مادرانه
عشق مادر
معني عشق در نگاه مادر است
هر چه دارم از دعاي مادر است
در ميان اختران آسمان
اختر رخشان صفاي مادر است
آرزوها در پي هم مي روند
آرزوي من رضاي مادر است
گر كه بي وفاي باشد رسم روزگار
رسم خوبش در وفاي مادر است
قلب من با نام مادر مي تپد
چون كه اين قلب سراي مادر است
مادر از هر گوهري بالاتر است
از همه برتر خداي مادر است
اين جهان با نام مادر جان گرفت
هرچه هستي هست براي مادر است
عشق مادر چون گوهر با ارزش است
چون بهشت هم زير پاي مادر است
شعر از مينا سليمي از بيجار
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
شعراول
کاشکی می شد بهت بگم؛
چقدر صدات و دوست دارم
لالایی هات و دوست دارم؛
بغض صدات و دوست دارم
شعر دوم
دو موجود هستی گرامی تر است
یکی میهن و دیگرش مادر است
ستایش کنم زن که او مادر است
که مادر سزاوار زیب و زر است
تو ای مادر من نوای میهن من
کنم خواب در اغوشت ای سرور من
اي مادر
اي مادر اي چشمه مهرباني كاش تا قيامت مي تونستم كنار تو بنشينم و از نفس تو جاني دوباره بگيرم.كاش هرگز به آسمان نمي رفتي اگر چه زمين براي وسعت مهرباني تو كوچك بود
(غم از دست دادند مادر سخته اون كسي كه از دست داد حال منو مي فهمه)
برگرفته شده از مجله روزهاي زندگي اول مرداد 1384 صفحه 4
مادر
مادر واژه مقدس و موجودي ستودني و با ارزش در همه ملل و فرهنگهاست اما در فرهنگ اسلامي و ايراني ما تجلي و نمودي خاص دارد.به جرات مي توان گفت در هيچ كجاي جهان اين همه براي مادر ارج و قرب قائل نمي شوند در فرهنگ پربارمان نيز مادران نمونه فراواني داريم كه ولاترين و عزيزترين آنها حضرت فاطمه زهرا"س" است مادر مهربان و پرهيزگاري كه حسنين "ع"و زينب "س" را در دامان پاك خود پرورانده است.
مادر ايراني سمبل نماد يك زن فداكار مهربان و از خود گذشته است كه همه سختي ها و مشكلات را به خاطر فرزندان خود به جان مي خرد وخم به ابرو نمي آورد. مادر ايراني ايثارگر و مومن و پاكدامن است و از اينكه فرزند يا فرزندان خود را در راه خداوند قرباني كند باكي ندارد.مادر ايراني پر از مهر و محبت است و نگاه و لبخندش بهترين آموزگار صبر و رافت مادر ايراني نمونه روشن يك زن زحمت كش و رنجديده است زني كه عفت و حياي خود قدر مي داند واز اينكه زن است و به قول امام خميني مرد از دامن او به معراج مي رود به خود مي بالد مادر ايراني ماه است و خورشيد است و آسمان است و باران است و بركت است و نعمت . آنهايي كه تاكنون زير سايه مادر زندگي مي كنند بايد قدرش را بيش از پيش بدانند و دستهاي صميمي اش را بوسه باران كنند و آنهاي كه از نعمت داشتن مادرمحروم اند روح او را به فاتحه اي دمادم و دسته گلي برمزار شاد كنند.اگر مادر نبود زمين چه بيهوده و زشت مي نمود اگر مادر نبود اين همه كلمه و قلم به چه كار مي آمد؟اگر مادر نبود چه كسي دلشوره ها و دلهرهايمان را مي زدود؟اگر مادر نبود چه كسي اشكهاي ما رو پاك مي كرد؟ اگر مادر نبود چه كسي ما را به دعاي خير مي آراست؟اگر مادر نبود دلتنگي ها و گرفتاري هايمان را كدام سنگ صبور تاب شنيدن داشت؟ اگر مادر نبود ما هم نبوديم پس او را قدر بدانيم و دل نازكش را خداي ناكرده به كلامي تلخ نشكنيم.
اميدوارم اون بي رحم هاي كه وجدان ندارند الان به جاي رسيدن كه خودشون گم كردن نمي دون اگر پدرومادرشون نبود الان به اينجا نمي رسيدند از خدا بترسيد بريدپدرو مادرتون كه واقعا نعمت بزرگيه از خانه هاي سالمندان بياريد بيرون يه زمون اونا به شما علاقه داشتن و با محبت شما رو بزرگ كرده الان اون محتاج مهر محبت شما اند كه شما با تمام بي رحمي اونا انداختيد خانه سالمندان به كجا ميخوايد برسيد انسان برهنه به دنيا امده برهنه از دنيا ميره فقط اين دنيا يه خوبي يه بدي بخدا پول چقدر ارزش داره كه گذشته خودمون از ياد ببريم
گر پادشاه عالمي آخر گداي پدر ومادري
دوستان گلم اميدوارم روزهای خوب وخوشی را در کنار پدرو مادرتان داشته باشید وسایه هیچ پدرومادری از سر فرزندانش کم نشه ان شاالله وخدا پدرو مادرهایی که دیگر بین ما نیستند را با شفاعت فاطمه زهرا(س) بیامرزه و روحشون را غریق رحمتش کند...آمین