چاردیواری
با دستور زیر یک کباب سنتی خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای کباب سنتی :
گوشت مخلوط چرخ کرده : برای هر سیخ ۷۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
جوششیرین : نصف قاشق چایخوری
پیاز : ۲ عدد برا ی یک کیلو گوشت
زرده تخممرغ : ۱ عدد
طرز تهیه کباب سنتی :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.
برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایینتر امده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتهای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).
میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش زغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.