سلام
با تشکر از کاربر محترم برای گذاشتن این نظرسنجی
منم در باره این نظرسنجی با اجازه همه دوستان میخام نظر خودمو بگم
این نوع نظرسنجی هیچ موقع نمیتونه ملاک خوبی برا انتخاب بهترین انجمن باشه چرا؟ حالا من از دیدگاه خودم دلایلمو میگم
1-مهمترین مشخصه یک نظرسنجی انتخاب افراد از همه نوع قشری در اونه از بچه گرفته تا پیرمرد از نوع جنسیت چه مرد و زن از بازه سنی از نوجوون تا جوون تا میانسال
2-بیطرفی در نظرسنجی های این مدلی یکی از مهمترین معیارهاست که متاسفانه در این نوع نظرسنجی ها معیارهای واقعی ارزیابی جای خودشو به روابط میده
3- افراد بعضا فقط علاقه به فعالیت در یک تالار دارند و بالطبع اون تالار رو انتخاب میکنند و این در نظرسنجی باعث نتیجه کاذب میشه
4-برای اینکه یک نظرسنجی بتونه جواب تقریبی خوبیرو بدست بیاره باید در یک مقیاسی اجرابشه و بعد اونو بتونیم به بقیه کاربرا یا جامعه تعمیم بدیم
5-عملا بعضی از تالارها فقط اسم یک تالار دارند و دریغ از مدیر فعال که بتونه اهداف تالار رو بپیش ببره و هدایت کنه و در بعضی تالارها هم که مدیر دارند اصلا ادم وقتی تمایلی داشته باشه در اون فعالیت کنه ولی وقتی میبینه که فعالیتش در اون تالار توسط مدیر حتی دیده نمیشه با زدن یک تشکر خالی اون رغبت رو از دست میده
**من سال قبل تو تالاری دیدم یکی از کاربرا خیلی فعالیت داشت و وقتی میبینه پست هاش حتی دیده نمیشه و کاربران برتر انتخاب نمیشن در انتقادات پیام میزاره ولی حتی اون مدیر جواب اون انتقاد رو هم نمیده
در باره این مطلب اخر امیدوارم یک راهکار خوبی مسئولان محترم بیاندیشند تا اهداف اون تالارها عملی بشه و کاربران باز تمایل به فعالیت در اون رو داشته باشند مثال خوبش میشه به تالار گفتگوی ازاد اشاره کرد که تا یک ماه قبل عید از تالارهای فعال و خوب بوده ولی از بهمن تا الان فقط اسمش مونده نه برنامه ای توش هست و نه فعالیت کننده ای
حالا صرف نظر اینکه این نظرسنجی فقط هدفش یک بازخورد انی بین کاربران بوده یا هدف دیگری داشته مهم نیست ولی اگر بشه این نظرسنجی رو بنوع دیگری که همه کاربران راسخون و حتی مدیران تالارها و مدیران اجراییش بتونن شرکت کنن و در اون مشخصات افراد ناشناس بمونه اون موقع میشه به نتایجی دست یافت
و بنظرم انتخاب تالارهای موفق باید بر اساس قواعد و چهارچوب عملی انجام و ارزیابی بشه که در این زمان مجال ان نیست.
ممنون که نظرات منم شنیدید.