0

دعا در استخاره

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

دعا در استخاره

از حضرت امام جواد علیه السلام  روایت شده که فرمود : هرگاه می‏خواهم در کار مهم از خدا طلب خیر نمایم، صد بار از خدا طلب خیر می‏کنم، و اگر در خریدن برده یا امثال آن باشد سه بار در یک مکان از خدا طلب خیر می‏کنم، می‏گویم :

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِأَنَّكَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَ الشَّهَادَةِ إِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ أَنَّ كَذَا وَ كَذَا خَيْرٌ لِي فَخِرْهُ لِي وَ يَسِّرْهُ وَ إِنْ‏ كُنْتَ‏ تَعْلَمُ‏ أَنَّهُ‏ شَرٌّ لِي فِي دِينِي وَ دُنْيَايَ وَ آخِرَتِي فَاصْرِفْهُ عَنِّي إِلَى مَا هُوَ خَيْرٌ لِي وَ رَضِّنِي فِي ذَلِكَ بِقَضَائِكَ فَإِنَّكَ تَعْلَمُ وَ لَا أَعْلَمُ وَ تَقْدِرُ وَ لَا أَقْدِرُ وَ تَقْضِي وَ لَا أَقْضِي إِنَّكَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ

خدایا! از تو می‏خواهم به اینکه دانای نهان و آشکاری، اگر می‏دانی این کار برایم خیر به دنبال دارد آن را برایم اختیار کن و برایم آسان گردان، و اگر می‏دانی برایم در دین و دنیا و آخرت شر به دنبال دارد آن را از من دور دار به سوی آنچه برایم خیر به دنبال دارد، و در آن مرا به قضا و قدرت راضی گردان، تو دانسته و من نمی‏دانم، و تو قادر و من ناتوانم، و تو حکم کرده و من حکم نمی‏کنم، تو دانای پنهانیها هستی.

منبع : وسائل الشیعه ج 8 ص 76

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 16 فروردین 1394  1:54 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها