپی هم استفاده کنم و البته مشروط به اینکه با بحث مرتبط باشد.متاسفانه بعضی از دوستان مطالبی را ارسال می کنند که خیلی به بحث تخصصی ارتباطی ندارد و عمومی هست ، که خیلی جالب نیست.بهر حال مدیران مباحث باید این موارد را مد نظر بگیرند و مطالبی را که به مبحث مربوط نیست با هماهنگی مسئولین روابط عمومی و مدیر تالار حذف کنند.

جمعه 25 اردیبهشت 1394  10:46 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 Lovermohamad salma57 ria1365 f3080h517 nargesza omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درباره رابطه واعتماد به امریکا هم چیزی که باید گفت اینست که امریکا هیچوقت قابل اعتماد نبوده ونیست ونخواهد بود باتوجه به حافظه تاریخی ما وکارهایی که در قبال کشورمون انجام داده است ولی نکته مثبتی که کشورهایی مثل امریکا وانگلیس و...دارند در قبال کشورهای دیگر برای پیشبرد اهدافشون که اغلب اهدافشون هم مشخصه که چپاول وبرهم زدن گسستگی فرهنگی واتحاد ومخصوصا اسلام ستیزیه اینست که انها اهدافشون را در دراز مدت برنامه ریزی میکنند مثل اهداف 50 ساله ویا حتی صد ساله و منتظر نتیجه گرفتن هستند که در اغلب موارد هم نتیجه میگیرند که متاسفانه اکثر کشورها برنامه ریزی درازمدتی برای مقابله با این حربه های دشمن نمیکنند وما با درس گرفتن از تاریخ وحرف تاریخی حضرت امام (ره) که امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند وامریکا شیطان بزرگ است علیرغم اینکه دران سالها امریکا حرکت مستقیم انچنانی در قبال ایران انجام نداده بود نشان دهنده درک بالای امام عزیزمون از خطر امریکا بوده است واینکه میدانستند امریکا چه خطری برای ایران ومخصوصا جهان اسلام است وماهم باید با توجه به اینها حواسمون به حربه های دشمنانی مثل امریکا وانگلیس ورژیم صهیونیستی باشه واز انها غافل نشیم

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

جمعه 25 اردیبهشت 1394  10:49 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 shirdel2 salma57 ria1365 nargesza omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

البته یه موضوعی که باید خیلی توجه کرد این مسائل نباید باعث بشه ما در صحنه های بین المللی تو برخوردهامون با کشورهای دیگه تاثیر بزاره حتی با امریکا ما باید با همه کشورها تعامل ودوستی داشته باشیم فقط وفقط برای پیشبرد اهداف کشور وملتمون شاید اگر ما در سالهای قبل در صحنه های بین المللی بهتر عمل میکردیم وضعیت کشور در حال حاظر خیلی بهتر بود وشاید اینگونه نبود البته اینها نظر شخصیمه شایدم درست نباشه

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 25 اردیبهشت 1394  11:13 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 salma57 ria1365 shirdel2 nargesza omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

ممنون از دوست گلم شیردل عزیز کاملا هم حرفت درسته منظور من هم این نیست که کپی پست خوب نیست برعکس خیلی هم دربعضی اوقات خوبه به شرطی که در کنار نظرات شخصی باشه ودر مورد موضوع اصلی مبحث باشه وبرای پیشبرد بحث نه اینکه درباره یک موضوع کل مطالب از اول تاریخ که دراینترنت است را کپی پست کنیم ان دیگر بحث نیست واصلا جلوه خوبی نداره ...
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 25 اردیبهشت 1394  11:22 PM
تشکرات از این پست
salma57 ria1365 shirdel2 nargesza omiddeymi1368
per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511
شنبه 26 اردیبهشت 1394  7:33 AM
تشکرات از این پست
shirdel2 nargesza salma57 Lovermohamad omiddeymi1368 ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول nargesza

سلام

من کلاً با مباحث ساسی موافق نیستم. ولی دیدم مبحث هنوز بسته نشده گفتم یکی دو تا نظر بزارم.

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)

امروزه انقدر که از انرژی هسته ای بد میگن، میگن این همه بیماری آورده و این همه دردسر همه شاکی ان. همه موندن مذاکره سر چنین چیزی یعنی چی؟

ولی فوایدی هم داره. بستگی به طرز استفاده از اون رو داره. مثلاً اینکه دارو میسازن و ... . از هر چیزی اگه درست و اصولی استفاده بشه خیلی هم خوبه. ایران که میگه ما بمب هسته ای نمی سازیم. گردن خودش می سازن یا نمی سازن. نیتشون خیره اینجور که میگن. بهتره بیشتر ادامه ندم. بیش از این سردرنمیارم.

سلام

قسمت اول اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید که هسته ایی چه بدی ها و بیماری های آورده؟

شنبه 26 اردیبهشت 1394  9:55 AM
تشکرات از این پست
nargesza salma57 Lovermohamad omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول ehsan007060

نقل قول nargesza

سلام

من کلاً با مباحث ساسی موافق نیستم. ولی دیدم مبحث هنوز بسته نشده گفتم یکی دو تا نظر بزارم.

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)

امروزه انقدر که از انرژی هسته ای بد میگن، میگن این همه بیماری آورده و این همه دردسر همه شاکی ان. همه موندن مذاکره سر چنین چیزی یعنی چی؟

ولی فوایدی هم داره. بستگی به طرز استفاده از اون رو داره. مثلاً اینکه دارو میسازن و ... . از هر چیزی اگه درست و اصولی استفاده بشه خیلی هم خوبه. ایران که میگه ما بمب هسته ای نمی سازیم. گردن خودش می سازن یا نمی سازن. نیتشون خیره اینجور که میگن. بهتره بیشتر ادامه ندم. بیش از این سردرنمیارم.

سلام

قسمت اول اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید که هسته ایی چه بدی ها و بیماری های آورده؟

درمورد سوال شما درمورد بیماری هایی که انرژی هسته ای آورده، سقط جنین هست. خیلی زیاد شده و ..... . و همینطور به دنیا اومدن بچه های نارس و عقب افتاده. درسته قبلاً هم بوده ولی الآن بیشتر شده. من هم شنیدم.

یک شنبه 27 اردیبهشت 1394  12:01 AM
تشکرات از این پست
salma57 shirdel2 Lovermohamad omiddeymi1368 ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

باسلام خدمت همه دوستان گلم باخبر شدم که مادربزرگ محترم سید رسول عزیز در روز پنجشنبه مصادف با شهادت امام موسی کاظم (ع) به خاطر مریضی فوت کردند که از طرف خودم ودوستان گل به سید بزرگوار تسلیت عرض میکنم وامیدوارم خدا رحمتشون کنه و به خانواده شون هم صبر بده و جاشون در بهشت باشه انشالله ..

جمیعا برای شادی روحشون فاتحه مع الصلوات...

درضمن دوستان گلم برای خودمم سوال بود چرا سید عزیز چند روزی نیست یکم بخاطر تنبلی ویکمم مشغله جویای حال سید نشدم تا امروز که متوجه این قضیه شدم که ازسید عزیز عذرخواهی میکنم

احتمالا امتیازهای مربوط به این مبحث هم دیرتر اعلام میشه خواستم دوستان عزیز در جریان علتش باشن

یا حق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

یک شنبه 27 اردیبهشت 1394  6:36 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 ria1365 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

امتیازات مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)

امتیازات مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)

ردیف نام کاربری امتیاز
1 per1390 450
2 Lovermohamad 390
3 salma57 170
4 amin5530  135
5 ehsan007060  130
6 shirdel2  120
7 nargesza  115
8 shayesteh2000  95
9 f3080h517  55
10 ahmadfarm  50
11 namebaran  40
12 soltanman  30
13 armanian  20
14 rezazare4  20
15 yasaman25  20
16 masomezare4  20
17 09130670628  10

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 25 شهریور 1394  8:03 PM
تشکرات از این پست
8pooria ehsan007060 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

امتیازات مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیز؛

از اینکه مطابق هفته‌های گذشته، این مبحثِ طرح صالحین را نیز پیگیری و همراهی نمودید، بسیار ممنون و سپاسگزاریم. 

از کاربر محترم جناب آقای ria1365 که مبحث مفیدی برای این هفته ایجاد و مدیریت کردند، تشکّری ویژه داشته باشیم. مطابق قوانین تالار صالحین، به ایشان در خصوص ایجاد و مدیریت مبحث 99 و پیگیری خوب ایشان در پیشبُرد این مبحث، 350 امتیاز تعلّق خواهد گرفت.

سلامتی و بهروزی شما عزیزان را از درگاه ایزد منّان خواستاریم.

پیروز باشید.

پنج شنبه 26 شهریور 1394  12:35 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها