0

چیز کیک نعنایی با شکلات

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

چیز کیک نعنایی با شکلات

 

چیزکیک نعنایی با شکلات
 
چیزکیک نعنایی با شکلات

 

توی این کاردستی می خوام طرز تهیه ی یه نوع چیزکیک خوشمزه با طعم نعناع و شکلات رو بهتون آموزش بدم؛ امیدوارم که خوشتون بیاد.

 


 

مرحله 1 -

 

مواد لازم برای 12 نفر :

 

- 15 عدد بیسکویت کرم دار شکلاتی

- 10 عدد کوکی نعنایی ( که می تونید با استفاده از این دستور درست کنید. )

- 5 قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده

- 3 بسته 225 گرمی پنیر خامه ای نرم شده

- 400 گرم شیر تغلیظ شده ی شیرین

- 3 عدد تخم مرغ

- 1 قاشق غذاخوری عصاره نعناع

- 1/2 قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی

- 2 فنجان چیپس شکلاتی نیمه شیرین

- 1 قاشق چایخوری آرد

- 1 قاشق غذاخوری شیر

 


 

مرحله 2 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

فر رو از قبل با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.

بعد 15 تا بیسکویت کرم دار شکلاتی و 10 تا کوکی نعنایی رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به صورت پودری در بیان.

 


 

مرحله 3 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

بعد، 5 قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که موادتون کاملاً مرطوب بشه.

 


 

مرحله 4 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

حالا یه قالب کمربندی 9 اینچی بردارید و مخلوط رو داخلش بریزید و خوب فشار بدید و بعد کنار بذارید.

 


 

مرحله 5 -

 

بعد از اون پنیر خامه ای نرم شده رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی و با سرعت متوسط، به مدت 3 دقیقه – یا تا زمانی که یه کم پف کنه - هم بزنید.

شیر  تغلیظ شده ی شیرین رو هم اضافه کنید و تا زمانی که کاملاً ترکیب بشن، هم بزنید.

حالا 3 عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بعد عصاره ی نعناع و رنگ سبز خوراکی ( به میزان دلخواه ) رو اضافه کنید و هم بزنید.

 


 

مرحله 6 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

حالا داخل یه کاسه ی کوچیک، 1 فنجان از چیپس شکلاتی نیمه شیرین و 1 قاشق غذاخوری آرد رو با هم مخلوط کنید و به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید.

 


 

مرحله 7 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

بعد مخلوط رو داخل قالب کمربندی و روی لایه ی قبلی بریزید و روی اون 1/2 فنجان چیپس شکلاتی بریزید.

 


 

مرحله 8 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

بعد قالب رو به مدت 1 ساعت داخل فر که از قبل گرم کرده بودید قرار بدید.

وقتی از فر خارج کردید، برای اینکه چیزکیک تون ترک نخوره، بلافاصله لبه های چیزکیک رو با چاقو از قالب جدا کنید. اما قالب رو باز نکنید تا چیزکیک تون کاملاً سرد بشه.

اول بذارید چیزکیک تو دمای اتاق سرد بشه و بعد اون رو داخل یخچال قرار بدید تا آماده ی سرو کردن بشه.

 


 

مرحله 9 -

چیزکیک نعنایی با شکلات

 

تا وقتی که چیزکیک تون داخل یخچال سرد بشه، 1/2 فنجان چیپس شکلات و 1 قاشق غذاخوری شیر رو داخل یه کاسه ی کوچیک بریزید و به مدت 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار بدید تا کرمی بشه. وقتی از مایکروویو خارج کردید هم بزنید و بعد دوباره تو فواصل 15 ثانیه ای داخل مایکروویو قرار بدید و هر بار هم بزنید تا زمانی که شکلات کاملاً ذوب بشه و به صورت کرمی در بیاد.

بعد هر تیکه از چیزکیک رو داخل یه بشقاب قرار بدید و روی اون شکلات ذوب شده بریزید و سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  8:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza
littlebluelove
littlebluelove
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1394 
تعداد پست ها : 16

پاسخ به:چیز کیک نعنایی با شکلات

چیز کیک شکلاتی بدون نیاز به فر

 

مواد لازم:
بیسکویت سبوس دار: 200 گرم
کره نرم: 125 گرم
ورق ژلاتین: 3 عدد
خامه: 200 میلی لیتر
شکلات تلخ: 130 گرم
پنیر خامه ای: 220 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه

پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.

رعایت این نکته ها به بهتر شدن چیز کیک تهیه شده کمک می کند:

 

-          بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.

-          پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

-          شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.

-          از قالب کمربندی سایز 25 سانتی متر استفاده کنید.

-          می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید در این صورت خامه را در آخر به مواد اضافه کنید. اول پنیر و شکر- شکلات ذوب شده سپس ژلاتین ذوب شده و در آخر خامه فرم گرفته را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. زمان مخلوط کردن مواد، خامه و پنیر نباید سرد باشند زیرا موقع اضافه کردن ژلاتین در اثر سرما سریع بسته می شود. ژلاتین با تمام خامه مخلوط نمی شود.

-          میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید.

 

برای خارج کردن کیک ابتدا با نوک انگشت یا یک چاقو لبه چیز کیک را از قالب جدا کرده سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده و به آرامی از کیک جدا کنید. سپس یک کاردک یا کفگیر زیر چیز کیک قرادهید پلاستیک و یا سلفون را کم کم از کیک جدا کرده و کیک را با کمک دست بلند کرده با دو دست به سرعت در ظرف مورد نظر قرار دهید. و یا اینکه دیس گردی را روی قالب قرار دهید و به آرامی قالب را برگردانید پلاستیک را جدا کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قراردهید . مراقب باشید به آرامی این کار انجام بگیرد تا لایه بیسکویتی شکسته نشود.

 

دوشنبه 29 تیر 1394  1:34 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها