نقل قول shirdel2
بنام خدا
سلام دوستان گرامی و همراهان عزیز
وظیفه خودم دانستم از اینکه در این بحث اجتماعی شرکت کرده اید و روایات و احادیث و داستان های خوب و مفید برای عبرت دیگران در مورد موضوع بحث یعنی غیبت گذاشتید، تشکر کنم و باطلاع دوستان برسانم که بنده حدود دوسال است که هر دوشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء یک جلسه قرائت قرآن در محله خودمان برگزار کرده ام و با دوستان و همسایه ها هر هفته در منزل یکی جمع می شویم و قرآن مجید را تلاوت می کنیم و هر چند گاهی هم یکی از افرادی که به تفسیر آشنائی دارد بخشی از آیات را برای عزیزان تفسیر می کند. امشب جای همه شما در جلسه خالی بود زیرا بعد از قرائت قرآن موضوع «اینکه چراغیبت می کنیم ؟» را با دوستان مطرح کردم و تعدادی از نظرات و پست های شما عزیزان را برای آنها خواندم و برایم جالب بود که با استقبال بسیار خوبی مواجه شدم به حدی که اکثر حاضرین مایل شدند مطالب بیان شده که از پست ها و مطالب شما عزیزان انتخاب شده بود را بصورت جزوه کرده و در اختیار آنها قرار بدهم و امیدوارم که خداوند این توفیق را به بنده بدهد تا در آخر هفته مطالب را جمع بندی کرده و با اجازه همه دوستان عزیز و مسئولان محترم سایت راسخون در اختیار دوستان جلسه قرآنی بگذارم.امیدوارم از این طریق و کمک شما عزیزان بتوانیم از این معضل و گناه کبیره که این روزها نقل مجالس اکثر ما شده تا اندازه ای بعنوان وظیفه دینی و شرعی جلوگیری کنیم .
إن شاء الله
با عرض سلام و ادب و احترام؛
کار ارزشمند شما شایسته تقدیر است و بدون شک اجر و مزد کار شما در درگاه الهی پوشیده نیست. باعث خوشحالی همه دوستانست که این مباحث در فضای حقیقی نیز نمود پیدا کرده است.
إن شاء الله در تمامی مراحل زندگی، موفق و عاقبت بخیر باشید.
در پناه حق