در این سالاد چغندر و سس گوجه فرنگی، مکمل یکدیگر هستند. جوانه های شنبلیله دارای ویتامین C، B کمپلکس، آهن و کلسیم هستند و به سلامت قلب کمک میکنند
برای 6 نفر و زمان آماده سازی 5 دقیقه
مواد لازم:
4 عدد چغندر متوسط
1/3 فنجان جوانه شنبلیله
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
1/4 فنجان سس گوجه فرنگی
1/4 فنجان شوید خرد شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
چغندرها را پوست کنده و به قطعات کوچک برش میدهیم
چغندر و جوانه شنبلیله را دریک کاسه می ریزیم
آب لیمو، نمک و فلفل ریخته و میگذاریم خنک ش ود
درست قبل از سرو، ا سس گوجه فرنگی و گشنیز ریخته و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.