0

پیش غذای تند پنجابی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پیش غذای تند پنجابی

 

recipe-food
این دستور غذا سالم سیب زمینی  یک رسپی پنجابی است. سریع و ساده آماده می شود

زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
تعداد: 4 نفر
مواد لازم:
2 قاشق چایخوری  زیره سبز
2 ¾ فنجان  سیب زمینی مکعبی خرد شده
روغن 3 قاشق غذاخوری
2 قاشق چایخوری سس تند
¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه ( در صورت تمایل)
1 ½ قاشق چایخوری آب  لیمو
نمک
2 قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده
طرز تهیه:
  روغن را در تابه ریخته زیره را میریزیم
هنگامی که صدا داد  سیب زمینی،  ریخته خوب مخلوط کنید، سپس دربش را گذاشته در شعله متوسط برای 10 تا 12 دقیقه  سیب زمینی پخته، را تکان دهید
سپس سس تند، پودر زردچوبه، آب لیمو، نمک و گشنیز، خوب مخلوط کنید و  در شعله متوسط برای یک یا دو دقیقه، بپزید
گرم سرو کنید

 

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  7:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها