0

كيك سيب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

كيك سيب فقط با دارچین خوشمزه میشه!

 
 
مجله آشپزی مثبت  وقتی که قرار است با سیب کیک یا شیرینی درست کنید بهترین طعم دهنده آن دارچین است یعنی به هیچ جیز دیگر حتی فکر هم نکنید. این کیک هم ترکیب خوشمزه ای است از سیب، دارچین، کشمش و گردو. این کیک برای صبحانه هم ایده آل است. بپزید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

كيك سيب و دارچین

مواد لازم:



  • 1پيمانه آرد
  • 2 /1  پيمانه شكر
  • 2 /1  پيمانه شير
  • 2 تخم مرغ
  • 75 گرم كره
  • 1 ق م بيكينگ پودر
  • نوك ق چ وانيل
  • 1 ق م دارچين
  • 1 سيب بزرگ
  • 1 ق س كشمش
  • 1 ق س گردوي
  • خرد شده
  • روغن مايع


طرز تهیه:

1.سيب را خلالي يا چهارگوش ريز كنيد و در تابه باكمي كره تفت دهيد؛ به همين ترتيب كشمش‌ها و گردو را هم اضافه كنيد و تفت دهيد. فر را روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سطح قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد و با روغن مايع چرب كنيد.

2.كره را در دماي اتاق نرم كرده، در يك ظرف مناسب شكر را به آن بيفزاييد و با همزن برقي بزنيد تا كاملا سفيد شده و پف كند. تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. همچنين وانيل و بيكينگ پودرو دارچين را افزوده و آن‌قدر بزنيد تا مواد كاملا يكدست شوند. دراين مرحله شير را بيفزاييد و بعد از آن آرد را به تدريج به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد.

3.مواد آماده شده (سيب، كشمش و گردو) را در قالب بريزيد و بعد مايه كيك را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف كنيد. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت،بلافاصله كيك را از فر بيرون نياوريد و اجازه دهيد در همان فر سرد شود. وقتي كاملا سرد شد، كاغذ‌ها را از آن جدا كرده و سرو كنيد.

جمعه 18 اردیبهشت 1394  11:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها