از حضرت امام جواد علیه السلام روایت شده که فرمود : هرگاه میخواهم در کار مهم از خدا طلب خیر نمایم، صد بار از خدا طلب خیر میکنم، و اگر در خریدن برده یا امثال آن باشد سه بار در یک مکان از خدا طلب خیر میکنم، میگویم :
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِأَنَّكَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَ الشَّهَادَةِ إِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ أَنَّ كَذَا وَ كَذَا خَيْرٌ لِي فَخِرْهُ لِي وَ يَسِّرْهُ وَ إِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ أَنَّهُ شَرٌّ لِي فِي دِينِي وَ دُنْيَايَ وَ آخِرَتِي فَاصْرِفْهُ عَنِّي إِلَى مَا هُوَ خَيْرٌ لِي وَ رَضِّنِي فِي ذَلِكَ بِقَضَائِكَ فَإِنَّكَ تَعْلَمُ وَ لَا أَعْلَمُ وَ تَقْدِرُ وَ لَا أَقْدِرُ وَ تَقْضِي وَ لَا أَقْضِي إِنَّكَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ
خدایا! از تو میخواهم به اینکه دانای نهان و آشکاری، اگر میدانی این کار برایم خیر به دنبال دارد آن را برایم اختیار کن و برایم آسان گردان، و اگر میدانی برایم در دین و دنیا و آخرت شر به دنبال دارد آن را از من دور دار به سوی آنچه برایم خیر به دنبال دارد، و در آن مرا به قضا و قدرت راضی گردان، تو دانسته و من نمیدانم، و تو قادر و من ناتوانم، و تو حکم کرده و من حکم نمیکنم، تو دانای پنهانیها هستی.
منبع : وسائل الشیعه ج 8 ص 76