0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

نقل قول nargesza

منم موافقم. خاطره نوشتن زن یا مرد، دختر یا پسر، کوچیک یا بزرگ نمی شناسه. هر کسی می تونه به فراخور حال و حوصله و احساس و استعدادش خاطره نویسی کنه.

سلام و خسته نباشید

دوستان قرار نیست نظرات همه یکسان باشه اگه قرار بود نظرات یکسان باشه دیگه مبحث گذاشتن و دربارش بحث کردن فایده ای نداشت  منم صرفا اونچه رو که دیدم و شنیدم گفتم 

بیاین تو این تالار امار بگیریم

چند نفر از اقایون خاطراتشونو تا حالا بطور مرتب یا اصلا گهگداری  نوشتن ؟ 

در مقابل چندتا از خانم ها این کارو کردن یا بقول کاربر nargesza   تا حالا بچه کدوم یکی از شما نوشته و شما دیدین و تحسینش کردین؟  

هرکس ازاده نظرشو بگه منم فقط نظر خودمو  گفتم  winksmiley

موید باشید عزیزان

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:20 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza ehsan007060 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

سوال ویژه:

× کسی نمی خواد خاطره تعریف کنه؟؟؟ از هر زمان و هر مکانی که دوست دارید. تلخ و یا شیرین.

خاطره تلخ : اینه که جای دیگه بودم استان دیگه خبر فوت بابامو بهم دادن یادمه امتحانات پایان ترم بود اونروز نفهمیدم چطور اومدم خونه از مشهد تا اردبیل فقط بهت زده بودم و باورم نمیشد  این اتفاق  الان باز اون زمان و روز یادم می افته خیلی ناراحت میشم خدا سایه همه پدر مادرارو رو سر بچه هاشون حفظ کنه

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:24 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza ehsan007060 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

سوال ویژه:

× کسی نمی خواد خاطره تعریف کنه؟؟؟ از هر زمان و هر مکانی که دوست دارید. تلخ و یا شیرین.

خاطه شیرینم هم زمانی بود که برای اولین بار تو ازمون استخدامی شرکت کردم و بلطف خدا تو یه  سازمان خوب بعنوان کارشناس ارشد قبول شدم  اون روزای اول قبولی  برام سراسر شادی بود اولش که رفتم نتایج رو نگاه کنم کد پیگیری رو زدم دیدم نوشت شما قبول نشده اید بعد چک کردم دیدم کد رو درست نزده بودم یادمه ساعت 2.30 نصف شب بود همه خانوادرو بیدار کردم و تا صب بیدار بودم از خوشحالی

انشالله همه جوونای کشورم یه کار خوب پیدا کنن

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:29 AM
تشکرات از این پست
nargesza ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

سوال ویژه:

× شما از چه راه هایی برای ثبت و یا حذف خاطراتتون استفاده می کنید؟ چرا؟

من خودم تا حالا نه علاقه داشتم و نه وقتشو که بشینم خاطره بنویسم 

ولی فکنم سوال یکمی  نا مفهومه و دو پهلوئه

منظور از حذف خاطرات چیه ؟

در نگاه اول به سوال شما میشه حذف رو اینطور معنی کرد که مثلا یک چیزی رو رو کاغذ نوشتیم برا حذفش میشه اونو پاره کرد و یا هزار راه دیگه

و در برداشت دوم این معنی خطور میکنه که برای حذف از ذهنمون چیکارهایی میتوانیم بکنیم

کاش اینو بطور واضح میگفتین تا بتونیم بهتر جواب بدیم

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:41 AM
تشکرات از این پست
nargesza ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

نقل قول ria1365

نقل قول nargesza

سوال ویژه:

در نگاه اول به سوال شما میشه حذف رو اینطور معنی کرد که مثلا یک چیزی رو رو کاغذ نوشتیم برا حذفش میشه اونو پاره کرد و یا هزار راه دیگه

و در برداشت دوم این معنی خطور میکنه که برای حذف از ذهنمون چیکارهایی میتوانیم بکنیم

درود برهمه دوستان.. دراینکه خاطرات نوشکتاری را بشود با پاره کردن یاپاک کردن نوشته حذف کرد صحیح است کلی به نظر من هیچ خاطره ای چه خوب چه بد برای انسان قابل فراموشی نیست شاید بشود با راهکارهایی ان را کمرنگ کرد یا باهاش کنار اومد ولی پاک کردن کامل از مغز غیرممکن است مگر اینکه با دستگاهی کل حافظه را پاک کرد یا دچار الزایمر شد... واین بحث فقط برای کم کردن فشار خاطرات تلح اسست ونوشتن خاطرات یکی از روشهای کنترل روحی وروانی است که در مقابل خاطرات تلخ میشود انجام داد...البته گذر زمان هم از این تلخی میکاهد وانسان کم کم با خاطرات تلخ گذشته کنار میاید وشاید مقطعی ان را فراموش کند ولی به صورت کلی خاطرات همیشه در ذهن ادم میمانند وپاک نمیشوند
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
پنج شنبه 20 فروردین 1394  4:26 AM
تشکرات از این پست
nargesza ehsan007060 omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

یه خاطره که هر وقت یادش می افتم وخنده ام میگیره اینه که...
برای خواستگاری بعد از کلی کلنجار که خانواده میخواستند برایم زن بگیرند اماده میشدیم ..تا این که قرار ومدار خواستگاری را دوخانواده گذاشتند وشب خواستگاری فرا رسید...که پدرو مادر محترمم گفتند که تو نیازی نیست بیایی من هم جون اولین بار بود وتجربه ای نداشتم قبول کردم وآنها بدون من رفتند خواستگاری ودوخانواده همه قرارها وتاریخ عقد ومهریه وووو را مشخص کردند وچند روز بعد هم منو بردند تا با اون دختر خوشبخت صحبت کنم ..البته شناخت قبلی وجود داشت و ازدواج فامیلی بود ولی هر وقت یادم میاد که شب خواستگاری منو همراهشون نبردند خنده ام میگیره ..
واینکه تجربه ای شد برام ان شاالله در اینده بشود از این تجربه خوب دوباره استفاده کرد.....
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

پنج شنبه 20 فروردین 1394  4:35 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

خاطرات بد.
البته خاطرات بد در زندگی همه وجود دارد منم خاطرات بد زیادی دارم..از کمبودهایی که در زندگی داشتم وچیزهایی که باید داشتم ونداشتم وچیزهایی که خانواده باید در اختیارم قرار میدادند .ندادند وتبعیضها ووو .. البته این کمبودها باعث نشد به خانواده ام بی احترامی کنم ونکته مثبتی هم که برای من داشت این بود که باعث شد من روی پای خود بایستم ودستم را پیش کسی دراز نکنم ودِین کسی به گردنم نباشه بخاطر این خوشحالم وانیدوارم هیچوقت در بدترین شرایط هم دستم را پیش هیچکسی دراز نکنم...
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

پنج شنبه 20 فروردین 1394  4:39 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

با شنیدن خاطره بد برای هرکسی خاطرات بدش در ذهنش میاید برای من هم همینطور است و یکی از خاطرات بدی که به ذهنم میرسد مربوط به عروسی داییم می شود که در روز عروسیش پدر بزرگم فوت کرد وعروسیش در کنار شادی دوستان با گریه خانواده همراه بود تا عروسیشون خراب نشه ولی یه خاطره بدی بود متاسفانه ....
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

پنج شنبه 20 فروردین 1394  4:42 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

وخاطرات بدی که باز درذهنم هست مربوط به نامردی هایی است که دوستان وکسانی که بهشون اعتماد صددرصد داشتم ولی انها معتمد نبودند و ارزش اعتماد را نداشتند که اینها همه تجربه ای برای اینده شد تا به هر کسی اعتماد نکنم .تا قابل اعتماد بودنشان به من ثابت شود..
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

پنج شنبه 20 فروردین 1394  4:46 AM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول ria1365
نقل قول nargesza

منم موافقم. خاطره نوشتن زن یا مرد، دختر یا پسر، کوچیک یا بزرگ نمی شناسه. هر کسی می تونه به فراخور حال و حوصله و احساس و استعدادش خاطره نویسی کنه.

سلام و خسته نباشید

دوستان قرار نیست نظرات همه یکسان باشه اگه قرار بود نظرات یکسان باشه دیگه مبحث گذاشتن و دربارش بحث کردن فایده ای نداشت  منم صرفا اونچه رو که دیدم و شنیدم گفتم 

بیاین تو این تالار امار بگیریم

چند نفر از اقایون خاطراتشونو تا حالا بطور مرتب یا اصلا گهگداری  نوشتن ؟ 

در مقابل چندتا از خانم ها این کارو کردن یا بقول کاربر nargesza   تا حالا بچه کدوم یکی از شما نوشته و شما دیدین و تحسینش کردین؟  

هرکس ازاده نظرشو بگه منم فقط نظر خودمو  گفتم  winksmiley

موید باشید عزیزان

سلام

سوء تفاهم پیش نیاد. ما هم روی نظر شما نظر خودمونو دادیم. جسارت نکردیم قربان. اینم درسته هر کسی باید نظر خودشو بگه. این حق هم داره که نظرشو درباره نظر دیگران بگه، درسته؟؟؟

من خودم هنوز دفتر خاطراتی که تو راهنمایی و دبیرستان به دوستام داده بودم برام بنویسن دارم. همینطور از دانشگاه و کلاس هایی که بعدش می رفتم. کلاس های کامپیوتر و فنی و حرفه ای و .... . یه دفتر خاطرات روزانه هم از همون دورن راهنمایی دارم که متأسفانه ادامه ندادم. گهگاهی می رم سراغشون و می خونمشون.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:15 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

کاربر گرامی ria1365

ممنون که قابل دونستید و از خاطراتتون گفتید. به خاطر پدر بزگوارتون متأسفم و تسلیت می گم. انشاالله خدا رحمتشون کنه. و به خاطر استخدامتون تبریک می گم. امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:17 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

نقل قول nargesza

سوال ویژه:

منظورم این بود:

شما از چه راه هایی برای ثبت خاطراتتون، یا حذف خاطراتتون، استفاده می کنید. ثبت برای اینکه همیشه به یاد داشته باشید و حذف همونطور که گفتید برای اینکه دیگه براتون یادآوری نشه، در این موارد چه کارهایی می کنید و چه توصیه هایی برای دوستانتون دارید.

یعنی درواقع دو تا سوال تو یک سوال بود.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:19 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

وخاطرات بدی که باز درذهنم هست مربوط به نامردی هایی است که دوستان وکسانی که بهشون اعتماد صددرصد داشتم ولی انها معتمد نبودند و ارزش اعتماد را نداشتند که اینها همه تجربه ای برای اینده شد تا به هر کسی اعتماد نکنم .تا قابل اعتماد بودنشان به من ثابت شود..

به گفته یکی از بزرگان: به دوستانت محبت کامل بکن ولی اعتماد کامل نکن. البته بعد ها کمی تغییر کرد: به دوستانت محبت کامل هم نکن چون لیاقتشو ندارن.

ممنون که خاطراتتون رو برامون تعریف کردید.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  2:20 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

به گفته یکی از بزرگان: به دوستانت محبت کامل بکن ولی اعتماد کامل نکن. البته بعد ها کمی تغییر کرد: به دوستانت محبت کامل هم نکن چون لیاقتشو ندارن.

ممنون که خاطراتتون رو برامون تعریف کردید.

با اجازتون من حدیث رو براتون میزارم این بزرگ کسی نیست جز اقا امیرالمومنین حیدر کرار 

قال امیر المؤمنین ( علیه السلام) :

""ابذل لصدیقک کل المودة، و لاتبذل له کل الطمأنینة، و اعطه کل المواساة و لا تفض الیه بکل الاسرار""

امام علی ( علیه السلام) فرمود:

با دوست خود در اظهار محبت سنگ تمام بگذار، ولی صد در صد به او اعتماد نکن و شیوه احتیاط پیشه کن و با او به مواسات رفتار کن اما همه اسرار خود را به او مگو.

بحار الانوار، 74/ .165

جمعه 21 فروردین 1394  6:12 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza 

سوال ویژه:

من تا حالا ننوشتم ولی اگه بنویسم دوست دارم هم طرحش کلاسیک و فانتزی باشه و هم همیشه بهش دسترسی داشته باشم

مثلا من رو یک دفتر خاطرات که شکل قدیمی داشته باشه و جذاب باشه و منو به یاد قدیم بندازه استفاده میکنم در مواقعی که بهش دسترسی ندارم از تبلت میتونم استفاده کهنم و در Word  خاطراتمو بنویسم و ذخیره کنم دسترسی هم همیشه بهش دارم و میتونم چندتا کپیم داشته باشم ازش

ولی برا فراموش یا حذف خاطرات فکنم ادم هرکاریم کنه نمیتونه  بعضی خاطرات رو فراموش کنه چون اثارش همیشه با ادمه و تا زندست با ادم زندگی میکنه ولی شاید یک کار روتین همون پاره کردن باشه ولی در اینکار هرچند اصل منبع رو از بین بردیم ولی با خاطراتش چیکار کنیم؟

جمعه 21 فروردین 1394  6:23 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad omiddeymi1368 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها