بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
سایت چاشنیک:
مواد لازم:
-
برنج : یک کیلوگرم
-
بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
-
پیاز سرخ شده : یک پیمانه
-
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
-
گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
-
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
-
روغن : نصف پیمانه
-
نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
3. میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.