0

آموزش درست کردن خورش هویچ

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

آموزش درست کردن خورش هویچ

 


  

carrots-stews

مواد لازم جهت تهیه خورش هویج :

گوشت مغز ران گوسفندى ۴۰۰ گرم

هویج ۱ کیلو گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ۲ قاشق غذا خوری غلیظ دم کرده

آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری تازه

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

لیمو عمانی ۳ عدد چند ساعت قبل در اب خیس کنید تا هم نرم شود وهم تلخى ان گرفته شود.

طرز تهیه خورش هویج :

خورش هویج از خورشهاى معروف تبریز است ، که بنا به سلیقه ، هرفرد روش خود را دارد که ما در این بخش از پورتال آسمونی برای شما قزاز داده ایم.

هویج را خلال وسرخ میکنیم . حرارت باید ملایم باشد تا هویج ها اهسته سرخ شوند هر چند که کمى وقتگیراست ولى در طعم خورش مؤثر ورنگ هویج ها باید کمى طلایى شوند فقط کمى ، که ظاهرشان هم کم حجم میشود و در این حالت براى خورشمان مناسب است .

اگر کم تفت بخورد خورش شکل خام به خود میگیرد و… اگر هم زیاد سرخ شود طعم خورش بد میشود ورنگش تیره پس نکته اساسى این خورش فقط همین است .

گوشت هم که بهتر است از مغز ران گوسفند استفاده شود را یا باپیازتفت میدهیم ویا ان را با سه لیوان اب جوشانده وکف ان را میگیریم ، هویج هاى سرخ شده را به گوشت اضافه میکنیم و با حرارت تند ده دقیقه اول وبعد با حرارت خیلى ملایم میپزیم حدود دو ساعت بعد کمى رب را با کمى پیاز ریز خرد شده تفت میدهیم به ان اب لیمو وزعفران اضافه کرده به همراه لیمو عمانى در خورش میریزیم.

وبه مدت نیم ساعت دیگر اجازه میدهیم بپزد وخورش جا بیافتد ولى میشود گوشت را که اماده کردید به همراه هویج با مقدار خیلى کم اب و با بخار خود خورش ، آن را بپزید وتهیه کنید.

اخر پخت خورش هویج ، فلفل سیاه را هم به خورش اضافه کنید.

نکات تهیه خورش هویج :

روى گوشتهاى تکه شده وشسته شده سه لیوان اب جوش را بریزیدوکف ان را بگیرید.

طعم این خورش ملس است ومیزان ترشى ان سلیقه ایى است.

خیلى ها از الوبخارا در این خورش استفاده میکنند که در صورت دلخواه بعد از شستن الو ان را کمى تفت دهید ودر اواخر پخت به خورش اضافه کنید.

این خورش با مرغ هم بسیار لذیذ میشود .

زعفران براى این خورش بهترین چاشنى است .


- منبع، پورتال آسمونی 

شنبه 29 فروردین 1394  2:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها