0

آموزش پخت بادمجان شکم پر مازندرانی

 
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 3783
محل سکونت : ...

آموزش پخت بادمجان شکم پر مازندرانی



مواد اولیه:

بادمجان ۵عدد
گوجه فرنگی ۳عدد
پیاز (رنده شده) ۳عدد
گردو ۲۰۰گرم
سیر ۳حبه
سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱پیمانه ساطوری شده
رب انار نصف پیمانه
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
خلال بادام
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم.

۲٫ گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود.

۳٫مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

۴٫ در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.

نكات

۱) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید.

۲) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید.یا آنها را درون فر بپزید.

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  5:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها