0

روز ملی خلیج فارس ونقش وبلاگ نویسان در آن

manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

روز ملی خلیج فارس ونقش وبلاگ نویسان در آن

چند روزی است که از شروع ماه بهارنارنج می‌گذرد و هرجایی صحبت از شیراز، فالوده، سعدی و حافظ است. این ماهِ بهاری به جز شیراز داستان‌های دیگری نیز در بر دارد. 

دهم اردیبهشت ماه روز ملی "خلیج فارس" نام‌گذاری شده است. شاید برای وبلاگ‌نویسان جالب باشد که بدانند نام‌گذاری این روز یعنی دهم اردیبهشت ماه به خاطر فعالیت‌های خود وبلاگ‌نویسان است.

از دهه 60 میلادی اعراب در صدد تغییر نام "خلیج فارس" به "خلیج عربی" بوده‌‎اند. آنها کتاب‌ها، نشریات و اطلس‌هایی را نیز به چاپ رساندند اما بسیار محدود بود. در سال 1381 با ظهور وبلاگ‌های فارسی و افزایش آگاهی عمومی، وضعیت تغییر کرد و وبلاگ‌هایی که پژوهش‌هایی در دفاع از نام "خلیج فارس" منتشر کرده بودند موجی ساختند که محافل رسمی مجبور به دنباله روی از آن موج شدند.

محمدعلی ابطحی از وبلاگ‌نویسان فعال و معاون حقوقیِ رئیس‌جمهورِ وقت در ۲۶ آبان ۱۳۸۳ در پاسخ به موج اعتراضات وبلاگ‌نویسان در مورد سکوت نهادهای رسمی درباره عملکرد National Geography اعتراف کرد:

"اولین حساسیت‌ها در وبلاگ‌ها بود. موج جدید حساسیت ایران دوستی در وبلاگ‌ها افتخار جدیدی است برای وبلاگ‌نویسان».

نظر شما چیست از اقدام این وبلاگ نویسان ؟
اگر وبلاگ خلیج فارسی دارید در همین تاپیک به ما معرفی کنید ؟

ای آب نیلگون و گهربار کشورم 

ای آخرین پناهمو ماوا و سنگرم

امواج تو تلاطم عشق است در دلم

ای عشق پر تلاطم و موج شناورم

شما وبلاگنویسان نیز میتوانید جهت حمایت از روز ملی خلیج فارس در وبلاگهای خوداز لوگوهای حمایتی خلیج فارس استفاده نمایید .
برای پیوستن به این حرکت جمعی وبلاگ نویسان ، کافیست کد زیر هر لوگو را در تگ BODY قالب وبلاگ و یا در بخش "کدهای اضافی کاربر" کپی کنید تا این لوگو در گوشه وبلاگ شما نمایش داده شود.

کد شماره 1 :

<script language='JavaScript' type='text/javascript' src='http://www.persianweblog.ir/sympathy/persian-gulf-2.js'></script>

کد شماره 2 :

<script language='JavaScript' type='text/javascript' src='http://www.persianweblog.ir/sympathy/persian-gulf.js'></script>

همچنین شما وبلاگنویسان عزیز میتوانید پستی را به مناسبت این روز در وبلاگ خود

قرار دهید و دوستان خود را نیز به این حرکت وبلاگنویسان دعوت نمایید .

به امید روزهای زیبا

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:12 PM
تشکرات از این پست
kare_natamam omiddeymi1368 shirdel2 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon rasekhoon_m farnaz_s ghalbeiran2 salma57 mobile_tablet lovermohamad
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:روز ملی خلیج فارس ونقش وبلاگ نویسان در آن

اقدام وبلاگ نویسان در سال 1383قابل ستایش هست 

همچنین باید اعلام کنم سال گذشته وبلاگی با همین موضوع داشتم وفعالیتی مثمر به ثمر داشته ام 

وبلاگ تخصصی خلیج فارس 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:22 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon rasekhoon_m salma57 mobile_tablet
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

ضمن تشکر از اقدام خوب شما برای تهیه کدهای خلیج فارس  که باعث زنده نگهداشتن یاد این روز خواهد بود.بنده کدها را در وبلاگ های (nabiakram) نبی اکرم (ص) و خاطرات و دل نوشته ها(yadeayyam) نصب کردم و در روز دهم اردیبهشت یعنی روز ملی خلیج فارس یک مقاله هم در بخش مناسبت های تالار مطالب عمومی راسخون و همچنین در وبلاگ های خودم گذاشتم.

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  12:32 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon rasekhoon_m salma57 mobile_tablet
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول shirdel2

بنام خدا

ضمن تشکر از اقدام خوب شما برای تهیه کدهای خلیج فارس  که باعث زنده نگهداشتن یاد این روز خواهد بود.بنده کدها را در وبلاگ های (nabiakram) نبی اکرم (ص) و خاطرات و دل نوشته ها(yadeayyam) نصب کردم و در روز دهم اردیبهشت یعنی روز ملی خلیج فارس یک مقاله هم در بخش مناسبت های تالار مطالب عمومی راسخون و همچنین در وبلاگ های خودم گذاشتم.

درود بر شما جناب شیردل عزیز ،این اقدام شما قابل ستودنی هست ،سپاس از اقدامتان 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  12:38 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon rasekhoon_m salma57 shirdel2 farhad6067
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

با سلام

ممنون از شما بخاطر یادآوری این مناسبت مهم ،

یکی از کارکردها و وظایف وبلاگ ها همین اطلاع رسانی و توجه به مناسبت های ویژه هست .

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  7:34 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m omiddeymi1368 hossein201273 shirdel2 mobile_tablet farhad6067
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام

از شما برای پرداختن به این موضوع متشکرم.

وبلاگ ها علاوه بر اینکه یکی از ابزارهای تغییر فرهنگ هستند، می توانند منشأ حرکت های بزرگ مجازی باشند که آثار آن در دنیای واقعی بروز پیدا می کند.

اقدام وبلاگ نویسان برای ثبت، نام خلیج فارس قابل ستایش است.

اخیراً هم در پی توهین هایی که به مقدسات صورت گرفت، وبلاگ نویسان باز هم اعتراض خود را نشان دادند که این نشانده حساسیت و غیرت ما نسبت به فرهنگ و اعتقاداتمان است.

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  8:12 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 salma57 shirdel2 mobile_tablet farhad6067 ravabet_rasekhoon lovermohamad
ghalbeiran2
ghalbeiran2
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 798

ممنون از اطلاع رسانی تون.

وظیفه وبلاگ ها، همین اطلاع رسانیه

اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای

http://ghalbeiran.rasekhoonblog.com

یک شنبه 13 اردیبهشت 1394  10:56 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 shirdel2 rasekhoon_weblog mobile_tablet farhad6067 ravabet_rasekhoon
mobile_tablet
mobile_tablet
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 231

سلام

درود بر خلیج همیشگی فارس

من وبلاگ ندارم ولی میخام با این موضوع یدونه ایجاد کنم البته تا حالا وبلاگ نویسی نداشتم از تجربیات شما استفاده خواهم کرد

ممنون از همه بخاطر این فضای خوب

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  5:56 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 hossein201273 salma57 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon lovermohamad
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

ی آب نیلگون و گهربار کشورم/ای آخرین پناهمو ماوا و سنگرم
امواج تو تلاطم عشق است در دلم/ای عشق پر تلاطم و موج شناورم
ما خون خویش در دل جام تو کرده ایم/تا شهد عشق جمله بریزی به ساغرم
صد جان فدای شوکت نام تو گشته است/ای جان فدای همت و یار دلاورم
آواز عاشقانه بخوان ای خلیج عشق/این جمله بود ذکر شهیدان لشکرم
روز خلیج فارس مبارک

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  6:23 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon lovermohamad
tavosm3709
tavosm3709
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 100

به نظرمن جواب ابلهان خاموشیست این عربها خودشون هم میدونن که حرف مفت میزنند. 

دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  8:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 ravabet_rasekhoon lovermohamad
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

دهم اردیبهشت1392، برابر است با  سیصد و نود و دومین سالگرد شکست قطعی اشغالگران و آزادسازی خلیج فارس توسط سپاهیان ایران است ،  این روز در حالی به عنوان روز غرور ملی ایرانیان در تاریخ جاودانه شده که  همزمان گردید  با، چهل و چهارمین سالگرد جداسازی غم انگیز جزیره شیعه نشین بحرین از ایران، .اگر دست روی دست می گذاشتیم باید خلیج فارس را هم مانند بحرین تحویل حلقه به گوشان آمریکایی و انگلیسی می دادیم از همه ی  وبلاگ نویسان و همه ی عزیزانی که با قلم خود از سرزمین آریایی دفاع می نمایند تشکر و قدر دانی می نمایم.

سه شنبه 15 اردیبهشت 1394  7:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 lovermohamad hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها