0

برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا

sc_sat
sc_sat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

پاسخ به:برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا

سلام دوست عزیز، جناب پاینده

اشکالی که از مسابقه گرفته بودم رو حذف کردی، اینم حذف کن، نامه اعمالت رو چه جوری پاک می کنی؟

حداقل چیزی که نصیب من شد اینه که شما رو اونجوری که باید، شناختم و همونطور که گفتم منتظرتون هستم تا در جایگاهی که نمی شه در اونجا پنهان شد، حقم رو طلب کنم.

بیشتر از این نمی حرفم که وقت تلف کردنه، اگر قرار بود ارشاد بشی با نامه اول می شدی

برو با اینایی که فکر می کنند کارت درسته و تحویلت می گیرند خوش بگذرون

یا علی، یا حق

دوشنبه 6 دی 1389  1:15 AM
تشکرات از این پست
nikitad
nikitad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1

من هم کلی وقت گذاشتم و پاسخ تمام سوالات را درست دادم.ولی چه فایده.فرقی هم نمی کنه.چون تاکنون در 3مسابقه روزانه برنده شده ام وبا کلی بدبختی وایمیل بازی ومنت کشی  توانستم حسنه 2مسابقه را دریافت کنم و بقول معروف دیگه خودم ازرو رفتم و ازخیر سومی گذشتم.ولی متاسفانه راسخون اصلا انتقادپذیر نیست و هیچوقت انتقادات رو نمی پذیره وهمیشه جوابی در آستین داره.ولی من با تمام این دلگیریها باز هم از سایت ومطالب مفیدی که بهشون علاقه دارم استفاده می کنم.به نظر من برای پیشرفت هم باید انتقادات را شنید هم تعریفها را.به هرحال ازتهیه کننده مسابقه متشکرم.

دوشنبه 6 دی 1389  5:18 PM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

نقل قول nikitad

من هم کلی وقت گذاشتم و پاسخ تمام سوالات را درست دادم.ولی چه فایده.فرقی هم نمی کنه.چون تاکنون در 3مسابقه روزانه برنده شده ام وبا کلی بدبختی وایمیل بازی ومنت کشی  توانستم حسنه 2مسابقه را دریافت کنم و بقول معروف دیگه خودم ازرو رفتم و ازخیر سومی گذشتم.ولی متاسفانه راسخون اصلا انتقادپذیر نیست و هیچوقت انتقادات رو نمی پذیره وهمیشه جوابی در آستین داره.ولی من با تمام این دلگیریها باز هم از سایت ومطالب مفیدی که بهشون علاقه دارم استفاده می کنم.به نظر من برای پیشرفت هم باید انتقادات را شنید هم تعریفها را.به هرحال ازتهیه کننده مسابقه متشکرم.

--------------------------
کاربر گرامی 

با توجه به اینکه تعداد شرکت  گننده بسیار بالا بوده است بخصوص افرادی که پاسخهای کامل داده اند لذا سیستم قرعه گشی بین تمام افرادی که جوابهای کامل داده اند 

اجرا شده است لذا درباره این مسابقه الحمد الله هیچ اجهافی در حق دوستان نشده است و بهترین ها و شایسته ترین ها انتخاب شده اند در ضمن حضور شما خودش نوعی برنده شدن و نوعی کسب معرفت است و این بهترین حسنه ایی است که راسخون سبب آن شده است . 

با تشکر مجدد

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

دوشنبه 6 دی 1389  6:05 PM
تشکرات از این پست
j133719
j133719
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1228

با سلام خدمت کاربران محترم

لطفا در کارمان عدالت گفتاری داشته باشیم خدای ناکرده به دیگری ظلمی واتهامی وارد نکنیم ارادتمند  همه راسخونی ها وکاربران.

دوشنبه 6 دی 1389  7:32 PM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1

نقل قول sc_sat

سلام دوست عزیز، جناب پاینده

اشکالی که از مسابقه گرفته بودم رو حذف کردی، اینم حذف کن، نامه اعمالت رو چه جوری پاک می کنی؟

حداقل چیزی که نصیب من شد اینه که شما رو اونجوری که باید، شناختم و همونطور که گفتم منتظرتون هستم تا در جایگاهی که نمی شه در اونجا پنهان شد، حقم رو طلب کنم.

بیشتر از این نمی حرفم که وقت تلف کردنه، اگر قرار بود ارشاد بشی با نامه اول می شدی

برو با اینایی که فکر می کنند کارت درسته و تحویلت می گیرند خوش بگذرون

یا علی، یا حق

-----------------------

کاربر مجترم 

سلام علیکم اولا پست شما رو بنده اصلا نمی تونم حذف کنم زیرا این از وظایف روابط عمومی هستش و بنده فقط طراح سوالات هستم و مانند شما یک کاربر سایت راسخون می باشم و فقط از این جهت که طراح این مسابقه هستم پاسخگو می باشم بنابراین پست شما رو بنده حذف نکردم اما اعتقادم این است که باید حذف می شد زیرا واقعا توهین آمیز بود نه تنها به بنده بلکه به راسخون زیرا یک مسابقه ارزش این سخنان و حاشیه هارا ندارد لذا از شما کاربر غزیز تقاضا می کنم در ادبیاتون اصلاح بفرمایید در ضمن بنده در یوم الحساب پاسخگو تک تک شما عزیزان خواهم بود بر اساس کریمه و من یعمل مثقال ذره خیر یره و......اما باز هم می گویم نباید به کاربران راسخون و مابقی دوستان توهینی بشه موفق باشید خدا نگهدار

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

دوشنبه 6 دی 1389  9:54 PM
تشکرات از این پست
sc_sat
sc_sat
کاربر برنزی

سلام جناب پاینده

خسته نباشید

این خسته نباشید را یک بار قبلا گفته بودم ولی ظاهرا شما ندیده اید، چون آن نامه قبل از پایان مسابقه و اگر اشتباه نکنم برای مدیریت سایت بود. انسان وا می ماند از این همه بی توجهی، شاید کم توجهی از طرف مدیریت سایت. بارها برای ایشان نامه هایی ارسال کرده ام ولی دریغ از یک مثقال توجه ایشان.

اولا بعد از این همه بی توجهی اگر قرار بود انتقاد شدیدی ارائه شود، شانس بد و نوبت شما بود.

ثانیا من به شما توهینی نکردم و مانند جملات بقیه دوستان بهره ای که از این یازده(برای من دوازده) فایل سخنرانی برده ام بیشتر از اهمیت مسابقه بود، ولی من منتظر پاسخ شما بودم که بدانم واقعا دلیلی و جوابی برای انتقاد من وجود دارد یا خیر، که با پاک شدن نظرم شوکه شدم.

سخن کوتاه می کنم، اگر حقی وجود داشته از حقم گذشتم و بدانید انتظار ناراحتی شما از توهین را نداشتم چون توهینی نمی بینم، باور کنید همه ی اینهایی که گفته اند برنده شدن اهمیتی ندارد، یا احتمالا اهل تعارف بوده اند، یا استفاده آنها از اینترنت نامحدود است و مانند من با هزار زحمت این فایلها را دانلود نکرده اند یا احتمالات دیگر تا گناه کسی را نشورم

بخاطر پاسخ دادن به نظرم از شما تشکر می کنم. اگر حرفهای قبلی مرا توهین پنداشتید، عذرخواهی می کنم.

ولی دیگر نمی گویم به امید روزهای بی اشتباه در مسابقه چون ظاهرا من اولین تجربه ام بوده و دلخوری بقیه از من بیشتر است.

حسین جان مانند حسین آزاده باش

سه شنبه 7 دی 1389  3:48 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

من هیچ وقت تو مسابقاتی که قرعه کشی داره برنده نمیشم تمنا میکنم در مسابقه بعدی قرعه کشی را حذف کنید بر حسب جوابهای درست حسنه بدید

سه شنبه 7 دی 1389  4:29 PM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1

نقل قول gazalsabz

من هیچ وقت تو مسابقاتی که قرعه کشی داره برنده نمیشم تمنا میکنم در مسابقه بعدی قرعه کشی را حذف کنید بر حسب جوابهای درست حسنه بدید

----------

کاربر گرامی 

مبانی کار راسخون هم در مسابقات بالخص این مسابقه سیستم قرعه گشی نبود اما وقتی افراد زیادی جواب ها کامل می دهند راسخون ناگریز به قرعه می باشد انشاء الله در مسابقات بعدی چه قرعه و چه بدون قرعه حضرتعالی جزء برندگان باشید با آرزوی توفیق و موفقیت 

حسین پاینده

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

سه شنبه 7 دی 1389  6:09 PM
تشکرات از این پست
sc_sat
sc_sat
کاربر برنزی

نقل قول gazalsabz

سلام

من سه روز بعد از عضو شدنم، در مسابقات روزانه برنده شدم. مسلما توی قرعه کشی همه نمی تونند خوشحال باشند. با نظر شما موافقم که قرعه کشی حذف بشه و جایزه به جوابهای درست تعلق بگیره. شاید می شد مسابقه رو اینجوری برگزار کرد که مثلا تا نفر بیستم قرعه کشی می شد و بقیه حسنه ها بین افراد باقی مانده تقسیم می شد. ولی اصل مهمتر اینه که ما قبل از شرکت در مسابقه شرایط برگزاریش رو خونده بودیم و دیگه نمی شه از این قرعه کشی ایراد گرفت.

چهارشنبه 8 دی 1389  2:18 AM
تشکرات از این پست
sc_sat
sc_sat
کاربر برنزی

نقل قول nikitad

ممنون از هم دردیت

شاید اگه راسخونی ها زمانی که اون بالا ننشسته بودند رو بخاطر بیارند بهتر با این پایینی ها هم دردی کنند

چهارشنبه 8 دی 1389  2:23 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1

نقل قول sc_sat
نقل قول gazalsabz

سلام

من سه روز بعد از عضو شدنم، در مسابقات روزانه برنده شدم. مسلما توی قرعه کشی همه نمی تونند خوشحال باشند. با نظر شما موافقم که قرعه کشی حذف بشه و جایزه به جوابهای درست تعلق بگیره. شاید می شد مسابقه رو اینجوری برگزار کرد که مثلا تا نفر بیستم قرعه کشی می شد و بقیه حسنه ها بین افراد باقی مانده تقسیم می شد. ولی اصل مهمتر اینه که ما قبل از شرکت در مسابقه شرایط برگزاریش رو خونده بودیم و دیگه نمی شه از این قرعه کشی ایراد گرفت.

----------

کاربر عزیز و محترم 

خوب این طرح شما شدنی نیست وقتی 90 نفر جوابهای کاملا درست به مسابقه فرضا داده اند وتعداد برندگان 72 نفر می باشد ناگریز هستیم قرعه  انجام گیرد تا تکلیف 18 نفر و همچنین برندگان 72 نفر روشن شود و هیچ راه حل دیگری نیست لطفا کمی در فرض سوال من تامل فرمایید 90 نفر کامل به سوالات جواب داده اند تعداد برندگانی که از قبل تعیین شده بود 72 نفر خوب ناگریز می باشد راسخون که از بین این دوستانی که کاملا جواب درست هم داده اند از روش قرعه استفاده شود فرض شما در صورتی درست است که 71 نفر یا کمتر کاملا جوابها رو درست داده باشند که ما همین دوستان رو برنده کنیم اما بالای 90 نفر هیچ راهی جزء قرعه نیست به هر حال تا جایی که بنده در جریان هستم راسخون بسیار نقد پذیر هم می باشد خدا را شاهد می گیرم نقدهای بسیار جدی تر و علمی تری را وارد کردم به راسخون اما با  کمال متانعت و بزرگواری یا قبول کرده اند یا فرموده اند امکانش نیست و راسخون واقعا یار همیشه همراه کاربران بوده است 

با تشکر مجدد حسین پاینده

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

چهارشنبه 8 دی 1389  10:16 AM
تشکرات از این پست
mzaree
mzaree
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 293
چهارشنبه 8 دی 1389  1:10 PM
تشکرات از این پست
sc_sat
sc_sat
کاربر برنزی

نقل قول hoosianp

نقل قول sc_sat
نقل قول gazalsabz

سلام

----------

کاربر عزیز و محترم 

خوب این طرح شما شدنی نیست وقتی 90 نفر جوابهای کاملا درست به مسابقه فرضا داده اند وتعداد برندگان 72 نفر می باشد ناگریز هستیم قرعه  انجام گیرد تا تکلیف 18 نفر و همچنین برندگان 72 نفر روشن شود و هیچ راه حل دیگری نیست لطفا کمی در فرض سوال من تامل فرمایید 90 نفر کامل به سوالات جواب داده اند تعداد برندگانی که از قبل تعیین شده بود 72 نفر خوب ناگریز می باشد راسخون که از بین این دوستانی که کاملا جواب درست هم داده اند از روش قرعه استفاده شود فرض شما در صورتی درست است که 71 نفر یا کمتر کاملا جوابها رو درست داده باشند که ما همین دوستان رو برنده کنیم اما بالای 90 نفر هیچ راهی جزء قرعه نیست به هر حال تا جایی که بنده در جریان هستم راسخون بسیار نقد پذیر هم می باشد خدا را شاهد می گیرم نقدهای بسیار جدی تر و علمی تری را وارد کردم به راسخون اما با  کمال متانعت و بزرگواری یا قبول کرده اند یا فرموده اند امکانش نیست و راسخون واقعا یار همیشه همراه کاربران بوده است 

با تشکر مجدد حسین پاینده

سلام

اگر در نظر من دقت کنید متوجه می شوید که اگر عملی شود، دیگر نباید گزینه هفتاد و دو مطرح باشد. مثلا قبل از مسابقه باید گفته می شد که "سیصد هزار حسنه، جایزه ی افرادی است که جواب صحیح داده اند. صد هزار حسنه برای نفر اول - پنجاه هزار حسنه بین نفر دوم تا پنجم - پنجاه هزار حسنه بین ششم تا پانزدهم - و در نهایت باقی مانده حسنه ها بین نفر شانزدهم تا آخرین نفری که جوابهای کاملا صحیح داده اند تقسیم می شود. شرکت کنندگان توجه کنند که اگر تعداد پاسخهای صحیح به هفتاد و دو نفر نرسید، باقی مانده افراد از کسانی که یک غلط دارند، انتخاب و در صورت برطرف نشدن مشکل به دو و سه و اشتباهات بیشتر مراجعه می شود تا به تعداد مورد نظر برسد".

فکر می کنم این کاملا واضح و روشن گفته شده. البته مطمئنم که راسخون انتفادپذیر هست، ولی گاهی اوقات انقدر حجم نامه ها بالاست که ممکن است بعضی ها بی اهمیت پنداشته شوند.

موفق باشید

پنج شنبه 9 دی 1389  3:49 AM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1

کاربر عزیز راسخونی

باز هم می گویم این کار شدنی نیست زیرا از اول  مبنای مسابقه بر این بوده است تعدا افراد مشخص را برنده کنیم حال با بدوون قرعه و در صورت نصاب لارم قرعه به هر حال نظر حضرتعالی محترم است و راسخون و مسئولان محترمش همیشه نقد پذیر هستند ولی بلاخره همیشه یک نظر نهایی جلوه می کند و به عنوان خروجی قرار می گیرد.

موفق و موعید باشید

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

پنج شنبه 9 دی 1389  4:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها