0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

مبحث نود و چهارم طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

با سلام به شما راسخونی های عزیز و با تبریک سال جدید، هفته سوم از سال 94 را در طرح صالحین در خدمت شما هستم. امیدوارم با یاری و همکاری همدیگه بتونیم هفته ی خوب و خوشی رو در کنار هم داشته باشیم.

این هفته با عنوان خاطره در خدمت شما عزیزان هستم. ما به خاطر انسان بودن و هوش و حافظه دارای خاطره هستیم. چه خوب چه بد. هر کدوم هم برای حفظ کردن یا نکردنش روش های خاص خودمونو داریم. شما اگه خواستید دربارش صحبت کنید. و دلیلش رو ذکر کنید.

و بیاید این هفته با هم دیگه خاطره ای ماندگار بسازیم.

با موضوعات زیر:
تعریف خاطره از نظر شما
 × تعریف کلی خاطره (به چه مسائل و موضوعاتی می توان گفت خاطره(
خاطره خوب و خاطره بد یعنی چه؟ توضیح دهید.
علت فرار بعضی افراد از بعضی خاطرات
 × اگر بخواهید برای کسی خاطره تعریف کنید خاطره خوبتون رو تعریف می کنید یا خاطره بدتونو.
اگر مایلید خاطره ای از حضورتون تو سایت راسخون و خاطره ای از زندگی شخصیتون تعریف کنید.
..................... × یعنی هر موضوع دیگه ای که خودتون دوست دارید و به نظرتون می رسه.

تذکّرات:

1- بهتر است با توجّه به موضوع مورد نظر، از نظرات شخصی و مطالب دست‌نویس شما بهره ببریم که در این صورت، مطابق با قوانین تالار صالحین، امتیاز ویژه‌ای نیز در بردارد.

2- مطالب ارسالي، مختصر و مفيد و غیر تکراری باشند.

3- از فونت‌هاي زيبا با سايز و رنگ مناسب استفاده شود.

4- از گذاشتن هر گونه مطلب طولاني خودداري شود.

5- تصاوير مرتبط، ابتدا از لحاظ سايز بررسي و سپس ارسال گردد.

*در غیر این صورت، پست‌های نامناسب حذف خواهند شد.*

با تشکر از همه شما دوستان عزیز مجازی

جمعه 14 فروردین 1394  11:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 Lovermohamad ravabet_rasekhoon ehsan007060 shirdel2 liasam zare58 sr1313
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

تعریف خاطره از نظر شما : 

سلام و عرض ادب به مدیر محترمه مبحث بابت انتخاب موضوع

از نظر من :

خاطره شکلی از نوشتار است که نویسنده در آن، خاطرات خود؛ یعنی، صحنه‌ها یا وقایعی را که در زندگی‌اش روی داده و در آنها نقش داشته یا شاهدشان بوده است، شرح می‌دهد.خاطره‌ نویسی یکی از عام‌ترین و صمیمانه‌ترین راه‌ها برای انتقال حس به وسیلة نوشتن است و هر کس می‌تواند با رعایت اصولی ساده و قواعدی محدود، به ساده‌ترین شکل، اتفاقات مهم زندگی خود را ثبت کند و خاطرات تلخ و شیرین زندگی همچون پیروزی‌ها و شکست‌ها، تجربیات تکرار ناشدنی، حوادث مهم و عواطف و احساسات را ماندگار کند.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 15 فروردین 1394  3:36 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shirdel2 liasam zare58
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

تعریف کلی خاطره (به چه مسائل و موضوعاتی می توان گفت خاطره؟

بطور کلی  خاطره یعنی: روایت مجموعه رویدادها و سرگذشت های مربوط به یک شخص یا یک دوره. وقتی به چیزی که قبلا ، در زمان گذشته اتفاق افتاده ، فکر می کنیم و بعد مدت ها هنوز از ذهنمون پاک نشده ، وقتی نمی تونیم یادی رو، بودنی رو یا حتی یک زمان خاصی رو بی تفاوت شیم ، یعنی اینکه اون اتفاق بخشی از ذهن ما شده ، بخشی که با دیدن و یا برخورد با چیزی یا کسی برامون تداعی می شه :

چیزی که از خاطر ما می گذره و با عنوان "خاطره " می شناسیمش .

گاهی آدما، جزوی از خاطرات ما هستن ، حتی ممکنه فقط یک بار " باشن "  ولی از خودشون یادی رو می سازن ، که بعد ها می شن قسمتی از لبخندمون .

یه وقتایی خاطره های ما رو نه فقط دیگران ، که خودمون می سازیمشون : خودمون، هر چند نا خود آگاه، می شیم کارگردانایی که باز هم، اتفاقی، اثری رو خلق می کنن ، که به صورت غیر منتظره ، بی نظیر می شن ...

هر چیزی ممکنه برای ما لحظه های خاصی رو به وجود بیاره ، لحظه هایی که فراموش کردنشون غیر ممکنه 

به همه اینها در حالت کلی میگن خاطره

شنبه 15 فروردین 1394  3:41 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 liasam zare58 ehsan007060
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

خاطره خوب و خاطره بد یعنی چه؟

این سوال از نظر هرکس ممکنه تفسیر متفاوتی داشته باشه چون همه افراد یکجور برداشتی از یک چیز ندارند

در حالت عمومی و کلیشه ای و عرف 

خاطره خوب : یعنی اتفاقی که پیامدش برای ما سراسر شادی و موفقیت رو در بر داشته و ما با یاد کردن اون خاطره به شادی و لحظات خوب اون کارهایی که حالا برامون خاطره شده می افتیم و حالت خوبی در ما رخ میده و با یاد کردن ان باز هم همان حس انموقع و شاید بیشتر برامون بوجود بیاد.

خاطره بد : کارهایی که در گذشته برامون اتفاق افتاده( البته ممکنه این اتفاق برا دوستان و خانوادمون) رخ داده باشه و ما هروقت بیاد اون موضوع و اتفاق می افتین حالتی سراسر ناراحتی و حتی تنش  و اضطراب در ما رخ بده و با یاد اون زمان منقلب شیم و ناراحت بشیم

شنبه 15 فروردین 1394  3:49 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shirdel2 liasam zare58
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

علت فرار بعضی افراد از بعضی خاطرات؟

همانطور که در موضوع قبلی یاد اور شدم علت فرار افراد از خاطرات میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ولی بنظر من اصلیترین دلیل همون حالت ناراحتی  باشه که با اون خاطره داشتیم و تکرارش برامون ازار دهندست و هیچ وقت نمیخایم ازش یاد کنیم و اگرم یاد بشه بهر نحوی ازش فرار میکنیم تا برخوردی از نظر ذهنی و عاطفی باهاش نداشته باشیم ولی در بعضی مواقع هم نمیشه از بعضی خاطرات تلخ فرار کرد چون همیشه تو فکر و خیال افراد هست 

شنبه 15 فروردین 1394  3:53 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad nargesza omiddeymi1368 shirdel2 liasam ravabet_rasekhoon zare58
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

اگر بخواهید برای کسی خاطره تعریف کنید خاطره خوبتون رو تعریف می کنید یا خاطره بدتونو

این سوال بنظرم در هرکس بستگی به مقتضیات اون فرد وحتی زمان داشته باشه برای بعضی افراد گفتن خاطرات تلخ برای عبرت و درس گرفتن بهتره  

برای بعضیا نه باید خاطرات خوب رو گفت تا هم یک نوع مشوق باشیم برای تلاش و امیدواری بیشتر به اینده و هم من باب  تجربه موفق

.در حالت کلی این مورد بستگی مستقیم به زمان و فرد مقابل داره تا تاثیراتشم بتونه مفید واقع بشه 

شنبه 15 فروردین 1394  3:59 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

وقتی ما یک خاطره ای رو چه تلخ چه شیرین مینویسین در اینده و حال دارای فایده های زیادی هست که من برای شما دوستان راسخونی چندتاشو از دیدگاه خودم با توضیح مختصر بیان میکنم :

1. ثبت بهترین لحظه‌های زندگی

احتمالاً برای شما پیش آمده است که به علت بی‌حوصلگی، فراموشی یا علل دیگر، برخی از حوادث مهم زندگی‌تان را ثبت نکرده‌اید و آنها را فقط به ذهن خود سپرده‌اید؛ بی خبر از این که ذهن ما به سبب اطلاعات تازه‌ای که هر روز به آن می‌دهیم، به طور خودکار برخی از اطلاعات قبلی را پاک می‌کند. به همین دلیل بسیاری از این حوادث تلخ و شیرین را که می‌تواند منشأ آثار زیادی در زندگیمان باشد، از یاد می‌بریم. با نوشتن خاطره‌ها می‌توان لحظه‌های تلخ و شیرین زندگی را ثبت کرد.

2. ثبت مسائل مهم برای آیندگان

خاطراتی که در هر دوره و زمان نوشته می‌شوند، می‌توانند وضعیت فرهنگی، اجتماعی و … آن دوره را تا حدی برای آیندگان روشن سازند؛ چنانکه امروزه بسیاری از مسائل و وقایع سال‌های گذشته، مانند انقلاب، جنگ و وضعیت اسرا، از روی خاطرات رزمندگان و آزادگان شناخته می‌شود. 

3. بهره‌گیری از تجربه 

به وسیله خواندن هر خاطره می‌توان از تجربیات نهفته در بطن آن استفاده کرد و آنها را در زندگی روزمره به کار گرفت. مثلاً اگر در خاطره‌ای خواندیم که رزمنده‌ای ناآشنا با مین، به شیئی که در خاک بوده، دست زده و آن شیء منفجر شده است، دیگر هنگام بازدید از مناطق جنگی، به اشیای ناآشنا دست نمی‌زنیم.   

4. افزایش قدرت دیدن و شنیدن

شخصی که تلاش می‌کند خاطره بنویسد، باید این توانایی را داشته باشد که بیشتر و دقیقتر از بقیه ببیند و بشنود تا بتواند خاطره را به گونه‌ای بنویسد که مخاطب آن احساس کند که خود، در آن فضا قرار گرفته است. 

خاطره‌ نویسی علاوه بر ویژگی‌های گفته شده، دارای این خاصیت فرعی نیز هست که به رشد، پیشرفت و افزایش توانایی انسان در نوشتن کمک می‌کند و از این نظر، نویسندة خاطره گامی به سوی نویسنده شدن برمی‌دارد.

شنبه 15 فروردین 1394  4:02 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود دوست عزیز

بابت مبحث جالبت که باعث یاداوری خاطرات برای ما میشه خیلی ممنون....

حدالامکان سعی میکنم به همه بخشهای موضوع جواب بدم و زیاد حرف نزنم وصحبتهام رو خلاصه کنم ولی فکم گرم بشه دست خودم نیست شما به بزرگواریتون ببخشید دوستان گل

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 15 فروردین 1394  4:46 AM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 ria1365 shirdel2 liasam ravabet_rasekhoon zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود بر دوستان گلم

خاطرات تمام اتفاقات ووقایعی است که در طول زمان زندگی ما با انها برخورد میکنیم اتفاقات خوب یابد که بالطبع برای ما خاطراتی خوب یا بد رقم میزنند وشروع ان از تولد تا زمان مرگ است ..

به هر رویدادی که درزندگی برخورد میکنیم خاطره است از رفتن به مسافرت یا برخورد با دیگران یا صحبت کردن با انها یا حتی غذا خوردن یا دیدن چیزی که برخورد با این مسائل وانجامش حسی در شما ایجاد میکند که خوشایند یا ناخوشاینداست ودر فکر شما میماند وثبت میشود ویک خاطره را برای شما خلق میکند که با برخورد دوباره با انها ویا ایجاد حسی مشابه وقرار گرفتن درمحیطی مشابه ان خاطره دوباره به یادتان می اید

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

شنبه 15 فروردین 1394  4:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 ria1365 shirdel2 liasam zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل

خاطرات خوب وبدهم که دیگر هنه ما تعریفش را میدانیم وخاطراتی که رویدا خوبی در زندگی بودند وبه یاد اوریش باعث ایجاد احساسات مثبت وارامش روحی روانی میشود خاطرات خوبی برای ما هستند وخاطرات بدهم خاطره ای که به یاد اوریش باعث احساسات منفی وایجاد تنش واسترس در ما میشود .....

البته خاطرات وبه یاد اوریشون خیلی خوب است چون ممکن است به یاد اوری بعضی خاطرات بد باعث ناراحتی ما باشد ولی خاطره بد باعث تاثیر مثبت یا حتی تحول در ما شده باشد که ما نخواهیم ان را فراموش کنیم وبا به یاداوری ان خاطره به خودمدن تلنگری بزنیم که از گذشته درس بگیریم ویا کاری نکنیم که دوباره ان کار را بکنیم ویکجور کسب تجربه است برای ما مرور بعضی خاطرات چه خوب چه بد واز ان درس میگیریم

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  5:16 AM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 ria1365 shirdel2 liasam zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل ..

اینکه بعضی افراد دوست ندارند بعضی خاطرات را به یاد بیاورند به نظر من خاطراتی است که برای فرد اصلا خوشایند نیست وبا به یاد اوریش فکر میکند ضعیف بوده یا نشاندهنده ضعفها وکوچک شدن فرد خواهد شد البته دراینکه دست خودمان باشه بعضی خاطرات را فراموش کنیم یا نکنیم اینطور نیست شاید بعضی خاطرات در طول زمان به خاطراینکه خاطره به یاد ماندنی نبوده فراموش شود مثل خاطرات بچگی که بیشترش بخاطر گذر زمان فراموش میشود ولی بقیه اش دست مانیست .وقتی در محیط قرار گرفتیم بخواهیم یا نخواهیم بخش کنترل احساسات مغز در ضمیر ناخوداگاه ان خاطره مانند یک فیلم فول hd از در ذهن ما تکرار میشود ...

این به قلمو نمیشه کاری کرد مگر این که فراموشی والزایمر بگیریم کل خاطراتمان پاک شود

وولااا .....

پس فرد در فراموش کردن خاطرات مختار نیست وانچیزی که اولای متن گفتم در مورد به یاد اوری بعضی خاطرات را باید اینچنین گفت که افراددوست ندارند بعضی از خاطراتشون را بازگو کنند ولی فراموش نمیشود در قسمت کنترل احساسات مغز ثبت وظبط شده است ...

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  5:26 AM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shirdel2 liasam zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل

خاطرات در زندگی زیاد هستند ولی خاطرات مشترکی که بیشتر ادمها دارند وقتی نقش میبندد که دور از خانواده هستند یا در غربت یا مکانهای زیارتی که بیشترین درصد خاطرات مشترک هستند

اگر از 10 نفر بپرسی یک خاطره تعریف کن اولین خاطره اش بیشتر یا از سفر به مشهد(مکانهای زیارتی وسیاحتی) است با از دوران دانشگاه وسربازی ) وبعد به ازدواج وکار ودراخرهم از خاطرات زمان حال وشرایط زندگی خود میگوید واین بخاطر این است که بخاطر داشتن حس بودن در یک مکان زیارتی وسیاحتی که دوست داشته ویا غربت خاطرات درکنار اون حسها درمغز ثبت شده است.

من خودم اگر بخام از خاطراتم بگم اولین خاطره ای که زودتر به ذهنم میرسد دوران سربازی است وبعد دانشگاه با اینکه اول دانشگاه رفتم وبعد سربازی ولی اول خاطرات سربازی به ذهنم میرسه شاید به خاطر این است که بیشتر به من خوش گذشته در دوران سربازی ....

و اگر بخوام خاطراتم و تعریف کنم حدودا یه 10,20جلد کتاب قطور میشه چون زیاد تو خیابون وبیابون بودم تا چند سال پیش که دیگه ازاون موقع تا حالا از شهرم خارج نشدم وخاطرات معمولی هستند ولی یه خاطره برای اینکه عریضه خالی نباشه در پست بعدی تعریف میکنم البته سرتون را درد اوردم حلال کنید....

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  5:58 AM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shirdel2 liasam zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل

میخاستم طبق معمول همه از سربازی بگم ولی چون خاطرات طولانیه وباید سروتهش وبزنم شاید خوب نشه برای همین یه خاطره کوتاه از دوران بچگی میگم

کلاس سوم ابتدایی بودم یه دوستی داشتم یکم ساده بود ویجورایی بی سروصدا بود وکاری به کار کسی نداشت یه روز سرکلاس که زنگ علوم فکرکنم بود اون دوستمون از معلم اجازه گرفت که بره رفع حاجت ومعلمم بهش اجازه داد

ما توروستا بودیم ومدرسه مون قدیمی بود سرویس بهداشتی را تازه درست کرده بودند وهنوز لوله کشی نداشت ویه شیر آب تو حیاط بود که هرکس کاری داشت افتابه را پر میکرد وبا خودش میبرد .این دوستمون هم عجله داشت و زیر فشار بود یادش رفت اینکارو بکنه خلاصه از رفتنش از سرکلاس یه نیم ساعتی گذشت چون خونه اش نزدیک مدرسه بود پچ پچ بچه ها شروع شد که رفته خونه اش چایی بخوره بیاد و معلممونم کم کم متوجه شد من وصدا کرد که برو ببین کجا رفته منم اومدم از کلاس بیرون واول رفتم طرف دستشویی که گوشه حیاط مدرسه بود دیدم یه صداهایی میاد جلو که رفتم دیدم صدای دوستمونه که با صدای بلند دادمیزنه ; اق مدیر افتوبه را بیااار اق مدیر افتوبه رو بیار ... من که اولش شروع کردم به ریسه رفتن واز خنده غش کردم معلمم چند دقیقه بعد پشت سرم اومد بماند که اونم داشت زمین وگاز میزد .... بخاطر اینکه زنگ کلاس بود و کسی تو حیاط نبود بنده خدا داشت مدیرو صدا میکرد که فامیلش هم میشدهیچی دیگه منم مثل بتمن وارد عمل شدم و آب بهش رسوندم بهش واون رو از اون وضعیت مضحک نجات دادم .. خلاصه که این سوژه ما شد برای خنده تا الانم فراموش نشده وهروقت میبینمش یاداوری میکنم این خاطره را وباهم کلی به دوران کودکی میخندیم...

یادش بخیر بچگی چه دورانی بود کاش هنوز بچه بودیم ....کاش...

خاطره ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید...

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  6:16 AM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 shirdel2 ria1365 liasam Beshkan zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل ببخشید تورو خدا زیاد وراجی کردم ..

دراخر پیشنهادی که میتونم به دوستان گلم بکنم این است که مرور خاطرات بهترین راه شناخت خودتون و کسب تجربه از خاطراتتون هست وبرای رسیدن به به ارامش کم کردن تلخی بعضی خاطرات است وراه ان نیز نوشتن خاطرات هست که اگر به صورت روزانه باشه بهترین منبع برای اثرگذاری روی زندگی خودتان است واگر از دید یه دکتر بخواهید یکی از روش های بسیار مهم و اثر گذار در زندگی انسان ها، نوشتن ونگارش اتفاق های روزانه شان است. بر روی کاغذ آوردن خاطرات روزانه یا احساسات و تجربیات شخصی، فعالیت بخشی از مغز که مسئول کنترل احساسات می باشد را، بیشتر می‌کند. کیفیت نوشتن خاطرات هیچ اهمیتی ندارد، آنچه مهم است تاثیر آن‌ها برآرام کردن انسان است. به این ترتیب روند نوشتن و نگارش تاثیر فراوانی بر انسان دارد. در حقیقت نوشتن در واقع وسیله ای برای مقابله و کنار آمدن با تغییراتی است که ما در طول روز با آن روبرو می شویم

درسته همه ما که نویسنده نیستیم ولی نیاز به گرامرخاص یا مهارت خاصی نداره فقط بنویسیم حوادث ووقایع وکارهایی رو که در روز کردید به زبون خودتون همین .چون ...

صحبت کردن از احساسات، ادراکات، نقطه نظرها و خاطرات همیشه اقدامی در جهت تخفیف تألمات روانی است. بازگفتن آنچه در ذهن داریم، وزنه های بسته شده به روح و روان ما را سبک می کند. بسیاری از مذاهب از این مفهوم برای التیام های معنوی استفاده کرده اند.روان شناسی نوین امروزی نیز از این روش بهره فراوان می گیرد با آنکه گفتگو کردن، متدوال ترین روش خود افشایی است، ولیکن به رشته تحریر در آوردن افکاری که به ذهن خطور می کند نیز به شدت درمان کننده است. نوشتن خاطرات و وقایع روزانه درمان بخش، شامل نگارش مطالبی درزمینه حوادث،اندیشه ها،احساسات،خاطرات و یاددادشتهای روزانه، روشی بسیار مفید و مناسب برای مقابله با استرس و مدارا کردن با آن است. روان شناسان و متخصصان امور سلامتی سالهاست که برای رشد وتعالی شخصی ازاین روش استفاده می کنند.

نیازی هم نیست به خودتون سخت بگیرید میتونید این خاطرات وگزارش روزانه خودتون را تو کامپیوتر وموبایل شخصیتون بنویسید یا یه سررسید تاریخ گذشته تبلیغاتی فرق نمیکند مهم پیاده کردن احساسات وخاطرات وقایع روزانه شماست بوسیله نوشتن .که اثرات وفواید زیادی براتون داره

اثرات و فواید خاطره نویسی :

ـ داشتن اثرات عمیقی درخود آگاه و ناخودآگاه انسان.

ـ استفاده از داستان آموزنده القاء مثبت را تقویت تکمیل و هدایت می کند.

ـ داستان پردازی سبب ایجاد تحول درونی و تقسیم درون راوی می شود.

ـ داستان گویی با خاطره نویسی تهدید کننده نیست بلکه سرگرم کننده است و یا از مقاومت در برابر تغییر می کاهد و انعطاف پذیری را افزایش می دهد و رفتار آن در خاطره باقی می ماند.

ـ خاطره نویسی ارتباط مؤثر و پایدار ایجاد می کند.

ـ نوشتن خاطره به شکل داستان نویسی باعث ایجاد انگیزه اثر بخش و انگیزه بخش می شود

واین نوشته ها داستان زندگی شماست که بانوشتن خاطراتتون در اون برهه زمانی بصورت روزانه وماهانه وسالانه خودتون را تخلیه روحی وروانی کردید بعداز مدت طولانی که به انها مراجعه میکنید بعضی خاطرات تلخ اون زمان برایتان خنده دار میشود وبعضی خاطرات خوب ناراحت کننده که کاش به جای اون کار چرا کار بهتری نکردی ودر هرصورت به نفع شماست شک نکنید ...اگر تا حالا این کارو نکردید از امروز اینکار را امتحان کنید ..ببخشید دستم بیحس شد از نوشتن یه دست دیگه هم که گوشی را نگه داشتم خوابیده منم بیدارش نمیکنم گناه داره ...این هم یه خاطره هست دیگه برای دوستان گل راسخونی کلی حرف زدم و من خسته شدم از حرف زدن ولی دوستانم از شنیدن خسته نشدند ..

با امید اینکه در زندگی به اتفاقاتی برخورد کنید که به صلاح شما باشد شما را به خداوند منان میسپارم تا پست بعدی خدا نگهدار(اخرش شوخیه)

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  6:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shirdel2 ria1365 liasam nargesza zare58
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

چند راه برای فراموش کردن خاطرات:

1. دیدن نقاط مثبت آن خاطره و تقویت آن با نوشتن و یاد آوری کردن و پررنگ کردن هر خاطره ای هر چند بد می تواند نقطه مثبتی داشته باشد و یا درس عبرت و یک هشیاری و آگاهی برای آینده باشد.
2. جایگزنی افکار منفی با افکار مثبت این کار کار ساده ای نیست به دلیل اینکه یک تمرکز بسیار قوی می خواهد:
مراحل: معمولاً انسان ها از خاطرات خوب خود در صورت (سلامت روان) لذت برده و از خاطرات منفی فرار می کنند. هر فردی خاطرات منفی خود را که باعث یاد آوری و احساس ناخوشایند می شود را می شناسد. با توجه به مقدمه مذکور افراد باید تمرین کنند که هنگام هجوم خاطرات بد و منفی گذشته یکی از کارهای زیر را انجام دهند و هرروز آن را تمرین کنند:
الف) عدم پرورش افکار منفی و تغییر موقعیت فیزیکی و قطع سریع افکار
ب) فریاد زدن واژه بس کن بصورت ذهنی باز خورد منفی افکار و ایجاد حالت تنبیه برای افکار که آمار ورود به ذهن را به شدت کاهش می دهند.
ج) جایگزین فکر منفی با مثبت
د) اهمیت ندادن و عدم دقت به افکار منفی
3. از بین بردن تمام آثار بیرونی از آن خاطره و یا پنهان کردن آن حتی عدم عبور از مکانی که آن خاطره را زنده کند تا مدتی
4. برای اینکه بتوانید قدرت تمرکز شما و اینکه بتوانید به راحتی تمرکز و توجه خود را از فکر و خاطره منفی به خاطره مثبت انتقال دهید باید این مهارت را تمرین و آموزش ببینید:
ابتدا یک تابلو نقاشی یا یک شمع روشن را در یک ساعتی که آرام هستید و سرتان خلوت هست، جلوی خود قرار دهید بعد دقیقاً آنچه را که می بینید روی دفترچه بنویسید از تمام جزییات حتی نوع درختی که بطور مثال در تابلو می بینید این کار را هر روز نیم ساعت تا یک ساعت تمرین کنید تا مهارت کنترل ذهن را یاد بگیریید و از این مهارت برای کنترل فکر هر موقع که بخواهید استفاده کنید............شش قدم برای فراموش کردن گذشته :
1- درصورت امکان به عقب برگردید و با کسانیکه در آن خاطرات دخیل بوده اند حرف بزنید. برای فراموش کردن گذشته تان باید به عقب برگردید.
2- احساسات واقعیتان را با کسی در میان بگذارید. اگر صلاح است به آن‌ها اعتراف کنید. برای فراموش کردن گذشته تان باید احساسات‌تان را بروز دهید. اگر می خواهید با اشتباهاتتان کنار بیایید، باید تقصیر یا گناه‌تان را گردن بگیرید.
3- اگر فکر می‌کنید که قصوری داشته اید، طلب بخشش و معذرت خواهی کنید زیرا برای فراموش کردن گذشته باید غرور کاذب را کنار بگذارید.
4- دیدن نقاط مثبت آن خاطره و تقویت آن با نوشتن و یاد آوری کردن و پررنگ کردن هر خاطره ای هر چند بد، می تواند نقطه مثبتی داشته باشد و یا درس عبرت و یک هشیاری و آگاهی برای آینده باشد.
5- جایگزینی افکار منفی با افکار مثبت؛ این کار، کار ساده ای نیست، به دلیل اینکه یک تمرکز بسیار قوی می خواهد. معمولاً انسان ها از خاطرات خوب خود در صورت سلامت روان لذت برده و از خاطرات منفی فرار می کنند. هر فردی خاطرات منفی خود که باعث یاد آوری و احساس ناخوشایند می شود را  می شناسد. با توجه به مقدمه مذکور افراد باید تمرین کنند که هنگام هجوم خاطرات بد و منفی گذشته کارهای زیر را انجام دهند و هرروز آن را تمرین کنند :
الف) عدم پرورش افکار منفی و تغییر موقعیت فیزیکی و قطع سریع افکار
ب) فریاد زدن واژه بس کن بصورت ذهنی باز خورد منفی افکار و ایجاد حالت تنبیه برای افکار که آمار ورود به ذهن را به شدت کاهش می دهند
ج) جایگزینی فکر منفی با مثبت
د) اهمیت ندادن و عدم دقت به افکار منفی. از بین بردن تمام آثار بیرونی آن خاطره و یا پنهان کردن آن حتی تا مدتی عدم عبور از مکانی که آن خاطره را زنده کند.
ه) برای اینکه بتوانید‌. قدرت تمرکزخود را ارتقاء دهید و بتوانید به راحتی تمرکز و توجه خود را از فکر و خاطره منفی به خاطره مثبت انتقال دهید، باید این مهارت را آموزش ببینید و تمرین کنید : ابتدا یک تابلو نقاشی یا یک شمع روشن را در یک ساعتی که آرام هستید و سرتان خلوت هست، جلوی خود قرار دهید؛ بعد دقیقاً آنچه را که می بینید روی دفترچه بنویسید. از تمام جزییات حتی نوع درختی که بطور مثال در تابلو می بینید. این کار را هر روز نیم ساعت تا یک ساعت تمرین کنید تا مهارت کنترل ذهن را یاد بگیرید و از این مهارت برای کنترل فکر هر موقع که بخواهید استفاده کنید.
6- و در نهایت روش تایم تیبل پارادوکسیکال که یکی از تکنیکهای معتبر روانشناسان برای مقابله با نشخوار فکری است را به شما پیشنهاد می‌کنم.در این روش شما نه از خاطرات بد فرار می کنید و نه آنها را نادیده می گیرید؛ بلکه در چهار چوب برنامه ریزی خود به آن ها فکر می کنید و در همان وقت تعیین شده تا آنجا که ذهنتان می خواهد به اعماق آنها می‌رود. اما بعد از پایان مدت تعیین شده با نهیبی که به خود می زنید این افکار را متوقف می کنید و هر موقع که این افکار در غیر وقت تعیین شده به ذهنتان هجوم آوردند به آنها می گویید بروید و در فلان روز و فلان ساعت که برایتان وقت گذاشته ام بیایید. فلسفه بکار گیری روش فوق اینست که چون این افکار یاد گرفته اند که هر موقع که دلشان می‌خواهد به ذهن شما بیایند و به اصطلاح با اینکه ساخته شما هستند اما ارباب شما شده اند، ما با این روش به آنها یاد می دهیم که هنوز نوکر و ساخته دست ما هستند و هر موقع که ما به آنها اجازه دهیم می توانند به ذهن ما وارد شوند. با روش برنامه ریزی برای حضور این افکار و کم کردن تدریجی زمان اختصاص یافته، می توانیم این افکار را تحت کنترل خود درآورده و در نهایت آنها را به بایگانی ذهن بسپاریم. مثلا تصمیم می گیرید هر روز موقعی که از خواب بیدار شدید و ساعت 10 صبح و 5 عصر و 12 شب هر کدام به اندازه مثلا 5 دقیقه کاملا به خاطرات بدتان فکر کنید اما نکته اصلی این است که بیشتر از 5 دقیقه یا زمانی که برای خودتان تعیین کردید به آنها فکر نکنید. جلوی ذهنتان را نگیرید و بگذارید تا هرجا که می خواهد پیش برود و اصلا جلوی احساساتتان را نگیرید. حتی اگه گریه تان گرفت، گریه کنید. نکته دوم و مهم اینکه فقط در ساعات تعیین شده به آنها فکر کنید و نه خارج از آن..این روش شاید در ابتدا سخت به نظر برسد، ولی نتیجه‌ بسیار اثربخشی‌دارد. کم کم زمان آن را کمتر و نوبت هایشان را هم کمتر کنید. مثلا هر روز فقط دوبار و هر بار چند دقیقه به آنها فکر کنید.کم کم به طور شگفت آوری همه چیز در ذهنتان مرتب میشود و از یادتان می رود. البته اگر این تکنیک را زیر نظر یک مشاور روان درمانگر پیگیری نمایید به نتایج بهتری خواهید رسید.

شنبه 15 فروردین 1394  11:39 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 liasam nargesza ravabet_rasekhoon zare58
دسترسی سریع به انجمن ها