سلام جناب پاینده
خسته نباشید
این خسته نباشید را یک بار قبلا گفته بودم ولی ظاهرا شما ندیده اید، چون آن نامه قبل از پایان مسابقه و اگر اشتباه نکنم برای مدیریت سایت بود. انسان وا می ماند از این همه بی توجهی، شاید کم توجهی از طرف مدیریت سایت. بارها برای ایشان نامه هایی ارسال کرده ام ولی دریغ از یک مثقال توجه ایشان.
اولا بعد از این همه بی توجهی اگر قرار بود انتقاد شدیدی ارائه شود، شانس بد و نوبت شما بود.
ثانیا من به شما توهینی نکردم و مانند جملات بقیه دوستان بهره ای که از این یازده(برای من دوازده) فایل سخنرانی برده ام بیشتر از اهمیت مسابقه بود، ولی من منتظر پاسخ شما بودم که بدانم واقعا دلیلی و جوابی برای انتقاد من وجود دارد یا خیر، که با پاک شدن نظرم شوکه شدم.
سخن کوتاه می کنم، اگر حقی وجود داشته از حقم گذشتم و بدانید انتظار ناراحتی شما از توهین را نداشتم چون توهینی نمی بینم، باور کنید همه ی اینهایی که گفته اند برنده شدن اهمیتی ندارد، یا احتمالا اهل تعارف بوده اند، یا استفاده آنها از اینترنت نامحدود است و مانند من با هزار زحمت این فایلها را دانلود نکرده اند یا احتمالات دیگر تا گناه کسی را نشورم
بخاطر پاسخ دادن به نظرم از شما تشکر می کنم. اگر حرفهای قبلی مرا توهین پنداشتید، عذرخواهی می کنم.
ولی دیگر نمی گویم به امید روزهای بی اشتباه در مسابقه چون ظاهرا من اولین تجربه ام بوده و دلخوری بقیه از من بیشتر است.
حسین جان مانند حسین آزاده باش