مجله آشپزی مثبت : شاید عجیب به نظر برسد ولی با چای سبز فقط چای درست نمی کنند. کیک آن هم خوشمزه می شود. امتحان کنید.
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر
-
110 گرم آرد گندم (الك شود)
-
2 /1 ق چ بيكينگپودر
-
110 گرم پودرقند
-
4 عدد تخممرغ
-
75 گرم كره (در دماي اتاق نرم شود)
مواد لازم براي شربت چاي سبز
-
2 ق چ برگ چاي سبز
-
4 /1 پيمانه آب جوش
-
150 گرم پودرقند
طرز تهیه:
1. فر را روي 180 درجه سانتيگراد از پيش گرم كنيد. قالب كيك دايرهاي شكلي به قطر 20 سانتيمتر آماده كنيد و كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيرينيپزي پوشش دهيد.
2. آرد، كره آب شده و بيكينگپودر را با هم مخلوط كنيد. پودرقند و تخممرغها را در ظرف ديگري بريزيد و 2 تا 3 دقيقه با همزن برقي هم بزنيد تا پف كرده و حالت خامه مانند پيدا كنند.
3. مخلوط آرد، كره و بيكينگپودر را به تركيب پودرقند و تخممرغ اضافه كنيد و آن قدر هم بزنيد تا مايهاي يكنواخت حاصل شود. مايه كيك را داخل قالب بريزيد و 30 تا 35 دقيقه در طبقه زيرين فر قرار دهيد تا كيك آماده شده ، رنگ آن طلايي شود.
4. در مدت زماني كه كيك پخته ميشود، شربت چاي سبز را آماده كنيد. چاي سبز را در آب جوش بريزيد و هم بزنيد. سپس در ليوان را بگذاريد و حدود 2 تا 3دقيقه صبر كنيد تا دم بكشد. پس از آن، چاي را از صافي عبور دهيد.
5. چاي صاف شده را به همراه پودرقند داخل كاسه بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد ، 5 دقيقه حرارت دهيد تا شربت رقيقي حاصل شود. كيك را از فر خارج كرده و صبر كنيد تا از حرارت بيفتد. شربت را به صورت گرم و به آرامي روي كيك بريزيد. حالا ميتوانيد پس از برگرداندن كيك داخل ظرف موردنظر، آن را سرو كنيد.