0

معرفی بازی های ایرانی

ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

پاسخ به:معرفی بازی های ایرانی

ایرانو چه به بازی ساختند همش مسخره

دوشنبه 22 تیر 1394  2:40 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 ali_kamali
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول ali1560

ایرانو چه به بازی ساختند همش مسخره

با عرض سلام و ادب

باید به شما عرض کنم که صنعت گیم ایران با توجه به قدمتش بسیار نوپاست ولی با وجود این توانسته بسیار پپشرفت های زیادی در این صنعت بکند به طوری که بسیاری از جوایز حتی کنفرانس های جهانی را نیز به نام خود ثبت کرده . و این را هم نباید فراموش کرد که متاسفانه به دلیل مشکلات مالی و عدم رعایت قوانین کپی رایت بازی ساز های ما با مشکلات فراوانی روبرو هستند .

البته درست است که ما راه درازی را تا رسیدن به کیفیت جهانی داریم ولی ما باید این دوستان را حمایت کنیم نه این که با قضاوت های نادرست باعث دلسردی این عزیزان بشویم از شما خواهش دارم که چند بازی اخیر ایرانی را تهیه کنید تا پیشرفت های باور نکردنی ایران در این زمان کوتاه را شاهد باشید و بعد قضاوت بکنید.

با تشکر از همراهیتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 22 تیر 1394  12:16 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali1560
ali1560
کاربر برنزی

یه بازی جدید ایرانی بود به اسم دوران افتخار به دستم رسید حالم از گرافیمش بهم خورد صدا گذاری افتضاح و ..... /از کال آف دیوتی 1 هم بدتر بود...چه برسه مثلا به 11/

منم خودم بازی می سازم هر کسی می تونه از این بازی های ایرانی بهتر بازی درست کنه به نظر من

سه شنبه 23 تیر 1394  3:24 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 ali_kamali
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول ali1560

یه بازی جدید ایرانی بود به اسم دوران افتخار به دستم رسید حالم از گرافیمش بهم خورد صدا گذاری افتضاح و ..... /از کال آف دیوتی 1 هم بدتر بود...چه برسه مثلا به 11/

منم خودم بازی می سازم هر کسی می تونه از این بازی های ایرانی بهتر بازی درست کنه به نظر من

با سلام مجدد

شما که خودتون بازی ساز هستید چرا این حرف را میزنید ؟؟؟؟ درسته ،  من هم گفتم که بازی ساز های ایرانی تا کیفیت جهانی راه درازی را دارند و لی دلیل نمیشه که یک بازی ایرانی بد باشه دیگه تمام بازی های ایرانی بدون کیفیت باشند ، مگر تمام بازی های خارجی قشنگ و جذاب هستند و با کیفیت هستند ؟؟؟؟؟؟

یک بازیساز مشکلات فراوانی را داره و اصلا مقایسه بازیساز و بازی ایرانی با خارجی مقایسه اشتباهی هست .

البته این حرف شما که هر کسی میتواند از بازی های ایرانی بهتر بازی کنه بسیار کم لطفی هست من هر جور که حساب میکنم نمیتونم این نظریه شما را درک کنم من خودمان گروهی بودیم که میخواستیم یک بازی بسازیم حدود 1 سال هم روی بازی کار کردیم و گروه ما شامل 15 نفر هم میشد که آخر هم به دلیل نداشتن یک حامی مالی مناسب پروژه متوفق شد اونوقت شما چه طور 1 نفره می خواهید بازی بسازید که با بازی های دیگر رقابت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به هر حال امیدواریم بازی های کشورمون هر زروز بهتر و بهتر بشه .

سه شنبه 23 تیر 1394  11:21 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
ali1560
ali1560
کاربر برنزی

من نمی گم می خوام بسازم /

خودم پارسال یکی ساخته بودم از همین دوران افتخار خداییش بهتر بود.....

بازی های اکشین ایرانی=موضوع=1-داعش و گروهک ها 2-هشت سال جنگ تحمیلی 3-انرژی هسته ای 4-نداریم!

راستی شما خودت یه بازی ایرانی در حد عالیم نه خوب اسم ببر؟

ژاپن رو نگاه کنید:metal gear soild v-PES و.... اونم با موتور بازیسازیشون که خودشون درست کردند

آمریکارو نگاه:fifa-battle field -call of duty ,...

شما یه نگاه به بازی های ایرانی بکن آدم خجالت میکشه بگه من ایرانیم در صورتی که بقیه چیزای ایران  باعث غروره/

اونا  اون سالی بود که ایران گرشاسب درست کرد اونا اون نسخه ی assassin creed رو درست کرده بودند که وای......

قیمتاشونم گرون تره تازه مثلا برا خرید

در ضمن شما یه بازی خوب ایرانی بگو؟

چهارشنبه 24 تیر 1394  1:16 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول ali1560

من نمی گم می خوام بسازم /

خودم پارسال یکی ساخته بودم از همین دوران افتخار خداییش بهتر بود.....

بازی های اکشین ایرانی=موضوع=1-داعش و گروهک ها 2-هشت سال جنگ تحمیلی 3-انرژی هسته ای 4-نداریم!

راستی شما خودت یه بازی ایرانی در حد عالیم نه خوب اسم ببر؟

ژاپن رو نگاه کنید:metal gear soild v-PES و.... اونم با موتور بازیسازیشون که خودشون درست کردند

آمریکارو نگاه:fifa-battle field -call of duty ,...

شما یه نگاه به بازی های ایرانی بکن آدم خجالت میکشه بگه من ایرانیم در صورتی که بقیه چیزای ایران  باعث غروره/

اونا  اون سالی بود که ایران گرشاسب درست کرد اونا اون نسخه ی assassin creed رو درست کرده بودند که وای......

قیمتاشونم گرون تره تازه مثلا برا خرید

در ضمن شما یه بازی خوب ایرانی بگو؟

اول از همه اگر بخواهیم به موضوع داستان بازی ها  بپردازیم که این را همه می دانند که سیاست در بازی های آن ها موج می زند و تقریبا تمام بازی های اخیر این کشور ها برای خراب کردن کشورهای جنوب شرق آسیا و کشور های خاور میانه است من نمی دانم شما چه طور این موضوع را نفهمیدید و به اصطلاح ، خودتان را یک گیمر معرفی میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در رابطه با مسئله پول بازی ها هم باید عرض کنم شما میروید نسخه کپی بازی ها را تهیه میکنید بعد فکر میکنید مثلا یک بازی هزار تومان است در صورتی که این بازی ها در خود کشور هایشان مبالغی حدود 250 تا 300 هزار تومان می باشد پس یک بازی 6 هزار تومانی ایرانی اصلا گران نیست و تقریبا حکم این را دارد که شما دارید بازی را رایگان تهیه میکنید همچنین شما در صورتی میتونید از ایران بازی های خوب را بخواهید که حاظر باشید 300 هزار تومان همانند شهروندان کشور های خارجی بپردازید و آیا حاضر هستید ؟؟؟؟ شما که پول 6 هزا تومان را زیاد فرض میکنید .

شما به جای این که با توجه به محدودیت های فراوان صنعت گیم ایران و پشرفت های باور نکردنی آن ها به جای این که به کشوورتون افتخار کنید ، خجالت میکشید ؟؟؟؟ واقعا برایتان متاسف هستم که این دیدگاه را نسبت به وطنتون دارید .

بازی موفق ایرانی بسیار هست و بستگی به سلیقه هر فرد دارد که چه بازی را میپستندد  حتی بعضی از بازی ها جوایز جهانی نیز برده اند همچنین شما نمیتوانید با یک عدد بازی کردید و شما خوشتان نیامده بگویید تمام بازی ها بد هستند شاید یک نفر دیگه از این بازی بسیار لذت برده باشد از جمله خود من که از این بازی خوشم آمد البته من ضعف های این بازی را کتمان نمی کنم که این ضعف ها هم انشالله در چند سال آینده به طور کامل برطرف می شود .

همچنین لطفا نظرات و پیشنهاداتتان را در این پست قرار دهید :

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی 

با تشکر از همراهیتان

چهارشنبه 24 تیر 1394  11:00 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

سنگ اژدها

بازی ایرانی ” سنگ اژدها – Dragon stone ” که توسط شرکت بازیسازان ستاره آبی و با سرمایه گذاری شرکت توسعه نرم افزار سریر ساخته شده است ، تا اواخر فروردین ماه ۱۳۹۴ با طی نمودن مراحل نهایی ، جهت عرضه سراسری در کشور در تابستان ۱۳۹۴ آماده سازی میگردد . این بازی که در سبک رانر مرحله ای ” Runner ” می باشد ، با بیش از یکسال و نیم فعالیت مستمر یک تیم ۱۵ نفره تهیه گردیده و سعی شده با ایجاد نوآوری در این نوع سبک بازیها ، دوربین سوم شخص ، متمایل از بالا به پایین باشد که با حرکت کارکتر به طرفین جاده دوربین حرکت نیم دایره ای دارد که به هیجان کار اضافه خواهد شد . در اکثر بازیهای رانر کارکتر در سه لاین حرکت میکند که با چپ و راست کردن کلید، کارکتر شما لاینهای حرکتی خود را عوض میکند اما در این بازی حرکت روی جاده بصورت آزاد میباشد و شما میبایست برای عبور و یا دریافت سکه های قرار داده شده در جاده دقت و تلاش بیشتری انجام دهید . در این بازی شما میتوانید با جمعآوری سکه ، الماس و گذر از موانع سخت امتیاز خود را بالا ببرید و همچنین شما در این بازی چند پاورآپ متفاوت دارید. از مزیت های دیگر این بازی میتوان به داشتن یک راوی در حین بازی اشاره نمود که در طی مراحل بازی میتواند نوع عملکرد شما را به شما بازگو نماید.همچنین در این بازی از سینماتیکهای متنوع برای درک بهتر داستان بازی استفاده شده است.

جهت اطلاعات تکمیلی از بازی ایرانی ” سنگ اژدها ” به زودی اخبار و تصاویر جدیدی منتشر میگردد .

شما در این بازی با چالشهای طبیعی مانند گلهای گوشت خوار و … و مصنوعی مانند کنده درختان خشک شده و… روبرو هستید. در این بازی سعی شده که ریتم حرکتی و دوربین بازی و… را طوری پیاده سازی کنیم که با دیگر بازیهای رانر تفاوت داشته باشد.
این بازی برای پلتفرم های : PC ، اندروید، iOS و همچنین برای Xbox kinect در حال ساخت است که نسخه PC و اندروید و iOS آن تا عید به پایان خواهد رسید.
این بازی با موتور بازی سازی یونیتی ساخته شده که تمامی صحنه ها، منوی اصلی و منوی انتخابی بازی بصورت سه بعدی می باشد.

داستان بازی : خانواده در هنگام غذا خوردن متوجه سنگ اژدهای درون شکم شکار خود می شوند که ناگهان اژدهای سرخ به آنها حمله کرده و پدر خانواده را ربوده و با خود میبرد فرزندان آن برای پیدا کردن پدر به تعقیب اژدهای سرخ میروند.

چهارشنبه 24 تیر 1394  11:05 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

آقا جان به قول یکی از دوستان تا وقتی پول داریم چرا پولمونرو روی بای های کم کیفیت و بی کیفیتت بزاریم ها مثلا بنده یه روز گفتم برم یه بز ایرانی بگیرم رفتم و خریدم بازی حماسه آلواتان بود مزخرف و مزخرف که از اون موقع پشیمون شدم بازی ایرانی بگیرم و چسبیدیم به بازی محبوب ندای وظیفه و اینا بعدشحادثه در تهران اومد که فاجعه بود و یکی از دوستان بازیساز بنده هم می تونست تنهایی بازی بهتر از اون بسازه ویعد  که بازی شبگرد رونمایی شد و کلی حرف پر طمطراق درباره اش گفتن بنده هم رفتم خریدم و الان پشت دستم رو داغ کردم که باز ی داخلی بگیرم که چند وقت پیش یه فیلم از یه مرحله بازی ارتش فرازمینی ها دیدم که تا تجربه های قبلیم متفاوت بود و یه جوراییکلا  متفاوت و حالا گفتم ارتش فرازمینی ها رو بخرم که اگه اینم بد بود تا عمر دارم طرف بازی ایرانی نمیرم .... بازی ساز های ما تا قبل از این می گفتند که ما تو تحریم هستیم و فلانه و فلانه ولی اصلا نمی اومدن یه سرمایه گذاری درست و حسابی روی یه بازی کنن و یه بازی رو شروع به ساختش می کردم دیگه اصلا توجهی به کیفیت کار نداشتند و همین طوری روال رو تا تموم شدندش پیش می بردند و بعد بازی مزخرفی میا بیرون و ........

چهارشنبه 24 تیر 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

آقا جان به قول یکی از دوستان تا وقتی پول داریم چرا پولمونرو روی بای های کم کیفیت و بی کیفیتت بزاریم ها مثلا بنده یه روز گفتم برم یه بز ایرانی بگیرم رفتم و خریدم بازی حماسه آلواتان بود مزخرف و مزخرف که از اون موقع پشیمون شدم بازی ایرانی بگیرم و چسبیدیم به بازی محبوب ندای وظیفه و اینا بعدشحادثه در تهران اومد که فاجعه بود و یکی از دوستان بازیساز بنده هم می تونست تنهایی بازی بهتر از اون بسازه ویعد  که بازی شبگرد رونمایی شد و کلی حرف پر طمطراق درباره اش گفتن بنده هم رفتم خریدم و الان پشت دستم رو داغ کردم که باز ی داخلی بگیرم که چند وقت پیش یه فیلم از یه مرحله بازی ارتش فرازمینی ها دیدم که تا تجربه های قبلیم متفاوت بود و یه جوراییکلا  متفاوت و حالا گفتم ارتش فرازمینی ها رو بخرم که اگه اینم بد بود تا عمر دارم طرف بازی ایرانی نمیرم .... بازی ساز های ما تا قبل از این می گفتند که ما تو تحریم هستیم و فلانه و فلانه ولی اصلا نمی اومدن یه سرمایه گذاری درست و حسابی روی یه بازی کنن و یه بازی رو شروع به ساختش می کردم دیگه اصلا توجهی به کیفیت کار نداشتند و همین طوری روال رو تا تموم شدندش پیش می بردند و بعد بازی مزخرفی میا بیرون و ........

با عرض سلام وادب

توظیحات کامل را در این مورد در پست های بالایی داده شده .

مشکل اصلی این هست که شما بازی های ایرانی را با بهترین بازی های جهان مقایسه می کنید و اصلا هم در نظر نمیگیرید که آن ها برای ساخت این بازی ها چندین میلیون دلار خرج میکدد و این در حالی هست که یک بازی ایرانی حتی یک درصد پول آن ها را نیز نمی توانند خرج کند.

لطفا تمامی مشکلات را در نظر بگیری و بعد مقایسه را انجام بدهید .

در مورد بازی ارتش فرازمینی ها هم باید بگویم که این بازی چندین جایزه بین المللی را کسب کرده و از پتانسیل بالایی برخوردار هست.

همچنین از همه ی دوستان خواهش می کنم این چنین موضوعاتی را فقط در این پست مطرح کنند در عیر این صورت پستشان حذف خواهد شد :

چهارشنبه 24 تیر 1394  12:29 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

با تشکر فراوان از همه ی دوستان که نظرهایشان را اعلام می کنند.

خواهش میکنم برای جلوگیری از به هم ریختن تایپیک ها نظرات ، انتقادات و پیشنهاد های خود را صرفا در این تایپیک

مطرح کنید در غیر این صورتپستتان حذف خواهد شد :

با تشکر فراوان از همراهیتان

چهارشنبه 24 تیر 1394  12:33 PM
تشکرات از این پست
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

مربیگری و بازی فوتبال

من در بازی مستر90 عضو هستم و از اونجایی که بازی مهیج و سرگرم کننده ای هست، گفتم لینک دعوت بازی رو برات بفرستم.
از طریق دکمه و یا لینک زیر به بازی وارد شو و ثبت نام کن تا با هم دوست بشیم و پیشرفت کنیم:

http://mr90.ir/home/m2GWZ2ZtmKam

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

دوشنبه 5 مرداد 1394  1:07 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول svh2005

من در بازی مستر90 عضو هستم و از اونجایی که بازی مهیج و سرگرم کننده ای هست، گفتم لینک دعوت بازی رو برات بفرستم.
از طریق دکمه و یا لینک زیر به بازی وارد شو و ثبت نام کن تا با هم دوست بشیم و پیشرفت کنیم:

http://mr90.ir/home/m2GWZ2ZtmKam

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز

ممنون که به تالار خودتان یعنی تالار بازی سرزدید .

معرفی این بازی قبلا در سایت قرار گرفته :

برخط بازي كنيد و ساعت ها سرگرم شويد + لینک سایت 

با تشکر از همراهیتان

دوشنبه 5 مرداد 1394  5:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها