0

نگاه ژئوپلیتیک به روایات آخرالزمان (8)

 
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1389 
تعداد پست ها : 1508
محل سکونت : خراسان رضوی

نگاه ژئوپلیتیک به روایات آخرالزمان (8)

سیاستها و راهکارهای اجرایی شدن راهبردهای مذکور
ـ اشاره به شکل گیری فتنه سفیانی در منطقه شام ضرورت این راهبرد را مشخص می‌نماید که ما به عنوان دولت و ملت زمینه‌ساز و ممهد برای مقابله با فتنه سفیانی باید از محل شکل‌گیری آن شروع کنیم و این فتنه را در نطفه از بین ببریم. در واقع معنای انتظار و زمینه‌سازی این نیست که بگذاریم فتنه و دشمنی شکل بگیرد بعد با آن مقابله نماییم.
ـ رویکرد فرهنگی ما در نهضت زمینه ساز باید در ایجاد فرهنگ صحیح زمینه سازی و بستر سازی در جامعه و میان مسئولین باشد. رویکردی که در آن زمینه سازی در مقابل دشمن باید پیشگیرانه باشد.
ـ همکاری سران حکومت عربستان با فتنه سفیانی، راهبرد سیاست خارجی ما را در تعامل با این حکومت مشخص مینماید. سیاست حکومت عربستان در راستای فتنه انگیزی در منطقه میباشد و سیاست خارجی ما در راستای ثبات. تفاوت این دو رویکرد نوع تعاملات ما را در حد ضرورت تبیین مینماید.
ـ فتنه‌هایی که جریان سفیانی برای منطقه و مردم ایجاد خواهد نمود هم رویکرد نرم دارد و هم نیمه سخت و هم سخت. ما در دکترین دفاعی جامعه منتظر باید سطح آسیب پذیری جامعه خود را در این سه حوزه کاهش دهیم. بطور مثال با خودکفایی در امور تغذیه و تولید غذا، وابستگی غذایی خود را به سیستم جهانی کاهش دهیم. یا در امور فرهنگی و تربیتی با حرکت پویای دینی در مقابل وابستگی‌های فرهنگی غرب ایستادگی نماییم و با صدور مبانی دینی خود به دیگر ملتها آنها را در مقابل مدل زندگی غربی سکولار قرار دهیم
ـ ممکن است یکی از مصداق‌های این گرفتاریها، دچار شدن مردم به نظام اقتصاد پولی و بانکی یهود باشد که هم اکنون شاهد مشکلات مردم و دولتها در این زمینه هستیم. گرفتار شدن مردم و دولتها به وام‌های بانکی رَبَوی و تجمل‌گرایی و مصرف‌گرایی، سیستم طراحی شده اقتصاد یهودی جهت سلطه بر کشور‌ها می‌باشد.
یکی از سیاست‌های راهبردی ما عدم وابستگی به نظام اقتصادی و پولی بانک جهانی یهودی، می‌باشد.
ـ نظام جمهوری اسلامی ایران در جهت نهضت زمینه ساز باید سیاست خارجی خود را در منطقه عراق و لبنان در مقابل عربستان سعودی قرار دهد، یعنی حمایت از جریان مقاومت اسلامی و مقابله با تفرقه و آشوب در منطقه.
ـ در این‌باره می‌توان وظایف دولت ممهد و زمینه ساز را مورد بررسی قرار داد ؛ نظام جمهوری اسلامی در راستای زمینه‌سازی ظهور و فرهنگ انتظار می‌باید در حوزه داخل ایران حمایت مردمی و سازمانی از نهضت‌های مقاومت منطقه‌ای را افزایش دهد و با افزایش معرفت آخرالزمانی نهضت زمینه ساز، آمادگی عمومی را برای مقابله با فتنه‌های جریان سفیانی مهیا سازد.
در بعد بین‌الملل نیز می‌بایست با ارتقاء بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شام و خصوصاً لبنان ، مسلمانان را برای مقابله با جریانات زمینه ساز فتنه سفیانی بسیج نماید و از نهضت مقاومت منطقه شام حمایت معنوی و مادی نماید.
ـ استفاده سفیانی از منبر، خطبه و دعوت به جهاد، گزاره‌های جریان سفیانی را در اسلامی جلوه دادن خود بیان می‌دارد. در راستای نهضت زمینه ساز و دولت ممهد، راهبردی که از این روایت می‌توان برداشت نمود این است که برای مقابله با جریان سفیانی باید سطح آگاهی عمومی را در شام نسبت به جریانات انحرافی اسلامی بالا برد و از ابزار رسانه‌ای جهت فاش نمودن سیاستهای سفیانی استفاده نمود. همین راهبرد را در عملکرد شبکه المنار و پرس تی وی شاهد هستیم.
ـ چون اولین کشوری که مورد حمله سفیانی قرار می‌گیرد، سوریه می‌باشد، یکی از راهبردهای سیاست خارجی دولت زمینه‌ساز می‌تواند حمایت مادی و معنوی از دولت مقاوم سوریه در برابر تهدیدات جریان زمینه‌ساز سفیانی باشد.
در واقع تشکیل دولت ممهد و مقاومت اسلامی در سوریه، یکی از راهبردهای نهضت زمینه ساز می‌باشد.
ـ محل تمرکز دروزیان در شام دقیقاً همان منطقه‌ای است که در روایات با «وادی یابس» از آن یاد شده است؛ بیابانی در بین اردن ،سوریه و فلسطین که محل خروج اولیة سفیانی می‌باشد. تمرکز راهبردی دروزیان را در این منطقه می‌توان مشاهده نمود. این همان راهبردی است که ما باید از روایات استخراج نماییم و تمرکز جمعیتی جریان سفیانی را در این منطقه، با افزایش جمعیت خود و گسترش نهضت انتظار در آنجا، بهم بزنیم.
 

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

 

 

 

 

 

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

سه شنبه 30 آذر 1389  2:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها