0

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 

در عرض چند دقیقه، می تونید این میان وعده ی خوشمزه - که پر از مواد مغذی و سالم هست - رو درست کنید. حتی می تونید اون رو به عنوان دسر هم سرو کنید. البته فرقی نداره که به عنوان دسر ازش استفاده کنید یا میان وعده؛ من مطمئنم که به هر حال از خوردنش لذت می برید! پس با این کاردستی همراه باشید تا نحوه ی درست کردنش رو بهتون یاد بدم.

 


 

مرحله 1 -

 

مواد لازم :

 

- موز ( موز هایی پیدا کنید که خمیدگی شون کمتر باشه و تا جایی که ممکنه صاف باشن. )

- کره بادام زمینی

- چیپس شکلات

- مقداری بادام زمینی خرد شده یا ترافل رنگی

 


 

مرحله 2 -

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 

اول از همه باید به دنبال موز هایی باشید که خمیدگی کمتری داشته باشن تا بهترین نتیجه رو بگیرید. بعد از انتخاب موز ها، اون ها رو پوست بکنید و سر و ته شون رو با چاقو برش بزنید و جدا کنید. بعد، موز ها رو به تیکه هایی با طول حدود 3 اینچ برش بزنید. البته این طول بسته به اندازه ی هر موز می تونه متفاوت باشه؛ ولی هر موز کامل رو حداقل باید به 2 – 3 تیکه برش بزنید.

 


 

مرحله 3 -

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 

حالا موز ها رو به صورت ایستاده ( روی قسمت برش خورده ) بچینید و وسط شون رو با نی - یا هر وسیله ی مناسب دیگه ای - خالی کنید. فقط مواظب باشید که نی به ته موز ها نرسه و اون ها رو سوراخ نکنه؛ حداقل به اندازه ی نیم اینچ از انتهای هر موز رو دست نخورده باقی بذارید.

 


 

مرحله 4 -

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 

شکلات ها رو داخل یه کاسه ی کوچیک و عمیق بریزید و به روش بن ماری یا داخل مایکروویو ذوب کنید. بعد، تهِ موز ها رو تا نیمه داخل شکلات ذوب شده بزنید و اون ها رو داخل بادام زمینی خرد شده یا ترافل بغلتونید. وقتی کارتون تموم شد، موز رو روی کاغذ مومی بذارید. وقتی همه ی موز ها رو به همین ترتیب آماده کردید و روی کاغذ مومی قرار دادید، داخل یچخال بذارید تا شکلات روی اون ها سفت بشه.

 


 

مرحله 5 -

موز لقمه ای با روکش شکلات و مغز کره بادام زمینی

 

وقتی موز ها با روکش شکلات آماده شدن، اون ها رو از یخچال خارج کنید و کره بادام زمینی رو داخل کیسه فریزر یا قیف مخصوص شیرینی پزی بریزید و یه گوشه از کیسه رو برش بزنید و کره بادام زمینی رو داخل موز ها پر کنید. البته می تونید با استفاده از قاشق چایخوری هم این کار رو انجام بدید.

 

در آخر هم اگه خواستید، می تونید روی موز ها رو با یه مقدار کره بادام زمینی، به شکل شکوفه تزیین کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  7:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها