سلام وعرض ادب خدمت تمامی دوستان بزرگوار راسخونی.
دیدم تاپیک ؛تاپیک گفتگوی مدیران راسخونی هست فرصت وتاپیک وغنیمت شمردم تاچندکلمه ایی صحبت کنم
درجواب بیانه ی مدیرمحترم جناب آقای رضایی:آقای رضایی فکرکنم بیانیه تون رو کمی کلی گفتین.فکرنکنم شامل خیلی ازمدیران محترم بشه.ازجمله خودم.
من باخیلی ازحرفاتون مخالف بودم.ازاول هم خواستم سکوت کنم حرفی نباشه بعدگفتم نه.همیشه میگن(سکوت علامت رضاست)پس اومدم نظرموبگم که هیچ شبهه ایی لاقل درمورد خودم نباشه.
آقای رضایی ما ازاول که واردسایت راسخون شدیم هدف اولیه مون فعایت فرهنگی دریک فضای مجازی بود؟درسته آقای ضایی؟؟؟هنوزم هدفمون همینه درسته؟درآینده هم اگه زنده بودیم همین هدف روخواهیم داشت.ان شاءالله.
این رو به یاد داشته باشیم ماحقوق بگیر راسخون نیستیم نبودیم.نخواهیم بود.پس نباید انتظارخاصی ازسایت راسخون داشته باشیم.پس باید به دنبال هدف اصلی خودمون که ذکر کردم باشیم نه چیزی دیگه.
اینی که مسئولین محترم راسخون هر3ماه یکبارهدایایی روبرای دوستان وبزرگواران راسخون درنظر میگیرن واقعا ازروی محبتشون هست.چون من هیچ جا چنین چیزی ندیدم .بقیه ی سایت ها جوایزمسابقاتشون روهم به زور میدن چه برسه........به هرحال ماکمی انتظاراتمون ازراسخون زیادهست.
شرمنده مزاحم وقت دوستان شدم.
مویدومحفوظ باشید