0

مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

یکی از کارهایی که معمولاً همه ما در پایان سال انجام می دهیم این است که با نگاهی به سالی که گذشت و بررسی آنچه از برنامه ها و اهدافی که قصد داشتیم به آنها برسیم؛ برای سال جدید برنامه ریزی کنیم.

لذا بر آن شدیم تا در این مبحث طرح صالحین ضمن پاسخگویی به سوالات ذیل به این موضوع یپردازیم که چه مقدار از اهداف و برنامه های خود را در سال 93 محقق کردیم و برای سال جدید چه برنامه ها و اهدافی داریم.

1. به نظر شما اهمیت داشتن برنامه سالانه چقدر است و چرا؟

2. شما چه مقدار در تحقق و به ثمر رسیدن برنامه ریزی خود تلاش میکنید؟

3. مهم ترین دلایلی که نتوانستید به اهداف و برنامه های خود جامه عمل بپوشانید چیست و برای مقابله با آن چه طرحی دارید؟

4. شما چه کارهایی را به دیگران پیشنهاد میکنید تا دیگران نیز در سال جدید در برنامه ریزی خود به آن بپردازند؟

جمعه 7 فروردین 1394  10:40 AM
تشکرات از این پست
masoudranjbar farhad6067 liasam Lovermohamad shirdel2 omiddeymi1368 ria1365 nargesza tachberdee farshon armin98 mammads2 zare58 sadegh123
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

با عرض سلام و تبریک سال جدید خدمت دوستان راسخونی

اولا داشتن برنامه سالانه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار هست زیرا داشتن برنامه سالانه،زندگی انسان را هدفدار میکند و انسان برای رسیدن به هدفهاش تلاش عبث نمیکند. من واقعیتش تازه معنی برنامه ریزی را فهمیدم و لمسش کردم و اینو فهمیدم که انسان برنامه ریزی نداشته باشد زندگیش بیهوده و باطل هست و نهایت تلاشم با توکل و کمک از خدای متعال میکنم،مهمترین دلایل به ثمر نرسیدن بعضی از برنامه هام اولا نداشتن هدفهای مورد نظر، دوما مجرد بودن ، سوما قدر ندونستن‌ پول، و برای مقابله با انها اقداماتی همچون پایین اوردن هزینه های بیهوده ، داشتن اهداف بلند مدت. در آخر هم به دوستان خودم پیشنهاد میکنم که برای خودشان برنامه و هدف داشته باشند.

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

جمعه 7 فروردین 1394  11:02 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farhad6067 liasam Lovermohamad shirdel2 omiddeymi1368 ria1365 nargesza tachberdee farshon zare58
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

به نظر من داشتن يك برنامه سالانه سبب مي شود تا مسيرهاي مختلفي را طي نكنيم و در زمان خود صرفه جويي كنيم و انرژي خود را به سمت آن اهداف صرف كنيم.

انسانها هميشه سعي مي كنند به اهداف خود برسند و براي رسيدن به اين اهداف تلاش مي كنند اما گاهي مسيرهاي انحرافي مانع از رسيدن ما به اين اهداف مي شوند. اما مهم تلاش ماست كه انجام گرفته است.

3. مهم ترین دلایلی که نتوانستید به اهداف و برنامه های خود جامه عمل بپوشانید چیست و برای مقابله با آن چه طرحی دارید؟

مهمترين عوامل، عوامل بيروني است. مثلا مسيرهايي با اهداف كوچكتر كه در همان راستا هستند اما رسيدن ما را به ان اهداف سخت مي كنند.

4. شما چه کار هایی را به دیگران پیشنهاد میکنید تا دیگران نیز در سال جدید در برنامه ریزی خود به آن بپردازند؟

مهمترين  هدف انسان طي كردن مسير كمال و معرفت مي باشد و بعد از آن رسيدن به اهداف دنيوي كه إن شاء الله همه دوستان در اين راه موفق باشند و خداوند ايشان را مدد كند.

با تشكر.....

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

جمعه 7 فروردین 1394  11:35 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farhad6067 liasam Lovermohamad shirdel2 omiddeymi1368 ria1365 nargesza tachberdee farshon mammads2 zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

چه مقدار از اهداف و برنامه های خود را در سال 93 محقق کردیم

سال 93 اون سالی نبود که انتظارشو داشتم ..frown

به خیلی از خواسته هام که برنامه ریزی کرده بودم نرسیدم.sad..که حتما خدا اینطور صلاح دونسته...ولی من تلاش خودمو کردم

ولی یه سری اتفاقات پیشبینی نشده ای بود که پیش اومدن و واسم مفید بودنangel

اِن شاء الله سال جدید برای همه سال پربارتر وبهتری خواهد بود.

**بسم الله القاصم الجبارین**

دوشنبه 10 فروردین 1394  7:01 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365 shayesteh2000 nargesza tachberdee zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

برای هر هدفی باید برنامه ریزی داشت  ..درغیراینصورت  احتمال اینکه با مشکلات هرچند کوچیک برخورد کنی  زیاده ..و سرعت پیشرفت کم میشه

نمیشه دقیق بگی من توی سال 94 حتما به 100 تا خواسته برنامه ریزی شدم میرسم ولی میشه از زمان و لحظات عمر به خوبی استفاده کرد و با تلاش خودمون پلههای ترقی رو طی کنیم.

دوشنبه 10 فروردین 1394  7:08 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365 shayesteh2000 nargesza tachberdee zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

بستگی داره به نوع هدف  ..

اگه برام خیلی مهم باشه وارزششو داشته باشه 90% ..تلاش واقعی ..گاهیم وسط راه بیخیالش میشم 

دوشنبه 10 فروردین 1394  7:12 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

3.مهم ترین دلایلی که نتوانستید به اهداف و برنامه های خود جامه عمل بپوشانید چیست و برای مقابله با آن چه طرحی دارید؟

اول تلاش کم خودم....

بعد اینکه اون کسی که باید از طریق اون به هدفم میرسیدم...خودخواهی به خرج داد و بعد 5-6 ماه  تجربه ضرر خواست طبق برنامه من پیش بریم ..

و مهمترین عاملش اینکه خداوند صلاح کارا در این دید که به هدف مورد نظر نرسم

وبرای مقابله..توکل به خدا... تلاش بیشتر...برنامه ریزی...پافشاری و پشتکار

دوشنبه 10 فروردین 1394  7:17 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365 nargesza tachberdee zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

4 شما چه کار هایی را به دیگران پیشنهاد میکنید تا دیگران نیز در سال جدید در برنامه ریزی خود به آن بپردازند

از لحظات عمرخودشون به خوبی استفاده کنند..

با توکل به خدا در زندگی پیشرفت کنند ...

پس انداز یادشون نره...

تفریح و رفت و آمد با کسانی که دوستشون دارن...

دوشنبه 10 فروردین 1394  7:23 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود بر دوست عزیز
ممنون بابت پست زیبات که باعث شد قدری به کارهای سال قبلمون فکر کنیم
اینده نگری واینکه برای اینده برنامه ریزی کنیم خیلی خوبه
ولی اکثر ما در طول زمان پیش میریم واگرهم برنامه ریزی کنیم وهدف خودمون را دریکسال مشخص کنیم باز با کوچکترین مانعی یا پامون رو پس میکشیم یا هدفمون را فراموش میکنیم
کسی موفقه که اول اراده خودش را قوی کنه واعتماد به نفس خودش را بالا ببره کاری نیست که نشدنی باشه
ما انسانها بعضی مواقع زیر بار مشکلات کم میاریم یا کم مایه میزاریم کسی که بخاد کاری را انجام بده مایه اش یه یا علی گفتن هست
اونوقته که اگر بدترین مشکل هم سر راهت باشه مثل در خیبر از جا میکنیش واز سر راهت برمیداری
پس یا علی (ع)
در مورد خودم هم سال گذشته هدف خاصی نداشتم ویجورایی تو روزمرگیهای زندگی غرق شدم ولی برای سال جدید در اول سال هدفی را برای خودم مشخص کردم ان شالله با توکل به خدا که بتونم تو سال94 به هدفم برسم
یا علی(ع)
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 10 فروردین 1394  7:51 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ehsan007060 liasam omiddeymi1368 ria1365 nargesza tachberdee farshon zare58
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

با سلام و تبریک مجدد به همه دوستان عزیز عضو راسخون

آنچه مسلم است هر فردی در زندگی برنامه ریزی و اهدافی دارد و اصولا نمیتوان در این زندگی چند روزه بی برنامه بود و گرنه پوچی و نا امیدی خواهد بود و بیهوده و بی معنی  زندگی کردن را بدنبال خواهد داشت. البته اینگونه نیست که همه مردم اهداف و برنامه هایشان را روی کاغذ بنویسند و یادداشت برداری نمایند ، اما حتی از یک بچه چند ساله هم که سوال کنی خواهد گفت که در آینده میخواهد دکتر ، مهندس ، معلم یا خلبان و یا....بشود بنابراین همه ما اهداف و برنامه هائی در زندگی داریم که بعد از مدتی روی آنها مرور می کنیم تا ببینیم چقدر به اهدافمان رسیده ایم و آیا نیاز هست برای ادامه اهدافمان اقدامی انجام بدهیم یا نه؟

قطعا برای رسیدن به اهداف بصورت کامل باید برنامه ریزی کرد و امکان رسیدن به اهداف بدون برنامه ریزی وجود ندارد، اگر چه متاسفانه بدلایل زیادی بعضی از مردم فکر می کنند که برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف در ایران معنی ندارد و با توجه به شرایط امکان پذیر نیست و فقط برنامه ریزی مخصوص خارجیان و بیگانگان است و این در حالیست که ایران در گذشته ای نه چندان دور مهد تمدن و برنامه ریزی بوده و غربیان و بیگانگان آمده اند ودستورات دین  اسلام و فرهنگ و تمدن ما را گرفته اند و به آن عمل می کنند و سعی کرده اند با هزاران کلک و برنامه ریزی ما را از آن فرهنگ ناب و دستورات الهی دور کنند. .... اما پاسخ به سوالات: 

1. به نظر شما اهمیت داشتن برنامه سالانه چقدر است و چرا- قطعا ضروری و لازم است و دلیل آنهم مطالب فوق الذکر است و اینکه ممکن هست که بدون داشتن برنامه به نتایجی و بخشی از اهدافمان برسیم ولی نتیجه مطلوب و دلخواه نخواهد بود.لذا بعدا نرسیدن به نتیجه و هدف را به دوش قسمت و زمین و زمان می اندازیم در حالیکه مشکل خود ما هستیم و....

2. شما چه مقدار در تحقق و به ثمر رسیدن برنامه ریزی خود تلاش میکنید- بنده شخصا تا جائی که برایم مقدور باشد با برنامه کار می کنم و برای تحقق آنها حداکثر سعی و تلاشم را می کنم.

3.مهم ترین دلایلی که نتوانستید به اهداف و برنامه های خود جامه عمل بپوشانید چیست و برای مقابله با آن چه طرحی دارید- خداوند را شاکرم که به خیلی از اهداف تعیین شده  خودم در زندگی رسیده ام و البته مواردی هم که بصورت کامل به نتیجه نرسیده دست خود بنده نبوده و موارد دیگری در آن دخیل بوده اند که در راستای حرکت بنده نبوده است.اگر اهداف روشن و شفاف و واقعی باشند و بلندپروازی بیش از حد نباشد و به آنچه داریم و به ما داده شده قانع باشیم و با توکل به خدا و الگو قرار دادن روش کار و دستورات قرآن و پیامبران و ائمه حداکثر تلاشمان را برای آنچه میخواهیم انجام دهیم ، قطعا به نتایج خوبی خواهیم رسید و اگر هم جائی نرسیدیم مواردی هست که نباید به آن میرسیدیم و صلاح بر آن بوده که خیلی از آنها را ما نمیدانیم .

4. شما چه کار هایی را به دیگران پیشنهاد میکنید تا دیگران نیز در سال جدید در برنامه ریزی خود به آن بپردازند- به نظر بنده برای برنامه ریزی باید واقعیت ها را بپذیریم و دنبال خیالات و احتمالات نرویم. باید انعطاف پذیر باشیم یعنی روحیه انعطاف پذیری را در خودمان تقویت کنیم و با توجه به اینکه ما به خیلی از مسائل شناخت نداریم و یا کنترل و انجام آن در دست ما نیست و بوسیله محیط به ما تحمیل و یا از ما دریغ میگردد.ضروریست که هر برنامه ای که داریم دائما مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد و کنترل شود که چگونه انجام می شود و میزان رسیدن به اهداف و یا نرسیدن به آنچه مورد نظر ما بوده دقیقا شناسائی شود و بر اساس نتایج بدست آمده اقدام نمائیم که باید برنامه را ادامه بدهیم و یا عواملی که باعث نرسیدن به نتیجه شده را کنار بگذاریم.

سه شنبه 11 فروردین 1394  11:15 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 ria1365 omiddeymi1368 liasam shayesteh2000 nargesza tachberdee farshon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

بسم الله الرحمن الرحیم

سلامی دوباره خدمت همه دوستان گرامی تالار خوب و صمیمی صالحین دارم امیدارم سالی که گذشت سال خوب و پر از موفقیتی برای تک تک شما دوستان عزیزم بودعه  باشه

و همچنین سال پیش رو سالی پر از همدلی و همکاری بین همه ملت و جمع کوچیکترش همین جمع ماها باشه

خوشحالم در سال جدید توفیق حاصل شد باز در جمع همتون باشم و از  علم و دانش همه دوستان نهایت استفادرو ببرم

تشکر از همتون بابت همه راهنمایی ها و همراهیتون 

برادر کوچک شما سید رسول ایمانی

چهارشنبه 12 فروردین 1394  5:19 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 liasam shayesteh2000 nargesza tachberdee shirdel2
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

1. به نظر شما اهمیت داشتن برنامه سالانه چقدر است و چرا؟؟؟؟؟

بنظر بنده برنامه ریزی و داشتن هدف و برنامه برای رسیدن به موفقیت در هر کاری لازمه و یکی از مهمترین مولفه های رسیدن به موفقیته

حالا این برنامه ریزی میتونه در باره هر پروژه و کاری وجود داشته  از کوچکترین برنامه ریزی مثلا در امور شخصی تا برنامه و طرح برای امور بزرگ  و کشوری 

هرکسی در هر پست ومقامی که باشد در برنامه کاری خود خواسته و اهدافی دارد که برای رسیدن به آنها برنامه ریزی می کندو تدابیری می اندیشد.

برنامه ریزی صحیح و اصولی مقدمه پیشرفت و رسیدن به اهداف و آرزوها می باشد.

البته برنامه ریزی خوب دارای ویژگی هایی میباشد دوستانی که مدیریت خوندن حتما این مواردیرو که میگم رو باهاش اشنا هستند 

ویژگی های یک برنامه خوب:

۱-برنامه باید مطابق با اصول و واقعیت های مورد انتظار باشد.

۲-متناسب با نبازهای فرد باشد .

۳-هدف مشخص باشد.

۴-بر اساس اصول علمی طراحی شود .

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 12 فروردین 1394  5:28 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 liasam shayesteh2000 nargesza tachberdee shirdel2
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

در مورد این سوال نظرات هر کس میتونه متفاوت از فرد دیگر باشه

بعضی ها برنامشون در حد رسیدن به یک هدف نزدیک میباشد بعضیها برنامشون برای امور میان مدته و بعضیها اهداف و برنامه راهبردی یا بلند مدت دارند

و تلاش برای رسیدن به اهداف در این نوع برنامه ریزی ها بکل متفاوت از همه

بر فرض مثال من خودم برای رسیدن به اهدافی که از ابتدای هر سال برای خودم ترسیم میکنم مرحله به مرحله و نقطه به نقطه پیش میرو و مشکلات هر مرحلرو بدقت میسنجم تا مشکلات و موانع احتمالی رو ببینم و برای حل اونها از راه منطقی بکوشم 

در کل برای رسیدن به هدف و اهداف خودم اول نقشه راه رو ترسیم و بر اساس اون در زمان مشخص شده هدف رو ارزیابی و برای رسیدن بهش نهایت تلاش رو بر اساس اصول درست انجام میدم

چهارشنبه 12 فروردین 1394  5:34 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 liasam nargesza tachberdee shirdel2
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

من خودم خداروشکر در سال قبل بلطف خدا و توجه ائمه اطهار به اکثر برنامه هام رسیدم فقط به یک یا دو خاستم نرسیدم که انشالله با توکل بخدا در چند روز اینده اونها هم حل خواهند شد.

ولی اصولا بزرگترین دلایل برای عدم رسیدن به اهداف موانع زیر میباشد:

1-عدم داشتن برنامه درست

2-عدم تخمین درست خاسته ها و انتظارات

3-امور مالی

4-موانع فردی و خانوادگی

5-موانع اجتماعی

6-و....

چهارشنبه 12 فروردین 1394  5:45 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 liasam nargesza tachberdee shirdel2
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود دوست عزیز

اولین گام برای برنامه ریزی اینه که موقعیت خودتون را بشناسید. شناخت موقعیت ، موجب می شود که بتوانید اهدافتان را به اسانی تمام، تعیین و طراحی کنید. برای رسیدن به این منظور، باید به نقاط قوت و ضعف ، و فرصت ها و محدودیت ها توجه داشته باشید. وقتی کارهایی که میخواهید انجام دهید را مشخص کردید و شیوه های کلی رسیدن به آن را تعیین نمودید، در واقع اهداف خود را بیان کرده اید. تعیین هدف نهایی لازمه اش آگاهی دقیق و روشن ، نسبت به آینده است. کارهایی مثل تهیه جدول زمانی برای کارها، اجرای آنها را اطمینان بخش تر می سازد. تعیین همه فعا لیت های اساسی، کاری لازم و بسیار مهم است. به همین دلیل باید افکار و برنامه های خود را بنویسید، تا برای یادآوری فعالیتهای که پیش بینی کرده اید، با مشکل مواجه نشوید. اینها قدمهای اول شماست وکسی غیر ازخودتان نمیتواند به شما کمک کند برای رسیدن به هدفتون پس اول با خودتون کنار بیایید وبا اعتماد به نفس کانل یه یا علی بگویید.......

کار نشد ندارد هرچه قدم اولتان را محکمتر بردارید موفق تر وبرای رسیدن به هدفتون مصمم باشید وبه خدا توکل کنید .شک نکنید شما موفق خواهید شد.یا علی(ع)

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
چهارشنبه 12 فروردین 1394  10:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza tachberdee ria1365 farshon shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها