0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

درود دوستان گلم...
یه خواهش هم از دوستان عزیزم دارم
...خواهش میکنم ..خواهش میکنم ...خواهش میکنم ...در حق کسی تو این دنیا بدی نکنید....چون خاطره بدی کردن به کسی همیشه در ذهن می ماند وفراموش شدنی نیست هرچی هم قسی القلب وبیرحم باشید باز خاطره اش ول کن شما نیست وهمیشه این خاطره تا پایان عمرتون با عث عذاب وجدانتون میشه
...بدی کردن غیراز بحث حق الناس یاواینکه بدی کنی به کسی بدی میبینی که در جای خود محفوظه اون خاطره اش باعث عذابی میشه که همیشه به خودتون میگید کاش اینکار را نمیکردم درحق اون بنده خدا پس همیشه سعی کنید تا حایی که از دستتون برمیاد ودر توانتون هست کاری نکنید که باعث ایجاد خاطره بد برای خودتون وکسی بشوید چون اگر دانسته اینکار را بکنید همش تاسف میخورید که من میدونستم کاش اینکار را نمیکردم وبیشتر باعث عذاب میشود تا کاری که نمیدونستید وناخواسته انجامش دادیدو دادید..
به امید داشتن خاطرات خوش وبهترین اتفاقها در زندگی برای دوستان گلم ....
یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
سه شنبه 18 فروردین 1394  4:55 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 nargesza ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

و در آخر:
........بخشی از مصاحبه نوروزی مسعودوپولاد کیمیایی را با عنوان ***بعضی ها خاطره بازند, بعضی خاطره ساز وبعضی خود خاطره هستند ***
چون جالب بود ومربوط به بحث ما بود گذاشتم تا بخونید...

بیایید کمی به گذشته هایتان برگردیم. چقدر اهل خاطره بازی هستید؟
- خیلی زیاد!
در زندگی همه ما نقش خاطره هایمان و گذشته ای که پشت سر گذاشته ایم، بسیار پر رنگ است. گذشته ما و خاطره های ما جزو هویت ما هستند و می توانند همه چیز را برایمان نوستالژیک و معنادار کنند. به نظرم کسی که به خاطراتش رجوع نمی کند، نمی تواند معنای زندگی را درک کند. من معتقدم همین خاطرات ما هستند که باعث خلق یک اثر هنری می شوند؛ چه اثرمان تابلوی نقاشی باشد، چه موسیقی یا فیلم یا هر اثر دیگر.
گفتگوی نوروزی با مسعود و پولاد کیمیایی
به قول فاکنر «گذشته هرگز نمی میرد. گذشته حتی نمی گذرد!»
- دقیقا. من فکر می کنم خاطره بازی یکی از خصلت های بارز ما ایرانی هاست.
آخرین باری که آلبوم کودکی تان را ورق زدید؟
- شاید شش هفت ماه پیش.
حوالی بیماری پدر؟
- بله، من کلا وقتی دلم می گیرد، بیشتر سراغ خاطره هایم می روم. آن روزها روزهای بیماری پدرم بود و تازه در بیمارستان بستری شده بودند و از طرف دیگر، اتفاق خوبی هم برای فیلم «متروپل» نیفتاد که این موضوع هم خیلی دلم را شکست
چرا؟
- بالاخره رفتار خوبی با آن فیلم و عواملش نشد.
کوچه خاطرات تان کجاست؟
- کوچه آریا؛ یکی از کوچه های خیابان فرمانیه که بیشتر خاطرات کودکی ام همانجا شکل گرفت.
از حال و هوایش برایمان بگویید.
- قبلش باید این را بگویم که این روزها دیگر کوچه، کوچه نیست. اصلا آن کوچه های سابق انگار دیگر وجود ندارد. آن موقع ها کوچه ها و محله های خیلی زنده تر بودند و زندگی به معنای واقعی در آنها جریان داشت. مثلا یادم است زمانی که در بحبوحه جنگ و بمباران برق ها قطع می شد و خاموشی می زدند، همسایه ها دور هم جمع می شدند و در آن تاریکی گپ و گفت و یک جور دید و بازدید بین همسایه ها اتفاق می افتاد و ... یادم است بیشتر خانه ها چراغ زنبوری داشتند و با آن می توانستند خانه را کمی روشن کنند. یکی از بهترین تصاویری که هرگز از ذهنم بیرون نمی رود، مربوط به همان زمان هایی است که برق می رفت.
یعنی چه تصویری؟
- وقتی برق می رفت، کنار شومینه می خوابیدم و مادرم برایم پیانو می زد و نور شومینه روی آن می افتاد. این تاریکی و آن صدا خیلی آرامم می کرد و عمیقا احساس آرامش و امنیت می کردم.
تجربه امنیت در شرایط ناامن؟
- دقیقا. یک چیز دیگر هم که یادم است و برایم خیلی دوست داشتنی بود، اذان مغربی بود که صدایش توی کوچه ها می پیچید و لحن روح نوازی داشت. من کوچه و محله را با اینجور تصاویر به خاطر می آورم و برای همین واقعا دوستش دارم.
اما حالا دیگر وایبر و واتس آپ و اینجور چیزها جای آن کوچه ها را گرفته اند!
- بله متاسفانه. یادم است آن روزها بچه ها توی کوچه ها و محله ها با همدیگر فوتبال و هفت سنگ و وسطی بازی می کردند ولی سال هاست که دیگر بچه ها را توی کوچه ها و مشغول بازی با همدیگر نمی بینیم. بازی ها فردی و خانگی شده. قدیم ها خیلی چیزها بود که حالا دیگر نیست و جوری هم از بین رفته که انگار هیچ وقت وجود نداشته. در محله های قدیم، خیلی از ازدواج ها صرفا به خاطر همین همسایه بودن و همین آشنایی ها شکل می گرفت. مخلص کلام این است که با از بین رفتن آن کوچه ها واقعا تنها تر شده ایم.
گفتگوی نوروزی با مسعود و پولاد کیمیایی
و فکر می کنید این تنهایی از کجا نشأت گرفته؟
- از چشم و هم چشمی و رفتار خصمانه ای که خیلی هایمان نسبت به همدیگر پیدا کرده ایم. زیادیاهل حساب و کتاب شده ایم و جواب سلام همدیگر را هم به سختی می دهیم.
شما چند سال از این 34 سال عمرتان را به معنای واقعی زندگی کرده اید؟
- تمامش را. حتی شاید بیشتر!
پس حسرتی بر دلتان نیست؟
- نه و برای همین هم همیشه شاکر خدا هستم.
این بخشی از نطر یک فیلمسازو بازیگر از خاطره ونقش خاطره در زندگی بود نظر شما چیه دوستان عزیز.... ایانظرات شماهم موافق ایشون هست یا نه...
یاحق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

سه شنبه 18 فروردین 1394  5:19 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

به یاد خاطرات دوران کودکی

b>
طعم خاطرات بچه گی... نویسنده: صادق جهانبخشی
وقتی می گویند عشق...
یاد بچه گی هایم می افتم
یاد توپ های پلاستیکی
آدم های خاکی
رنگ های پریده و دل شاد
دوستان پاک...
عشق را با طعم بچه گی هایم معنا کردم...
بعداز خوندن متن به چرخی تو کوچه خاطرات بچگی هایتان بزنید دوستان مطمئنا خوش میگذره بهتون

دوستان گلم بهترین دورانی که برای شما خاطره اش فراموش شدنی نیست کدام دوره بود؟....
یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 18 فروردین 1394  5:33 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 nargesza ehsan007060 liasam
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

خاطرات بد جزئی از زندگی ما هستند و واقعیت ها را نمی شود پاک یا حذف یا انکار نمود بلکه می توان آزار خاطرات بد را با هیپنوتیزم برطرف و یا کم نمود اما خود خاطره به عنوان یک چیز بی ضرر باقی خواهد ماند . کلاً پاک کردن و حذف کردن خاطرات بد نه امکان پذیر است و نه صحیح است چون به فرض پاک کردن آن به مجرد شنیدن یک اسم ، دیدن یک صحنه ، استشمام یک عطر ، عبور از یک مکان و… مجدداً آن خاطره به وضوح زنده می شود . در ضمن روند درمان در روانکاوی ها بیاد آوری خاطرات سرکوب شده است تا مورد آنالیز قرار گیرد و هرگونه اقدام در جهت  فراموش کردن آنها خلاف روند درمان صحیح است.”

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 18 فروردین 1394  3:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza ehsan007060 liasam Lovermohamad
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

به طور کلی خاطرات ثبت شده در ذهن ، چه شیرین و تلخ خواسته و ناخواسته منشأ بسیاری رفتارهای آینده  ما می گردد .  گاهی این خاطرات مفید و حتی باعث حفظ جان افراد می گردد و برخی از خاطرات تلخ آزار دهنده و گاهی مانع انجام امور روزمره فرد در زندگی می شوند .

بسیاری از خاطرات دوران کودکی ما منشأ رفتارهای دوره های بعدی زندگی ما هستند که در ضمیر ناهشیار ما قرار داشته و تاثیر گذار در شخصیت و رفتار ما می گذارد. چه بسا پدر و مادر هایی که به دلیل خاطرات گذشته رفتارهای خوبی با خود و فرزندانشان ندارند و خود نیز نمی دانند که رفتار آنها منشاء در  آسیب های دوران کودکی آنها دارد.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 18 فروردین 1394  3:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 nargesza ehsan007060 liasam Lovermohamad
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

خاطره اگربه رشته تحریردرآورده شودباعث نگهداری ووسیله ای برای ثبت تجربیات آدمی درزندگی می شودچه بسابسیاری ازاتفاقهای خوب وبدکه درزندگی شخصی انسان می افتدبه بادفراموشی سپرده می شودکه باثبت اون درجایی می توانیم به یادآوری خاطرات بپردازیم وگاهی اوقات هم سندومدرکی میشه که می تونیم بااستفاده ازاون چیزی رااثبات کنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 19 فروردین 1394  10:26 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza liasam Lovermohamad
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

کاش منظور و هدفتون از این مبحث میگفتی!

تعریف خاطره که کاملا مشخصه...هر لحظه ایی که از عمر میگذره خاطرست...خوب یا بدش هم خیلی وقتها بستگی به خودمون داره...

من که اصلا اهل خاطره نوشتن و یاد آوری خاطرات بد نیستم ..به همین دلیلم خاطرات بد زود فراموش میکنم...

چهارشنبه 19 فروردین 1394  5:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza liasam Lovermohamad
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

برآمد باد صبح و بوی نوروز

به کام دوستان و بخت پیروز

سلام و درود بی پایان به همه شما عزیزان همراه. امیدوارم  که نخستین روزهای سال نو را به خوبی و خوشی سپری کرده باشید و همچنان روزهای خوشی پیش رویتان باشد.

بهارتان زیبا و روزگارتان شکوفه باران.

با تشکر فراوان از همراهی شما عزیزان تا اینجای مبحث، و عذرخواهی به خاطر تأخیرم بابت دادن جواب به شما دوستان گرامی.

از همگی شما به خاطر نظراتی که قرار دادید ممنونم. و همینطور بابت پاسخ هایی که به نظر بقیه دوستان دادید.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:06 AM
تشکرات از این پست
liasam ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

درود دوستان گل

خاطرات در زندگی زیاد هستند ولی خاطرات مشترکی که بیشتر ادمها دارند وقتی نقش میبندد که دور از خانواده هستند یا در غربت یا مکانهای زیارتی که بیشترین درصد خاطرات مشترک هستند

اگر از 10 نفر بپرسی یک خاطره تعریف کن اولین خاطره اش بیشتر یا از سفر به مشهد(مکانهای زیارتی وسیاحتی) است با از دوران دانشگاه وسربازی ) وبعد به ازدواج وکار ودراخرهم از خاطرات زمان حال وشرایط زندگی خود میگوید واین بخاطر این است که بخاطر داشتن حس بودن در یک مکان زیارتی وسیاحتی که دوست داشته ویا غربت خاطرات درکنار اون حسها درمغز ثبت شده است.

من خودم اگر بخام از خاطراتم بگم اولین خاطره ای که زودتر به ذهنم میرسد دوران سربازی است وبعد دانشگاه با اینکه اول دانشگاه رفتم وبعد سربازی ولی اول خاطرات سربازی به ذهنم میرسه شاید به خاطر این است که بیشتر به من خوش گذشته در دوران سربازی ....

و اگر بخوام خاطراتم و تعریف کنم حدودا یه 10,20جلد کتاب قطور میشه چون زیاد تو خیابون وبیابون بودم تا چند سال پیش که دیگه ازاون موقع تا حالا از شهرم خارج نشدم وخاطرات معمولی هستند ولی یه خاطره برای اینکه عریضه خالی نباشه در پست بعدی تعریف میکنم البته سرتون را درد اوردم حلال کنید....

تشکر دوست عزیز.

البته این موضوع درمورد همه یکسان نیست. خیلی ها هم با خانوادشون بیشترین خاطرات رو دارن. اونم نه به خاطر اینکه دوران دانشگاه و یا سربازی نداشتن.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:10 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول 09130670628

با سلام.

دوستان عزیز بهتره توی تالار صالحین پستهای دستنویس بزاریم.

با تشکر.

بله دوست عزیز شما درست می فرمایید. این تذکر بارها داده شده. ولی این نکته هم ذکر شده که می توان در کنار پست های دست نویس از پست های کپی پست هم استفاده کرد البته به شرط خلاصه نویسی.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:12 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

به یاد خاطرات دوران کودکی

b>
طعم خاطرات بچه گی... نویسنده: صادق جهانبخشی
وقتی می گویند عشق...
یاد بچه گی هایم می افتم
یاد توپ های پلاستیکی
آدم های خاکی
رنگ های پریده و دل شاد
دوستان پاک...
عشق را با طعم بچه گی هایم معنا کردم...
بعداز خوندن متن به چرخی تو کوچه خاطرات بچگی هایتان بزنید دوستان مطمئنا خوش میگذره بهتون

دوستان گلم بهترین دورانی که برای شما خاطره اش فراموش شدنی نیست کدام دوره بود؟....
یاحق

ممنون دوست گرامی

ماهم از این شعر ها داشتیم و می خوندیم.

نمی دونم چرا ولی هربار که شعر یار دبستانی رو گوش می دم اشک تو چشمام جمع میشه. قبول دارید یادآوری بعضی از خاطرات خوش هم به دلیل گذشتنشون ( که باعث خاطره شدنشونه ) غمناکه.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:15 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

نقل قول ria1365

در نوشتن خاطراتتون سعی کنید به درست نویسی و استفاده از قواعد نگارش و جمله بندی درست نوشته ها توجه کنید تا هم در نوشتن قوی بشید و هم خاطراتی شکیل تر داشته باشید.

اما مراقب باشید این کار شما رو از اصل موضوع منحرف نکنه !!نحوه نگارش و نوشتنشو تو پست های بالا براتون گذاشتم

درود دوست عزیزم
من مخالف این هستم که حتما خاطرات با رعایت قواعد نوشتاری و.. باشد چون در وهله اول این نوشتن ان است که مهم هست نه نگارشش وبعدهم ما این خاطرات را برای خودمون مینویسیم شاید خیلی دیده باشید اکثر افراد دفتر خاطرات روزانه خود خیلی حساس هستند ودوست ندارند کسی ان را ببیند ودرستش هم همین است چون کسانی که حاطره روزانه خود را مینویسند ان را بیشتر برای تخلیه روحی وروانی خود مینویسند ..
مگر اینکه بخواهیم از خاطراتمون برای نوشتن کتاب و ساختن فیلم استفاده کنیم که اونوقت باید قواعد نوشتاری را رعایت کنیم ...
به نظرم همین که بنویسیم خاطره را کفایت میکند چون خیلی ها اینکار را نمیکنند
پس قدم اول نوشتن است بعد که عادت کردیم اونوقت قواعد نوشتاری را رعایت میکنیم چون خود به خود بعد از مدتی دست به قلم ما بهتر میشه وسعی میکنیم قشنگتر بنویسیم
پس اول قدم اول را بردارید...
یاحق....

خُب یه جورایی با نظر هر دو نفر شما بزرگواران موافقم. برخی افراد برای چاپ خاطراتشون احتیاج به قواعد نگارشی دارن که اگه خودشون انجام ندن فکر کنم ویراستار یا ناشر این کارو انجام بده ( مثل رزمندگان که خاطراتشونو رو چاپ می کنن. و ... ). ولی افرادی که خاطراتشونو برای خودشون می خوان یا نهایتاً چند نفر از نزدیکان و دوستانشون احتیاجی نیست به خودشون سخت بگیرن و از متون ادبی و نگارشی استفاده کنن.

البته برای یادآوری و تأیید صحبت های بالا عرض کردم.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:21 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

نقل قول ria1365

سلام

در مورد نوشتن خاطره باید بگم اکثر خانم های محترم نسبت به اقایون علاقمند به نوشتن خاطرات خود هستند این موضوع رو خانم ها که در این مبحث شرکت کردند هم میتونند تایید کنند این هم از علاقه و حوصله بیشتر و دقت نظر اونها نسبت به ما اقایون داره

وقتی خاطرات خود را نوشتیم و چندین سال از اون زمانها میگزره روزی ناخود اگاه به اون دفتر یا سالناممون بر میخوریم و نگاش میکنیم و به اون خاطرات گذشته نگاهی میندازیم و اون خاطرات چه تلخ چه خوش برامون تداعی گذشترو میکنه و یاد اون زمونها می افتیم من خودم این موضوع رو احساس کردم و برام اتفاق افتاده ولی در کل بهتره ادم چه خوب چه بد گهگاهی بهخ گذشته خود نگاه کنه ببینه چی بوده و چیشده اون زمان با کیا بوده و الان کیا باهاشن و یاد رفقای قدیمیش بیفته.

درود دوست عزیز
اول تشکر بابت مطالب اموزشی که گذاشتین یه کارگاه اموزشی تو تالار راه انداختی دیگه ..(.شوخی)
خاطره نویسی ربطی به زن با مرد بودن نداره بلکه به علاقه واحساس برمیگرده وهرچی احساسی تر باشی بیشتر دوست داری وقایعی که برات پیش میاد را ثبت کنی البته اگر به دفتر خاطرات باشه پسرها بیشتر دفتر خاطرات دارن...
البته از نوع دفتر خاطراتی که دوستان براشون نوشتن..
درست دخترها احساساتی تر هستند ولی وقتی پسری احساسی باشه واقعا احساسیه به قولی عِنده احساساته
ووولاااااا....

منم موافقم. خاطره نوشتن زن یا مرد، دختر یا پسر، کوچیک یا بزرگ نمی شناسه. هر کسی می تونه به فراخور حال و حوصله و احساس و استعدادش خاطره نویسی کنه.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:24 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

کاش منظور و هدفتون از این مبحث میگفتی!

تعریف خاطره که کاملا مشخصه...هر لحظه ایی که از عمر میگذره خاطرست...خوب یا بدش هم خیلی وقتها بستگی به خودمون داره...

من که اصلا اهل خاطره نوشتن و یاد آوری خاطرات بد نیستم ..به همین دلیلم خاطرات بد زود فراموش میکنم...

به نظرم اومد این مبحث رو انتخاب کنم، چون ایام عید بود و دید و بازدید، احتمالاً دوستان قدیمی می تونستن به این بهانه همدیگه رو ببینن و از خاطرات تلخ و شیرینشون با هم صحبت کنن. نه فقط دوستان بلکه اعضای فامیل هم. به هرحال این موضوع تو این ایام داغ بود. و یه دلیل دیگه هم یه جور راهنمایی و مشاوره. درسته همه می دونن خاطره چیه و ... ولی شاید بعضی ها ندونن با خاطرات بدشون چکار کنن و چطور باهاش کنار بیان. یه سری دلیل هم کاربران دیگه تو پست هاشون آوردن. و دلایل دیگه ..... اگه قانع نشدید بگید ادامه بدم.

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:26 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

سوال ویژه:

× کسی نمی خواد خاطره تعریف کنه؟؟؟ از هر زمان و هر مکانی که دوست دارید. تلخ و یا شیرین.

× شما از چه راه هایی برای ثبت و یا حذف خاطراتتون استفاده می کنید؟ چرا؟

پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:29 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 ria1365 Lovermohamad omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها