0

برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا

zahraamedi200
zahraamedi200
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

پاسخ به:برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا

به نظر من هم این کاربر می خواسته یک حرفی بزنه دیده حرفی نداره به مسابقه ایراد گرفته تازه خودش هم اولش میگه من الان سخنرانی ها رو ندارم در حالی که سخنرانی ها در بخش صوت و فیلم هستش از راسخون خواهشمند هستم به این کاربر امتیاز منفی بده که همش شبهه می ندازن

چهارشنبه 1 دی 1389  4:46 PM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

کاربران محترم

لطفا کاربر محترمی که همچنین شبهه ایی براش پیش آمده است را سرزنش نفرمایید همه ما کم یا بیش در زندگی از این نسیان ها داشته ایم در رابطه با امتیاز منفی هم راسخون این کار رو نمی کنه چون بنای راسخون تجلیل از کاربران هستش

به هر حا ل دوستمون یک سوالی فرموده اند بنده هم با شواهد و دقایق پاسخ نامه جواب ایشان را داده ام فکر می کنم بیشتر از این کاربران در رابطه با این مبحث وارد نشوند بهتر است زیرا خدای نکرده باعث تحقیر کاربران راسخونی عزیز نشود

با تشکر از کاربری که این شبهه رو داشتند و با تشکر از همه کاربرانی که رجوع کرده اند و به صلابت سوالات پی بردند

حسین پاینده 

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

چهارشنبه 1 دی 1389  4:51 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

نقل قول vakily

خوب شد این دوستمون کنکور شرکت نکرد واقعا سوالات مشخص هستش بخصوص اینکه پاسخ نامه رو هم قرار دادن و سوالات کاملا مشخص است

از طراح سوالات و راسخون بابت این مسابقه خوب تشکری می کنم

با تشکر مهدی وکیلی 

فک نکنم تملق امتیازی داشته باشه

و اینکه کوچولوی محترم هروقت اومدین دانشگاه شیراز خوابگاه مفتح لاین ارشد ما در خدمت شما هستیم

یاد بگیریم به نظرات دیگران هم احترام بذاریم.فک نکنم زیاد سخت باشه

شادو پیروز باشید

چهارشنبه 1 دی 1389  10:18 PM
تشکرات از این پست
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

نقل قول hoosianp

کاربران محترم

لطفا کاربر محترمی که همچنین شبهه ایی براش پیش آمده است را سرزنش نفرمایید همه ما کم یا بیش در زندگی از این نسیان ها داشته ایم در رابطه با امتیاز منفی هم راسخون این کار رو نمی کنه چون بنای راسخون تجلیل از کاربران هستش

به هر حا ل دوستمون یک سوالی فرموده اند بنده هم با شواهد و دقایق پاسخ نامه جواب ایشان را داده ام فکر می کنم بیشتر از این کاربران در رابطه با این مبحث وارد نشوند بهتر است زیرا خدای نکرده باعث تحقیر کاربران راسخونی عزیز نشود

با تشکر از کاربری که این شبهه رو داشتند و با تشکر از همه کاربرانی که رجوع کرده اند و به صلابت سوالات پی بردند

حسین پاینده 

با سلام

از پاسختون ممنون

بهرحال این نظر من بود.من سعی میکنم دوباره بررسی کنم اگه اشتباه از من بود حتما در همین بخش از عزیزان عذر خواهی خواهم کرد

متاسفانه بعضی دوستان...اظهار نظر رو بی احترامی تلقی میکنن

اگه اینطوره من معذرت میخوام

با تشکر

چهارشنبه 1 دی 1389  10:26 PM
تشکرات از این پست
hoosianp
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2

نقل قول hoosianp

کاربران محترم

حسین پاینده 

حقیقتا حق با شما بود

تو زندگیم یاد گرفتم هیچ چیزو بدون دلیل قانع کننده قبول نکنم و الان با دلیل کاملا مبرهن مواجه شدم

پس سخنی نمیمونه جز شرمندگی

امیدوارم همه دوستان و کاربران سایت راسخون اشتباه منو در این مورد ببخشند

شاد و پیروز باشید

چهارشنبه 1 دی 1389  10:44 PM
تشکرات از این پست
hoosianp
hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

کاربر گرامی و بسیار عزیز

بالاترین درس و خوشحالترین لحظه ایی بود که طراح سوالات و مابقی دوستان رو تحت هنرمندی خودتون قرار دادید مبارزه با اندرون کار بسیار سختی می باشد گفتن واقعیت زیبا ترین لحظه می باشد راستش الان به مبحث اول کتاب اسفار ملاصدرا که دانشجویان فلسفه می خونن پی بردمکه معرفت نفس چه کار ها که نمی تونه بکنه واقعا از شما کاربر محترم و واقع بین متشکرم  راستش این روزها گفتن من اشتباه کردم در وجود بسیاری از افراد محال گشته من شخصا از شما تشکری می کنم و بالاترین درس رو به خود بنده و بعدا به کاربران دیگر دادید و درس بزرگی بود که امشب یاد گرفتم امید وارم در سایه

ذات اقدس حسین بن علی موفق هستید موفق تر شوید 

با تشکر حسین پاینده

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

چهارشنبه 1 دی 1389  11:24 PM
تشکرات از این پست
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

با تشکر از کلیه دست اندرکاران راسخون و تبریک به کلیه افرادی که در این مسابقه برنده شدند.

انشاا... که مبارکشون باشه.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
پنج شنبه 2 دی 1389  7:44 AM
تشکرات از این پست
zahraelham
zahraelham
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 476

همه برنده نشدند

من هم به تمام سوالا ت پاسخ صحيح داده بودم

خوب مبارك برندهاباشد

صلوات

پنج شنبه 2 دی 1389  4:49 PM
تشکرات از این پست
baran_
baran_
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 45

سایت جای این دیوانه ها و  اعصاب خراب ها نیست راسخون باید این هتاکان رو بیرون کنه به 72 نفر می گه آدم نیستند و درک نمی کنن معلوم میشه این آقا از زیر بوته عمل اومده یا در خیابون رشد کرده که اینطور صحبحت می کنه نکته جالب اینه که دوستان و بویژه طراح سوالات توجه کنه که اولین پست ایجاد شده از طرف این فرد بوده من فهمیدم این فرد که این فرد رئیس همون سایتی است که جواب ها رو می زاره و حالا دیده جواب ها رو اشتباه تو سایت گذاشته اعصابش خراب شده جدی نگیرید از این آدم ها کم و بیش گوشه و کنار پیددا میشند  

جمعه 3 دی 1389  11:21 AM
تشکرات از این پست
vakily
vakily
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 17

توجه توجه

این فرد رو من می شناسم مدیر این سایت هستش  http://javabestan2.persianblog.ir/که جواب های راسخون و تبیان رو می زاره باران راست می گه الان هم با نام کاربری جعلی اومده و می خواد مسابقه و طراح سوالات رو خراب کنه چون نتونستن جواب های مسابقه رو درست بزنن بخصوص همون سوال 5 الان دارن خورده می گیرن و توهین می کنن  لطفا این بی ادبان رو بیرون کنید و آی پی شون رو هم بدید مخابرات تا پی گرد قانونی شوند 

با تشکر از راسخون و طراح سوالات

جمعه 3 دی 1389  11:27 AM
تشکرات از این پست
zahraamedi200
zahraamedi200
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

با تشکر از طراح سوالات و راسخون خیلی هم مسابقه خوبی بود و تبریک عرض می کنم به راسخون  بابت این مسابقات خوب در باره این فرد هم نظر ندم بهتره چون کسی که ادب رو رعایت نکرد هیچ چیز نداره شاعر می گه

ادب خوب است ادب خوب است ادب خوب * هر آن کس بی ادب شد می خورد چوپ

البته شاید به گفته دوستان در پست های بالا رئیس همین سایتی باشه که جواب ها رو گذاشته الان دیده جواب هاش اشتباه هستند لجش در اومده

تو رو خدا ای پی این فردرو بدین مخابرات تا قانون بدونه چطور باهاش رفتار کنه از مسئولین راسخون هم می خوام که پست ها رو حذف نکنن تا کاربران بیشتر آشنا بشن با کاربران بی ادب و بی نظاکت 

با تشکر مجدد از راسخون و طرا ح سوالات 

جمعه 3 دی 1389  11:34 AM
تشکرات از این پست
sallah2200
sallah2200
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 42

به نظرمن همه کاربران باید از راسخون دفاع کنند بابت این مسابقه و این فرد رو با این جور حرف زدن زیر سوال ببرن

لطفا دوستان عزیز به حمایت از مسابقه و راسخون و طراح سوالات در همین پست جواب های قاطعی به اون رئیس قلابی سایت بدید که الان با نام جعلی اومده راسخون 

جمعه 3 دی 1389  11:39 AM
تشکرات از این پست
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

به همه برندگان تبریک عرض می کنم و برایشان ارزوی توفیق دارزم

جمعه 3 دی 1389  12:42 PM
تشکرات از این پست
mortezah8
mortezah8
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام

ضمن خسته نباشيد و خدا قوت

اين mortezaheydari كه نفر12هست ما هستيم يا كسي ديگه هستش واگه ما ييم  چگونه جايزه خود را انتخاب كنيم.

با تشكر

یک شنبه 5 دی 1389  6:33 PM
تشکرات از این پست
baran_
baran_
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 45

شما که در این مسابقه با این نام کاربری شرکت نفرمودید زیرا تاریخ عضویت شما دی می باشد اون مرتضی جوادی فرد دیگری است موفق باشید 

یک شنبه 5 دی 1389  8:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها