0

از نظر شما عملکرد کدوم تالار در سال 93 بهتر بوده؟

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:ازنظرشماعملکردکدوم تالاردرسال93بهتربوده؟

بنظرمن ازهمه بهترتالارومسئولیت جناب حسین رضایی مدیرتالاروبلاگ نویسی هستش که بسیارفعالند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 19 فروردین 1394  10:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 zare58 mehdi0014 ria1365 borkhar ehsan007060 shayesteh2000 salma57 mammads2 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

نقل قول farshon

بنظرمن ازهمه بهترتالارومسئولیت جناب حسین رضایی مدیرتالاروبلاگ نویسی هستش که بسیارفعالند.

البته وهمچمین تالار خنده بازار مدیریت آقا فرشون 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

چهارشنبه 19 فروردین 1394  10:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ria1365 borkhar ehsan007060 farshon shayesteh2000 salma57 mammads2 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

به نظر من تالار صالحین و تلفن همراه بهتر از بقیه بوده. دلیلش هم اینکه مدیرانشون فعال هستند و به خودم ثابت شده که مطالب رو کامل میخونن و تشکر میزنن که این خیلی برای ترغیب کاربر مهمه. 

اینکه کاربر بدونه مدیر تالاری که داره براش زحمت میکشه و پست میذاره پیگیر مطالبش هست احساس رضایتبخشی به کاربر میده.

ولی جا داره از زحمات تمام مدیران تالارها تشکر کرد.

روز خوش

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

چهارشنبه 19 فروردین 1394  11:22 AM
تشکرات از این پست
zare58 mehdi0014 ria1365 borkhar ehsan007060 farshon shayesteh2000 salma57 mammads2 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

تالار زن  .

علتش هم مطالب مناسب و بررسی و مدیریت  مستمر و منظم و موفق توسط سرکار خانم برخوار .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 19 فروردین 1394  4:59 PM
تشکرات از این پست
borkhar ehsan007060 farshon shayesteh2000 mehdi0014 salma57 omiddeymi1368 ria1365 ravabet_rasekhoon zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول zare58

نقل قول farshon

البته وهمچمین تالار خنده بازار مدیریت آقا فرشون 

باسلام ممنونم کاربرمحترم میشه دلیلشم بیان کنید؟نقاط قوت وضعف روهم بیان کنید.تشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 19 فروردین 1394  9:57 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 mohsen_alavi mehdi0014 salma57 omiddeymi1368 ria1365 borkhar ravabet_rasekhoon zare58
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

یکی هم بگه تالار قرآن ثواب داره هاااپاسخ به:ازنظرشماعملکردکدوم تالاردرسال93بهتربوده؟

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

چهارشنبه 19 فروردین 1394  11:12 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 mehdi0014 ria1365 salma57 omiddeymi1368 borkhar ravabet_rasekhoon farshon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

تالار گردشگری زیر نظر مدیر خدایی وتالار طنز هم عکساش خیلی باحاله وهمچنین ختم قرآن دسته جمعی تالار قرآن هم خیلی خوبه واگرریا نباشد تالار وبلاگ نویسی از همشون سر هست

کلا مالکیت تموم تالار ها واس ماس ،کلش ماس ماسcheeky

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 19 فروردین 1394  11:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 salma57 omiddeymi1368 ria1365 borkhar liasam ravabet_rasekhoon farshon zare58
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

با تشکر از کاربر محترم برای گذاشتن این نظرسنجی

منم در باره این نظرسنجی با اجازه همه دوستان میخام نظر خودمو بگم

این نوع نظرسنجی هیچ موقع نمیتونه ملاک خوبی برا انتخاب بهترین انجمن باشه چرا؟ حالا من از دیدگاه خودم دلایلمو میگم

1-مهمترین مشخصه یک نظرسنجی انتخاب افراد از همه نوع قشری در اونه از بچه گرفته تا پیرمرد از نوع جنسیت چه  مرد و زن  از بازه سنی از نوجوون تا جوون تا  میانسال 

2-بیطرفی در نظرسنجی های این مدلی یکی از مهمترین معیارهاست که متاسفانه در این نوع نظرسنجی ها معیارهای واقعی ارزیابی جای خودشو به روابط میده 

3- افراد بعضا فقط علاقه به فعالیت در  یک تالار دارند و بالطبع اون تالار رو انتخاب میکنند و این در نظرسنجی باعث نتیجه کاذب میشه

4-برای اینکه یک نظرسنجی بتونه جواب تقریبی  خوبیرو بدست بیاره باید در یک مقیاسی اجرابشه و بعد اونو بتونیم به بقیه کاربرا یا جامعه تعمیم بدیم

5-عملا بعضی از تالارها فقط اسم یک تالار دارند و دریغ از مدیر فعال که بتونه اهداف تالار رو بپیش ببره و هدایت کنه و در بعضی تالارها هم که مدیر دارند اصلا ادم وقتی تمایلی داشته باشه در اون فعالیت کنه ولی وقتی میبینه که فعالیتش در اون تالار توسط مدیر حتی دیده نمیشه با زدن یک تشکر خالی اون رغبت رو از دست میده

**من سال قبل تو تالاری دیدم یکی از کاربرا خیلی فعالیت داشت و وقتی میبینه پست هاش حتی دیده نمیشه و کاربران برتر انتخاب نمیشن در انتقادات پیام میزاره ولی حتی اون مدیر جواب اون انتقاد رو هم نمیده

در باره این مطلب اخر امیدوارم یک راهکار خوبی مسئولان محترم بیاندیشند تا اهداف اون تالارها عملی بشه و کاربران باز تمایل به فعالیت در اون رو داشته باشند مثال خوبش میشه به تالار گفتگوی ازاد اشاره کرد که تا یک ماه قبل عید از تالارهای فعال و خوب بوده ولی از بهمن تا الان فقط اسمش مونده نه برنامه ای توش هست و نه فعالیت کننده ای 

حالا صرف نظر اینکه این نظرسنجی فقط هدفش یک بازخورد انی بین کاربران بوده یا هدف دیگری داشته مهم نیست ولی اگر بشه این نظرسنجی رو بنوع دیگری که همه کاربران راسخون و حتی مدیران تالارها و مدیران اجراییش بتونن  شرکت کنن و در اون مشخصات افراد ناشناس بمونه اون موقع میشه به نتایجی دست یافت

و بنظرم انتخاب تالارهای موفق باید بر اساس قواعد و چهارچوب عملی انجام و ارزیابی بشه که در این زمان مجال ان نیست.

ممنون که نظرات منم شنیدید.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 20 فروردین 1394  3:13 AM
تشکرات از این پست
salma57 mammads2 mehdi0014 omiddeymi1368 borkhar liasam ravabet_rasekhoon zare58
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

به نظرم خیلی از تالارها بودند که در سال قبل فعالیت خوب و چشمگیری داشتند.

هم از لحاظ نوع مطالب ارسالی و هم برنامه های جانبی و مسابقات و طرح و برنامه های اجرا شده. 

از جمله تالار وبلاگ نویسی، تالار نکات و ترفندها، تالار موبایل، تالار مسابقات کاربری، گردشگری ، صالحین راسخونی ، زنگ تفریح ، پاتوق راسخونی ها و بقیه ای که الان اسمشون درذهنم نیست. همه و همه جزء تالارهای فعال بودند. 

البته بعضی از تالارها هم بودند که در بازه زمانی معینی فعال بودند ولی بعد دوباره به حالت نیمه فعال و یا غیر فعال دراومدن. نمونه اش تالار گفتگوی آزاد.

به نظرم مدیرانی موفق هستند که علاوه بر اینکه مطالب روز رو در تالارشون قرار میدن، این انگیزه رو در کاربران به وجود بیارن که اونها هم به فعالیت در تالار ادامه بدن. حالا یا با برنامه هایی در قالب تاپیک ویژه و یا مسابقات و یا ارسال تشکر در پایین پست ها و یا هر شیوه دیگری که مدیران گرامی تالارها خودشون بیشتر خبر دارند. 

ناگفته نمونه رونق خیلی از تالارها علاوه بر برنامه ریزی های مدیران تالارها، به کاربران برتر و فعال یک تالار هم بستگی داره. بعضی کاربران فقط به دنبال یادگیری یک مطلب هستند و یا اینکه واقعا از خواندن وهمراهی با بقیه کاربران تالار لذت می برند و برای همین با تالار و مطالب تالار همراهی می کنند. 

علاقه مندی بعضی کاربران به موضوعات و تالارهای خاص، باعث شده رونق این تالارها حتی در صورتی که پست های ارسالی مدیر تالار زیاد هم نیست، ولی همیشه به روز باشه و رونق خودش رو از دست نده. 

برای همه مدیران و کاربران راسخونی آرزوی موفقیت می کنم. ان شاءالله همه تالارها هر روز پررونق تر از روز گذشته به فعالیت خودشون ادامه بدهند. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 20 فروردین 1394  8:25 AM
تشکرات از این پست
mammads2 mehdi0014 omiddeymi1368 ria1365 borkhar ravabet_rasekhoon farshon shayesteh2000 zare58
mammads2
mammads2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

تالاردیدنی هاوشنیدنی ها

به دلیل مدیر خوب و فعالشون

پنج شنبه 20 فروردین 1394  9:12 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 omiddeymi1368 ria1365 borkhar salma57 ravabet_rasekhoon flatrone1940 shayesteh2000 zare58 reza_tavarish7000
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

کامپیوتر و فناوری اطلاعات و همینطور تالار تلفن همراه و تبلت به خاطر به روز بودن ومطالب جدیدشون!!!!......وتالار صالحین هم به خاطر فعال بودن اعضا ومطالب مفید و آموزنده

**بسم الله القاصم الجبارین**

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:36 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 borkhar salma57 ravabet_rasekhoon shayesteh2000 zare58
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول ria1365

سلام

این نوع نظرسنجی هیچ موقع نمیتونه ملاک خوبی برا انتخاب بهترین انجمن باشه چرا؟ حالا من از دیدگاه خودم دلایلمو میگم

1-مهمترین مشخصه یک نظرسنجی انتخاب افراد از همه نوع قشری در اونه از بچه گرفته تا پیرمرد از نوع جنسیت چه  مرد و زن  از بازه سنی از نوجوون تا جوون تا  میانسال 

2-بیطرفی در نظرسنجی های این مدلی یکی از مهمترین معیارهاست که متاسفانه در این نوع نظرسنجی ها معیارهای واقعی ارزیابی جای خودشو به روابط میده 

3- افراد بعضا فقط علاقه به فعالیت در  یک تالار دارند و بالطبع اون تالار رو انتخاب میکنند و این در نظرسنجی باعث نتیجه کاذب میشه

4-برای اینکه یک نظرسنجی بتونه جواب تقریبی  خوبیرو بدست بیاره باید در یک مقیاسی اجرابشه و بعد اونو بتونیم به بقیه کاربرا یا جامعه تعمیم بدیم

5-عملا بعضی از تالارها فقط اسم یک تالار دارند و دریغ از مدیر فعال که بتونه اهداف تالار رو بپیش ببره و هدایت کنه و در بعضی تالارها هم که مدیر دارند اصلا ادم وقتی تمایلی داشته باشه در اون فعالیت کنه ولی وقتی میبینه که فعالیتش در اون تالار توسط مدیر حتی دیده نمیشه با زدن یک تشکر خالی اون رغبت رو از دست میده

**من سال قبل تو تالاری دیدم یکی از کاربرا خیلی فعالیت داشت و وقتی میبینه پست هاش حتی دیده نمیشه و کاربران برتر انتخاب نمیشن در انتقادات پیام میزاره ولی حتی اون مدیر جواب اون انتقاد رو هم نمیده

در باره این مطلب اخر امیدوارم یک راهکار خوبی مسئولان محترم بیاندیشند تا اهداف اون تالارها عملی بشه و کاربران باز تمایل به فعالیت در اون رو داشته باشند مثال خوبش میشه به تالار گفتگوی ازاد اشاره کرد که تا یک ماه قبل عید از تالارهای فعال و خوب بوده ولی از بهمن تا الان فقط اسمش مونده نه برنامه ای توش هست و نه فعالیت کننده ای 

حالا صرف نظر اینکه این نظرسنجی فقط هدفش یک بازخورد انی بین کاربران بوده یا هدف دیگری داشته مهم نیست ولی اگر بشه این نظرسنجی رو بنوع دیگری که همه کاربران راسخون و حتی مدیران تالارها و مدیران اجراییش بتونن  شرکت کنن و در اون مشخصات افراد ناشناس بمونه اون موقع میشه به نتایجی دست یافت

و بنظرم انتخاب تالارهای موفق باید بر اساس قواعد و چهارچوب عملی انجام و ارزیابی بشه که در این زمان مجال ان نیست.

سلام و عرض ادب،

با حرفهای شما بی نهایت موافقم. قسمتهای مهم رو هم مشخص کردم. تشکّر فراوان.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 20 فروردین 1394  3:03 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 ria1365 borkhar salma57 ravabet_rasekhoon shayesteh2000 zare58
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول ria1365

سلام

سلام و عرض ادب،

با حرفهای شما بی نهایت موافقم. قسمتهای مهم رو هم مشخص کردم. تشکّر فراوان.

بنده هم با این نظرات کاملا موافقم. به نظرم این نظرسنجی نمی تونه ملاک خوبی باشه برای مشخص کردن بهترین تالار در 93.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

پنج شنبه 20 فروردین 1394  3:19 PM
تشکرات از این پست
ria1365 borkhar salma57 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon zare58
hajyan
hajyan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 40

تالار مطالب عمومی

گفتگوی آزاد

با سلام خدمت همه دوستان
پنج شنبه 20 فروردین 1394  5:20 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour borkhar salma57 liasam omiddeymi1368 zare58 ravabet_rasekhoon
mobile_tablet
mobile_tablet
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 231

سلام

منم تازه با راسخون اشنا شدم و به جمعتون اضافه شدم منم پذیرا باشید

البته معرف من برادرم بود که خیلی وقته در راسخون فعالیت داره

منم تازه در تالار زن فعالیت میکنم انشالله بتونم فعالیت خوبی رو داشته باشم و مدیر محترم تالار اجی برخواره ازمون راضی باشه(همین که این انتخاب بهترین تالار رو گذاشته)

دستتون درد نکنه

پنج شنبه 20 فروردین 1394  6:28 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour borkhar salma57 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon farshon mehdi0014 shayesteh2000 zare58
دسترسی سریع به انجمن ها