![chicken-stroganoff](http://cdn.asemooni.com/2015/04/chicken-stroganoff.jpg)
مواد لازم جهت تهیه چیکن استروگانف :
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد رنده شده
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ۳ عدد خلالی شده
کره ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم خرد شده
نمک به میزان لازم فلفل
سس بشامل ۱ و ۱/۲ پیمانه
چیپس خلالی ۱ بسته
طرز تهیه چیکن استروگانف :
در این بخش از پورتال آسمونی چیکن استروگانف، خوراک مرغ روسی را به شما آموزش می دهیم.
فلفل ها را در نیمی از کره و روغن تفت میدهیم .
مرغ را به قطر یک مداد و طول ۳ سانت خرد میکنیم و در فلفل تفت میدهیم وقتی رنگ مرغ کامل سفید شد یک لیوان اب درون ان ریخته و میگذاریم بپزد .قارچ را این زمان اضافه میکنیم.
زنجبیل و نمک و فلفل در ان میریزیم.و بعد از پخت ابدار برمیداریم .در ظرف دیگری پیاز را در باقیمانده کره و روغن تفت میدهیم تا کمی رنگ عوض کند.
حالا ارد را درون ان ریخته و شیر را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا صاف شود .نمک و فلفل میزنیم و اجاق را خاموش میکنیم و کمی که سرد شد خامه را اضافه میکنیم .
مرغ را در ظرف مورد نظر ریخته و سس را کاملا روی ان میریزیم و با چیپس روی انرا میپوشانیم .
میتوان قبل از مهمانی خوراک سینه مرغ روسی چیکن استروگانف را اماده کرد و هنگام سرو انرا در ماکرو و یا فر گذاشت.