0

زن بازیگرم از وقتی مشهور شده، ازش خبر ندارم !

sepidar
sepidar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 145

زن بازیگرم از وقتی مشهور شده، ازش خبر ندارم !

"م-الف" در یادداشتی تاسف انگیز با بیان جزئیاتی از زندگی شخصی خود، اینگونه از همسر بازیگرش سخن گفته است.
بخشی از این یادداشت که نسخه ای از آن در اختیار آتی نیوز قرار گرفته به این شرح است:

5 سال است خانم "س .ق" همسر قانونی من است. همیشه به نیکی از من یاد کرده و در چند مصاحبه اش در نشریات مختلف گفته" اگر همسرم اراده کند یا اجازه ندهد دیگر بازی نمی کنم و هنرپیشگی را تا جایی ادامه می دهم که به زندگی شخصی ام لطمه وارد نشود. همسرم همواره مشوق و پشتیبانش بوده ! "

اما اکنون دیگر من موافق بازیگری همسرم نیستم. پس از پخش سریالی از شبکه سه که باعث شهرتش شد رفتارش تغییر کرد و اکنون شش ماه است که من از ایشان خبری ندارم!
به دادگاه حمایت از خانواده هم مراجعه کردم و از او شکایت کردم اما چون من مشوق ایشان بوده ام و به او اجازه کار داده ام تقاضای من برای ممنوع الکار شدن زنم رد شد. با این حال از نظر شرعی و قلبی دیگر راضی نیستم زنم بازیگری کند.
اکثر تهیه کننده ها وقتی در جریان این موضوع قرار گرفتند با من همکاری کردند و از همسرم در سریال ها و فیلم ها استفاده نکردند به غیر از تهیه کننده فیلم "د" که با من برخورد بدی هم داشت.
جالب اینکه همسرم در مصاحبه هایش می گوید دیپلم دارد. به من بگویید او از کدام دبیرستان دیپلم گرفته است؟
در حال حاضر تصمیم گرفته ام از همسر هنرپیشه ام جدا شوم و او را طلاق خواهم داد و در این مدت نیز حضور در دادگاههای مختلف وقتی به او نمی داد که مصاحبه کند.
نامه ام را با این جمله به پایان میبرم که "پروانه ها فراموش می کنند روزی کرم بوده اند."

سه شنبه 30 آذر 1389  3:06 PM
تشکرات از این پست
mohamad8984
mohamad8984
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 217
چهارشنبه 1 دی 1389  8:13 PM
تشکرات از این پست
reza3d
reza3d
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 94

پاسخ به:زن بازیگرم از وقتی مشهور شده، ازش خبر ندارم !

نقل قول sepidar

به دادگاه حمایت از خانواده هم مراجعه کردم و از او شکایت کردم اما چون من مشوق ایشان بوده ام و به او اجازه کار داده ام تقاضای من برای ممنوع الکار شدن زنم رد شد.

این حرف بیمعنی هست خوب قبلا مشوق بوده اما الان مخالف هست و فکر نکنم که دادگاه به خاطر این دلیل غیر منطقی به شکایت رسیدگی نکرده.

آن کس که تو را شناخت جان را چه کند
فرزند و عیال و خانمان را چه کند
دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی
دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند

پنج شنبه 2 دی 1389  4:03 AM
تشکرات از این پست
zhaleh_ganji
zhaleh_ganji
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 156

پاسخ به:زن بازیگرم از وقتی مشهور شده، ازش خبر ندارم !

بخشي از بيوگرافي سحر قريشي

سحر قریشی متولد 1366 است و تنها عضو متاهل بین بازیگران جوان دلنوازان به حساب می آید. همسر او مهران اخوان ذاکری است و 25 سال سن دارد . زندگی مشترک آنها چند سالی است که آغاز شده و روز های خوبی را با هم پشت سر میگذارند . سحر قریشی تنها یک برادر دارد و رنگ های مورد علاقه اش مشکی ، آبی و قرمز است . سحر قریشی دوست دارد هر چه زود تر به اوج برسد و این آینده را برای خود پیش بینی میکند . برای قریشی نوع پوشش و لباس خیلی اهمیت دارد . او حسین سهیلی زاده را مانند پدرش دوست دارد.

Zh.g

پنج شنبه 2 دی 1389  12:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها