وی با بیان اینکه عنایت به پذیرش این واقعیت توسط بسیاری از بانوان منطقی که تفاوت های فیزیکی و ساختار بدنی و روحی باعث برخی از تفاوت ها با مردان شده است، افزود: با توجه به این مهم در برخی از مشاغل مانند آموزش و پرورش، پرستاری، فعالیت های فرهنگی و کارهایی از این دست بانوان جایگاه ممتاز تری به خود اختصاص داده اند.
ابهری گفت: اما تفاوت های فیزیکی و ساختاری و جایگاه ارزشمند آنان به عنوان مادر و همسر مانع از اشتغال در برخی از مشاغل شده است.
این آسیب شناس اجتماعی ادامه داد: در غرب 70 درصد از بانوان به مزاحمت های جنسی در محل کار خود شکایت دارند و زنانی که در مشاغل سنگین و غیرمتعارف برای بانوان مشغول هستند، خود اعتراف به دشواری کار و فشارهای روحی و جسمی در این خصوص می نمایند که به نوعی اهانت به مقام شامخ بانوان است.
وی افزود: مشاغلی مانند مکانیکی، رانندگی جرثقیل و خودروهای سنگین، فعالیت های یدی دشوار و کارهایی از این قبیل هر چند ممکن است از عهده برخی از خانم ها برآید اما در میان مدت، موجب زمین گیر شدن آنها و برخی از بیماری های مختلف می شود.
این آسیب شناس اجتماعی، خاطرنشان کرد: پذیرفتن تساوی زن و مرد به از بین رفتن حقوق انسانی و استثمار جنسی و خشونت های خانوادگی منجر می شود، در کشورهای غربی پذیرفتن این تساوی در جایگاه انسانی موجب نقض حقوق زن در اینگونه مشاغل می شود.
وی ادامه داد: بانوان ایرانی در میادین جهانی ثابت کرده اند که حجاب و عفاف مانع از قهرمانی و رشد فرهنگی و اجتماعی آنان نشده است و با حفظ این جایگاه به بالاترین رتبه ها دست یافته اند، از این رو احترام به جایگاه زنان در ایران برای دیگر کشورها می تواند الگو باشد.
ابهری گفت: ادعاهای پوچ فمنیست ها فقط یک ژست روشنفکر نمایانه و یک ادعای پوچ و بی اساس است.
این آسیب شناس اجتماعی در پایان با بیان اینکه مراقبت از همسر و فرزندان در رشد و تربیت خانواده مهم ترین وظیفه برای زنان است و جایگاه مادری از مقام والایی برخوردار است، افزود: می بایست به اجرای طرح بیمه بانوان خانه دار توجه بیشتری شود، چرا که از جمله مشاغل اساسی در یک جامعه است.
انتهای پیام / آ - غ