کاربران عزیز
سلام علیکم بسیار خوشحال هستم که این مسابقه سبب فخری شد برای راسخونی ها و تبریکی برای همه کاربرانی که شرکت کردن در مسابقه عقل عشق کربلا دارم
بالخص افرادی که برنده شد ه اند و از راسخون و مسئولان برگزاری مسابقه به عنوان طراح سوالات تشکر می کنم که در اسرع وقت نتایج رو اعلام کرده اند وسبب فخر مسابقه و تکمیل فرآیند آن شده اند.
بنده به عنوان طراح سوال نتوانستم شرکت کنم اما بسیار خوشحالم دوستان من در سایت وزین راسخون و کاربرانی با تعداد بالای 1200 نفر در مسابقه شرکت کرده اند
از همه کاربران و مسئولین مرتبط با فرایند مسابقه قدر شناسی می کنم به امید مسابقه بعدی به همین زودی انشاء الله
محمد حسین پاینده
طراح سوالات مسابقه عقل عشق کربلا
--------------
همانطور که قول داده بودم پاسخ نامه کامل سخنرانی ها را قرار می دهم هر چند که نیم روز تطبیق و ویرایش و زمانبندی و قرار دادن پاسخ نامه در سایت زمان برد اما امیدوارم مورد پذیرش حسین بن علی (ع) و شهدای کربلا قرار گیرد و راسخونی های عزیز استفاده نمایند با تشکر حسین پاینده
پاسخنامه مسابقه عقل عشق کربلا به همراه دقیقه و ثانیه پاسخ موجود در سخنرانی
1- حضرت عباس (ع) در جواب امان نامه ایی که شمر (لعنه الله علیه) آورد چه فرمود ؟
حضرت آنها را لعنت کرد و فرمود ما در امان باشیم اما بچه های پیغمبر و فاطمه زهرا در امان نباشند
جواب گزینه (ب) دقیقه 47 : 20 . سخنرانی 7
2 – منظور از اینکه قران با (ب) شروع و آخرش با (س) به اتمام می رسد به عقیده حکیم سنایی چیست ؟
قرآن در هر دو جهان ما را کفایت می کند جواب گزینه ج دقیقه 36 سخنرانی 5
3-روایت (الناس معادن کمعادن الذهب و الفضه ) مردم معادنی هستند مانند معادن طلا و نقره از کیست و کدام یک از محدثین نامی آن را ذکر کرده است ؟
پیامبر اکرم- شیخ کلینی جواب گزینه الف دقیقه 16:40 سخنرانی 4
4-آخرین وصیت حضرت مسلم ابن عقیل چه بود؟
فرمود شمشیر من را بفروشید و قرض من را بدهید گزینه د دقیقه 51:6 سخنرانی 6
5- نتیجه عدالت اجتماعی در پرتو نهضت حسینی چیست؟
شکوفایی عقل اجتماعی و فردی جواب گزینه الف دقیقه 17:25 سخنرانی 1
6- منبع مشترک همه انسان ها در جها ن بینی چیست؟
فطرت گزینه ب دقیقه 10:3 سخنرانی 2
7-- برخورد امام حسین(ع) با سرباز تشنه دشمن چه بود؟
به او و اسبش آب داد جواب گزینه ج دقیقه 44:30 سخنرانی 3
8- دلیل اینکه امام حسین (ع) شب عاشورا را مهلت خواست چه بود؟
به جهت برپایی نماز و مناجات گرینه د دقیقه 51:51 سخنرنی 9
9-( اگر دین ندارید آزاد مرد باشید ) این روایت از کیست خطاب به چه کسانی است ؟
امام حسین (ع) - خطاب به فرستادگان عمر ابن سعد – جواب گرینه الف دقیقه 46 سخنرانی 10
10-جمله "تاریخ قبل از طوفان را نمی دانم اما بعد از طوفان احدی مثل علی (ع) و پسران او نیامده است و نخواهد آمد " از کیست؟ ابن ابی الحدید معتزلی جواب گزینه ج دقیقه 58:20 سخنرانی 4
11- در کدام زیارت به ائمه معصومین بخصوص امام حسین (ع) خطاب می کنیم شما افرادی هستید که از جنبه فضیلت نه گذشتگان به شما می رسند و نه آیندگان
زیارت جامعه کبیره جواب گزینه ج دقیقه 26:20 سخنرانی 9
12-نزدیک ترین راه به تقوا چیست؟
جواب عدالت گزینه الف دقیقه 4:40 سخنرانی 8
13 - چه کسی در جریان اسارت اهل بیت فرمود صدقه ها را بیندازید صدقه بر ما روا نیست؟ حضرت زینب جواب گزینه الف دقیقه 57 سخنرانی 11
14-طبق فرموده رسول اکرم(حسین منی و انا من حسین)،امام حسین در پاسخ حاکم مدینه چه نوشت؟
من جلوی انحراف شما را می گیرم حرف من حرف پیغمبر است
جواب گزینه ج دقیقه 27:40 سخنرانی 7
15- عنصر محوری قیام سالار شهیدان ،امام حسین (ع) کدام مورد بوده است؟
عدالت خواهی جواب گزینه ب دقیقه 1:15 سخنرانی 1