0

مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

نقل قول nargesza

کلاً داشتن برنامه همیشه و همه جا مهم و مفیه. ولی آدم نباید زیاد پایبند و مقید به برنامه ریزیش باشه. چون هیچ کس نمی تونه یه لحظه بعدشو هم پیش بینی کنه. این دلیل بر بی توجهی و سرسری گرفتن برنامه ریزی نمی شه. برنامه ریزی باید دقیق و حساب شده باشه که اگه نباشه اصلاً بی برنامه گی بهتره. برنامه ریزی باید دقیق ولی قابل تغییر باشه. خُب آدم می تونه یه سری مسائل رو پیش بینی کنه، می تونه با توجه به اون ها برنامه ریزی کنه و البته جایی هم برای مسائل غیر قابل پیش بینی بگذاره که غافل گیر نشه.

برنامه ریزی برای نظم و انضباط مفیده. برای همین تو مدارس به هر کلاسی برنامه درسی میدن ( همینطور یعنی حتی تو دانشگاه به دانشجوها و اساتید). که تو هر روز هفته، و تو هر ساعتیش یه کتاب و درسی رو بخونن. هم برای دانش آموزا و هم برای معلم ها. برای اینکه حرج و مرج ایجاد نشه. بشه مدرسه رو کنترل کرد. تمام ادارات هم برنامه دارن و البته برنامه سالانه در این مکان ها بیشتر جواب می ده.

با برنامه ریزی آدم می دونه چه موقع، چه ساعتی چه کاری قراره بکنه. تمام کارهاشو می تونه تنظیم کنه تا هم به انجام همه ی کارهاش برسه و هم وقتشو الکی تلف نکنه و هم سرگردون نشه.

من قسمت اول صحبتتون را قبول ندارم ... نباید از برنامه ریزی برداشت اشتباه کرد یا ازش غول ساخت که من برای نفس کشیدنم هم زمان تعیین کنید این اشتباهه... دربرنامه ریزی روزانه باید هدف کلی را در اون روز مشخص کرد در راستای رسیدن به هدف کلی وسالانه... مثلا شما هدف امثالت درس خوندن برای کنکوره بامشاوراتی که در زمینه خوندن جزوات وکتابها در بهترین زمانها گرفتی وبرنامه ریزی کردی مثلا مشخص میکنی روزانه 4 ساعت درس بخونی 8ساعت بخوابی و2 ساعت ورزش کنی وبقیه ساعتها را هم ربه تفریح ووتغذیه و....اختصاص میدی اگر بگی ساعت 2_6 درس میخونم 6_8ورزش میکنم و.... وهرروز دراون زمانهای مشخص شده مثلا کاری ببرای شما پیش بیاد یا مهمون بیاد ووووو اینجوری همش از برنامه ات همش عقب میوفتی ولی وقتی هدف کلی مشخصه شما باید امروز 4 ساعت درس بخونید این 4 ساعت که ساعتش از 2تا6 بوده اگر با برنامه دیگران یا هرعلتی نشد در هرصورت جزو برنامه روزانه ات هست میتونی در همان روز بگی بخاطر این مشکل من امروز را از ساعت 10 تا 2 درس میخونم حالا اگر یکروزم مشکل بزرگی داشتیدو نتونستید به برنانه تون برسید مهم نیست ولی در روزهای بعد جبرانش میکنید با اضافه کردن تایمهای کوتاه به زمان درسیتون وهمه چیز دست خودتونه ...شماهستید که برای خود برنامه ریزی کردید وهروقت بخواهیدم میتونید برای حصول نتیجه بهتر برنامه تون را تغییر بدهید وبرنامه بهتری جایگزین کنید البته نباید اینکار را با چاشنی تنبلی وبیخیالی انجام داد چون نتیجه منفی در برنامه ریزی بلند مدت شما میزاره ...دست شما همیشه برای تغییر برنامه بازه وجایگزینی برنامه بهتر برای رسیدن به موفقیت..... یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 14 فروردین 1394  7:14 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

بنظرم نمیشه برای همه یک نوع برنامه داد همینکه اصول کلی رعایت بشه کافیه.مثلا انعطاف پذیری برنامه میشه تو برنامه هایی که به صورت دقیق و ساعتی هم نوشته میشه جا داد و هم در برنامه های که کلی نوشته میشه و قید ساعت نداره!!!

جمعه 14 فروردین 1394  10:45 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza shirdel2 Lovermohamad
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad
درود دوست عزیز دوست عزیزمNargesza حرفتون کاملا درست وبجاست مشورت لازمه شروع هرکاریه .. درحالت معمولی وقتی میخواهی هرکاری را شروع کنی اول تمام جوانب را در نظر میگیری وسبک وسنگینش میکنی واز چند نفر درباره اش نظرمیگیری ... پس مشورت قبل از شروع کاره وقتی که کار را شروع کردی دیگه خودت درحال انجامشی ودرنتیجه با ازمون خطا خودت به اونچیزهایی که برای شروعش مشاوره گرفتی میرسی وطبق اون مشاوره ها سعی میکنی بهترین کار را انجام بدی البته شرط اصلیش هم این است که از ادم درست واگاهی مشورت بگیری چون هیچ ادمی کامل نیست مسلما مشاوره کامل یک نفر بهت نمیده پس مشاوره هایی که گرفتی را میزاری یک طرف ازمون وخطا وتجربیاتتم میزاری طرف دیگه وبرای ادامه راهت بهترین تصمیم را با فکر خودت میگیری یاحق

بنده هم کاملا با نظر شما در مورد مشورت در برنامه ریزی موافقم!

جمعه 14 فروردین 1394  11:04 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza shirdel2 Lovermohamad
armin98
armin98
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 47
جمعه 14 فروردین 1394  1:25 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2 ria1365 ftm1370 Lovermohamad tachberdee
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول armin98

اگر خدا بخواد میخوام که ازدواج کنم

سلام

انشاالله خوشبخت و عاقبت به خیر شوید.

در پناه خدا.

جمعه 14 فروردین 1394  6:44 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 Lovermohamad tachberdee liasam ehsan007060
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 779

برای امسال انشالله برنامه حفظ قرآن دارم...

برام دعا کنید تا آخر از پسش بربیام...

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

جمعه 14 فروردین 1394  6:50 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود برهمه دوستان گل دوست عزیزم farshon جان چه میشه کرد که عمل کردن سخته ولی وقتی با خودش کنار بیاید ومصمم به انجام کاری شود توانایی این را دارد تا کوه را هم از جا بکند وفقط به قول شما قدم اول را درست باید بردارد و بخواهد یک کار را به سرانجام برساند وبا برنامه ریزی فقط مسیر هدفش را مشخص میکند وبقیه اش به همت واراده ومصمم بودن ومقاومتش در برابر مشکلات پیش رو بستگی دارد.... یاحق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

جمعه 14 فروردین 1394  6:50 PM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

منم می خواستم همینو بگم ولی نتونستم درست منظورمو برسونم. در مورد برنامه ریزی. که آدم نمی تونه همه چیزو پیش بینی کنه یا درنظر بگیره که البته همه چیز هم امکانش نیست مثل همون نفس کشیدن، برای همین همون برنامه ریزی کلی و در عین حال انعطاف پذیر کافیه. که اگه با دقت و تمرکز و مشورت و تحقیق باشه خیلی هم خوبه.

جمعه 14 فروردین 1394  6:52 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad tachberdee liasam ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

یک چیز دیگرم اینکه حرفهایی که اینجا میزنم نظرات شخصی خودمه واول از همه این حرفها را به خودم میزنم .... به نظر من کسی که موفق است مطمئنا در زندگی برنامه دارد ... شاید یک نفر پیدا کرد که موفق باشد واگر ازش بپرسی مثلا برنامه روزانه داشتی یا روی کاغذ برنامه ریزی کردی بگوید نه ولی بدون شک برنامه ریزی کرده چون ادم قویی بوده در ذهنش برای خودش نقشه راه را ترسیم کرده ودراصل برنامه داشته شاید روی کاغذ نیاورده ولی کلا اصول برنامه ریزی را پیش خودش انجام داده وبا خودش کنار اومده که برای رسیدن به هدفش چه کارهایی را بکند وچه کاری رانکند تا بهتر به نتیجه مطلوب برسد.... نمیدانم تونستم جواب مناسبی به سوالت داده باشم یا نه ...
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  6:55 PM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

جایی خوندم بزرگترین راه ها با برداشتن یک قدم شروع می شه. پس باید ناامیدی رو از برنامه ریزی هامون حذف و امیدواری رو اضافه کنیم. وقتی با دقت و توجه و البته تحقیق و مشورت برنامه ریزی می کنیم، ( دقت به توانایی هامون و .... ) به نظرم می تونیم به برنامه هامونم عمل کنیم. البته اعتماد به نفس هم لازم داریم برای عملی کردن برنامه ها. یه معنیش همون امیدواری میشه به اینکه می تونیم هم حرفشو بزنیم هم بهش عمل کنیم.

جمعه 14 فروردین 1394  6:57 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

بنظرم نمیشه برای همه یک نوع برنامه داد همینکه اصول کلی رعایت بشه کافیه.مثلا انعطاف پذیری برنامه میشه تو برنامه هایی که به صورت دقیق و ساعتی هم نوشته میشه جا داد و هم در برنامه های که کلی نوشته میشه و قید ساعت نداره!!!

درود دوست گلم درستش هم همین است که اصول کلی برنامه ریزی رعایت شود چون من وشما برای رسیدن به هدف مشترک شاید از راههای متفاوتی بریم واصول کلی برنامه ریزی را باروشهای مختلف اجرا میکنیم مثل فکر کردن وتحلیل کردن من وشما فرق میکند یا کارها ومشکلاتی که من باهاشون برخورد میکنم باشما متفاوت است اصل حفظ اصول برنامه ریزیه روش احرا برای هرکس متفاوت است یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  7:00 PM
تشکرات از این پست
nargesza tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

جایی خوندم بزرگترین راه ها با برداشتم یک قدم شروع می شه. پس باید ناامیدی رو از برنامه ریزی هامون حذف و امیدواری رو اضافه کنیم. وقتی با دقت و توجه و البته تحقیق و مشورت برنامه ریزی می کنیم، ( دقت به توانایی هامون و .... ) به نظرم می تونیم به برنامه هامونم عمل کنیم. البته اعتماد به نفس هم لازم داریم برای عملی کردن برنامه ها. یه معنیش همون امیدواری میشه به اینکه می تونیم هم حرفشو بزنیم هم بهش عمل کنیم.

درود دوست گلم کاملا صحیحه اولین قدم خیلی مهم است بارها شنیدیم که یا گفتیم که مثلا برای شروع کاری میگیم از شنبه شروع میکنم از فردا شروع میکنم ولی این شنبه وفرداهای زیادی شاید بگذرد وکار را شروع نکنیم وهمه اینها بخاطر کنتر نیامدن با خودمون هست وعدم توانایی ومصمم بودن برای برداشتن قدم اول هست....
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  7:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad

نقل قول nargesza

جایی خوندم بزرگترین راه ها با برداشتم یک قدم شروع می شه. پس باید ناامیدی رو از برنامه ریزی هامون حذف و امیدواری رو اضافه کنیم. وقتی با دقت و توجه و البته تحقیق و مشورت برنامه ریزی می کنیم، ( دقت به توانایی هامون و .... ) به نظرم می تونیم به برنامه هامونم عمل کنیم. البته اعتماد به نفس هم لازم داریم برای عملی کردن برنامه ها. یه معنیش همون امیدواری میشه به اینکه می تونیم هم حرفشو بزنیم هم بهش عمل کنیم.

درود دوست گلم کاملا صحیحه اولین قدم خیلی مهم است بارها شنیدیم که یا گفتیم که مثلا برای شروع کاری میگیم از شنبه شروع میکنم از فردا شروع میکنم ولی این شنبه وفرداهای زیادی شاید بگذرد وکار را شروع نکنیم وهمه اینها بخاطر کنتر نیامدن با خودمون هست وعدم توانایی ومصمم بودن برای برداشتن قدم اول هست....

سلام به شما

بله منم موافقم. یه زمانی همین اشتباه رو می کردم. می گفتم از فلان روز فلان کار رو شروع می کنم ولی اون روز حوصله اون کار رو نداشتم. کارم عقب میفتاد. یا وقتی می خوابیدم هی 5 دقیقه 5 دقیقه تا یه ساعت می خوابیدم و اینطوری نه به خوابم می رسیدم نه به کارهام. ولی خوشبختانه این دو مورد رو تو وجودم اصلاح کردم. دیگه کار امروزمو به فردا نمیندازم. شما ها هم همین کارو بکنید، مطمئن باشید ضرر نمی کنید. یعنی در حال و امروز حرکت کنید. حسرت گذشته رو نخورید، از تجربه دیروز استفاده کنید، برنامه امروزتون رو خوب بریزید و بهش عمل کنید تا فردا پشیمون نباشید.

جمعه 14 فروردین 1394  7:25 PM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

برای امسال میخوام چندتا مهارت رایانه رو یاد بگیرم ( اولویت سوم ) ، زبان انگلیسیمو تقویت کنم ( اولویت دوم ) ، گواهینامه راهنمائی و رانندگی بگیرم ( این اولویت اولمه ) ، یه اتومبیل دست دوم ارزان مناسب سازی شده بخرم ( اولویت چهارم ).

جمعه 14 فروردین 1394  8:21 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam ehsan007060 nargesza shirdel2 ria1365
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

امتیازات مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیز؛

از اینکه مطابق هفته‌های گذشته، این مبحثِ طرح صالحین را نیز پیگیری و همراهی نمودید، بسیار ممنون و سپاسگزاریم. 

لیست امتیازات این مبحث به شرح زیر است:

ردیف

نام کاربری

1 Lovermohamad 480
2 nargesza 280
3 farshon 120
4 shirdel2 80
5 liasam 60
6 ria1365 60
7 masoudranjbar 40

8

ahmadfarm