چی لازم دارم؟
-
باقالا سبز تازه: 300 گرم
-
شوید خشك: سه قاشق غذاخوری
-
تخممرغ: دو عدد
-
سیر: چند حبه
-
نمك، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
-
روغن زیتون: به میزان لازم
-
ماهی تن: یك قوطی
چطور بپزم؟
1. باقالا پوستكنده را با سیر كوبیده، شوید و زردچوبه در روغن تفت دهید سپس به مقدار لازم آب، نمك و فلفل روی آن بریزید و اجازه دهید بپزد.
2. مدت زمان پخت باید كوتاه باشد تا باقالا له نشود. وقتی باقالا پخته شد، تخم مرغها را بشكنید و به همراه ماهی تن درون آن بریزید و در ظرف را ببندید. بعد از پخته شدن تخم مرغ، خورش را در ظرف مورد نظر سرو كنید.