نقل قول ali1560
من نمی گم می خوام بسازم /
خودم پارسال یکی ساخته بودم از همین دوران افتخار خداییش بهتر بود.....
بازی های اکشین ایرانی=موضوع=1-داعش و گروهک ها 2-هشت سال جنگ تحمیلی 3-انرژی هسته ای 4-نداریم!
راستی شما خودت یه بازی ایرانی در حد عالیم نه خوب اسم ببر؟
ژاپن رو نگاه کنید:metal gear soild v-PES و.... اونم با موتور بازیسازیشون که خودشون درست کردند
آمریکارو نگاه:fifa-battle field -call of duty ,...
شما یه نگاه به بازی های ایرانی بکن آدم خجالت میکشه بگه من ایرانیم در صورتی که بقیه چیزای ایران باعث غروره/
اونا اون سالی بود که ایران گرشاسب درست کرد اونا اون نسخه ی assassin creed رو درست کرده بودند که وای......
قیمتاشونم گرون تره تازه مثلا برا خرید
در ضمن شما یه بازی خوب ایرانی بگو؟
اول از همه اگر بخواهیم به موضوع داستان بازی ها بپردازیم که این را همه می دانند که سیاست در بازی های آن ها موج می زند و تقریبا تمام بازی های اخیر این کشور ها برای خراب کردن کشورهای جنوب شرق آسیا و کشور های خاور میانه است من نمی دانم شما چه طور این موضوع را نفهمیدید و به اصطلاح ، خودتان را یک گیمر معرفی میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در رابطه با مسئله پول بازی ها هم باید عرض کنم شما میروید نسخه کپی بازی ها را تهیه میکنید بعد فکر میکنید مثلا یک بازی هزار تومان است در صورتی که این بازی ها در خود کشور هایشان مبالغی حدود 250 تا 300 هزار تومان می باشد پس یک بازی 6 هزار تومانی ایرانی اصلا گران نیست و تقریبا حکم این را دارد که شما دارید بازی را رایگان تهیه میکنید همچنین شما در صورتی میتونید از ایران بازی های خوب را بخواهید که حاظر باشید 300 هزار تومان همانند شهروندان کشور های خارجی بپردازید و آیا حاضر هستید ؟؟؟؟ شما که پول 6 هزا تومان را زیاد فرض میکنید .
شما به جای این که با توجه به محدودیت های فراوان صنعت گیم ایران و پشرفت های باور نکردنی آن ها به جای این که به کشوورتون افتخار کنید ، خجالت میکشید ؟؟؟؟ واقعا برایتان متاسف هستم که این دیدگاه را نسبت به وطنتون دارید .
بازی موفق ایرانی بسیار هست و بستگی به سلیقه هر فرد دارد که چه بازی را میپستندد حتی بعضی از بازی ها جوایز جهانی نیز برده اند همچنین شما نمیتوانید با یک عدد بازی کردید و شما خوشتان نیامده بگویید تمام بازی ها بد هستند شاید یک نفر دیگه از این بازی بسیار لذت برده باشد از جمله خود من که از این بازی خوشم آمد البته من ضعف های این بازی را کتمان نمی کنم که این ضعف ها هم انشالله در چند سال آینده به طور کامل برطرف می شود .
همچنین لطفا نظرات و پیشنهاداتتان را در این پست قرار دهید :
پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی