با سلام
ضمن تبریک سال 1394 خورشیدی به شما دوستداران راسخون ، پیرو شعار سال 1394 که توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان " دولت وملت ،همدلی وهم زبانی " نامگذاری شد و با هماهنگی با روابط عمومی راسخون به همت تالار وبلاگ نویسی راسخون اقدام به برگزاری موج وبلاگی " دولت وملت ، همدلی وهم زبانی " اقدام کردیم .
لذا از تمامی وبلاگ نویسان راسخونی دعوت می شود با ساخت و به روز رسانی وبلاگ خود در این موج وبلاگی حضور بهم رسانند تا شما وبلاگ نویسان اولین کسانی باشید که در جهت تحقق شعار سال 1394 اقدام کنید .
بخشی از سخنان حضرت آقا :
هرچه بین ملّت و دولت صمیمیّت بیشتر و همکاری بیشتر و همدلی بیشتری باشد، کارها بهتر پیش خواهد رفت. باید به یکدیگر اعتماد کنند؛ هم دولت، ملّت را به معنای واقعی کلمه قبول داشته باشد و ارزش و اهمّیّت و تواناییهای ملّت را بدرستی بپذیرد، هم ملّت به دولت که کارگزار کارهای او است به معنای حقیقی کلمه اعتماد کند. من در این زمینه هم حرفهایی دارم و توصیههایی دارم که انشاءالله در سخنرانی به آنها اشاره خواهم کرد. لذا به نظر من امسال را باید سال همکاریهای گستردهی دولت و ملّت دانست؛ من این شعار را برای امسال انتخاب کردم: «دولت و ملّت، همدلی و همزبانی».
امیدواریم این شعار در عمل تحقّق پیدا کند و هر دو کفّهی این شعار، یعنی ملّت عزیزمان، ملّت بزرگمان، ملّت با همّت و با شجاعتمان، ملّت بصیر و دانایمان، و همچنین دولت خدمتگزار بتوانند به این شعار به معنای حقیقی کلمه عمل بکنند و آثار و نتایج آن را ببینند.
شرایط :
1- ساخت وبلاگ فقط در راسخون بلاگ امکان پذیر است .
2- ثبت حداقل40 مطلب در بازه زمانی برنامه الزامی است.
3- موارد زیر دارای امتیاز ویژه است:
- ثبت بیش از40 مطلب در بازه زمانی برنامه
- ساخت وبلاگ جدیدیا به روز رسانی وبلاگ قبلی
- نوآوری و خلاقیت در طراحی، محتوا و ساختار مطالب وبلاگ
- تبادل لینک
- ثبت حداقل 3 مطلب تولیدی و دستنویس
اگر عضو باشگاه نیستید، اینجا کلیک کنید
نکته :برای به روز رسانی وبلاگ خود می توانید از ویژه نامه شعار 1394 استفاده کنید و همچنین با جستجو در سایت های مختلف و سایت رهبر معظم انقلاب نیز می توانید به ویژه نامه و مطالب بیشتر درباره شعار سال 1394 دست پیدا کنید .