سلام به همگی
انشاالله خدا پدر و مادر از دنیا رفته این جمع رو مورد رحمت و مغفرت قرار بده.
منم خودم باورم نمیشد چنین چیزهایی رو. رفتارهایی با پدر و مادر دیدم و برعکس رفتارهایی از پدر و مادر با فرزندانشون که تو هرکدوم از اقوام خودمون که می گردم یکی تقرباً مشابه هم پیدا نمی کنم. ما اقوام زیادی داریم خاله و عمه و عمو و فرزندان هر کدوم. ولی تو این مدت کوتاه چیزهایی دیدم و تجربه کردم که ............ . اینکه گفتم احترام ظاهری و فریبکارانه از هر دو طرف بود. هم فرزند به والدین و هم برعکس. زود زات خودشون رو نشون دادن ولی همون زود برای ما خیلی دیر بود. ولی خدا قربونش برم همیشه جای شکرش رو باقی میزاره. هنوز کاراز کار نگذشته. به هر دلیلی این اتفاق افتاد که ما شاهد این موارد بودیم ولی خدا زود دستشونو رو کرد. اینکه میگن ماه پشت ابر نمی مونه هر رفتار ظاهری هم زود نمایان میشه.
خداییش تو خانواده ما هرچند نظرات متفاوته ولی احترام همیشه بوده و هست. من خدا رو شکر از نعمت پدر و مادر اونم خیلی عالیش برخوردارم. و همیشه خدا رو برای این بابت خیلی شکر می کنم. تو خانواده ما علاوه بر خواهر و برادری و پدر و مادر و فرزندی رفاقت و دوستی هست که به نظرم خیلی خوبه و اگه تو هر خانواده ای هم باشه خوبه. هرکدوم هم برای خودمون دوستان زیادی داریم ولی محرم اسرار هم همون اعضای خانوادمون هستن.
تربیت خانوادگی خیلی مهمه. اینکه از همون اول، از بچگی باشه که خیلی خیلی هم بهتره. چیزی که نمی شه تظاهر به درستی کرد. آدم باید خیلی مکار باشه که بتونه که بودن و ما دیدیم که می گم.
برای شادی روح پدر و مادرانی که دستشون از این دنیا کوتاه شده، خصوصاً رفتگان این جمع دوستانه، صلوات.