پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»
نقل قول nargesza
کلاً داشتن برنامه همیشه و همه جا مهم و مفیه. ولی آدم نباید زیاد پایبند و مقید به برنامه ریزیش باشه. چون هیچ کس نمی تونه یه لحظه بعدشو هم پیش بینی کنه. این دلیل بر بی توجهی و سرسری گرفتن برنامه ریزی نمی شه. برنامه ریزی باید دقیق و حساب شده باشه که اگه نباشه اصلاً بی برنامه گی بهتره. برنامه ریزی باید دقیق ولی قابل تغییر باشه. خُب آدم می تونه یه سری مسائل رو پیش بینی کنه، می تونه با توجه به اون ها برنامه ریزی کنه و البته جایی هم برای مسائل غیر قابل پیش بینی بگذاره که غافل گیر نشه.
برنامه ریزی برای نظم و انضباط مفیده. برای همین تو مدارس به هر کلاسی برنامه درسی میدن ( همینطور یعنی حتی تو دانشگاه به دانشجوها و اساتید). که تو هر روز هفته، و تو هر ساعتیش یه کتاب و درسی رو بخونن. هم برای دانش آموزا و هم برای معلم ها. برای اینکه حرج و مرج ایجاد نشه. بشه مدرسه رو کنترل کرد. تمام ادارات هم برنامه دارن و البته برنامه سالانه در این مکان ها بیشتر جواب می ده.
با برنامه ریزی آدم می دونه چه موقع، چه ساعتی چه کاری قراره بکنه. تمام کارهاشو می تونه تنظیم کنه تا هم به انجام همه ی کارهاش برسه و هم وقتشو الکی تلف نکنه و هم سرگردون نشه.
من قسمت اول صحبتتون را قبول ندارم ...
نباید از برنامه ریزی برداشت اشتباه کرد یا ازش غول ساخت
که من برای نفس کشیدنم هم زمان تعیین کنید این اشتباهه...
دربرنامه ریزی روزانه باید هدف کلی را در اون روز مشخص کرد در راستای رسیدن به هدف کلی وسالانه...
مثلا شما هدف امثالت درس خوندن برای کنکوره بامشاوراتی که در زمینه خوندن جزوات وکتابها در بهترین زمانها گرفتی وبرنامه ریزی کردی مثلا مشخص میکنی روزانه 4 ساعت درس بخونی 8ساعت بخوابی و2 ساعت ورزش کنی وبقیه ساعتها را هم ربه تفریح ووتغذیه و....اختصاص میدی اگر بگی ساعت 2_6 درس میخونم 6_8ورزش میکنم و....
وهرروز دراون زمانهای مشخص شده مثلا کاری ببرای شما پیش بیاد یا مهمون بیاد ووووو اینجوری همش از برنامه ات همش عقب میوفتی ولی وقتی هدف کلی مشخصه شما باید امروز 4 ساعت درس بخونید این 4 ساعت که ساعتش از 2تا6 بوده اگر با برنامه دیگران یا هرعلتی نشد در هرصورت جزو برنامه روزانه ات هست میتونی در همان روز بگی بخاطر این مشکل من امروز را از ساعت 10 تا 2 درس میخونم حالا اگر یکروزم مشکل بزرگی داشتیدو نتونستید به برنانه تون برسید مهم نیست ولی در روزهای بعد جبرانش میکنید با اضافه کردن تایمهای کوتاه به زمان درسیتون وهمه چیز دست خودتونه ...شماهستید که برای خود برنامه ریزی کردید وهروقت بخواهیدم میتونید برای حصول نتیجه بهتر برنامه تون را تغییر بدهید وبرنامه بهتری جایگزین کنید البته نباید اینکار را با چاشنی تنبلی وبیخیالی انجام داد چون نتیجه منفی در برنامه ریزی بلند مدت شما میزاره ...دست شما همیشه برای تغییر برنامه بازه وجایگزینی برنامه بهتر برای رسیدن به موفقیت.....
یاحق
جمعه 14 فروردین 1394 7:14 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
omiddeymi1368
nargesza
shirdel2