0

یک تپه و هزار پیچ

papeli
papeli
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12867

یک تپه و هزار پیچ

تپه هزارچم

اگر از ارتفاع نمی ترسید و در عین حال دوست دارید که در بلندی ها بایستید و زیر پایتان شهری سرسبز با تمام زیبایی هایش به نمایش درآید، تپه هزار پیچ را از دست ندهید.

هزارپیچ یکی از بلندی‌های اطراف گرگان است که دورنمای زیبایی از شهر گرگان را به نمایش در می آورد.

تپه هزارچم

این تپه پر پیچ و خم که به «هزارچم» یا هزار خم هم معروف است در ورودی غرب گرگان قرار گرفته و ارتفاع آن آنقدر زیاد است که یکی از فرستنده‌های اصلی تلویزیون شهر بر بلندای آن مستقر شده است.

تپه هزارچم

از این گذشته سایت پروازی هم به دلیل ارتفاع این تپه روی قسمت‌هایی از آن تشکیل شده و ورزشکاران گلستانی برای انجام پروازهای سبک با انواع چترو پاراگلایدر به این تپه مراجعه می کنند.

این تپه در روزگاری جنگل بود و سرو بومی منطقه در آن می رویید اما سال هاست درختان صنعتی دست کاشت جای جنگل طبیعی آن را گرفته است

هزارپیچ با درختان متنوع به ویژه درختچه های سرو پوشیده شده است و از معدود تفریحگاه های این شهر است که از قدیم به عنوان یک تفرجگاه مورد استفاده قرار می گرفته است.

تپه هزارچم

این منطقه در گذشته های دورتر، به نام سوگله یا سرو گله شناخته می شد و عده ای آن را بام گرگان می نامند که بعد از ناهارخوران و النگدره، دیدنی ترین نقطه گرگان است.

تپه هزارچم

هزار پیچ مساحتی بیش از 300 تا 350 هکتار دارد و امکانات رفاهی بر فراز آن ساخته شده و قرار است توسعه یابد. این تپه در روزگاری جنگل بود و سرو بومی منطقه در آن می رویید اما سال هاست درختان صنعتی دست کاشت جای جنگل طبیعی آن را گرفته است.

در بلندترین نقطه این تپه وزش باد به طور مستمر وجود دارد که ناشی از اختلاف فشار بین دو دامنه‌ سایه و آفتابی و همچنین بین کوه و دره است.

تپه هزارچم

هنگامی که در بلندترین نقطه بایستید می توانید مناظر بدیعی از گستره شهر گرگان، معابر آن، روستاهای مجاور شهر و روستاهای دوردست، جاده‌های منتهی به شهر، جاده‌های بین روستاها، دره‌ها با جنگل های انبوه در جنوب شهر، مزارع کشاورزی، ابنیه مذهبی، فرودگاه، آب‌بندان محمد آباد و حتی بخشی از خلیج گرگان را ببینید.

تپه هزارچم

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

دوشنبه 17 فروردین 1394  3:42 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad khodaeem1 ravabet_rasekhoon
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:یک تپه و هزار پیچ

درود دوست عزیز پاپلی جان واقعا عالی بود ویکی از شگفتیهای طبیعت ممنون بابت اشتراک گذاری ونشان دادن به همه راسخونیها فقط ادرس دقیقش کجاست؟ اگر میدونید
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 17 فروردین 1394  5:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 papeli ravabet_rasekhoon
papeli
papeli
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad
درود دوست عزیز پاپلی جان واقعا عالی بود ویکی از شگفتیهای طبیعت ممنون بابت اشتراک گذاری ونشان دادن به همه راسخونیها فقط ادرس دقیقش کجاست؟ اگر میدونید

در شهر گرگان قرار دارد.

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

سه شنبه 18 فروردین 1394  6:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 Lovermohamad ravabet_rasekhoon
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود دوست عزیز ممنون پاپلی جان زحمت کشیدی با این ادرس سر راستی که دادی .... گرگان رو که تو پستم گفتی عزیزم منظورم ادرس دقیقتر بود که کجای گرگانه چون زیاد رفتم گرگان همچین چیزی ندیدم بجز یه جاده ای که سمت شاهرود میره شبیه این مشخصاته برای همی پرسیدم....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
سه شنبه 18 فروردین 1394  7:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon papeli khodaeem1
papeli
papeli
کاربر طلایی1

گرگان-میدان جهاد
kb9j_img_3241.jpg