0

بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی

 
 
بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.
 

سایت چاشنیک:

مواد لازم:
 

  • برنج : یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌ شده : یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌ کرده : 500 گرم
  • گوجه‌ فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن : نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم

بادمجان پلو


طرز تهیه:

1. بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.

3. می‌توانیم به همان گوشت سرخ ‌شده، رب گوجه ‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

دوشنبه 24 فروردین 1394  9:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها