0

مسابقه عکاسی بهار سرزمین من (ویژه نوجوانان)

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

سرزمین ما ایران، کشوری است که هر چهار فصلش دیدنی است اما وقتی بهار آغار می شود به همراه نوروز باستانی، زندگی و نشاط را برای همه به ارمغان می آورد. ما از شما نوجوانان دعوت می کنیم این زندگی دوباره را از دریچه دوربین عکاسی ثبت کنید و اجازه دهید تا عکس های شما نمایشگاهی را بسازد که گوشه گوشه ایران عزیز را همگی با هم ببینیم.
شرایط مسابقه 
۱- موضوع مسابقه “بهار ایران” است. شما می توانید هر جا که جلوه ای از بهار و نوروز را می بینید عکاسی کنید اما اگر ویژگی های مشخص شهر و استان شما در عکس ها نمودار باشد از امتیاز بالاتری برخوردار خواهید شد.
۲- عکس هایی که از فضای های طبیعی، آثار باستانی، آداب و رسوم نوروزی، صنایع دستی، مردم و… گرفته شده باشند به شرطی که جلوه ای از بهار را نشان دهند می توانند در مسابقه شرکت نمایند.
۳- اندازه عکس ها نباید از عرض ۱۳ سانتی متر و طول ۱۸ سانتی متر کمتر باشد.
۴- عکس هایی که رزولوشن آن ها کم تر از ۷۲ ipd باشند از مسابقه حذف خواهند شد.
۵- از ارسال عکس هایی که قبلا در اینترنت منتشر کرده اید خودداری نمایید.
۶- استفاده از نرم افزارهای تصحیح عکس فقط در حد تنظیم نور و رنگ مجاز است.
۷- هر نفر می تواند حداکثر ۳ قطعه عکس برای مسابقه ارسال نماید اما هئیت داوران در مرحله اول فقط یک عکس را برای شرکت در مسابقه انتخاب می کنند و دو عکس دیگر در نمایشگاه مجازی سایت به نمایش گذاشته خواهد شد.
۸- همه عکس های شرکت کننده به شکل کتاب الکترونیکی در فضای مجازی منتشر خواهند شد.
۹- شرکت در مسابقه برای نوجوانان ۱۱ تا ۲۵ سال مجاز است لذا به همراه عکس ها تصویر کارت ملی و یا صفحه اول شناسنامه خود را نیز ارسال نمایید.
۱۰- به نفرات اول تا سوم جوایزی به شرح زیر پرداخت خواهد شد:
نفر اول ۱۰۰ هزار تومان
نفر دوم  ۷۰ هزار تومان
نفر سوم ۵۰ هزار تومان
۱۱- ضمنا به همه شرکت کنندگان لوح تقدیر شرکت در مسابقه از طرف سایت اهداخواهد شد. 
۱۲- عکس ها را به نشانی headeditor@nojavanha.com ارسال نمایید.
۱۳- مهلت شرکت در مسابقه از ۱۲/۲۷/ ۹۳ الی ۹۴/۱/۲۷ خواهد بود.
۱۴- نتایج مسابقه در ۹۴/۲/۳ اعلام خواهد شد.
چهارشنبه 5 فروردین 1394  6:28 PM
تشکرات از این پست
farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها