0

جولان 200میلیون ویروس در شبکه جهانی اینترنت

fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

,جولان 200میلیون ویروس در شبکه جهانی اینترنت ویروس,اینترنت,کامپیوتر,دنیای اینترنت

ویروس رایانه وارد چهلمین سال زندگی خود شد!

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، برای بسیاری سوال است که اولین ویروس رایانه‌یی چه بوده است. اولین ویروس در سال 1971 به وجود آمد و به «کریپر (Creeper)» موسوم شد. برجسته‌ترین اثرجانبی کریپر پیامی بود که روی صفحه دستگاه‌هایی که وارد شده بود می‌نوشت:«من کریپر هستم،‌ اگر می‌توانی مرا بگیر!»این ویروس آغازگر جنگی دیجیتالی شد که امروز با آن زندگی می‌کنیم. در حالی که شرکت‌ها روز به روز در حال تلاش برای تقویت رخنه‌های سیستم‌های اجرایی خود هستند، سازندگان بدافزارها و کدهای مخرب نیز برای بهره‌گیری از آنها به سختی تلاش می‌کنند.میزان ویروس‌ها از 1300 در سال 1990 به 200 میلیون در حال حاضر در تارنماها رسیده که نشانگر پیشرفت تصاعدی فناوری است.همزمان با میزان ویروس‌ها، طبیعت آنها نیز تغییر کرده‌است. ویروس‌های اولیه تنها برای آزار کاربر بوده و معمولا برای نشان دادن توانایی طراح آن بوجود می‌آمد. نمونه‌های کنونی معمولا با ذهنیت خرابکارانه دیگری طراحی شده و عموما به منظور دزدی برای ساخت بوت‌نت یا شبکه روباتی هستند.اولین ویروسی که واقعا از پتانسیل تجاری ویروس بهره‌برداری کرد ویروس ملیسا بود که در سال 1999 شایع شد. اولین ویروس سازنده بوت‌نت نیز در سال 2005 شایع شد که MyTob نام داشت.

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

سه شنبه 4 فروردین 1394  1:41 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 siryahya
qazwsx
qazwsx
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 576

پاسخ به:جولان 200میلیون ویروس در شبکه جهانی اینترنت

یکی ویروسش تو رایانه من هست

امضا بلدم  تنبلم انگشت میزنم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

سه شنبه 4 فروردین 1394  1:48 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 fatemexry
mosadegh
mosadegh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1778

پاسخ به:جولان 200میلیون ویروس در شبکه جهانی اینترنت

سلام

از چه نوعی؟؟

اسمش چیست؟؟

.تفکر از تخصص مهمتر است📌