0

مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

دوستان راسخونی عزیزم به خودتون سخت نگرید فعالیتهایی که برای خودتون پیش بینی کردید را با راحتی و اطمینان خاطر انجام دهید. برای شناخت چگونگی اجرای برنامه ها و فعالیت هایی که برای خودتون پیش بینی کردید باید آماده برای پذیرش تغییرات و تحولات جدید، باشید. باید برای خود قوانینی تعیین کنید تا بتوانید چگونگی اجرا یا عدم اجرای فعالیت های خودتون را مورد بررسی قرار دهید. برای انجامش باید:

. پیشرفت کارها را به طورروزانه براساس برنامه ریزی های که انجام دادید تحت نظر بگیرید.

.مشکل همیشه هست کار بدون مشکل نمیشه همیشه احتمال بروز حوادث ناگهانی و پیش بینی نشده را در نظرداشته باشید تا بتوانید هنگام بروز مشکل به موقع، دست به تغییرات و کاری برای رفع مشکل بزنید.

هنگام بروز هرگونه اختلال و مشکل که روند برنامه شما را به هم می ریزه، به سرعت دست به کار شوید و فعالیت ها را در مسیرطبیعی پیش بینی شده وبرنامه ریزی شده خودتون قرار دهید.

نظارت برفعالیتهای خودتون ، مهم ترین پیش برنامه است ، چون بسیاری از فعالیتهای مهم که در آستانه تحقق هستند به دلیل غفلت دچار تاخیرمی شوند. هیچ امری، جامه عمل نمی پوشد مگراینکه به طور دائم ، تحت بررسی و مراقبت قرار داشته باشد. شما نیز باید با تمام نیرو و ظرفیت خود، دراجرای آن بکوشید.

سازماندهی کارها و حصول پیشرفت لازم درآنها ، نیازمند روش خاصی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشته باشید. هرچه ساماندهی کارها ، ساده تر باشد، موفقیت بیشتری به ارمغان خواهد آورد.

دو روش از قدرت اجرایی بیشتری برخوردارهستند:

الف) برنامه ریزی سالانه

ب) تفکر روزانه

با استفاده ازاین دو روش بدون سختی و مشکلات می توانید کارهای خود را سازماندهی کنید.

برنامه سالانه، چیزی است مشابه جدول زمان بندی برنامه . براساس این برنامه می توانید هریک از کارها رابا قید لوازم و امکانات ، زمان اجرا و مهلت پایان آنها ، مشخص کنید. بدین ترتیب برنامه ای در اختیارشما خواهد بود که نه تنها از سادگی و سهولت برخوردار است بلکه با واقعیت ها تطابق داشته و تمام مراحل اجرایی آن، دارای قابلیت نظارت و ارزشیابی است.

باید هر یک از این کارها با قید زمان و ویژگیهای خاص آن، مشخص نمایید تا در هنگام اجرای آنها بتوانید همه لوازم و امکانات مربوط به آن را تهیه کنید و به سرانجامی خوشایند و دلخواه دست یابید یادداشتهای خود را طوری تنظیم کنید که بتوانید هر روز، به آن رجوع کنید و کارهای روزانه تان را به یاد آورید. این کار موجب می شود هیچ خطایی در فرآیند فعالیتهای شما پیش نیاید و تمام برنامه، طبق آنچه پیش بینی شده بود، اجرا شود.

دوستان گل راسخونی اگر برای کارهایتان برنامه ریزی کنید خیلی خوب است برنامه ریزی را با برنامه ریزی روزانه وبعد هفتگی وبعد ماهانه ودراخر سالانه برای خودتون روی کاغذ مشخص کنید ودر پایان هر روز وهر دوره زمانی روی کارهایی که انجام دادید وباید انجام میدادید قدری فکر کنید تا در ادامه اگر با مشکلات مشابه برخورد کردید بدونید چیکار کنید چون اینها تجربه شما برای اینده وهرچه بهتر انجام دادن کارها برای رسیدن به اهداف بلند مدت شماست

یاحق

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
چهارشنبه 12 فروردین 1394  11:35 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza tachberdee liasam ehsan007060 ria1365 farshon shirdel2
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود بردوستان گل

و دراخر هم مواردی هست که باید رعایت شود یکی از آنها بازنگری برنامه هایی است که برای خود مشخص کردید وشاید با مشکلی برخورید

اگر برنامه شما در مسیر پیش بینی شده، حرکت نمی کند، بعید است که همه برنامه شما دچار اشتباه و خطا شده باشد. بلکه احتمال بیشتر معطوف به این است که قسمتی از برنامه درست نباشد. ممکن است ریشه های این مشکلات به این موارد بازگردد.

شناخت نقطه آغاز:

شاید از اطلاعات درست برخوردار نبوده اید و یا برای کسب آنها تلاش نکرده اید. شاید نمی دانستید که دقت در اطلاعاتی که برنامه براساس آن تدوین می شود، از چه اهمیتی برخوردار است. اگر اطلاعات دقیق به دست نیاورده و موقعیت کنونی خود را به درستی تحلیل نکرده باشید و فرصت ها را نشناخته باشید، طرح و برنامه خود را بر بنیان سستی بنا نهاده اید. به طور کلی، یکی از مهم ترین عوامل موفقیت طرح، میزان اطلاعات و آگاهی های اولیه ای است که برنامه ریز، قبل از برنامه ریزی، از آنها برخوردار است.

تعیین هدف: گاهی ممکن است احساس کنید که از هدف اساسی خود دور شده اید. اگر هدف خود را به درستی تعیین نکنید یا آن هدف را در تمام مراحل برنامه ریزی منظور نکنید، دچار برداشتهای اشتباه خواهید شد و فعالیتهایی انجام خواهید داد که هیچ ارتباطی به هدف واقعی شما ندارند. بدین ترتیب در یک مسیر نادرست حرکت خواهید کرد.

نظارت بر برنامه: اگر نظارت بر برنامه، صحیح نباشد، هرگز نمی توانید در اجرای هیچ یک از مراحل برنامه، به توفیق برسید. اگر تلاش برای تحقق فعالیتهای اساسی، اساس برنامه کار خود شما باشد، مراقبت بر پیشرفت کار، ضروری و کارساز خواهد بود. به یاد داشته باشید که حتماً هر تلاشی به تحقق خواسته ها منجر نخواهد شد. مراقبت مداوم ، همچون ستون فقرات برنامه است.

جدول فعالیتها: اگر واقعاً نگران کمبود وقت هستید، از همان ابتدا، در جدول زمان بندی خود، ساعتهایی را برای اضافه کاری روزانه یا هفتگی در نظر بگیرید. به هر حال، میزان وقت اختصاص یافته در هرمرحله از برنامه شما، باید کافی و مناسب باشد.

بررسی نتایج: اگر به همه خواسته های خود نرسیدید، باید بدانید که هنوز فرصت بازسازی و اصلاح در اختیارتان هست. هرگز نمی توانید درباره فایده برنامه خود قضاوت کنید، مگر اینکه نتایج تلاشهای خود را مورد بررسی و تحقیق قرار دهید. بدین طریق می توانید در برنامه های آینده خود، اصلاحات لازم را به عمل آورید. بررسی و مقایسه نتایج ، با اهداف برنامه، موجب می شود که در آینده ، به موفقیت کامل و دلخواه دست پیدا کنید.

برنامه ریزی فایده های زیادی برای شما دارد

برنامه ریزی امری اضافی و اختیاری نیست که فقط در موقعیت های خاص به کار آید، بلکه تکمیل کننده کار و فعالیت است. برای برنامه ریزی کردن ، لازم نیست فعالیت زیاد و خسته کننده ای داشته باشید. اندیشه برنامه ریزی، نباید آدمی را دلسرد کند، دراین صورت، هیچ کاری آغاز نمی شود. فواید برنامه ریزی ازاین قرار است:

هدف های نهایی شما آشکار می شوند.

اطمینان خاطر می یابید که کار روزانه شما هدف دار است.

می توانید موضوعات مختلف مربوط به کار را تحلیل کنید.

روش اندیشیدن را فرا می گیرید.

می توانید از تواناییهای کار و حرفه خود بهره برداری کنید.

ضعف های خود را کاهش می دهید.

. خواسته های شما محقق می شود.

دوستان گل راسخونی شاید با خوندن این مطالب با خودتون بگید وای چقدر دنگ وفنگ داره این کار ولی خیلی ساده است شما باید برای کارهای خود درطول سال برنامه ریزی کنید فقط کاری که میکنید هدفتان وکارهایی که میخواهید انجام دهید را روی کاغذ می اورید و بعد از انجام این کار به مراحل بعدی میروید اولین شرطش هم اینه که به خودتون سخت نگیرید و به خودتون تلقین کنید که از پس این کار در هر صورت برمیام اگرهم مشکلی پیش اومد منصرف نمیشم ومشکلات راهم از سر راهم برمیدارم وتلاش خودم را میکنم البته با توکل به خداوند متعال

یاحق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

پنج شنبه 13 فروردین 1394  6:30 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل

مطلبی را که یادم رفت بگم برای بهتر شدن برنامه ریزی ورسیدن به هدفهایی که برای خودتون تعیین کردید

برای انجام بهترین کار ممکن وبهتر شدن کارها

فعالیتهای که الان انجام دادید را با آنچیزی که در برنامه آمده، مقایسه کنید.

. نتایجی که بدست اوردید را ارزشیابی کنید.

به اهمیت برنامه ریزی پی ببرید.(چون ما عادت داریم پی کار را تا اخر نمیگیریم خسته که شدیم کلا بیخیال میشیم وچهارگوشه اش ومیبوسیم ومیزاریمش کنار )

احساس کنید که در مسیر درستی در حال حرکت هستید و به یک برنامه ریز فعال و مطمئن تبدیل شده اید.

. آماده تعیین برنامه هایی دیگرو برنامه ریزی برای موضوعات دیگر باشید.

. احساس کنید که به هدف نهایی خود بسیار نزدیک شده اید.

ومطمئن باشید وایمان داشته باشید به هدفتون می رسید

نشد نداره . دیرو زود داره ولی سوخت وسوز نداره. البته بگمااا اینا که اینجا میگم اول دارم به خودم میگمااا ....ووولااااا....

یاحق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

پنج شنبه 13 فروردین 1394  6:43 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

1. به نظر شما اهمیت داشتن برنامه سالانه چقدر است و چرا

خُب مسلمه که برنامه داشتن خوبه. برنامه ریزی خوبه اگه انعطاف پذیر باشه، یعنی قابل تغییر. بنا به مسائلی بشه تغییرش داد با دلیل و منطق نه الکی. یه برنامه کلی سالانه و جزئی ماهانه یا روزانه. و کلاً برنامه و برنامه ریزی برای کسانی خوبه که بهش عمل کنن. بعضیا هستن همینجوری رو هوا کاراشونو می کنن مثلاً یه دفعه ای پا میشن می رن مسافرت. البته این موضوع همیشه و همه جا جواب نمی ده. همونطور که گفتم آدم خوبه برنامه داشته باشه لااقل تکلیف خودشو می دونه که چکار می خواد و باید بکنه. البته اینکه گفتم برنامه سالانه قابل تغییر باشه بعضی هاش، چون بالاخره یه ساله. 365 روزه. هر اتفاقی ممکنه بیفته. آدم نباید به برنامه ای که ریخته تکیه کنه و چیزای دیگه رو درنظر نگیره. باید هر لحظه منتظر و آماده تغییر برنامه اش باشه و بیشتر اصلاحش.

1. شما چه مقدار در تحقق و به ثمر رسیدن برنامه ریزی خود تلاش میکنید

من به شخصه وقت زیادی روی برنامه ریزی می گذارم تا بتونم خیلی زود و راحت برناممو عملی کنم. البته گاهی شده که نرسیدم چون اون موقع هم خواستم به برنامه ریزی بقیه احترام بگذارم. ولی کلاً هر وقت برنامه ریزی کردم تمام تلاشمو کردم که عملیش کنم البته نه به هر قیمتی همونطور که گفتم عمل می کنم.

پنج شنبه 13 فروردین 1394  11:58 PM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060 ria1365 shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

3.مهم ترین دلایلی که نتوانستید به اهداف و برنامه های خود جامه عمل بپوشانید چیست و برای مقابله با آن چه طرحی دارید

فکر می کنم همون که خواستم به برنامه ریزی دیگران احترام بگذارم و البته ناراضی هم نیستم. و اینکه برنامه هام رو شاید دقیق تنظیم نکردم و یا از حد توانایی هام بیشتر بوده. آدم که هر روز یه حال و حوصله نداره. خُب باید برنامه ریزی هاشم باهم متفاوت باشه متناسب حال و حوصلش. و گاهی هم یکی ترجیح بر دیگری.

4 شما چه کار هایی را به دیگران پیشنهاد میکنید تا دیگران نیز در سال جدید در برنامه ریزی خود به آن بپردازند

اول اینکه به توانایی هاشون توجه بسیاری داشته باشن. این نکته خیلی مهمیه. آدم برای خوش برنامه ریزی می کنه پس نباید بیشتر از حد توانش از خودش انتظار داشته باشه. اینم یادش نره که خودش بیشتر از هرکس دیگه ای خودشو می شناسه. توانایی هاشو، علاقه مندی هاشو و .... .

در برنامه ریزی هاش اول برنامه های مهم و مفید رو قرار بده. اینم با توجه به روحیه و استعداد و توانایی خودش. چون خودش بیشتر و بهتر از هر کسی می دونه کدوم برنامه هاش از همه مهمتره. کدومشو بیشتر از همه دوست داره و دلش می خواد به اونا بپردازه و عملیشون کنه. اگه خودش بخواد می تونه دیگران رو هم متقاعد کنه که اون ها هم بهش کمک کنن تا به اهدافش برسه. و البته خودش هم به اون ها کمک کنه.

پنج شنبه 13 فروردین 1394  11:59 PM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 liasam ria1365 ehsan007060 shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

کلاً داشتن برنامه همیشه و همه جا مهم و مفیه. ولی آدم نباید زیاد پایبند و مقید به برنامه ریزیش باشه. چون هیچ کس نمی تونه یه لحظه بعدشو هم پیش بینی کنه. این دلیل بر بی توجهی و سرسری گرفتن برنامه ریزی نمی شه. برنامه ریزی باید دقیق و حساب شده باشه که اگه نباشه اصلاً بی برنامه گی بهتره. برنامه ریزی باید دقیق ولی قابل تغییر باشه. خُب آدم می تونه یه سری مسائل رو پیش بینی کنه، می تونه با توجه به اون ها برنامه ریزی کنه و البته جایی هم برای مسائل غیر قابل پیش بینی بگذاره که غافل گیر نشه.

برنامه ریزی برای نظم و انضباط مفیده. برای همین تو مدارس به هر کلاسی برنامه درسی میدن ( همینطور یعنی حتی تو دانشگاه به دانشجوها و اساتید). که تو هر روز هفته، و تو هر ساعتیش یه کتاب و درسی رو بخونن. هم برای دانش آموزا و هم برای معلم ها. برای اینکه حرج و مرج ایجاد نشه. بشه مدرسه رو کنترل کرد. تمام ادارات هم برنامه دارن و البته برنامه سالانه در این مکان ها بیشتر جواب می ده.

با برنامه ریزی آدم می دونه چه موقع، چه ساعتی چه کاری قراره بکنه. تمام کارهاشو می تونه تنظیم کنه تا هم به انجام همه ی کارهاش برسه و هم وقتشو الکی تلف نکنه و هم سرگردون نشه.

جمعه 14 فروردین 1394  12:00 AM
تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060 ria1365 farshon shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad
دوستان راسخونی عزیزم به خودتون سخت نگرید فعالیتهایی که برای خودتون پیش بینی کردید را با راحتی و اطمینان خاطر انجام دهید. برای شناخت چگونگی اجرای برنامه ها و فعالیت هایی که برای خودتون پیش بینی کردید باید آماده برای پذیرش تغییرات و تحولات جدید، باشید. باید برای خود قوانینی تعیین کنید تا بتوانید چگونگی اجرا یا عدم اجرای فعالیت های خودتون را مورد بررسی قرار دهید. برای انجامش باید:

. پیشرفت کارها را به طورروزانه براساس برنامه ریزی های که انجام دادید تحت نظر بگیرید.

.مشکل همیشه هست کار بدون مشکل نمیشه همیشه احتمال بروز حوادث ناگهانی و پیش بینی نشده را در نظرداشته باشید تا بتوانید هنگام بروز مشکل به موقع، دست به تغییرات و کاری برای رفع مشکل بزنید.

هنگام بروز هرگونه اختلال و مشکل که روند برنامه شما را به هم می ریزه، به سرعت دست به کار شوید و فعالیت ها را در مسیرطبیعی پیش بینی شده وبرنامه ریزی شده خودتون قرار دهید.

نظارت برفعالیتهای خودتون ، مهم ترین پیش برنامه است ، چون بسیاری از فعالیتهای مهم که در آستانه تحقق هستند به دلیل غفلت دچار تاخیرمی شوند. هیچ امری، جامه عمل نمی پوشد مگراینکه به طور دائم ، تحت بررسی و مراقبت قرار داشته باشد. شما نیز باید با تمام نیرو و ظرفیت خود، دراجرای آن بکوشید.

سازماندهی کارها و حصول پیشرفت لازم درآنها ، نیازمند روش خاصی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشته باشید. هرچه ساماندهی کارها ، ساده تر باشد، موفقیت بیشتری به ارمغان خواهد آورد.

دو روش از قدرت اجرایی بیشتری برخوردارهستند:

الف) برنامه ریزی سالانه

ب) تفکر روزانه

با استفاده ازاین دو روش بدون سختی و مشکلات می توانید کارهای خود را سازماندهی کنید.

برنامه سالانه، چیزی است مشابه جدول زمان بندی برنامه . براساس این برنامه می توانید هریک از کارها رابا قید لوازم و امکانات ، زمان اجرا و مهلت پایان آنها ، مشخص کنید. بدین ترتیب برنامه ای در اختیارشما خواهد بود که نه تنها از سادگی و سهولت برخوردار است بلکه با واقعیت ها تطابق داشته و تمام مراحل اجرایی آن، دارای قابلیت نظارت و ارزشیابی است.

باید هر یک از این کارها با قید زمان و ویژگیهای خاص آن، مشخص نمایید تا در هنگام اجرای آنها بتوانید همه لوازم و امکانات مربوط به آن را تهیه کنید و به سرانجامی خوشایند و دلخواه دست یابید یادداشتهای خود را طوری تنظیم کنید که بتوانید هر روز، به آن رجوع کنید و کارهای روزانه تان را به یاد آورید. این کار موجب می شود هیچ خطایی در فرآیند فعالیتهای شما پیش نیاید و تمام برنامه، طبق آنچه پیش بینی شده بود، اجرا شود.

دوستان گل راسخونی اگر برای کارهایتان برنامه ریزی کنید خیلی خوب است برنامه ریزی را با برنامه ریزی روزانه وبعد هفتگی وبعد ماهانه ودراخر سالانه برای خودتون روی کاغذ مشخص کنید ودر پایان هر روز وهر دوره زمانی روی کارهایی که انجام دادید وباید انجام میدادید قدری فکر کنید تا در ادامه اگر با مشکلات مشابه برخورد کردید بدونید چیکار کنید چون اینها تجربه شما برای اینده وهرچه بهتر انجام دادن کارها برای رسیدن به اهداف بلند مدت شماست

یاحق

سلام دوست عزیز

خیلی ممنون عالی بود.

البته تو پله ها یه پله با عنوان مشورت کن خالیه. نظرتون چیه؟؟؟

به نظرم بهتره قبل از برنامه ریزی باشه.

جمعه 14 فروردین 1394  12:04 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam ehsan007060 Lovermohamad shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

چه مقدار از اهداف و برنامه های خود را در سال 93 محقق کردیم و برای سال جدید چه برنامه ها و اهدافی داریم.

یه سری از برنامه هامو تونستم عملی کنم ولی یه سری دیگه رو نتونستم. یه دلیلش زیادیشون بود. قبلاً ها می تونستم بیشتر از این ها رو هم انجام بدم ولی از اون موقعی که مشکل برام بوجود اومد خیلی از توانایی هامو از دست دادم. خیلی از برنامه ریزی هام بهم خورد، خیلی هاش عوض شد و خیلی هاشم عوض شد. برای همین می گم برنامه ریزی باید قابل تغییر باشه و اینکه کسی توانایی این کار رو هم داشته باشه خودش یه هنری داره.

سعی می کنم برای سال جدید نسبت به توانایی های جدیدم برنامه ریزی کنم تا بتونم هم کارهای عقب افتاده سال قبلم رو جبران کنم هم کارهای جدیدم رو و هم کارهای آیندمو.

به بقیه دوستان هم توصیه می کنم سر خودشونو زیادی شلوغ نکنن. مدام از یه کاری به یه کار دیگه نپرن. البته منم اینطوری نبودم. ولی این اواخر چون زیاد حوصله نداشتم این کارو می کردم می رفتم سراغ هر کاری که حوصلم می کشید. بعضی از کارهام و برنامه هامو اینطوری انجام دادم. اینم یه نوعشه دیگه. برنامه ریزی هام زیادی قابل تغییر بود.

آدم برای برنامه ریزی حوصله لازم داره و حوصله بیشتر برای عمل به برنامه ریزی. در سال جدید برای همتون دعا می کنم که همیشه پُر حوصله باشید و صبور.

جمعه 14 فروردین 1394  12:12 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam ehsan007060 ria1365 farshon shirdel2
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام به همگی وتبریک سال نوشمسی

بله همانطورکه دوستان یادآورشدند بااندیشیدن وتهیه چیدمان مناسب وبرنامه ریزی است که بدنبال هدف غایت وانتهایی می توان  دست یافت که این مهم میسرنمی شودالاباتلاش وبخاطرآوری ومروربرنامه های آتی وآینده ما.چه بسابسیاری افراددرطول زمانهای مختلف نیت کاری روداشته اندامابه مرورزمان حتی درهمان یکساله جاری خودش فراموش می کنندمثلا درابتدای سال تصمیم می گیرندکه فلان کارراانجام دهنداین تصمیم گیری یک طرفه قضیه است ، برنامه ریزی واجرای آن طرف دیگرودرماههای ابتدایی خوب پیش می روندامامتاسفانه بعدهاهدف رویادشون میره بنابراین دربرنامه ریزی بایدپیگیریکسری ازمسایل باشیم واونوبه بوته آزمایش ربط دهیم ونگذاریم به مرورزمان ب مرحله فراموشی برسدمیدوارم کاربران خصوصامدیران راسخون طوری دراین راه ثابت قدم باشندکه بابرنامه ریزی به موقع وخط مشی مناسب به اهدافشون که هماناارتقافرهنگی جامعه می باشددراندک زمانی دست یابند.انشاالله

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 14 فروردین 1394  6:15 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2
farshon
farshon
کاربر طلایی1

خاطرنشان نمایم که بابرنامه ریزی سال گذشته که بنده داشتم توانستم به یکسری ازاهدافم برسم اماهمانطورکه می دانیدزمان بسرعت می گذردومجال اجرای برنامه های مختلف روازانسان می گیردبنابراین بنده هدفی رادنبال می کنم که حالاخالی ازلطف نیست که کمی هم دراینجاشوخی ای کرده باشم واسه عدم یکنواختی سخنانم واون اینکه گای اوقات هم هدف خوش منودنبال میکنه.خخخخخ

بل خارج ازشوخی دوست دارم شماکاربرگرامی من وسایرمدیران راسخون که تالااری روتحت مدیریت دارنداگربرنامه ای مدنظرتونه جهت ارتقای سایت همانطورکه می دانیدهرکدوم ازتالارهااگرپیشرفت کندباعث هدف نهاییی سایت که هاناپیشرفت فرهنگی جامعه اسلامیمان می شودمی باشدبنده درسالی که گذشت اهداف وبرنامه هایی داشتم که درسال جاری نیزدنباله رووپیگیرآن برنامه هاخواهم بودامیدکه باراهنمایی وارشادبموقع ویادآوری وگوشزدنمودن وهمکاری سایرکاربران بتوانم بابرنامه ریزی مناسب وبموقع درراه اعتلای فرهنگ غنی اسلامی وایرانی به معنای واقعی خودش گام کوچکی بردارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 14 فروردین 1394  6:27 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوست عزیز دوست عزیزمNargesza حرفتون کاملا درست وبجاست مشورت لازمه شروع هرکاریه .. درحالت معمولی وقتی میخواهی هرکاری را شروع کنی اول تمام جوانب را در نظر میگیری وسبک وسنگینش میکنی واز چند نفر درباره اش نظرمیگیری ... پس مشورت قبل از شروع کاره وقتی که کار را شروع کردی دیگه خودت درحال انجامشی ودرنتیجه با ازمون خطا خودت به اونچیزهایی که برای شروعش مشاوره گرفتی میرسی وطبق اون مشاوره ها سعی میکنی بهترین کار را انجام بدی البته شرط اصلیش هم این است که از ادم درست واگاهی مشورت بگیری چون هیچ ادمی کامل نیست مسلما مشاوره کامل یک نفر بهت نمیده پس مشاوره هایی که گرفتی را میزاری یک طرف ازمون وخطا وتجربیاتتم میزاری طرف دیگه وبرای ادامه راهت بهترین تصمیم را با فکر خودت میگیری یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  6:31 AM
تشکرات از این پست
farshon ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود برهمه دوستان گل همیشه قدم اول را گرفتن سخته ودر برنامه ریزی چون پله پله پیش میری همیشه پله ها به سمت بالاست وبستگی به خودت داره چقدر مصمم باشی وچقدر قدرت جنگندگی داری دربرابر مشکلات که زود جا نزنی واز مشکلاتتم درس بگیری وتجربه ادامه راهت قرار بدهی
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  6:35 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود برهمه دوستان گل بالا گفتم که برای برنامه ریزی که سرانجامش موفقیت باشه باید قدم به قدم پیش رفت ودرشروع با برنامه ریزی روزانه شروع کرد وقتی شما برای یک روزتون برنامه ریزی میکنید بخاطر کوچکتر بودن هدفتون در یک روز راه رسیدن بهش راحت تره واین باعث میشه به مرور زمان هر روز نسبت به دیروز بهتر بشی وبرنامه ریزی موفقتری برای خودت کنی ونواقص کارت راهم کم کم رفع کنی وقتی به هفته رسید وهمینطور به ماه وقتی شروع به تحلیل کردن کارت میکنی چون گزارش کار روزانه ات را داری همه را مثل پازل کنار هم میچینی وهرجای کار ایراد داشت درباره اش فکر میکنی تا در ماه این اینده اون اشتباه را نَکنی ویا کاری که مثبت بوده سعی در تقویتش میکنی پس اصولا هر چی جلوتر میری در زمینه برنامه ریزی مشکلاتت کمتر میشه وابدیده ترمیشی بقیه اش به اراده خودت و بزرگی هدفت وتقابلت با مشکلات داره با امید به اینکه همه به هدفهایشان در زندگی برسند البته با برنامه ریزی درست... یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  6:45 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

ودراخر..... . من نشستم اینجا دارم مثل بلبل برای شما روضه میخونم . البته رسمش همینه حرف زدن راحت تره عمل کردن به حرفها سخته پای عمل که میرسه مشخص میشه کی نرد عمل هست .... ولی هیچکاری بدون تلاش وازمون وخطا به سرانجام نمیرسه وبا برنامه ریزی فقط راهت را مشخص میکنی وچون راهت مشخصه میدونی از کجا بری ومسیر راهت را گم نمیکنی چون تو انجام هرکاری سردرگمی خیلی بده واگر برنامه ریزی داشته باشی فقط مشکلی که داری اینه که مشکلاتی که سر راهت قرار میگیره چطور از سر راخت برداری ودیگه دنبال راه نمیگردی چون با برنامه ریزی راهت را مشخص کردی .... زیاد حرف زدم ببخشید دوستان ... .......... موفق باشید در پناه حق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 14 فروردین 1394  6:51 AM
تشکرات از این پست
farshon ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول Lovermohamad
ودراخر..... . من نشستم اینجا دارم مثل بلبل برای شما روضه میخونم . البته رسمش همینه حرف زدن راحت تره عمل کردن به حرفها سخته پای عمل که میرسه مشخص میشه کی نرد عمل هست .... ولی هیچکاری بدون تلاش وازمون وخطا به سرانجام نمیرسه وبا برنامه ریزی فقط راهت را مشخص میکنی وچون راهت مشخصه میدونی از کجا بری ومسیر راهت را گم نمیکنی چون تو انجام هرکاری سردرگمی خیلی بده واگر برنامه ریزی داشته باشی فقط مشکلی که داری اینه که مشکلاتی که سر راهت قرار میگیره چطور از سر راخت برداری ودیگه دنبال راه نمیگردی چون با برنامه ریزی راهت را مشخص کردی .... زیاد حرف زدم ببخشید دوستان ... .......... موفق باشید در پناه حق

باتشکرازبرادرخوبمون جناب آقامحمد
حال باتفاسیری که فرمودیدراه چاره چیست بنظرتون ؟می فرماییدعمل کردن سخته پس چگونه بایدبامشکلات برخوردکرد؟البته همون گفته خودتون که می بایست خشت اول راراست گذاشت تاثریاادامه داداماآیاهمه اینطوریند؟خیلی هاهستندکه بدون برنامه ریزی کاراشونوادامه می دهندتاحالاهم چوب عدم ویادیرکردبرنامه ریزیشونوخوردندشمابه اینگونه افرادچه توصیه ای دارید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 14 فروردین 1394  7:11 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها