پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و گوشت را اضافه ، تفت دهید.هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید . در یک ظرف بزرگ همه ی مواد بالا را با هم مخلوط کرده ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده ...
کوکو ورمیشل,کوکو و میشیل,کوکوی ورمیشل,طرز تهیه کوکو ورمیشل,کوکو با ورمیشل,کوکو پیتزای ورمیشل,کوکوی ورمیشل,طرز تهیه کوکوی ورمیشل,دستور پخت کوکوی ورمیشل,کوکوی رشته ورمیشل,انواع کوکو,آموزش پخت کوکو,انواع کتلت,کوکوی
مواد لازم
پیاز متوسط= 2 عدد نگینی ریز خرد شده
روغن= به میزان لازم
سیر= 2 حبه ، ریز خرد شده
گوشت چرخ کرده =500 گرم
هویج=3 عدد ، نگینی ریز خرد شده
سیب زمینی= 3 عدد ، نگینی ریز خرد شده
نمک ، فلفل= به میزان لازم
رب گوجه فرنگی= 2 قاشق سوپخوری
لیموترش= یک عدد، آبگیری شده
ورمیشل= یک بسته
تخم مرغ= 5 عدد
محلول زعفران= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و گوشت را اضافه ، تفت دهید.هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید . در یک ظرف بزرگ همه ی مواد بالا را با هم مخلوط کرده ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده ، هم بزنید و کنار بگذارید . ورمیشل را توی آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا 4 دقیقه بجوشد سپس آبکش کرده ، آب سرد را روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود. آن را داخل ظرفی ریخته، تخم مرغ های زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید . در یک تابه روغن ریخته داغ کنید و نصف ورمیشل را توی آن پهن کنید و سطح روی آن را با مواد هم مخلوط شده ی فوق بپوشانید و سطح روی آن را صاف کنید . در خاتمه بقیه ورمیشل را روی مواد گوشتی ریخته، صاف کنید و در تابه را بسته تا یک طرف آن سرخ شود .کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس در یک دیس مناسب قرار داده آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.