0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

بسمه تعالی

برخی سؤال می کنند چرا رهبری درباره مذاکرات اخیر هسته ای موضع گیری نکرده است؟

علت موضع گیری نکردن من این است که جایی برای موضع گیری وجود ندارد زیرا مسئولان کشور و مسئولان هسته ای می گویند هنوز کاری انجام نگرفته و هیچ موضوع الزام آوری میان دو طرف بوجود نیامده است چنین وضعیتی نیاز به موضع گیری ندارد.
اگر از من سؤال شود که «شما موافق مذاکرات اخیر هسته ای هستید یا مخالف»، می گویم نه موافق هستم و نه مخالف، چون هنوز اتفاقی نیفتاده است و همیشه گفته ام به امریکا و مذاکرات خوش بین نیستم . 
)بخشی ازبیانات مقام معظم رهبری در باره مسئله ی هسته ای) (۱۳۹۴/۰۱/۲۰)

با عرض سلام خدمت همه همراهان گرامی  تالار صالحین

با توجه به مراحل اخیر مذاکرات هسته ای (مرحله تدوین توافق نامه) و همچنین با توجه به اینکه بعد از توافقی که انجام گرفت یک جو امیدوار کننده در بین اکثر ملت بوجود امد و این توافق رو پیروزی بزرگی احساس کردند که با اجرای ان وضعیت کشور از لحاظ اقتصادی بهتر خواهد شد و از طرف دیگر  بعضی از مردم این توافق رو با عزت و اقتدار ایرانی مخالف دانستند و اعلام کردند که هر انچه در این سالها مسئولان سابق  در عرصه هسته ای بدست اورده بودند با یک توافق بد از بین رفت.

با توضیحات کوتاه فوق این هفته با بحث : مذاکرات هسته ای نتیجه و پیامدها در خدمت شما هستیم

دوستان محترم میتوانند در موضوعات زیر نظرات خودشون رو برای ما بیان کنند:

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)

• ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را  که به دولت و مخصوصا  ملت وارد شده است را دارد؟

• شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)

• بنظر شما نقش دولت قبل در پیشرفت انرژی هسته ای چقدر بوده است؟

• در دولت قبل هم مذاکرات بصورت فشرده انجام میگرفت  پس به چه علت هایی  توافقی مثل این توافق انجام نگرفت؟

• باتوجه به گذشته و سوابق امریکا  در قبال کشور و ملت ایران آیا میتوان به توافق انجام گرفته در اینده اعتماد کرد؟

• بنظر شما ایا بعد از نگارش متن نهایی توافق همه تحریمها برداشته خواهد شد و وضعیت اقتصاد و معیشت مردم درست خواهد شد؟

** در خلال مباحث با طرح سوالات جدید و همچنین نکاتی از فراز و نشیب های  12 سال فعالیت هسته ای در زمان مذاکرات از سال82 تا 94  در خدمت همراهان عزیز خواهیم بود.

** پاسخ گویی به سوالات مطروحه و اظهار نظرهای شخصی در مورد این مبحث از امتیاز ویژه ای برخوردار است.

به امید روزهایی خوش برای ملت بزرگوار ایران 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:25 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 nargesza salma57 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 mehdi0014 ehsan007060 ahmadfarm siryahya Lovermohamad liasam rezajafarizadeh f3080h517 saeidfarajpour
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)  با ماهیت کلیش که بله.چونکه به صورت خیلی ساده کشور نیاز به انرژی داره .طبق آمارهایی که بنده دارم نفت ایران هم تا 50 سال دوام داره حالا نمیدونم چه قدر درست هستش ولی بالاخره تمام میشه .پس نیاز به انرژی جایگزین هست و چه انرژی بهتر از هسته ای

• ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را  که به دولت و مخصوصا  ملت وارد شده است را دارد؟ انرژی هسته ای ارزَ داره ولی مذاکراتش مشکل زا بودند . در دوره قبل اگر از من می پرسیدند قطعا میگفتم با این نوع مذاکره اصلا ارزش نداره . ولی حالا میگم صد در صد ارزش داره

• شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)  بله موافقم.ملت ما به خاطر تصمیمات اشتباه قبلی داره تاوان پس میده . البته همینطور که رهبری فرمودند طرف مقابل قابل اعتماد نیست و این به نظرم مد نظر هستش . با دیپلماسی صحیحی که این دولت و مذاکره کنندگان دارند قطعا به نفع ایرانه . تحریم ها تمام اقتصاد رو فلج کردن تنها راهش هم مذاکره هستش و نه شاخ شونه کشیدن. هر چه زودتر به توافق برسن ملت از زیر فشار در میان.

•  بنظر شما نقش دولت قبل در پیشرفت انرژی هسته ای چقدر بوده است؟ دولت قبلی تلاش خودش رو کرد ولی نمیدونست چی کار باید بکنه واقعا فکر می کرد که به نفعه ملته! در صورتی که صد در صدر به ضر ملت تمام شد و ملت ایران زیر فشار ها نابود شدند.اگه دولت قبلی درست مذاکره می کرد حالا این همه تو مذاکرات به ایران گیر نمیدادن .یادمه یکی از بسته های پیشنهادی دولت قبل بر روی اینترنت قرار گرفت (لو) رفت .فکر کنم از چندین صفحه فقط چند خط در مورد انرژی هسته ای بود و همش در مورد پیامبر و دین و... صحبت شده بود .متاسفانه فکر می کردن اینجا جای این حرفهاست

• در دولت قبل هم مذاکرات بصورت فشرده انجام میگرفت  پس به چه علت هایی  توافقی مثل این توافق انجام نگرفت؟طرز بیان کردن و صحبت کردن بسیار متفاوته . دولت قبلی فقط برای گفتن جواب نه می رفت که معلومه به نتیجه نمی رسید

•  باتوجه به گذشته و سوابق امریکا  در قبال کشور و ملت ایران آیا میتوان به توافق انجام گرفته در اینده اعتماد کرد؟ ما توافق می کنیم نه اعتماد . امیدواریم که طرف مقابل بتونه اعتماد ما رو جلب کنه

• بنظر شما ایا بعد از نگارش متن نهایی توافق همه تحریمها برداشته خواهد شد و وضعیت اقتصاد و معیشت مردم درست خواهد شد؟ اگه هر دو طرف توافقات رو انجام بدن بله و وضعیت اقتصادی بهتر خواهد شد ولی نه یکدفعه بلکه به مرور زمان . باید توجه کرد که شاید تحریمها یکدفعه  برداشته بشه ولی وضعیت اقتصادی به مرور بهتر خواهد شد.

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

شنبه 19 اردیبهشت 1394  7:49 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ahmadfarm siryahya omiddeymi1368 Lovermohamad liasam f3080h517
per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

• ایا شما با ماهیت کلی انرژی هسته ای موافقید (با ذکر دلایل)

بله اول اینکه با توجه به بحران انرژی در حال حاضر و رو به اتمام بودن منابع دیگر انرژی حتما به آن نیاز داریم

دوم که مهمتر است باید برای ساختم تمدن اسلامی در همه رشته های سطح بالای تکنولوژی در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم و در انتها در همه

آنها سرآمد جهانیان شویم.

سوم ما ازادیم و باید تفکر جوانان ما در هر بحث مشروع و مفیدی جولان نماید و کسی حق محدود نمودن تفکر و استعداد جوانان این سرزمین را ندارد.

و............

• ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم و فشار را  که به دولت و مخصوصا  ملت وارد شده است را دارد؟

اصلا اصل این سوال خودش زیر سوال است . کی گفته که این تحریم ها و فشار ها مربوط به هسته ای است این تحریم ها ازاول پیروزی انقلاب اسلامی

بوده است و الآن تشدید شده است و بیشتر این فشارهایی که به ملت و دولت می آید از سوء مدیریت مدیران دولتی از گذشته تا به حال بوده است.

یک کلام این تحریم ها و فشارها هم به این دلیل به انقلاب اسلامی وارد می شود تا از آرمان های خود دست بردارد و دلیل دیگری ندارد.

• شما موافق توافق اخیر (لوزان) هستید یامخالف ان ؟ (با ذکر دلایل)

مخالف به این دلیل که در این برهه مهم از تاریخ ما را از امور مهم دیگر و ضرباتی که می توانستیم به استکبار بزنیم باز داشت.

همچنین استقلال ما را زیر سوال می برد زیرا باید گوش به فرمان دنیای استکبار باشیم تا ببینیم که در فلان موضوعات خاص چه

نظری دارند تا نظرات آنها را اجرا نماییم.

با این توافق زمان را از دست ندادیم و باز یکی از اهداف دشمن را تحقق بخشیدیم.

و.........

• بنظر شما نقش دولت قبل در پیشرفت انرژی هسته ای چقدر بوده است؟

حداقل نقشی که داشته این بوده است که به نیرو ذهن و توان داخلی اعتماد نموده و سبب بالنده شدن فکر جوانان این مرز و بوم گشته

است تا بدین طریق دستاوردهای بزرگی در این بحث نصیب انقلاب شود تا امروز دولت مردان از آن دستاوردها استفاده نمایند تا

دولت های مستکبر حداقل نگاهی به آنها انداخته و با ایشان مذاکره نمایند تا بتوانند این دتاوردها وظرفیت عظیم را از دست انقلاب اسلامی

خارج نمایند.

• در دولت قبل هم مذاکرات بصورت فشرده انجام میگرفت  پس به چه علت هایی  توافقی مثل این توافق انجام نگرفت؟

به این دلیل که در دولت رسیدن به توافق به هر قیمتی مدنظر نبود بلکه هدف تسهیل مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی بود نه

اینکه به دلیل انتظارات غیرمعقول از دشمن تمام دستاوردها را تقدیم دشمن نموده تا اینکه شاید تحریم ها از بین بروند آن هم

به گفته خودشان بخشی از تحریم ها که مربوط به هسته ای است که اصلا مشخص نیست که آنها هم چه هستند

• باتوجه به گذشته و سوابق امریکا  در قبال کشور و ملت ایران آیا میتوان به توافق انجام گرفته در اینده اعتماد کرد؟

مسلما خیر زیرا آمریکا شیطان بزرگ است و به فرموده امام راحل آن ها حتی اگر بگویند ما اسلام آوردیم ، باور نمی کنیم.

• بنظر شما ایا بعد از نگارش متن نهایی توافق همه تحریمها برداشته خواهد شد و وضعیت اقتصاد و معیشت مردم درست خواهد شد؟

مسلما تغییرات خیلی خاصی اتفاق نمی افتد زیرا از همین الان اعلام شده که اندکی از تحریم ها برداشته می شود که البته تا اینجا ما می گفتیم قطعنامه ها و تحریم هایی

که بر علیه ما تصویب شده ظالمانه و غیر قانونی است ولی از این به بعد ما تمام این قطعنامه ها و محدودیت های بیشتر از آن ها را در توافق امضا می کنیم و وجهه

قانونی به آن می دهیم و از طرفی اعلام می داریم که مجرم هستیم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما سوالای که پیش می آید اینکه آیا می ارزد در زمانی که هم دینان ما در سرتاسر دنیا تحت فشار ئ ظلم از سمت شیطان بزرگ هستند ما حمایت از آن ها را به حاشیه

ببریم و با شیطان بزرگ و ایادی استکبار بنشینیم و گل بگیم و گل بشنویم؟

آن ها با تمام مقدسات ما توهین کنند و با آن ها قدم بزنیم؟

ما دستاورد های خود را با دست خودمان نابود کنیم و در عوض هر روز تحریم ها و تهدیدات علیه ما بیشتر شود؟

ارزش دارد قبل از اینکه دشمن تمام بدهی های خود به ما را بپردازد به او امتیازات فراوان دیگری بدهیم و در عوض دشمن اموال دیگری از مردم را غصب کند؟

و.......

و نکته و سوال اصلی اینکه دشمنی که هر لحظه در فکر نابودی ما است و این در تاریخ ما مشخص است که استکبار جهانی هر کاری که از عهده اش بر می آمده

بر علیه مردم ما و اسلام ناب محمدی انجام داده و اگر عمل دیگری انجام نداده مطمئنا از عهده اش بر نمی آمده ، واقعا منظورش از مذاکره با ما چیست ؟

آیا واقعا دلش برای ما سوخته یا اینکه خودش به مذاکره نیاز دارد یا اینکه به غیر از نیاز نقشه ای برای نابودی انقلاب اسلامی دارد؟

و هزاران سوال دیگری که به ذهن می رسد که چرا با این وضعیت و به این نحو به پای میز مذاکره رفتیم نه اینکه آیا انرژی هسته ای ارزش تحریم ها را داشت یا ......

باشد که مورد رضای حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف واقع شود.

با تشکر

التماس دعا

من الله توفیق

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

شنبه 19 اردیبهشت 1394  8:41 PM
تشکرات از این پست
ria1365 siryahya omiddeymi1368 Lovermohamad f3080h517 sajjadalizadehs
per1390
per1390
کاربر طلایی1

برای اینکه درک صحیحی از تحریم ها و توافقات صورت پذیرفته داشته باشیم پیشنهاد می کنم جزوه زیر را مطالعه نماییم.

جزوه "هر آنچه که باید در مورد  تحریم بدانیم+سرنوشت تحریم ها به روایت های لوزان "

لینک دانلود : جزوه تحریم ها

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

شنبه 19 اردیبهشت 1394  9:03 PM
تشکرات از این پست
ria1365 siryahya omiddeymi1368 Lovermohamad f3080h517 ali_kamali
per1390
per1390
کاربر طلایی1

سایت زیر برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد مذاکرات، تحریم ها، انرژی هستهای و مسائل مرتبط با آن ها مفید است.

http://nuclear.kalk.ir/

یا غافر الذنب اغفرلی

شنبه 19 اردیبهشت 1394  9:22 PM
تشکرات از این پست
ria1365 siryahya omiddeymi1368 Lovermohamad f3080h517 ali_kamali
per1390
per1390
کاربر طلایی1

زیر پوست توافق لوزان!

این روزها اگرچه درباره توافق لوزان و پیامدهای آن به نقد یا به حمایت بحث‌هایی شده است و هر چند گفتنی‌های دیگری نیز هست که نیاز به ارزیابی دارد ولی در این میان اشاره به چند نکته تعیین کننده که کمتر به آن پرداخته‌اند و یا در بحث‌ها و بررسی‌ها، آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است، ضروری به نظر می‌رسد.
1- پروتکل الحاقی که در توافق لوزان آمده است به بازرسان آژانس اجازه می‌دهد از همه تأسیسات مورد نظر خود در هر زمان و در هر مکان و بدون اطلاع قبلی  «NO-NOTICE  INSPECTION» بازرسی به عمل آورند. بدیهی است که پذیرش این پروتکل نه فقط امنیت هسته‌ای بلکه امنیت نظامی جمهوری اسلامی ایران را با خطر جدی روبرو می‌کند. اعضای محترم تیم هسته‌ای کشورمان در پاسخ به این سؤال که چرا پروتکل الحاقی را، آنهم به صورت «فراپروتکل»! پذیرفته‌اید؟ اعلام می‌کنند که پذیرش پروتکل الحاقی داوطلبانه است!
از سوی دیگر، برخی از منتقدان توافق لوزان تأکید می‌کنند که پذیرش پروتکل الحاقی باید به تصویب مجلس برسد، که در نگاه اول هر دو دیدگاه منطقی به نظر می‌رسد ولی در این میان نکته در خور توجهی وجود دارد که متأسفانه از آن غفلت شده است و آن، این که؛ قید «داوطلبانه- VOLONTARY» برای دور زدن مجلس است چرا که وقتی اعلام می‌شود پروتکل الحاقی به طور داوطلبانه پذیرفته شده است، یعنی هنوز قرارداد، پیمان و معاهده‌ای صورت نگرفته که مطابق اصل 77 قانون اساسی به تصویب مجلس نیاز داشته باشد. به اظهار نظر آقای عراقچی عضو محترم و ارشد مذاکره‌کننده کشورمان که در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه 2 سیما  (15   فروردین 94) مطرح شده است توجه کنید: «این پروتکل در مجلس تصویب نشده و این اختیار متعلق به مجلس است. این بسته به تصمیم مجلس است. ما در مذاکرات گفتیم به عنوان دولت می‌توانیم قول بدهیم مفاد پروتکل را به صورت داوطلبانه و موقت اجرا کنیم تا زمانی که مجلس آماده تصویب آن باشد.» برادر عزیزمان آقای عراقچی در این اظهارنظر تأکید می‌کند که پذیرش پروتکل الحاقی داوطلبانه است و نیازی به تصویب مجلس ندارد. باید توجه داشت که سخن از پذیرش موقت و داوطلبانه تا تصویب مجلس نیست، بلکه می‌فرمایند «مفاد پروتکل را به صورت داوطلبانه و موقت اجرا می‌کنیم». در سلامت نفس و دلسوزی تیم هسته‌ای کشورمان و از جمله جناب آقای عراقچی تردیدی نیست ولی متأسفانه حریف با بهره‌گیری از غفلت آنان و از آنجا که می‌دانسته اجرای پروتکل نیاز به تصویب مجلس دارد، قید «داوطلبانه» را - با عرض پوزش- به تیم محترم مذاکره‌کننده تحمیل کرده است. ظاهر قضیه و قید «داوطلبانه» در نگاه اول، امتیازی برای ایران تلقی می‌شود ولی با نگاهی دقیق‌تر که شرح آن گذشت، این قید، پروتکل الحاقی را از حوزه نظارت مجلس خارج می‌کند و به بیان دیگر، حریف از این طریق مجلس و نمایندگان مردم را دور زده است! آیا غیر از این است؟!
گفتنی است علاوه بر تیم هسته‌ای، مسئولان محترم نظامی کشورمان- از جمله وزیر محترم دفاع- نیز تاکید کرده‌اند هرگز به حریف اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نخواهند داد که غیرت دینی و انقلابی آنان مانند همیشه درخور تقدیر است ولی باید گفت؛ این مجوز با پذیرش اجرای پروتکل الحاقی- به صورتی فراتر از مفاد آن- به حریف داده شده است تا آنجا که همین دیروز آقای لاوروف وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای اعلام کرده است در صورت اجرای این توافق، ایران به کنترل‌شده‌ترین کشور جهان تبدیل خواهد شد.
راه‌کار اما، فقط به فقط لغو توافق لوزان است که در سطرهای پایانی این نوشته به آن اشاره خواهیم کرد.
2- برخی از دوستان به این واقعیت غیرقابل انکار که «آمریکا مورد اعتماد نیست» اشاره می‌کنند و نتیجه می‌گیرند چه تضمینی هست که آمریکا به تعهدات خود در توافق لوزان عمل کند؟ و برای این نگرانی شواهد و نمونه‌های فراوانی از سابقه عهدشکنی و غیرقابل اعتماد بودن آمریکا ارائه می‌کنند.
در طرف مقابل، حامیان توافق پاسخ می‌دهند که بلافاصله بعد از عهدشکنی آمریکا همه توافقات انجام شده را نادیده گرفته و به نقطه قبل از توافق بازمی‌گردیم که این توضیح اگر چه منطقی است ولی بسیاری از تعهدات ما در توافق لوزان- و قبلا در توافق ژنو- بعد از اجراء قابل بازگشت نیست که شرح آن به نوشته دیگری نیاز دارد و از سوی دیگر نظر منتقدان که آمریکا را  غیرقابل اعتماد می‌دانند نیز، یک دلشوره و نگرانی منطقی است و تنها با مروری گذرا به سوابق آمریکا جای کمترین تردیدی در صحت آن باقی نمی‌ماند.
اما در اینجا، نکته با اهمیت و تعیین‌کننده دیگری در میان است که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته و آن، این که؛ آمریکا نیازی به نقض عهد و نادیده گرفتن تعهدات خود ندارد! توجه کنید، منظور آن نیست که آمریکا اهل عهدشکنی و نقض تعهدات خود نیست، زیرا عهدشکنی و غیرقابل اعتماد بودن آمریکا به اندازه‌ای بدیهی و آشکار است که نفی آن امکان‌پذیر نخواهد بود. بلکه سخن آن است که آمریکا در توافق لوزان نیازی به عهدشکنی ندارد! چرا؟! برای آن که همه خواسته‌های خود را در توافق لوزان گنجانده است. بنابراین نه فقط نیازی به نقض عهد ندارد، بلکه این آمریکاست که باید نگران باشد مبادا ایران به آنچه در لوزان پذیرفته است پایبند نماند و از اجرای آن خودداری کند! از این روی ضمن آن که اعتقاد به عهدشکنی و غیرقابل اعتماد بودن آمریکا برای همیشه واقعیت دارد ولی در عرصه مورد بحث یعنی توافق لوزان، اصلی‌ترین مفاد مندرج در آن- اگر نگوئیم همه آن- به نفع آمریکاست بنابراین چرا باید از اجرای توافقی که خواسته‌های خود را در آن جای داده است، امتناع ورزد؟!
3- توافق لوزان به گفته و تصور تیم هسته‌ای کشورمان یک بیانیه مطبوعاتی است و الزام‌آور نیست! ولی از آنجا که شامل چارچوب‌های اولیه (بخوانید همان مرحله اول از توافق دومرحله‌ای) است، در تعریف حقوقی نام «توافق» دارد و نه «بیانیه». اما، در هر دو حالت، هنوز دست مسئولان محترم کشورمان بسته نیست و می‌توانند با استناد به اصول 77 و 125 قانون اساسی از پذیرش آن خودداری کنند. توضیح آن که اگر چه حریف اجرای پروتکل الحاقی را از میدان تصویب مجلس خارج کرده است ولی «توافق لوزان» حاوی تعهدات فراوان دیگری نیز هست که به تصریح اصول یاد شده از قانون اساسی، تنها پس از تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید این مصوبه از سوی شورای نگهبان قابلیت پذیرش و اجرا خواهد داشت. بنابراین مسئولان محترم می‌توانند و باید با استناد به اینکه الزامات توافق لوزان هنوز به تصویب مجلس شورای اسلامی و تائید شورای نگهبان نرسیده است، از پذیرش آن خودداری کرده و تا دیر نشده این توافق را ملغی اعلام کنند.

یا غافر الذنب اغفرلی

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  1:29 AM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad ali_kamali
per1390
per1390
کاربر طلایی1

نقد توافق لوزان توسط حجه الاسلام سید محمود نبویان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی

لینک دانلود

یا غافر الذنب اغفرلی

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  1:34 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  1:41 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad f3080h517 ali_kamali
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

دوستانی که دم ا اسلام ناب محمدی مینن مهی یه بار پای حرفای فقرای ایران بشینند

بعد دم از اسلام بزنند . به چشم دیدم طرف نون شب نداره بخوره ... بعد من بیام در مورد حمله استکبار و اسلام ناب محمدی تو مذاکرات باهاش حرف بزنم؟! حتما اونم میگه آره ...

من نمیدونم  اگه  ما با آمریکا مذاکره نکنیم دیگه هم دینان ما راحتن یا اضافه بر اونا ما هم عذاب می کشیم؟!

دستاورد؟!!!!!!!!!!!!!!!!! نابود؟!!!!!!!!!!!

من با استادم صحبت کردم و گفت برای تولید برق،غنی سازی بالای 5 درصد اصلا نیاز نیست . چرا اینو ساختن؟!!!!!! کار اشتباه رو باید همون اول نمی کردن تا نیاز به خراب کردن دیوار کج نباشه

بخدا ملت ایران دیگه توان ندارن مردم خواستن این دولت بیاد تا با مذاکره و دوستی مشکلات هسته ای و در نهایت اتصادی رو حل کنه نه با هاله نور صحبت از اسلام و پیامبر تو بسته پیشنهادی

بعضی ها فراتر از رهبری رفتن... رهبری موافق مذاکرات هستش ولی بعضی ها نه....

ان شاالله خداوند همه ما رو به راه راست هدایت کنه

امیدوارم دوستان یکم بیشتر فکر کنن و /وش به حرفای تندروها ندن

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  1:43 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  1:52 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

بعد دم از اسلام بزنند . به چشم دیدم طرف نون شب نداره بخوره ... بعد من بیام در مورد حمله استکبار و اسلام ناب محمدی تو مذاکرات باهاش حرف بزنم؟! حتما اونم میگه آره ...

من نمیدونم  اگه  ما با آمریکا مذاکره نکنیم دیگه هم دینان ما راحتن یا اضافه بر اونا ما هم عذاب می کشیم؟!

من با استادم صحبت کردم و گفت برای تولید برق،غنی سازی بالای 5 درصد اصلا نیاز نیست . چرا اینو ساختن؟!!!!!! کار اشتباه رو باید همون اول نمی کردن تا نیاز به خراب کردن دیوار کج نباشه

بخدا ملت ایران دیگه توان ندارن مردم خواستن این دولت بیاد تا با مذاکره و دوستی مشکلات هسته ای و در نهایت اتصادی رو حل کنه نه با هاله نور صحبت از اسلام و پیامبر تو بسته پیشنهادی

سلام و تشکر از نظرات خوب شما 

در اینکه وضع معیشت مردم نسبت به قبل بدتر شده شکی نیست ولی این نکترو باید در نظر بگیریم این پیشرفت های هسته ای با چه قیمتی به این مرحله رسیده است برای رسیدن به اینجا خون چه کسانی که به ناحق در این مسیر نریخته است که در ادامه من امارهای مختلفیرو برای استفاده دوستان ارائه خواهم کرد .

ولی استفاده انرژی هسته ای فقط برای برق نیست کاش از استادتون میپرسیدید بجز برق چه استفاده هایی از انرژی هسته ای میتوان کرد 

در علوم پزشکی از این انرژی میتوان استفاده کرد و جان هزاران بیمار را نجات داد 

حضرا اقا هم تلویحا از تیم مذاکره کننده حمایت کردند اینم فرمودند که به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم البته در اینکه امریکا هربار یک بهانه جدیدی برای تحریم و فشار خواهد اورد شکی نیست و امروزه به بهانه هسته ای کشور رو تحریم کرده است و اگر توافق انجام گرفت فردا به بهانه حقوق بشر و  پیس فردا به بهانه موشک های کشورمون

بهرحال امیدواریم نتیجه مذاکرات هرچه که باشد درکنار لغو تحریم ها معیشت ملت بهتر بشه و از انطرف عزت ایران و شهدای هسته ای حفظ بشود.

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  2:07 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  2:18 AM
تشکرات از این پست
per1390
per1390
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365
نقل قول amin5530

سلام و تشکر از نظرات خوب شما 

در اینکه وضع معیشت مردم نسبت به قبل بدتر شده شکی نیست ولی این نکترو باید در نظر بگیریم این پیشرفت های هسته ای با چه قیمتی به این مرحله رسیده است برای رسیدن به اینجا خون چه کسانی که به ناحق در این مسیر نریخته است که در ادامه من امارهای مختلفیرو برای استفاده دوستان ارائه خواهم کرد .

ولی استفاده انرژی هسته ای فقط برای برق نیست کاش از استادتون میپرسیدید بجز برق چه استفاده هایی از انرژی هسته ای میتوان کرد 

در علوم پزشکی از این انرژی میتوان استفاده کرد و جان هزاران بیمار را نجات داد 

حضرا اقا هم تلویحا از تیم مذاکره کننده حمایت کردند اینم فرمودند که به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم البته در اینکه امریکا هربار یک بهانه جدیدی برای تحریم و فشار خواهد اورد شکی نیست و امروزه به بهانه هسته ای کشور رو تحریم کرده است و اگر توافق انجام گرفت فردا به بهانه حقوق بشر و  پیس فردا به بهانه موشک های کشورمون

بهرحال امیدواریم نتیجه مذاکرات هرچه که باشد درکنار لغو تحریم ها معیشت ملت بهتر بشه و از انطرف عزت ایران و شهدای هسته ای حفظ بشود.

ضمن تایید صحبت های برادر ria1365 می خواهم خدمتتان عرض نمایم که اگر دلمان به حال فقرا می سوزد و مشکلات را در کشور می بینیم خوب است به دنبال راه حلی برای آن ها باشیم و با اتکا به قدرت لایزال الهی و همتی جهادگونه برای رفع محرومیت ها بکوشیم نه اینکه چشممان به دستان دشمنی باشد که همواره باعث بدبختی و فقیرتر شدن ملت های جهان علی الخصوص مسلمانان بوده است و البته بیشتر از همه با اسلام ناب محمدی و انقلاب اسلامی دشمنی کرده است.

نکته اول اینکه هیچگاه از دشمن توقع نیکی نمی توان داشت. آن هم دشمنی که از مبنا با تمام هست و نیست و موجودیت ما مشکل دارد. نه اینکه به تبع یک موضوع خاص با ما خصومت و دشمنی نماید که با حل آن بتوان به دشمنی ها پاایان داد.

دوم اینکه بهتر از قدرت لایزال الهی مدد جسته و به حضرت او که از همه قدرتمندان عالم قدرتمند تر است و در اصل قدرت قدرتمندان مادی در مقابل قدرت حضرت حق از ذره هم کمتر است و اصلا تا او نخواهد کسی توانایی اعمال قدرت را ندارد توکل نمایید و با جهاد علمی و اقتصادی و مهمتر از همه جهاد فرهنگی اسلام عزیر را یاری نماییم که با یاری اسلام عزیر مطمپنا تمام مشکلات دیگر ما حل خواهد شد.

سوم اینکه خدا هرکه را بخواهد عزت می دهد و هر که را بخواهد ذلیل می نماید.

در انتها والله اینها آرمان گرایی و این قبیل حرف ها نیست که تماما وعده الهی است که تخلف ناپذیر است : ان الارض یرثها عبادی الصالحین

اللهم عجل لویک الفرج

یا غافر الذنب اغفرلی

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  9:13 AM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad f3080h517 ali_kamali
per1390
per1390
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

راستی آدم های زیادی هم در کشور و هم از همدینان ما هستند که نیاز به درمان با داروهای هسته ای دارند که خیلی از اون به غنی سازی ۲۰ درصد نیاز داره و یادم نرفته که همین آمریکاییهای خبیث و همپیمانانشان سوخت مورد نیاز برای تامین داروهای مورد نیاز ما را تامین نکردند و ما به ۲۰ درصد غنی سازی رسیدیم.

و البته این قصه سر دراز داره پیشنهاد می کنم به جای اینکه تحت تاثیر حرف های این فرد و آن فرد قرار بگیریم (با هر جایگاهی) خودمان بشینیم و در مورد مسایل تحقیق و بررسی نماییم و با در نظر گرفتن رضای خدا و اولیایش و شهدایی که در این راه خونشان را نثار کرده اند به جمع بندی برسیم و اعلام نظر نماییم.

من الله توفیق

التماس دعا

یا غافر الذنب اغفرلی

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  9:24 AM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad f3080h517 ali_kamali
per1390
per1390
کاربر طلایی1

دکتر فواد ایزدی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دکتر ابوذر گوهری مقدم عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام با نگارش مقاله ای ، نکات مهمی را درباره طرح اخیر کنگره آمریکا مطرح کرده اند که متن کامل آن را از نظر می گذرانید:

کمیته روابط خارجی سنای آمریکا طرح موسوم به کورکر- منندز را به شکل اجماعی و با رأی قاطع ۱۹ سناتور به تصویب رساند. این طرح که در صورت تصویب نهایی در کنگره آمریکا- که احتمال آن نیز بسیار زیاد است- آثار متعددی بر توافق نهایی هسته‌ای ایران و ۵+۱ دارد. لذا در این متن به بررسی آثار و تبعات اجرای این قانون خواهیم پرداخت. 

موارد و نکات زیر پیرامون طرح مذکور قابل‌توجه است:

۱. بر اساس این طرح، تحریم‌های مربوط به اتهامات غرب به ایران پیرامون تروریسم، حقوق بشر و موشک‌های بالستیک حفظ خواهد شد. این به این معنی است که تحریمهای اصلی نفتی و بانکی حتی اگر توافق نهایی به تصویب کنگره برسد، برداشته نخواهد شد. زیرا این تحریمها به غیر از موضوع هسته ای به مباحثی ديگري نظير تروریسم نیز پرداخته اند. به عبارت بهتر ماهيت ترکيبي بودن اين تحريمها بهانه لازم جهت عدم تعليق يا لغو آنها را ايجاد کرده است. در صفحه ۱۸ طرح کورکر-منندز نوشته شده:

United States sanctions on Iran for terrorism, human rights abuses, and ballistic missiles will remain in place under an agreement

«تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران در خصوص تروریسم، نقض حقوق بشر و موشک‌های بالستیک، در توافق پابرجا می‌ماند.»

این امر به این معنی است که کنگره آمریکا به توافق نهایی رأی مثبت نخواهد داد مگر اینکه تحریمهایی اصلی نفتی و بانکی دست نخورده باقی بماند. به این ترتیب کنگره نتیجه مذاکرات را قبل از پایان آن مشخص کرده است. به عبارت دیگر اوباما، حتی اگر بخواهد، نمی تواند حتی تحریمهای اصلی نفتی و بانکی را «تعلیق» کند.  کنگره نیز از ابتدا روشن کرده چه به توافق نهایی رأی مثبت دهد و چه رأی منفی دهد تحریمهای اصلی تعلیق یا لغو نخواهد شد (در مقاله "۲۰ نکته درباره توافق سوئیس" بیشتر به این موضوع پرداخته ایم)

۲. جان کری وزیر امور خارجه امریکا تا ساعاتی قبل از تصویب طرح، در کنگره مشغول لابی گسترده با سناتورها بود تا بتواند لااقل مانع از رأی اجماعی اعضای کمیته به طرح مذکور شده و به نحوی برخی از دمکرات‌های کمیته را جهت رأی منفی متقاعد سازد؛ که در عمل این اتفاق رخ نداد. این مسئله بیانگر آن است که در طراحی مذاکرات آتی باید واقعیات زمین‌بازی رقیب را همان‌گونه که هست، موردبررسی قرار داده و به آن توجه کنیم. به عبارت روشن‌تر آنچه ایران از مذاکرات به شکل صریح می‌خواهد، لغو تحریم‌هایی است که لغو آن در اختیار کنگره است. تصویب طرح کورکر - منندز نشان میدهد فشارهای کاخ سفید به کنگره در آینده نیز میتواند بی‌ثمر باشد.

۳. سخنگوی کاخ سفید بلافاصله در اظهارنظری اعلام کرد که اوباما طرح مذکور را وتو نخواهد کرد. شاید دلیل این امر اجماع گسترده میان اعضای دو حزب در سنا بود؛ امری که می‌توانست وتوی احتمالی اوباما را نیز ملغی نماید و اعتبار رئیس‌جمهوری آمریکا در این مورد بیش از گذشته زیر سؤال رود.

۴. بر اساس طرح مذکور، اوباما باید توافق احتمالی نهایی با ایران را ظرف پنج روز  به کنگره ارائه دهد. کنگره نیز سی روز فرصت دارد در مورد این طرح اظهارنظر نماید. درنهایت دولت اوباما نمی‌تواند حداکثر در بهترین حالت تا ۵۲ روز پس از حصول توافق هیچ تحریمی را تعلیق یا لغو نماید. نتیجه مستقیم این مسئله آن است که پس از امضای توافق نهایی تعهدات طرف مقابل با وقفه‌ ۵۲ روزه مواجه است (و تحریمهای اصلی نیز باقی می ماند.) 

۵. بر اساس این طرح در صورت عدم تصویب توافق نهایی توسط کنگره آمریکا، حق رئیس‌جمهور جهت تعلیق تحریم‌ها نیز از بین می‌رود. مهم‌ترین دلیل مخالفت دولت آقای اوباما با طرح مذکور نیز سلب اختیارات قوه مجریه توسط این قانون بوده است. به این معنی که قوه مجریه در پای میز مذاکرات حضور دارد ولی در عمل هیچ اختیاری در تعلیق یا لغو تحریمهای اصلی بانکی و نفتی ندارد.

۶. در صورت تصویب توافق نهایی توسط کنگره هر ۹۰ روز رئیس‌جمهور باید موارد زیر را مورد تائید و تصدیق قرار دهد: (در صورت عدم تأیید رئیس‌جمهور، آمریکا می‌تواند کلیه تعهدات خود در توافق احتمالی نهایی را یک‌جانبه ملغی نماید)

ایران به شکل شفاف به تعهدات خود عمل کرده است.

ایران تعهدات خود را نقض نکرده است. (material breach)

رئیس‌جمهور همچنین موظف است هر ۱۸۰ روز یکبار گزارشی برای کنگره تهیه کند. در این گزارش رئیس جمهور باید پاسخ دهد:

آیا ایران مخفیانه به سمت سلاح هسته ای حرکت کرده است؟

آیا دغدغه های آژانس از ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران برطرف شده است؟

آیا تحقیق درباره سانتریفیوژهایی که طبق توافق مجاز است ولی در عین حال میتواند به صورت ویژه به سود برنامه هسته ای ایران باشد انجام شده است؟

آیا نهادهای مالی ایران دست به پولشویی زده اند و یا از تروریسم حمایت کرده اند؟ 

آیا موشکهای بالستیک ایران پیشرفتی داشته اند؟

آیا نقض حقوق بشر در ایران افزایش یافته است؟

آیا ایران از تروریسم بر علیه آمریکا حمایت کرده است؟

رئیس جمهور آمريکا همچنین باید تعهد دهد امنیت اسرائیل توسط ایران به خطر نیفتاده است.

این موارد بسیار تفسیر پذیر و غیرشفاف است و می‌تواند توسط رؤسای جمهوری امریکا مورد خدشه قرار گیرد. به‌عنوان‌مثال دولت بعدی در امریکا به استناد این قانون می‌تواند؛ نقض تعهد نماید. از سوی دیگر بسیاری از این موارد به‌خودی‌خود قابل تصدیق و اثبات توسط رئیس‌جمهور امریکا نیست.

۷. این مصوبه در عمل نامه ۴۷ سناتور امریکا به مقامات کشور را تبدیل به قانون نموده و مورد تأیید قرار داده است.

۸. بر اساس این طرح، سازوکار به نحوی طراحی‌شده است که امریکا ترتیبات داخلی خود را بر توافق بین‌المللی غالب خواهد کرد. همانطوری که در مقاله "۱۴ نکته درباره نامه ۴۷ سناتور آمریکایی به رهبران ایران" ذکر شد. در حقوق اساسی آمریکا قوانین فدرال هم مرتبه با معاهدات بین المللی بوده و به عبارت دیگر، این معاهدات می‌تواند از طریق تصویب قوانین کنگره، نسخ و نقض گردد و اختیار این امر نیز با کنگره آمریکاست. به عبارت دیگر طرح کورکر-منندز نشان میدهد قرار گرفتن قطعنامه جدید سازمان ملل ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل کوچکترین سودی برای کشور نخواهد داشت.

۹. نکته مهم دیگری که در طرح تصریح ‌شده است اختیار کنگره جهت بررسی و بازنگری در توافق نهایی حاصله با ایران است. درنهایت باید توجه داشت که دولت آمریکا در نهایت علیرغم اظهارات متناقض به‌حق کنگره اذعان نموده و اثر این مسئله، عدم اجرای تعهدات دولت آمریکا خواهد بود، این مسئله باید به شکل جدی مدنظر مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

نتیجه گیری

با توجه به موارد بالا، هیچ گونه تضمینی وجود ندارد که دولت آمریکا و کنگره این کشور، در آینده الزامی برای لغو تحریمها داشته باشند. به این ترتیب، نکته‌ای که رئیس جمهور و وزیر خارجه محترم بارها به آن تأکید کرده‌ اند که همه تحریم ها باید یکجا و در ابتدای اجرای توافق نهایی برداشته شود بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند.

همچنین ضرورت دارد مکانیسمی اتخاذ شود که :

۱. دولت آمریکا متعهد شود با تغییرات سیاسی در قوه های مجریه و مقننه خود تا زمانی که ایران پایبند به مفاد توافق نهایی است تحریم های جدید علیه ایران وضع نکند،

۲. زمانی تعهدات ایران در توافق نهایی الزام آور خواهد بود که کنگره آمریکا به همراه مجلس ایران توافق نهایی را به تصویب رسانده باشند. کنگره آمریکا باید متعهد شود تمام تحریمها را لغو کند. در غیر این صورت با تصویب طرح کورکر-منندز تحریمهای اصلی بانکی و نفتی هیچگاه لغو نخواهد شد.

یا غافر الذنب اغفرلی

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  9:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها