پاسخ به:گفتگوی مدیران راسخونی
موضوع رو انتخاب کردی فرزاد ؟
موضوع چی؟موضوع کی؟
همین تاپیک ویژه یا مسابقه ای که میگی رو میگم
این مسابقه ازقبل هم بوده امابدلیله عدمه استقبال تامدتی تعطیل شده دوباره فعالیت ازسرخواهدگرفت.
مسابقه حدسه کاریکاتوره
امتیاز ویژه داشته باشه شرکت می کنند
منم که بیام دیگه حله
خودش باامتیازه دیگه لازم نیست ویژه بشه
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
من تالارای پزشکی وادبیات بودم هفته ایکه گذشت یه دوره آموزش آیین نگارش ومکاتبات اداری هم درتالاره ادبیات گذاشتم هیچکی حتی یه تشکره خشک وخالی هم نزده،روم نشده ازش درخواست کنم که توبرترینای انجمن بذارن آخه مزاحم حاجی زیادمیشم خودم ازش تبلیغ توتبلیغات کردم.
منم تو تالار هنر و برترینهای خبری - اتاق چت - گفتگوی ازاد- تالار زن و انشاالله طنز و لطیفه فعالیتم رو شروع کردم
خب همه میزارن پستهایی با امتیاز ویژه شما هم بزار
منم تو تالار هنر و برترینهای خبری - اتاق چت - گفتگوی ازاد- تالار زن و انشاالله طنز و لطیفه فعالیتم رو شردانشج
البته تالاره نجوم ووبلگ نویسی وتالاره دانشجوهم بودم امابنابه پیشنهادمدیرسلماتوهرتالاریک هفته میخوام فعالیت کنم.
روزه یکشنبه میرم تالارتالاره متروکه مجلس.
باشه کیه که گوش کنه.خخخخ
نه شوخلوق ادمه.خخخخ
بعضی از تالارها مدیر ندارند یا الکی مدیر دارند و نمیان
باید برای اینها چاره ای اندیشیده شود
آره تالاره دانشجونمی دونستم مدیرجاویددیگه فعالیتی نداره.اونم انگارمتروکه شده!
خوب چن روزیکه تالاره مجلس وادبیات روشروع کردم ،یه دوره آموزشی آیین نامه نگارش ومکاتبات اداری هم درتالارادبیات دنبال میکنم انشاالله درهفته ایکه پیش روداریم دوباره تالارنجوم ومجلس وادبیات روپست خواهم گذاشت،ازتمامی مدیرانه محترم کلیه تالارهادست یاری وهمکاری می طلبم.
سلام بر مدیران گرامی.
خوبین؟ چه خبرا!
تاپیک تعطیله؟
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
چن روزیه که سرم شلوغه ونمیتونم درخدمته سایت باشم انشاالله کاررودوباره آغازخواهم کرد.باتشکر
باتوجه به افت سرعت سایت فعلاقادرنیستم درتالارهای دیگرپستی بزنم
قطعی مکرر سایت وافت سرعت شدید نشان دهنده یک مدیریت ضعیف در واحد فنی است ،لذا پیشنهاد می گردد ،شرکت داده های آسیا تک که میزبانی دیتا سنتر راسخون هستند تغییر کند که شاید وضعیت بهتر شود
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام و عرض ادب و احترام.
طاعات و عبادات همگی قبول درگاه حق.
لطفا در برنامه های انجمن راسخون، که در تابلو اعلانات انجمن بارگذاری شدند شرکت نمایید.
ان شاءالله شما هم در آینده برنامه هایی اجرا می کنید و منتظر حضور سبز دیگران خواهید ماند.