0

شوهر خانه داری داشته باشید

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

شوهر خانه داری داشته باشید

دوستان گل راسخونی ایا شما شوهر خانه داری هستید یا شوهر خانه داری دارید یا میخواهید شوهر خانه داری داشته باشید داشتن یک خانواده خوب مستلزم داشتن تعامل دوطرفه است نظر شماچیست یاحق

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 14 فروردین 1394  6:25 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ftm1370 omiddeymi1368 zare58
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

پاسخ به:شوهر خانه داری داشته باشید

سلام

من همون ضرب المثل قدیمی ها رو بیشتر قبول دارم (نرود میخ آهنین در سنگ )یا (دیر رود میخ آهنین در سنگ )

یاطبیب القلوب heart

جمعه 14 فروردین 1394  6:38 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad omiddeymi1368 borkhar zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوست عزیز ممنون شایسته عزیز چه میشه کرد پوشیدن پیش بند برای مرد مثل بستن دهن زن میمونه هردوش غیرممکنه ولی بعضی ادمها با قدرت یا نرمش اینکار را میکنند باید یاد بگیری از چه روشی وارد بشی یکی با دعوا مرافه اینکار را میکنه یکی با محبت وعشق یکی با غرزدن اینکار را میکنه یکی با نازکردن انشاالله که موفق بشن این میخ اهنی را درسنگ فرو کنند خانمهای محترم
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

جمعه 14 فروردین 1394  11:52 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar zare58
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 779

با سلام و احترام

بنظر من قدرشناس بودن و کلی خصوصیات دیگه مهم تره از خانه دار بودن شوهر....

ولی خب از حالا به بعد این موردم بررسی میکنمcool

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

شنبه 15 فروردین 1394  12:12 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad omiddeymi1368 borkhar zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول ftm1370

با سلام و احترام

بنظر من قدرشناس بودن و کلی خصوصیات دیگه مهم تره از خانه دار بودن شوهر....

ولی خب از حالا به بعد این موردم بررسی میکنمcool

درود دوست عزیز کاملا درسته حرفت ولی مقوله همسرداری وزندگی درکنارهمسر وزندگی خوب بحثش جداست ولی بعضیا دوست دارن شوهرشون رو در کارهای خونه شریک کنند وبیارنش تو خط البته این کارو خانمها زرنگ انجام میدن .... امتحانش ضرری نداره شاید جواب داد...
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  12:43 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول Lovermohamad
درود دوست عزیز ممنون شایسته عزیز چه میشه کرد پوشیدن پیش بند برای مرد مثل بستن دهن زن میمونه هردوش غیرممکنه ولی بعضی ادمها با قدرت یا نرمش اینکار را میکنند باید یاد بگیری از چه روشی وارد بشی یکی با دعوا مرافه اینکار را میکنه یکی با محبت وعشق یکی با غرزدن اینکار را میکنه یکی با نازکردن انشاالله که موفق بشن این میخ اهنی را درسنگ فرو کنند خانمهای محترم

سلام. من پست اول رو بدلیل اینکه خیلی طولانی بود و با روحیاتم در این خصوص سازگار نیس، نخوندم!!!!! فقط کامنتا رو خوندم!!!

ولی باید بگم: من با نظرتون مخالفم.

غیر ممکن نیست. "نرود میخ آهنین در سنگ" رو هم قبول ندارم!!!!!!!

فقط زن که نباید کار کنه توی خونه. مرد هم میتونه ظرف بشوره و جارو کنه. خیلی هم خوبه. من از هم اکنون آمادگیمو اعلام میکنم!!!!

دور از شوخی، خیلی هم ثواب داره.

حدیث از پیامبر اسلام(ص):

ای علی! کسی که روگردانی و تکبر نکند در خدمت به همسرش بدون حساب وارد بهشت می‌شود.

ای علی! خدمت به همسر کفاره (پاک کننده) گناهان کبیره است و خاموش کننده آتش خشم پروردگار جبار و صداق ازدواج با حورالعین و این خدمت موجب زیادی خوبی‌ها و علو مقام است.

ای علی! خدمتکار همسر نمی‌شود مگر شخص صدیق و درستکار و یا شهید و یا مردی که خداوند متعال خیر دنیا و آخرت را برایش خواسته باشد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 15 فروردین 1394  1:00 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad borkhar zare58
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوست عزیز ممن.ن امید جان به تو میگن زی زی ببخشید مرد زندگی افرین....پیش بند که پوشیدی اطلاع بده برات استین بالا بزنیم ... و این پست ونظرات ربطی به جایگاه وارزش زن نداره وارزش والای زنی که الگوش مادرمون فاطمه زهارا(س)باشه برای همه ثابت شده است واین پست فقط برای مشاوره به خانمها برای مشارکت دادن مرد خونه تو کارهاست با روشهای روانشناسی من خودم تو خونه دست به سیاه وسفید نمیزنم واز روش مهندسی معکوس استفاده کردم واز رییس کل برای مشارکت در کار بیرون استفاده کردم وولاااا ... .....
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

شنبه 15 فروردین 1394  7:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها