رفتم آلمان،دیدم عجب کشوریه ! گفتم تف به ای زندگی!یه دفه۷ دلار جریمم کردن گفتم چرااااپلیسه گفت اینجا تف کردن جریمه داره ! هیچی دیگه الان دارم بر میگردم ایران ! هیجا وطن آدم نمیشه ! ووولااااااا..... **************************************** . . مرد در حال جان دادن بود که به همسرش گفت : باید چیزی را بتو بگویم زن: لازم نیست مرد: اما اگر نگویم نمیتوانم آسوده بمیرم و عذاب وجدان رهایم نخواهد کرد زن: باشه بگو مرد:من زن دوم دارم زن با خونسردی جواب داد میدانم همین امروز فهمیدم حالا آرام باش تا مرگ موش کارش را انجام دهد.! ****************************************الان تو اهواز عبارت خاک بر سرت فحش حساب نمیشه … .یه جور گزارش وضع هواست :-P;-) **************************************** . . هر کی بهتون گفت چرا ماشینتو عوض نمیکنی........... بگو :..میخواستم مازارتی بخرم ولی پولمو پروژه شاندیز خورده...! **************************************** . . ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻮ ﺑﭽﮕﯽ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺦ ﭘﻮﻟﻮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻭﺭﺩﯾﻢ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﭘﻮﻟﻮ ﺑﻪ ﻧﻮﻧﻮﺍ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﯾﻢ ﻫﯿﺠﺎﻧﺶ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﺍﺧﺘﻼﺱ ﺍﺯ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺑﻮﺩ . .**************************************** ﮐﺎﺵ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ "ﻫﻤﺴﺮ" ﻫﻢ ﻣث ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺭﯾﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩ .. ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩ ﺑﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﻯ خانواده ﺗﺄﯾﯿﺪ ﺻﻼﺣﯿﺖ ﻣﯿﺸﺪﻥ , ﻣﯿﻮﻣﺪﻥ ﺍﺯ ﻫﻨﺮﻫﺎ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ , ﺑﻌﺪﺵ ﻣﻨﻢ ﺳﺮﻓﺮﺻﺖ ﺑﺎ ﺑﺼﯿﺮﺕ ﻭ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﻫﻤﺴﺮ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻭ . ﻫﺮ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺎﻝ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻤﺎﺳﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﯽ ﺁﻓﺮﯾﺪﻡ! **************************************** . . دیشب بیخوابی زد به سرم، منم زدم تو سرش ... :| رو من دست بلند میکنه...!!! **************************************** اگه یه وقتایی زندگی قشنگ نیست اشکال نداره! سعی کن به چیزای قشنگ نگاه کنی. حالا منو نگاه کن افرین.... ****************************************