نوشیدنی هایی که معرفی می شوند؛ جایگزین هایی مناسب، خوش طعم و مفید برای چای هستند. هرکس می تواند بر اساس سلیقه و ذائقه خود و نیز با توجه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش ( و حتی براساس فصول مختلف سال ) از این نوشیدنی ها بهره ببرد. با به کار بردن کمی ذوق و سلیقه می توانید ترکیبات گوناگونی از این نوشیدنی ها را تهیه نمایید؛ برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس می کنید دچار افزایش فشار خون می شوید؛ با اضافه کردن چند برگ چای ترش به نوشیدنی خود، ضمن رفع مشکل، یک چای جدید با طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد. به یاد داشته باشید که با ترکیب چای مختلف، هرکدام از مواد تشکیل دهنده آن چای، خواص خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.
روش تهیه:
تمام نوشیدنی های معرفی شده، به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آن ها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری – که بهتر است چینی باشد – ریخته روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم ( کتری یا سماور ) می گذاریم تا در مدت 30 دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس از آن، چای را صاف نموده، مصرف می کنیم.
- این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف می باشند.
- بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هرقدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود.
- در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نماییدو نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدت 15 تا 20 دقیقه روی شعله کم بجوشد.
- ترجیحاً این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیمو ترش تازه میل کرد.
انشاالله هر روز با یک مورد از این نوشیدنی ها در خدمت شما عزیزان هستم.